Pomoć oko odabira moba do 2000 kn

poruka: 86
|
čitano: 12.500
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Naime uzeo bih neki android do ove cijene,znači 2000 kn,a navikao sam na Samsung pa sad ne znam dali ima nešto oko te cijene,naravno slobodan  aparat,ili neki sony ericsson.

Pa evo oni koji imaju nešto slično oko te cijene da se vrti molio bih njihova iskustva sa istim,ili iphone .Hvala?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 23:08 (mitre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

motorola defy+ u vipu

Ali prije nego kupiš, pogledaj si filmiće na jutubu kaki je android, iOS, WP7 ili možda symbian, da vidiš šta ti najbolje paše, jer je na slijepo kupovat mobitel od 2k kuna, u najmanju ruku, glupo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 23:07 (blackjobmamba).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran

znas i sam sto se moze dobiti za te pare novo npr. Samsung galaxy S i slicni dobri mobiteli.

stvar je ukusa i na tebi je da odaberes.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vjerovatno ću njega i uzeti ,ali ako ga ima netko volio bi čuti dojmove,mane i to ako ih ima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

samsung nexus s {#}  neces pozaliti vjeruj mi..za njega vec ima 4.0.3 android official...imam ja mob i sve rjeci hvale za njega

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Pomoć oko odabira moba do 2000 kn
strbi kaže...

samsung nexus s {#}  neces pozaliti vjeruj mi..za njega vec ima 4.0.3 android official...imam ja mob i sve rjeci hvale za njega

Koliko se kreće cijena free aparata,da sad ne googlam ako znaš?

17 godina
neaktivan
mitre kaže...
strbi kaže...

Koliko se kreće cijena free aparata,da sad ne googlam ako znaš?

Ja sam ga na njuškalu dobio za 1800kn.Novog zapakiranog,sa godinu dana garancije.Naravno pričam o Nexus S :) 

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
16 godina
neaktivan

Da nexus s.Reci mi samo koliko ti traje baterija ,onako malo pozivi,net i to,kombinirano?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mitre kaže...

Da nexus s.Reci mi samo koliko ti traje baterija ,onako malo pozivi,net i to,kombinirano?

baterija je odlicna..u pocetku netraje dugo dok ju ne ispraznis i ne napunis do kraja par puta...sada mi traje ako sam samo pozivi/poruke i malo net oko 2-3 dana sto je super za smartphone...ako se igras na njemu onda je baterija 1-2 dana, kako kada...makar to mi nije problem, svaku noc kad idem spavat stavim ga puniti :D

16 godina
neaktivan

Evo baš čitam i mob mi se čini ok.Ajd nema sd card ali ima 16 gb što je meni sasvim dovoljno.A sad sam već našao novi za malo jeftinije novce ,ali original  ,samo  nije u HR

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma imas po njuskalu novih do 2000kn

evo: http://www.njuskalo.hr/samsung-ostali/samsuns-nexus-top-model-orginal-zapakiran-3100-kuna-oglas-2704757

nevjerujem da je prevara, pogledaj koliko ima mobova na prodaju novih :D samo stisni svi oglasi ovog oglasivaca :D

btw. i ja sam uzeo preko njuskala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

što se mene tiče samsung ace ima premalo RAM, SE Neo ima dosta RAM ali ima malo interne memorije za te novce...defy + recimo ima 2GB interne memorije i 512RAM...1700 mAh baterija...

el presidente http://www.speedtest.net/result/1631331270.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 0:24 (hsatUSA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Što misliš o samsungu 8000 S jet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mitre kaže...

Što misliš o samsungu 8000 S jet?

e to je već nešto, ima odličan ekran (mislim rezolucija, amoled...) jedino ako ti ne smeta što je malo manji ekran pa bi onda malo teže po njemu pisao poruke i tako to, odgovarao na email-ove...surfao netom, ali opet s druge strane to je već 3 godine star mobitel

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 0:19 (hsatUSA).
16 godina
neaktivan

Nešto pucam na njega,budem javio :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mitre kaže...

Nešto pucam na njega,budem javio :)

Prije neg kupiš išta, jer vidim švrljaš po veličinama mobitela - idi u neki centar Vip, t-com ili tele2 i vidi koliki su ekrani u praksi - jer je, meni barem, 3.2 inča premalo, a taj samsung je 3.1

15 godina
neaktivan
Ja jos uvijek mislim da mu je nexus s best buy do 2000kn....

Wroted by Samsung Nexus S :))
14 godina
strbi kaže...
Ja jos uvijek mislim da mu je nexus s best buy do 2000kn....

Wroted by Samsung Nexus S :))

mene zanima kakva je rezolucija na tom telefonu? jer su naši europski slcd dok su vani amoled, ima jedan prodaje iz kanade na njuški s amoledom...ja bi se složio s predloženim do nekih stvari

15 godina
neaktivan
Slika je odlicna...u amoledu i ovom slcd ti je samo razlika u crnoj boji...rezolucija je odlicna, ma sve je super ;)
18 godina

Ja bi si uzeo Galaxy S Plus. Da se naći na oglasniku za te novce, ili malo više, ali zato je Bog stvorio cjenkanje {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma sve to ok,ali jesi vidio da nebih i ja dobio tjesteninu umjesto moba:)

15 godina
neaktivan

Motorola Defy+

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Posjedujem motorolu defy i jako sam zadovoljan s obzirom na cijenu od 1999 kn, otporan je na vodu, prasinu, a bome i pripite pokusaje stavljanja moba u djep (znas di je zavrsio,u djepu nije ) xD

Overclocko sam ga na 1.2 GHz (inace radi na 800 MHz), tako da za performanse ovakvog uređaja drugdje bi mnogo vise platio. Moja preporuka !!! {#}

Sta reci, koju posluku porati ??? Kome????
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 21:56 (Ghost777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel puno za Nokiu N 8 2000 kn,na sve mreže,i jel ima netko da mi kaže ima li kakvih mana i sl?

Moj PC  
0 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan

E sad šaram i ja puno tako da ne znam ni sam.Ova je baš nova  skroz,a imam pod rukom samsung galaxy 3 ,e sad neznam neki čitam kao da kad nacrtaju nešto na ekranu kao zaključaju ga,pa zaborave  ne mogu ga nikako otključati,i koja bi bila njegova neka realna cijena stara 20-ak dana?Znam sad da ima po oglasu ali više me zanima dali vrijedi dati novce za njega ako ima nekih većih mana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mitre kaže...

E sad šaram i ja puno tako da ne znam ni sam.Ova je baš nova  skroz,a imam pod rukom samsung galaxy 3 ,e sad neznam neki čitam kao da kad nacrtaju nešto na ekranu kao zaključaju ga,pa zaborave  ne mogu ga nikako otključati,i koja bi bila njegova neka realna cijena stara 20-ak dana?Znam sad da ima po oglasu ali više me zanima dali vrijedi dati novce za njega ako ima nekih većih mana?

Ako imaš buđet 2000kuna, galaxy 3 nema šta radit u modelima koje gledaš u obzir.

Spomenuti Neo V, Defy+ ili neki polovnjak sa njuškala.

Nokia N8 je ok, ali sad je već stara 5 godina skoro.

I Nexus S da, promako mi je.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 20:14 (blackjobmamba).
16 godina
neaktivan

Zašto ne nexus s?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Zašto ne nexus s?

Pa iskreno sam gledao neke usporedbe i čitao onjemu i na mene je ostavio najbolji dojam ,i najvjerovatnije ću njega i uzeti.Mob je meni super,ali eto volim se prije nego kupim dobro raspitati..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice