HTC Sensation

poruka: 1.258
|
čitano: 364.752
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
HTC Sensation

Kad umetnes svoju karticu ne nalazi signal ?

Trebas opet na trazenje mreze.

Jel ti imas custom rom vec ?

Pogledaj u about, koju imas verziju uopce.

ja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: HTC Sensation
bender_007 kaže...

Kad umetnes svoju karticu ne nalazi signal ?

Trebas opet na trazenje mreze.

Jel ti imas custom rom vec ?

Pogledaj u about, koju imas verziju uopce.

E ovako .. Stavio sam hboot 1.17.2008, s-offao uredaj, stavio 2.3.4 revolution hd rom te rootao uredaj .. 

Kad stavim na SD karticu PG58DIAG file, udem u bootloader .. Sada mi oce u DIAG .. Udem u DIAG, ocistim S58 i onda neznam izac iz DIAGA ?? 

Izvadim bateriju samo, uredaj se ugasi te ga pokrenem i nista, jos nece nac signal ! Kako izac pravilno iz DIAGA il je fkt dobro samo izvadit bateriju ? 

WHY SO SERIOUS ??
13 godina
HTC Sensation

Izvadi slobodno bateriju kad kaze da je gotovo i reinstaliraj taj isti ARHD ili noviji. Samo preko postojeceg ili napravi clean install.

Probaj ubaciti karticu drugog providera pa onda vrati opet svoju.

Tako je i meni bilo da nije htio prvi put.

WARNING!!!
Backup all your settings/apps/sms/network/APN/Data etc.
Using this method to unlock will wipe your data and apps too! (Factory Resets in other words)
But it's this method that actually resets some other things including your sim-lock status.

ja
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 14:28 (bender_007).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Izvadi slobodno bateriju kad kaze da je gotovo i reinstaliraj taj isti ARHD ili noviji. Samo preko postojeceg ili napravi clean install.

Probaj ubaciti karticu drugog providera pa onda vrati opet svoju.

Tako je i meni bilo da nije htio prvi put.

WARNING!!!
Backup all your settings/apps/sms/network/APN/Data etc.
Using this method to unlock will wipe your data and apps too! (Factory Resets in other words)
But it's this method that actually resets some other things including your sim-lock status.

Ma ovog mog niti sam Chuck Norris nebi otkljucao ! -.-''

I ponovo udem u DIAG, obrisem S58, bootam - nista, instaliram nanovo ROM ( i 2.3.4 i 2.3.5 ) - nista ..

Jedino sto nisam nijednom dosad napravio je backup u svim koracima .. Nije mi potreban jer je mobitel ionako bez aplikacija i iceg ( u meduvremenu koristim drugi ) , pa neznam jel to moze bit problem ?

Al mi to nema nikakvog smisla ..

P.S. Upravo probao, na Tmobile i VIP radi .. Na Tele2 ne ! Probao 2 tele2 kartice, nijedna nece ulovit signal .. nevjerojatno ! 

WHY SO SERIOUS ??
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 0:49 (fakEEE).
13 godina
HTC Sensation

hmm..cudno, moram probati i ja ubaciti tele2 karticu bas da vidim.

vjerojatno do pojedinog roma, probaj staviti neki koji je najblizi stock romu. Ovdje su vjerojatno mijenjane apn postavke itd. Neke stvari moras rucno ukucavati.

Probaj vidjeti *#*#4636#*#* i idi u phone information, vidi jel tu imas nesto zglavno. Mozda trebas drugi "radio".. Probaj upgrade na ics napraviti (+ novi radio), imas na threadu za ARHD takodjer.

EDIT: ...hmm...pod phone information pogledaj jel pise broj. Meni pise broj, nemam mreze, nisam godinu i nesto dana koristio broj pa mozda zbog toga, nisam siguran.

ja
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 8:20 (bender_007).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC Sensation

Pozdrav !!!

Evo vratio se moj SENSATION :)

Tocno sedam dana je trajalo od kad sam predao mobitel do primitka !!!

PISE: Zamjenjen novi lcd s touch panelom i screen protector, instaliran software.test rada uredaja !!!

Nadam se da nece biti opet problema :D

0 0 hvala 0
16 godina
HTC Sensation

Pozdrav,

imam jedan problem, naime, jucer sam prvi put snimao film u full hd rezoluciji. I kad sam prebacio film na pc na filmu se desilo slijedece: slika se na nekim djelovima raspadne i ton je 5 sekundi brzi od slike, na mobitelu je sve u redu. Mobitel nije root-an i sve je u njemu original.

Jel imao netko slican problem i u cemu bi mogao biti problem? U hd rezoluciji je sve u redu.

Hvala unaprijed.

LP

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC Sensation

Probaj KM player. Gom player ponekad zna takvo sto izvoditi.

ja

1 0 hvala 1
16 godina
bender_007 kaže...

Probaj KM player. Gom player ponekad zna takvo sto izvoditi.

glupi player mi frku cijelu napravio :)

hvala

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
13 godina
HTC Sensation

np :)

ja

0 0 hvala 0
17 godina
HTC Sensation

mobitel mi se poceo cudno ponasati. baterija se brze prazni, nekad se iskljuci bez ikakvog razloga npr. netko me nazove javim se i iskljuci se ili zelim prcitati sto ima novo na fb-u i paf opet se iskljuci.. onda kad ga zelim ukljuciti, nakon unosa pina opet se iskljuci, i to sve cesce.

ima tko takve probleme? da ga nosim na servis (ima jamstvo) ili ima koje rjesenje?

hvala.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2012 19:39 (andreas11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC Sensation
@Andreas11, ma nosi ga na zamjenu, kakav servis, još ako je unutar 6 mjeseci kako ga imaš, to je to!!

Nadam se da nemaš kakav mehanički kvar?!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
andreas11 kaže...

mobitel mi se poceo cudno ponasati. baterija se brze prazni, nekad se iskljuci bez ikakvog razloga npr. netko me nazove javim se i iskljuci se ili zelim prcitati sto ima novo na fb-u i paf opet se iskljuci.. onda kad ga zelim ukljuciti, nakon unosa pina opet se iskljuci, i to sve cesce.

ima tko takve probleme? da ga nosim na servis (ima jamstvo) ili ima koje rjesenje?

hvala.

Original rom je na njemu, nisi nista dirao ? Bas cudno. Pokusaj par ciklusa prazni, puni, prazni, puni. Pogledaj sta ti trosi, imas currentwidget ili battery monitor widget pa vidi sta trosi. Mozda facebok, twitter, friendstream itd.

ja
13 godina
neaktivan
andreas11 kaže...

hvala.

Imam iste probleme. Kupio sam ga 27. 03. u t-mobile-u i nosio ga zbog toga na servis. Otklonili su kvar tako što su stavili novi software, mislim da je od ovog novog HTC One. Dobro je radio 7 dana.  Međutim, danas se opet počeo gasiti i ponovno sam ga odnio u t-centar. Tražio sam da ga zamijene (imam jamstvo), ali kažu da ne mogu osim ako je kvar nastao u roku od 3 dana od dana kupnje. Kažu da samo servis može zamijeniti za novi mobitel. Pošizio sam. Uglavnom, više je na servisu nego kod mene. Imao sam prije Blackberry i nikad nisam imao sličnih problema. HTC i T-mobile suck!

Javi kako se tvoja situacija razvija da mogu usporediti.

13 godina
HTC Sensation

Hmm, svasta. Bas me zanima sta to imaju drukcije pa da se gasi. Rekao bi ajd ako je custom rom i modified oc kernel pa ok..ali ovako original sve ..

Neka ti zamjene samo.

ja

0 0 hvala 0
17 godina
bender_007 kaže...
andreas11 kaže...

hvala.

Original rom je na njemu, nisi nista dirao ? Bas cudno. Pokusaj par ciklusa prazni, puni, prazni, puni. Pogledaj sta ti trosi, imas currentwidget ili battery monitor widget pa vidi sta trosi. Mozda facebok, twitter, friendstream itd.

Sve je orginal, nista nije dirano sto se tice ROM-a. Isto se je događalo na androidu 2.3.4,mislio sam da ce se stanje popraviti s ICS-om ali sve isto. Nekad radi i po tjedan dana bez ikakvog iskljucivanja ali onda kad ga bas trebam onda sra..

Malo sam citalo po forumima i vidim da vise ljudi ima taj problem, neki kazu da se to događa zbog kojekakvih aplikacija ili cega vec, durgi kazu da nije zbog tog. Ma neznam vec sto da radim. Izgleda da cu morati nositi na u t-centar.

Vec bi ja odnio ali neznam koliko se ceka da to sloze, jer mi je mob potreban, sto se dobije u zamjenu?

Hvala.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
14 godina
HTC Sensation
@Gabrijel16, evo upravo zbog ovakvog nečega izbjegavam pod mus kupnju moba u raznim tele operator muljatorima!
Ako nije toliko bolno dobra ponuda, za recimo 10 kuna, kao jedna najnovija ponuda kod T - Com-a, kupujem po mogućnosti za cash lovu, solarno plaćanje, uz neki popust za gotovinu, ali po mojem skromnom subjektivnom mišljenju naj mob!
Svaki mob koji je kupljen kod operatera, bilo kojeg, je sprčkan, to se u T - Com mobu vidi kada ima u sebi onu T Wise aplikaciju, i sada tko meni može garantirati da ta aplikacija nije fail, neko trulo jaje kukavičje za povećenje računa ili nešto slično??
Ako je sve u roku koji pokriva garancija, isključivo novi mob bez nekakvog mehaničkog oštećenja ili prijetnja prijavom Udruzi za zaštitu proizvođača i svima ostalima koji mogu pomoć, a da ne pričam o "lošem glasu", nitko danas ne treba u ovakva vremena loš i negativan publicitet!

Samo hrabro, mi smo njihovi komintenti, i imamo "pravo" na sva prava, ne dozvoliti im da nas šišaju kao ovce, dobro, možda samo u TELE2 njihovog Gregora!! ;P

BTW; nije mi jasno ono oko tri dana od kupnje, ako ne piše ništa explicite tog tipa u ugovoru kod kupnje, pa niti malim sitnim slovima, pokazati im to i objasniti na lijep način kako ZAHTJEVATE svoja prava, pa jesmo ušli u EU ili ne???? ;D
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC Sensation

Ima li neki dućan gdje se može kupiti novi poklopac za Sensation?

~
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@andreas11, meni je prvi put trajalo nekih 7 dana da ga poprave. Daju ti bilo koje sranje imaju kod sebe. Ja sam dobio neku Nokia-u koja mi je često blokirala. BTW, iste probleme sam imao. Radi 2-3 dana onda se samo počne isključivati ko lud. Meni se drugi put opet pokvario nakon što sam ga spojio s laptopom da prenesem slike i da podjelim vezu s laptopom (Usb tethering). Dijeljenje veze mi nije upalilo pa sam išao na onaj Wi Fi hotspot i upalilo je samo što je onda počeo rikavat kao blesav. Ne znam, ja sam zabrijao da mu je nešto od laptopa zasmetalo. Jel to uopće moguće??? Totalno sam neuk za ove stvari, samo znam da me sve to jako živcira{#}. Najgora stvar mi je suzdržavat se da ne pošizim na bezobrazne službenike kad nosim mobitel u t-centar.

E da, ima još jedna stvar! Mobitel sam kupio, zapravo, 02.03., ali je taj bio fizički pokvaren (nije mu radila tipka za pojačavanje zvuka poziva, radila je za stišavanje). Tad sam dobio ovaj novi koji sad ne radi kako treba. Taj sam čekao 25 dana.

Danas kažem tipu u t-centru da je mobitel više kod njih, a ne kod mene, a on meni neka ih tužim.

14 godina
HTC Sensation
@Gabriel16, možda lupam napamet, ali da pokušaš kontaktirati HTC mailom i objasniš im svoj problem, možda bi imalo koristi, ponavljam možda?!
Ovo što se vama sa Sensationom događa, u najmanju ruku nije normalno, a "gospodu" iz T Coma da ne spominjem!
Da se mene pita, uzeti podatke onog što ti je rekao onu glupost pa u javnost neka se oni brane na "golu"!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
@Gabriel16, možda lupam napamet, ali da pokušaš kontaktirati HTC mailom i objasniš im svoj problem, možda bi imalo koristi, ponavljam možda?!
Ovo što se vama sa Sensationom događa, u najmanju ruku nije normalno, a "gospodu" iz T Coma da ne spominjem!
Da se mene pita, uzeti podatke onog što ti je rekao onu glupost pa u javnost neka se oni brane na "golu"!

Budem to i napravio, samo par dana da dođem sebi. Već sam ugrubo dohvatio par ideja kako da im se odužim za super uslugu{#}

17 godina
neaktivan
HTC Sensation

Evo jedan problem za eksperte ;) Naime, ne mogu flashati boot particiju. Imam S-OFF, što je još čudnije, i Revolutionary HBOOT. S-OFFao sam ga na Gingerbreadu, napravio OTA update na ICS i takvog ga koristio, s 1.27.0000 bootloaderom (stock), ali je pisalo S-OFF. Zatim sam flashao user friendly firmware i sad imam Revolutionary 1.27.1100 HBOOT. Nisam mogao ni ne mogu flashati boot.img iz recoverya, čini se. Što mi je za činiti?

EDIT: SuperCID! ;)

EDIT2: Imam SuperCID (CID na 11111111) i još uvijek ne želi flashati boot.img iz recoverya. Fastboot sada radi.

~
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 20:18 (Proz0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC Sensation

http://goo.gl/RcbMy  probaj ovo. Ics jel ? Ako nije ics onda nemoj.

Probaj staviti 1.17

ja

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Radi, hvala!
~
13 godina
HTC Sensation

NP :)

ja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC Sensation

ljudi ja imam problema sa bluetothom nakon šta sam stavio ics na sensation.. nemogu ništa slat ni primat..jel ima neko riješenje ili moram na servis nosit.

0 0 hvala 0
13 godina
HTC Sensation

Koji si stavio ics ili je original, netaknut ?

p.s. skini program "bluetooth file transfer"   -> *

ja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

original ics.. odnosno sam se preko marketa nadogradio.. i od kad se je digo na ics.. sve je nekako štekavije i baterija manje treje ugl sranje jedno veliko

13 godina
neaktivan
HTC Sensation

Pozdrav svima

Zanima me dali tko zna kako se može složiti izbor mreže na ručno ili urediti raspored preferiranih mreža na htc sensation.Na njemu je ice cream sendwich i sam je napravil update ja nisam ništa gore stavljal.

Eh da i još jedno pitanje kako dobiti hrvatska slova na tipkovnici da su baš fizički tam,da se mogu koristiti i u drugim aplikacijama?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za prvo ne znam, za drugo, već imaš te znakove. Đ možeš dobiti dugim pritiskom na D, Č i Ć pritiskom na C itd.

~
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice