Huawei u8650-neće da se pokrene

poruka: 3
|
čitano: 4.846
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

otac mi ima huawei u8650, te je normalno surfao internetom, ostavio ga na neko vrijeme i poslije ga nije mogao uključiti.točnije mobitel se upali dođe do znaka huawei i one lepeze te nakon 1 minute mobitel se opet ugasi te također piše nema usluge.pokušali smo ga nekoliko puta upaliti ali svaki put se isto desi.evo sad se upalio ali piše na mobitelu nema usluge, također nema ni pozadinske slike nego samo stoji crno i piše vrijeme.

PRODAJEM AJVAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

itko?

PRODAJEM AJVAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam ja za tebe par pitanja...prvo mi reci koliko si do sada radio na njemu,mislim da li si ga rootao ubacivao CWM Recovery ili neki od custom romova?Ako nisi pomocicu ti ali moracemo ici step by step!Moj kolega sa posla je takodje imao problem sa svojim U8650,naime otisao je na bazene na kupanje i kad je jednom uzeo tel. da provjeri da nema poziva ili SMS tel je bio mrtav,niti se mogao upaliti ni nista,a opet meni je nakon jednog flashanja oficijalnog roma ekran se samo zabijelio,e sad posto smo i ja i taj kolega imali garanciju odnijeli smo u servis i tamo su sve sredili sa tim da sam ja svoj morao spojiti na PC i ubaciti stock oficijalni rom jer mi u suprotnom nebi priznali garanciju (nedaju da se po softweru nista radi) pa ako imas garanciju odnesi i ti svoj!Ako nemas javi se na PM pa cemo nesto vec srediti!POZDRAV {#}

Edit: Da li ti sada kada si ga ukljucio moze uci u postavke?

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.8.2012 15:19 (Gongy).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice