I,kakav je novi update?Je li mobitel šta brži?Se može mijenjat veličina widgetima?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je kao novi telefon. Jos kada dodje S4 biti ce i bolji :)
Je, brzi je dosta, pogotovo internet browser i cijelokupni dojam.
Kako mislis "mijenjat" velicina widgeta? Svi su predefined velicina.
Hoće li uopće dolaziti sense 4 na sensation ili je on samo za htc one?
(znam da imaju custom romovi s njim, zanima me official)
HW nije zahtjevan, a jaci je u tih telefona nego u One V-a koji ima Sense 4.0.
Ja sam danas pola sata proveo u VIPa radeci na One X. Moram priznat da sam odusevljen, ali cu sacekat da dodje Sense 4.0 na Sensation pa da onda usporedim. Ali je izvrstan.
ptspclan.com | visit us ^^
Mozda izadje neka lajt verzija sense4 za sensation ali nikako sa svim features kao kod htc one, htc one ima zasebni chip za procesiranje fotografija.
Mozes mijenjati velicinu widgeta na ekranu u ICS..da..
Pozdrav,
Imam iPhone 4 koji mi se gadi, i hoće da mijenjam.. Biram između HTC Sensation XL iili XE. U maloj sam dilemi, koji mi je bolji izbor?
Hvala
XE je puno bolji ako ti ne smeta manji ekran (vjerojatno ne smeta jer je XL ogroman).
Prijatelj ima Sensation i stavio je neki custom ROM,a sada želi vratiti na tvornički ROM tako da može skinuti official ICS.Koji RUU treba skinuti?
XE je puno bolji ako ti ne smeta manji ekran (vjerojatno ne smeta jer je XL ogroman).
Možda je najbolje Sensation obicni ako je u mogucnosti.
Koliko sam primjetio, XE je overclockani i ofarbani Sensation, a vjerojatno košta više. U osnovi su to dva ista uređaja koliko znam, tako da se sigurno više isplati uzeti običan.
Koliko sam primjetio, XE je overclockani i ofarbani Sensation, a vjerojatno košta više.
I još je navodno lošiji. (jedan sa foruma je navodno ima XE i riješia ga se vrlo brzo)
Ako si audiofil, ić ćeš na bilo koji Android, jer Beats Audio ne vridi ništa, samo marketing, a slušalice su blago rečeno sranje. Ima daleko boljih programa i EQova, je da nije tema, ali sam mora reć.
Prijatelj ima Sensation i stavio je neki custom ROM,a sada želi vratiti na tvornički ROM tako da može skinuti official ICS.Koji RUU treba skinuti?
Koji custom rom ima sad ? + radio ?
neka skine neki od ovih ovdje , ove "europe"..
Recimo ovaj ili ako hoce tvornicki ICS ?
Evo ovaj ..
Vjerojatno ti nece raditi upgrade (meni nije htjelo...)
ja sam ovaj prvi stavio (znaci gingerbread pa nadogradio skoro na ics -nije mi se dalo cekati dok on to skine pa stavio custom..)
Znaci, kad se desi da mu nece instalirati RUU, neka ode u temp folder i nadjes taj ogromni zip, preimenujes ga u PG58IMG.zip, strpas na sd karticu.
Ugasis mob, izvadis bateriju, volume down + power. Kad skuzi da ima update file samo volume up stisnes i pustis ga da instalira sve redom.
@mitsouka - bas tako
Jel zna netko koji je najveći postojeći kapacitet baterije za HTC Sensation i gdje je se može kupiti? Ova postojeća traje jedan dan, možda 2 i to me već živcira pa hoću zamjneiti za naizdržljiviju moguću! :-)
Barem bi mogao uvijek kraj sebe imati backup podršku?
Jel zna netko koji je najveći postojeći kapacitet baterije za HTC Sensation i gdje je se može kupiti? Ova postojeća traje jedan dan, možda 2 i to me već živcira pa hoću zamjneiti za naizdržljiviju moguću! :-)
Na ebayu
Ima po 3000mah i više
Ako si audiofil, ić ćeš na bilo koji Android, jer Beats Audio ne vridi ništa, samo marketing, a slušalice su blago rečeno sranje. Ima daleko boljih programa i EQova, je da nije tema, ali sam mora reć.
Beats Audio je dobar, i pridonosi kvaliteti zvuka.
Slažem se, beats slušalice su druga priča i loše su, za te pare ima mnogo boljih, ali i jeftinije su bolje
Hm..cuo jesam za to ali nisam dozivio. Sve radi prva liga.
Novi insertcoin 5.3 rom (ok..5.4 se skida vec) i bricked 1.0 kernel, sad vec baterija traje ok.
moj model kupljen krajem 10 mjeseca 2011. je imo taj wifi deathgrip... stavi ruku preko gornjeg djela moba i nema signala,to je jedina veca mana uredjaja...
max
ZBOG GLUPOG POLOZAJA ANTENE NA KUCISTU... RECIMO EVO 3D NEMA TAJ PROBLEM
max
Dogodi se "možda" ponekad gubitak crtice signala, ali piranje je koliko je "u to doba" bio jak signal btw!?
Dogodi se "možda" ponekad gubitak crtice signala, ali piranje je koliko je "u to doba" bio jak signal btw!?
DHD != Sensation
Htc je sa sensationom stavio antenu gore i kad bi recimo drzo telefon vodoravno i gledo youtube filmic,ak bi ga primio oko gornjeg djela,sam bi stalo,i to me nerviralo,jako,jer sam basist i imam pozamašnu šaku...
Evo i dhd nisu imali taj problem zbog pametnijeg polozaja antene..
max
ZBOG GLUPOG POLOZAJA ANTENE NA KUCISTU... RECIMO EVO 3D NEMA TAJ PROBLEM
Ima i Evo isti taj problem.
Nema tolki,isprobo sam na tri eva,i padne jedna crtica,a ne sve
max
:deathgrip
Jel gubi samo wifi signal ili gubi i mrezni/data signal ?