Kako da uključim internet jer imam 1 G besplatno, a da nije Wi-Fi??
Zna netko?
A i da mi ne povlači na internet bez da ja otvaram stranice, ne da mi sam ide i troši.neznam da li je sam spojen na net i da troši, a ja to ne vidim.
Hvala
Kako da uključim internet jer imam 1 G besplatno, a da nije Wi-Fi??
Zna netko?
A i da mi ne povlači na internet bez da ja otvaram stranice, ne da mi sam ide i troši.neznam da li je sam spojen na net i da troši, a ja to ne vidim.
Hvala
Al recimo kad je uključen, a ja nisam kraj moba, da li idu megabajti, tj. da li troši na nešto?Ima li šta da je otvorenom, da se ažurira a ja da to ne vidim?
jer nebih volio da mi bezveze troši ako ja nisam na nekim stranicama na netu .
hvala
Al recimo kad je uključen, a ja nisam kraj moba, da li idu megabajti, tj. da li troši na nešto?Ima li šta da je otvorenom, da se ažurira a ja da to ne vidim?
jer nebih volio da mi bezveze troši ako ja nisam na nekim stranicama na netu .
hvala
Svaki smartphone i tablet je napravljen da se povezuje s internetom tako da cim ti je internet ukljucen on skida nesto u pozadini...Ako ne diras mobitel nego je u sleep modu trosi vrlo malo mozda par kilobajta po satu..Ako jos imas u pozadini upaljenu neku aplikaciju npr. Facebook ili Skype normalno je da ce ti trositi vise neta jer je konstantno povezan s internetom..Ako moras imati neku aplikaciju koja radi preko interneta u pozadini nema ti pomoci jer ce onda stalno skidati male kolicine podataka ali ako ti netreba net stalno onda ga iskljuci u postavkama i pali ga po volji tj. kad ti treba internet i nemas brige..
Šta je to "data traffic"?Mislim, kako se zove taj widget na hrvatski, jel to ""uključivanje i isključivanje : GPS"??
I da, još me zanima, kad uđem u postavke --mobilne mreže -- način rada mreže -- preferirani način rada mreže -- samo WCDMA , samo GSM i treće WCDMA(pref) / GSM?
Jesu li to pristupi internetu a da nije Wi - Fi ili?
Hvala
Šta je to "data traffic"?Mislim, kako se zove taj widget na hrvatski, jel to ""uključivanje i isključivanje : GPS"??
I da, još me zanima, kad uđem u postavke --mobilne mreže -- način rada mreže -- preferirani način rada mreže -- samo WCDMA , samo GSM i treće WCDMA(pref) / GSM?
Jesu li to pristupi internetu a da nije Wi - Fi ili?
Hvala
To ti je widget koji ti pokazuje koliko si podataka potrosio tj. koliko ti je megabajta ostalo i sl. , a postoje i widgeti koji ti mogu sluziti i za iskljucivanje/ukljucivanje mreze ( interneta ) , Wi-Fi-a , GPS-a itd.