IPhone 4 gubi EDGE konekciju

poruka: 3
|
čitano: 1.168
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pozdrav svima.

Molio bih pomoć ili savjet u vezi problema - iPhone 4 (iOS 5.1.1, nije JB) gubi EDGE konekciju za vrijeme rada u nasumičnim intervalima (na bilo kojoj lokaciji; nije problem u signalu jer drugi mobiteli na istoj mreži (T-Mobile) nemaju takav problem). Jednostavno sve radi neko vrijeme, zatim odjednom nestane oznaka "E" i mobitel javi da nema podatkovne veze. Nakon nekog proizvoljnog vremena (nekoliko minuta) EDGE se ponovno aktivira.

Pokušano je sljedeće:

• uključivanje / isključivanje - nakon toga EDGE je aktivan pa opet nestane nakon nekoliko minuta
  • restart (10 sekundi home+power tipke) - ista situacija
  • restore na istu verziju - ista situacija

Problem se ne događa s 3G signalom, na 3G mreži je konekcija stabilna, ali mi ovo predstavlja problem jer se često nađem na terenu u nekom mjestu koje nije dobro pokriveno 3G signalom.

Mobitel je odavno na ovoj verziji softvera, tako da ne mislim da je u tome problem, jer se ovo počelo događati prije par dana.

Unaprijed zahvaljujem na odgovorima i ispričavam se ako slučajno nisam uočio slično pitanje negdje na forumu.

KaeR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Možda bi ga najbolje bilo odnjeti na garanciju (naravno ako je imaš).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: IPhone 4 gubi EDGE konekciju

Eh, u tome i jest problem - garancija istekla prije dva mjeseca. Tipično Murphyjevski...

KaeR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice