Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.472
|
čitano: 12.953.560
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

G2 imaš nove novcijane na njuškalu za 2800-3200kn. Ljudi kupe na produženje ugovora i onda prodaju uređaj...

Od svih ovih ja bi definitivno išao na G2, ak hoćeš Nexus Experience instalaš neki AOSP ROM tipa Paranoid...

HTC One bi na tvom mjestu izbacio iz opcija, radije onda pričekat "Two"...

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 16:13 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

moze pomoc pri odabiru mobitela. Mladi brat usteko neke novce za bozic pa oce kupit nest za 100eura maks 100-150kn gore. Moze novo ili pak polovno al da je pametna kupnja :) hvala svima unapriijed,lijep pozdrav :)

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
v1iktor kaže...

Android - G2 / One 

Ovaj izbor bi prije trebao biti sveden na G2/ Nexus 5.

Why so serious?
14 godina
RondoVK kaže...

moze pomoc pri odabiru mobitela. Mladi brat usteko neke novce za bozic pa oce kupit nest za 100eura maks 100-150kn gore. Moze novo ili pak polovno al da je pametna kupnja :) hvala svima unapriijed,lijep pozdrav :)

lumia 520

15 godina

Gdje najjeftinije kupit lumiu 520? Kod nas ili se da vani?

Kod nas je najeftinije extreme digital 999 kn, koliko sam ja barem našao.

Ima tko kakav drugi svajet?

[DMF] Flixer Buha
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
raff34 kaže...

Gdje najjeftinije kupit lumiu 520? Kod nas ili se da vani?

Kod nas je najeftinije extreme digital 999 kn, koliko sam ja barem našao.

Ima tko kakav drugi svajet?

To ti je najbolja cijena, ak ikada dobiješ mobitel od njih...

14 godina
Ne znam sto se tolko serucka pa edigitalu, buraz tamo uzimao L820 i prva koju je uzeo bila defektna i bez ikakvog zahebavanja su mi zamjjenili drugi dan u trgovini za drugu ispravnu. Cijena je bila odlicna, uzeo na popustu za 2000kn. Jedino im zamjeram na brzini, kad sam kupovao sam cekao dobrih 10ak minuta, brze su mi zamjenili nego sto je trebalo da ju kupim.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
12 godina
neaktivan

Dečki i cure, i meni treba pomoć. Htjela bi mobitel koji nije prevelik (recimo do veličine Iphonea 4S, evenutalno 5) i koji nije spoooor. Imala sam zadnje Xperiu U koja je bila ok prvih par dana a onda je totalno usporila sve živo. Puna je bugova, gasi se sama od sebe i ponovo upali i takve gluposti. Mobitel inače nije loš, samo me živcira to ja je spor.

Mislila sam jednog od sljedećih: Samsung SIII mini, HTC Desire 500, Iphone 4S. Ne bi htjela da je preskup (do negdje 2500-3000) i stvarno mi nije bitno na kojem sustavu radi. Bitno mi je samo da je dobar mobitel na kojeg mogu računati da se neće isprazniti u pola dana ako tipkam poruke na viberu, odem na facebook ili navijem koji alarm ili podsjetnik u kalendaru.

Ako imate još koji prijedlog, samo naprijed :)

I unaprijed hvala svima na trudu :)

0 0 hvala 0
17 godina
tweety1401 kaže...

Dečki i cure, i meni treba pomoć. Htjela bi mobitel koji nije prevelik (recimo do veličine Iphonea 4S, evenutalno 5) i koji nije spoooor. Imala sam zadnje Xperiu U koja je bila ok prvih par dana a onda je totalno usporila sve živo. Puna je bugova, gasi se sama od sebe i ponovo upali i takve gluposti. Mobitel inače nije loš, samo me živcira to ja je spor.

Mislila sam jednog od sljedećih: Samsung SIII mini, HTC Desire 500, Iphone 4S. Ne bi htjela da je preskup (do negdje 2500-3000) i stvarno mi nije bitno na kojem sustavu radi. Bitno mi je samo da je dobar mobitel na kojeg mogu računati da se neće isprazniti u pola dana ako tipkam poruke na viberu, odem na facebook ili navijem koji alarm ili podsjetnik u kalendaru.

Za te pare si kupi LG G2, a na ekran se navikni {#}

14 godina
Covjece trazi mobitel do velicine iPhona 4s, eventualno 5 i ti joj kazes G2. Uglavnom za tu lovu se moze nabaviti rabljeni iPhone 5 ili novi 5c i to bi ti bio najbolji izbor za tvoje potrebe. Brz je, nema rusenja, nema bugova i slicno i nece se nakon nekog vremena usporit.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
17 godina
gamer34 kaže...
Covjece trazi mobitel do velicine iPhona 4s, eventualno 5 i ti joj kazes G2. Uglavnom za tu lovu se moze nabaviti rabljeni iPhone 5 ili novi 5c i to bi ti bio najbolji izbor za tvoje potrebe. Brz je, nema rusenja, nema bugova i slicno i nece se nakon nekog vremena usporit.

Ma daj, pa sve cure vuku ogromne torbetine sa sobom, nije da joj ne stane unutra i jedan takav, al da, treba za šminku ostavit mjesta {#}

U svakom slučaju šalio sam se {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 13:52 (lllnuclearlll).
14 godina
odjavljen

Pa zapravo, to je i istina.

Puno joj je bolje da uzme LG G2 zato jer baterija traje duže, znatno je "jači" tj. brži etc. od iPhone 5/C.

3 2 hvala 0
14 godina
Po cemu je brzi? Po benchmarcima? Imao sam mnogo andorida i iPhona i puno puta sam se uvjerio da je slabiji iPhone brzi od jacih androida. Ali da, da je bolja baterija stoji.
12 godina
neaktivan

napisala je da joj treba mobitel za facebook i viber i da ne bi trebao biti veci od iPhona, a ne da joj treba za ultrauberaliengayassholefuckinshit aplikacije.

Iron Maiden

2 0 hvala 0
17 godina
imaiden322 kaže...

napisala je da joj treba mobitel za facebook i viber i da ne bi trebao biti veci od iPhona, a ne da joj treba za ultrauberaliengayassholefuckinshit aplikacije.

Pa ak već planira dati 3000kn za njega onda zašto ne?

Inače nek uzme Lumiu 520, ispunjava joj sve kriterije, i ostat će joj pare u džepu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 15:07 (lllnuclearlll).
14 godina
A zasto nebi uzela najbolje sto moze?
17 godina

Pa nek uzme {#}

iP 5C ili iP5 i super {#}

Eto ak hoće nek si i pogleda ove s velikim ekranima, možda joj se i svide...

Koliko znam ljudi koji su pljuvali po svem većem od 3.5", pa onda nakon korištenja 4" mjesec dana rekli da se više nikad nebi vratili na manje, a i više od 4" im nije bilo tako mrsko...

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 15:16 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tweety1401 kaže...

s4 mini, htc one mini, htc 8x

17 godina
neaktivan
Treba mi za prijatelja mobitel od 1500 do 2000 kn. Gledao sam xperia j pa me zanima ima li sto bolje za tu cijenu? Desire 601 je malo skuplji koji ste mi preporuci prije nekoliko stranica. Trebalo bi da ima 4" ekran, da ne blokava u radu i što bolju bateriju te da ga isto ima kod nas.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

iPhone 5, S3, S4..

Iron Maiden
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 23:02 (imaiden322).

0 0 hvala 0
17 godina
imaiden322 kaže...

iPhone 5, S3, S4..

Ovo s S4 je neka prevara, il se radi o mini modelu ili je kopija. Samo bi budala prodala taj mobitel za taj novac uz to još i novi, a i pitanje je zašto ga prodaje nakon samo 2 tjedna korištenja...

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 23:18 (lllnuclearlll).
17 godina
neaktivan
Mora biti novi, a ne polovni.

0 0 hvala 0
15 godina

moze preporuka za mob do 500kn, moze i s njuskala, vazno je samo da je novi zapakirani i da radi sa vip karticama

http://www.facebook.com/webshop112
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2014 12:50 (mustang995).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
Ovo s S4 je neka prevara, il se radi o mini modelu ili je kopija. Samo bi budala prodala taj mobitel za taj novac uz to još i novi, a i pitanje je zašto ga prodaje nakon samo 2 tjedna korištenja...

Nije, ja sam ga kupio haha. Čovjek u policiji radi i hitno mu trebo novac za neki kredit i uzeo ga na njihove one tarife preko sindikata policije. Potrefio sam ga u roku 2 minute od postavljanja oglasa i već ga je neki tip zvao prije mene, no on odusto jer je mislio da je kopija. Ušokiro me da je sve uredu s mobitelom...

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
17 godina
EchoOne kaže...
lllnuclearlll kaže...

Nije, ja sam ga kupio haha. Čovjek u policiji radi i hitno mu trebo novac za neki kredit i uzeo ga na njihove one tarife preko sindikata policije. Potrefio sam ga u roku 2 minute od postavljanja oglasa i već ga je neki tip zvao prije mene, no on odusto jer je mislio da je kopija. Ušokiro me da je sve uredu s mobitelom...

Ja mu poslao mail jučer, znači niš od toga, haha... Nudim ti 2200 za njega {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2014 16:40 (lllnuclearlll).
14 godina
mustang995 kaže...

moze preporuka za mob do 500kn, moze i s njuskala, vazno je samo da je novi zapakirani i da radi sa vip karticama

http://www.njuskalo.hr/ostali-mobiteli/h18-fresh-smart-oglas-10219735

17 godina
neaktivan
Da li je bolja xperia j ili htc desire 500?

0 0 hvala 0
14 godina
Bez puno razmisljanja, Desire 500.
14 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...
Da li je bolja xperia j ili htc desire 500?
gamer34 kaže...
Bez puno razmisljanja, Desire 500.

I to puuno bolji.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
12 godina
neaktivan

Pozdrav !

Mozete mi preporuciti novi mobitel, treba mi za suprugu.

Njoj je bitna kamera, koristila bi facebook, android ili windows svejedno.

To bi bio mobitel koji ce koristit bar dvije godine.

Mobitel ce ici na ugovor, produzenje pretplate u t-mobile ili prijelaz u drugu mrezu.

Do 700 kn bi platio.

Koliko sam gledao Samsung Galaxy S3 mini ne cini se los ?

Nokia Lumia 620 ? Lumia 520 ima losije fotografije u zatvorenim prostorima

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice