Mojem šogoru i šogorici je T-CRAP neki dan odbio da iskoriste (pazite sad) 30 i nešto tisuća bodova koje su skupili. Valjda im je malo previše bilo.
Redovno plaćaju račune, pretplatnici su od pamtivijeka. Ali ne zadugo, uskoro prelaze na drugu mrežu upravo zbog ovog.
cek cek bila je neka caka sa bodovima i bila su upozorenja... mislim da se moglo iskoristit do 31.10
EDIT: http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/t-com-t-club-bodovi-prestaju-vaziti-31102011/119517.aspx

.Što reći,treba uvijek paziti,a suma,za koju mislim da je server TELE2 nije baš izmislio,govori da taj tvoj "prijatelj"(svima prijatelji imaju probleme,a oni niti slučajno
),uopće nije pazio na dodatnu vrijednost prometa po jedinici,koja zna biti opako visoka.I što na kraju?? Drugi puta ćeš pametnije....
.Možda ti i polome dug na 12 rata..

Velim ja biku "samo daj" i poklopim.
.Točno,zašto bi provajder uopće sebi pravio posao praćenja i upozoravanja korisnika u odnosu na promet..??Ako po zakonu ne moraju,zašto bi??
Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?