Mobitel iz Amerike zaključana tema

poruka: 19
|
čitano: 6.640
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Mobitel iz Amerike

Trebam mi prjedlog koji mobitel bi mogao donjet ( odnosno prijetelj bi mi donio ) iz Amerike ( SAD ) da radi u Hrvatskoj. Mobitel bi volio da je Nokia, za igre, glazbu i video, kamera i Internet nisu bitni. Bitno mi je da ima dosta memorije da mogu trpati sve i svašta. Mobitel treba biti kvalitetan i izdržljiv. Netreba ju mi nikakve tach stvari jer se s tim ne snalazim.Cjena može do 550 dolara.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mobitel iz Amerike

Nokia u Americi prodaje iste mobitele kao i u Evropi, ali i nude Internet tablet modele sa podrškom za Wimax koji

u Evropi još uvijek nije postao standard.

Evo ti i cijene: http://www.nokiausa.com/A4409001

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mobitel iz Amerike

Bilo koji koji je quad-band odnosno podržava rad na 4 frekvencije. Preporuku ti stavljam na Nokie iz N serije, možda  N81, N82 8GB. Pogledaj si ovaj link. Ja sam si prošlo ljeto uzeo HTC P3600 u USA i normalno radi kod nas pa ako si zainteresiran, pogledaj i njega malo. Samo što bi bio previše nakrcan za tvoje zahtjeve, mislim na mogučnosti i teh.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mobitel iz Amerike

Ovako nešto: http://www.nokiausa.com/A4546020

Što se frekvencija tiče nema problema jer su pokrivene sve (piše u specifikacijama).

17 godina
protjeran
Mobitel iz Amerike

gledao sam nokie, n81 8GB i n 95 8GB. nekako mi se 81 vise cini za igre ali onda sam pogledao  neki video na youtubeu koji kaze da je 95 bolji i da ima bolju grafiku... sta vi kazete koji je bolji za igre?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mobitel iz Amerike

Ja imam n95-8gb ali evropska. Mislim da postoji razlika izmedu evropske i americke. A mislim da i cijena je negdje oko 700 dolara. Za igranje, iako ima ngage platformu nije, dosta je komplicirano. Ali za internet i druge stvari je zakon. GPS je koma

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Mobitel iz Amerike

jeli mi moze neko reci jali ima neka stranica di mogu viditi kaki procesor, memoriju i grafu ima. svugdje pisu samo koliko flash memorije ima, a mene zanima da vidim koji bi mogao biti brzi i jaci.

0 0 hvala 0
17 godina
Mobitel iz Amerike

Na ovoj stranici ćeš si naći cijeli review-u pojedinih mobitela, a često znaju biti i specifikacije koje tebi trebaju, malo si pogledaj.

Imaš i na ovoj stranici prijevod.

A na ovoj su ti teh. karakteristike uređaja.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Mobitel iz Amerike

nekako mi se cini da cu sacekati da izađe N96. pa da pitam dali je i to taj quad-band mobitel, ako zna neko dali se moze koristiti GPS i internet u hr. normalno i taj bi bio iz amerike. i jos da pitam dali se GPS i koliko se placa i koliko kosta internet preko moba. stvarno nosta neznam jer moj stari mob ne podrzava nista.

0 0 hvala 0
17 godina
Mobitel iz Amerike

GPS i Internet možeš koristiti gdje god hočeš, neovisno o kupnji. GPS ti je besplatan i ništa se ne naplačuje, osim što moraš za to imati neki GPS program i GPS kartu, kupljenu ili.... ali obično to zna biti priloženo s kupljenim mobitelom. Nokija ima svoje GPS karte, ali da se i druge ubaciti...

Što se tiče Interneta, ako ideš preko WiFi konekcijwe je besplatno, moja preporuka, a ako koristiš GPRS promet nekog GSM operatera onda se naplačuje prema važečem cijeniku samog operatera. To provjeriš na njihovim službenim stranicama ili pozivom SZK.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Mobitel iz Amerike

znaci da ce N96 iz Amerike raditi isto kao onaj iz Hrvatske?

0 0 hvala 0
17 godina
Mobitel iz Amerike

Takoje.

Što se tiče GPS, radit će ti jer je neovisan o GSM signalu, moći ćeš vršiti i glasovnu komunikaciju preko GSM signala (2G, 2.5G) jedino neznam sad za 3G odnosno HSDPA signal dali će ti raditi, ubiti nisam siguran, ali moguće je da ti i on radi. Naravno, ako ćeš moći kumunicirati, odnosno loviti naš GSM signal moći ćeš i koristiti Internert. Kada WiFi konekciju koristiš kao vezu na Internet, ona je neovisno o pokrivenosti GSM sognalom, tako da ti radi svugdje gdje loviš signal.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mobitel iz Amerike

Nokia u americi prodaje američke i europske verzije mobitela. Američke ne rade na europskoj 3G mreži i obrnuto.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mobitel iz Amerike

Primjer:

http://www.amazon.com/Nokia-Unlocked-Player-U-S-Version-Warranty/dp/B0014KLFN6/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=wireless&qid=1214509544&sr=8-1

http://www.amazon.com/Nokia-Smartphone-Unlocked-Version-Warranty/dp/B000XQOE5S/ref=pd_bbs_4?ie=UTF8&s=wireless&qid=1214509544&sr=8-4

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Mobitel iz Amerike
vjeko kaže...

Primjer:

http://www.amazon.com/Nokia-Unlocked-Player-U-S-Version-Warranty/dp/B0014KLFN6/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=wireless&qid=1214509544&sr=8-1

http://www.amazon.com/Nokia-Smartphone-Unlocked-Version-Warranty/dp/B000XQOE5S/ref=pd_bbs_4?ie=UTF8&s=wireless&qid=1214509544&sr=8-4

ali pogledaj cjenu?! i jos jedno pitanje, pisa da ima neki prijamnik za TV, neki DVB-H. dali taj radi i u hr koliko sam je cuo da je u hr neki DVB-T dali tu ima razlike ili?
17 godina
Mobitel iz Amerike

DVB-H i DVB-T su ti standardi za gleati digitalni TV i postoji razlika, mislim da jedan s drugim nisu kompatibilni. Sad neznam koji je standard za Europu te isti takav je i u Hr.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Mobitel iz Amerike

dali neko zna dali ce N96 imati jednako dobru platformu za igre kao i N81 ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mobitel iz Amerike

Mislim da N96 neće imati iste grafičke sposobnosti kao N95 ili N81 ali će vjerovatno podržavati n-gage.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2008 1:37 (vjeko).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Mobitel iz Amerike

hvala svima na pomoci, tema se moze zatvoriti

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice