HTC Sensation

poruka: 1.258
|
čitano: 364.762
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: HTC Sensation

I,kakav je novi update?Je li mobitel šta brži?Se može mijenjat veličina widgetima?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
16 godina

Meni je kao novi telefon. Jos kada dodje S4 biti ce i bolji :) 

Je, brzi je dosta, pogotovo internet browser i cijelokupni dojam. 

Kako mislis "mijenjat" velicina widgeta? Svi su predefined velicina.

ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
HTC Sensation

Hoće li uopće dolaziti sense 4 na sensation ili je on samo za htc one?

(znam da imaju custom romovi s njim, zanima me official)

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vjerujem da ce skoro doc i to ne samo za Sensation, vec i za EVO3D i slicne telefone.
HW nije zahtjevan, a jaci je u tih telefona nego u One V-a koji ima Sense 4.0.
Ja sam danas pola sata proveo u VIPa radeci na One X. Moram priznat da sam odusevljen, ali cu sacekat da dodje Sense 4.0 na Sensation pa da onda usporedim. Ali je izvrstan.
ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
HTC Sensation

Mozda izadje neka lajt verzija sense4 za sensation ali nikako sa svim features kao kod htc one, htc one ima zasebni chip za procesiranje fotografija.

Mozes mijenjati velicinu widgeta na ekranu u ICS..da..

ja

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
HTC Sensation

Pozdrav,

Imam iPhone 4 koji mi se gadi, i hoće da mijenjam.. Biram između HTC Sensation XL iili XE. U maloj sam dilemi, koji mi je bolji izbor?

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
HTC Sensation

XE je puno bolji ako ti ne smeta manji ekran (vjerojatno ne smeta jer je XL ogroman).

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
HTC Sensation

Prijatelj ima Sensation i stavio je neki custom ROM,a sada želi vratiti na tvornički ROM tako da može skinuti official ICS.Koji RUU treba skinuti?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

XE je puno bolji ako ti ne smeta manji ekran (vjerojatno ne smeta jer je XL ogroman).

Možda je najbolje Sensation obicni ako je u mogucnosti.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

Koliko sam primjetio, XE je overclockani i ofarbani Sensation, a vjerojatno košta više. U osnovi su to dva ista uređaja koliko znam, tako da se sigurno više isplati uzeti običan.

~
16 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Koliko sam primjetio, XE je overclockani i ofarbani Sensation, a vjerojatno košta više.

I još je navodno lošiji. (jedan sa foruma je navodno ima XE i riješia ga se vrlo brzo)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Ja san ima XE. Malo je sporiji od originalnog Sensationa, a o ultra-užasnoj kameri da ne govorin. Jedino zbog čega je dobar je estetika. Crveno-na-crno izgleda odlično, a tu je i Beats Audio. Ako si audiofil, i želiš da ti mobitel dobro izgleda, a kamera ti nije jako bitna, onda uzmi XE. Ako si audiofil i želiš dobru kameru, onda uzmi XL(ako ti nije prevelik).
Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!
16 godina
neaktivan
dturko kaže...
Ja san ima XE. Malo je sporiji od originalnog Sensationa, a o ultra-užasnoj kameri da ne govorin. Jedino zbog čega je dobar je estetika. Crveno-na-crno izgleda odlično, a tu je i Beats Audio. Ako si audiofil, i želiš da ti mobitel dobro izgleda, a kamera ti nije jako bitna, onda uzmi XE. Ako si audiofil i želiš dobru kameru, onda uzmi XL(ako ti nije prevelik).

Ako si audiofil, ić ćeš na bilo koji Android, jer Beats Audio ne vridi ništa, samo marketing, a slušalice su blago rečeno sranje. Ima daleko boljih programa i EQova, je da nije tema, ali sam mora reć.

13 godina
emerik kaže...

Prijatelj ima Sensation i stavio je neki custom ROM,a sada želi vratiti na tvornički ROM tako da može skinuti official ICS.Koji RUU treba skinuti?

Koji custom rom ima sad ? + radio ?

neka skine neki od ovih ovdje , ove "europe"..

Recimo ovaj  ili ako hoce tvornicki ICS ?

Evo ovaj  ..

Vjerojatno ti nece raditi upgrade (meni nije htjelo...)

ja sam ovaj prvi stavio (znaci gingerbread pa nadogradio skoro na ics -nije mi se dalo cekati dok on to skine pa stavio custom..)

Znaci, kad se desi da mu nece instalirati RUU, neka ode u temp folder i nadjes taj ogromni zip, preimenujes ga u PG58IMG.zip, strpas na sd karticu.

Ugasis mob, izvadis bateriju, volume down + power. Kad skuzi da ima update file samo volume up stisnes i pustis ga da instalira sve redom.

@mitsouka - bas tako

ja
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 9:01 (bender_007).
17 godina
neaktivan
HTC Sensation

Jel zna netko koji je najveći postojeći kapacitet baterije za HTC Sensation i gdje je se može kupiti? Ova postojeća traje jedan dan, možda 2 i to me već živcira pa hoću zamjneiti za naizdržljiviju moguću! :-)

0 0 hvala 0
14 godina
HTC Sensation
Znam da nije odgovor na tvoje pitanje u punom smislu riječi ali, kako bi pomoglo da kupiš još jednu originalnu bateriju?
Barem bi mogao uvijek kraj sebe imati backup podršku?
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LOTROwannabe kaže...

Jel zna netko koji je najveći postojeći kapacitet baterije za HTC Sensation i gdje je se može kupiti? Ova postojeća traje jedan dan, možda 2 i to me već živcira pa hoću zamjneiti za naizdržljiviju moguću! :-)

Na ebayu

Ima po 3000mah i više

17 godina
Mitsuoka kaže...
dturko kaže...

Ako si audiofil, ić ćeš na bilo koji Android, jer Beats Audio ne vridi ništa, samo marketing, a slušalice su blago rečeno sranje. Ima daleko boljih programa i EQova, je da nije tema, ali sam mora reć.

Beats Audio je dobar, i pridonosi kvaliteti zvuka.

Slažem se, beats slušalice su druga priča i loše su, za te pare ima mnogo boljih, ali i jeftinije su bolje

16 godina
HTC Sensation
jel Sensation još uvijek ima onaj wifi death grip? znam da je to bilo nešto na početku kad je tek izašel, zanima me dali su to riješili ili ste naučili živjeti s tim?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC Sensation

Hm..cuo jesam za to ali nisam dozivio. Sve radi prva liga.

Novi insertcoin 5.3 rom (ok..5.4 se skida vec) i bricked 1.0 kernel, sad vec baterija traje ok.

ja

1 0 hvala 0
13 godina
HTC Sensation

moj model kupljen krajem 10 mjeseca 2011. je imo taj wifi deathgrip... stavi ruku preko gornjeg djela moba i nema signala,to je jedina veca mana uredjaja...

max
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC Sensation
Obzirom je Sensation imao taj problem sa death gripom, jeli tako bilo i sa XE i XL modelima, odnosno, gdje je uopće kvaka zbog tog problema bila????
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC Sensation

ZBOG GLUPOG POLOZAJA ANTENE NA KUCISTU... RECIMO EVO 3D NEMA TAJ PROBLEM

max
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC Sensation
Ja sam preko godinu dana na DHD-u i baš nikada nisam uočio takvo nešto, barem ne u preextremnom obliku.
Dogodi se "možda" ponekad gubitak crtice signala, ali piranje je koliko je "u to doba" bio jak signal btw!?
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Ja sam preko godinu dana na DHD-u i baš nikada nisam uočio takvo nešto, barem ne u preextremnom obliku.
Dogodi se "možda" ponekad gubitak crtice signala, ali piranje je koliko je "u to doba" bio jak signal btw!?

DHD != Sensation

13 godina
HTC Sensation
Desire hd nije imo problema,dapace,mob je jedan od boljih sto sam ikad koristio...
Htc je sa sensationom stavio antenu gore i kad bi recimo drzo telefon vodoravno i gledo youtube filmic,ak bi ga primio oko gornjeg djela,sam bi stalo,i to me nerviralo,jako,jer sam basist i imam pozamašnu šaku...
Evo i dhd nisu imali taj problem zbog pametnijeg polozaja antene..
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
maks0806 kaže...

ZBOG GLUPOG POLOZAJA ANTENE NA KUCISTU... RECIMO EVO 3D NEMA TAJ PROBLEM

Ima i Evo isti taj problem.

LoL EU West - KingNothing666
13 godina
HTC Sensation
King nothing,metallica fanboy a? XD
Nema tolki,isprobo sam na tri eva,i padne jedna crtica,a ne sve
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Sensation

:deathgrip

Jel gubi samo wifi signal ili gubi i mrezni/data signal ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC Sensation
@Mitsuoka, nisi mi jasan sa zadnjim postom, što bi trebali značiti po tebi onaj ! i znak =??!!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice