HTC Sensation

poruka: 1.258
|
čitano: 364.762
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
HTC Sensation

Nisam baš pratio nešto pratio ROM-ove za sensation, prvo sam imao ARHD gingerbread 2.3.4, pa sam prešao na neku betu gingerbread 2.3.5 i to sam imao par mjeseci do jučer kada sam stavio ARHD ICS 4.0.3.

Razočaralo me to što ima sense 3.6, a ne 4.0, no onda sam vidio da imaju romovi i sa 4.0 pa si razmišljam dali stavit to?

Jel itko koristi rom koji ima sense 4.0, jel ždere više baterije, dali se isplati stavit ili da ostanem na ARHD?

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC Sensation

Ja imam OrDroid 5.0

Mislim da je trajanje baterije jednako, ali cjeli dozivljaj uredaja je znatno fluidniji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 12:43 (zaki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC Sensation

Moram priznati kako me je nakon evo ohoho vremena ipak Sensation razočarao, koliko vidim po komentarima!

Kada sam danas uzeo u ruke jednog Sensationa i ONE X, razlika je skorom pa nesrazmjerna, koliko se je po mojem skromnom subjektivnom razmišljanju popravio HTC sa ONE linijom, sa X posebice.

Na kraju krajeva, ipak po dizajnu ukupno, XE je bio opako dobar, ali na žalost, samo to {#} !! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC Sensation

Po cemu je sensation los? :)

ja

0 0 hvala 0
14 godina
Re: HTC Sensation
bender_007 kaže...

Po cemu je sensation los? :)

Kada uzmeš mob u ruke palcem po ekranu a drugima straga, pa stisneš polako po cijeloj dužini moba, osjetiš kako škripi, diše, što nikako ne bi smjelo, zar ne ????

Kada uzmeš Desire HD ili ONE X, i stiskaš koliko želiš, niti tankog ciju!!!!

Za početak toliko, da ne spominjem koliko prašine može ući unutra u mob, pa bakterije, pardon ali too much za mene!!

ATJ Lučko
17 godina
ATJLučko kaže...

Kada uzmeš mob u ruke palcem po ekranu a drugima straga, pa stisneš polako po cijeloj dužini moba, osjetiš kako škripi, diše, što nikako ne bi smjelo, zar ne ????

Kada uzmeš Desire HD ili ONE X, i stiskaš koliko želiš, niti tankog ciju!!!!

Za početak toliko, da ne spominjem koliko prašine može ući unutra u mob, pa bakterije, pardon ali too much za mene!!

I to je kao nešto važno? Ja imam silikonsku masku i ništa ne škripi, a prašina to je ništ samo zađe u rub i tamo ostane nigdje ne prolazi.

Frend nabavio HTC One X i na prvi pogled nema neke razlike osim što je One X trun lakši, ni u ludilu nemislim mijenjat sensation.

Imat ću kasnije vremena malo veću usporedbu napravit.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 1:42 (Hyperion).
13 godina
HTC Sensation

Ovo za prasinu se potpuno slazem..svaki dan ga cistim.

ja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Sensation

Buraz ima Sensation,ja sam probao ONE X,sorry,al to su dva neusporediva mobitela. One X je u SVEMU bolji,ajde,osim ako neko preferira metalno kućište naspram plastike.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DwightSchrute kaže...

Buraz ima Sensation,ja sam probao ONE X,sorry,al to su dva neusporediva mobitela. One X je u SVEMU bolji,ajde,osim ako neko preferira metalno kućište naspram plastike.

Kaj sensation ima metalno kučište? 

14 godina
Blade18 kaže...
DwightSchrute kaže...

Kaj sensation ima metalno kučište? 

Dobar si mi Blade18, pa to je barem bilo jasno poslije desre HD-a, odmah kada su ga najavili, poentirali su sa metalnim ali kao unibody kućištem, jer je bilo prigovora na silna plastična vratašca, koja su na Desire HD mobu srvarno smiješna, odnosno svi plastični detalji!

BTW; doživjela ova tema 1k postova, baš mi je drago {#} {#} !!!!

ATJ Lučko
13 godina
HTC Sensation

:) ne kuzim cemu usporedba sens i one x.

btw insertcoin is no more..

ja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Što se dogodilo s IC?

~
16 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Što se dogodilo s IC?

OneX

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
HTC Sensation

Piggybank se dogodio svima :), svi dobili one x.

A ic nema vise ni za one x navodno.

ja

0 0 hvala 0
17 godina
HTC Sensation

Vas sve doživljavam kao da vam je One X svjetlosnu godinu ispred Sensation, po meni uopće nije tako.

Jest da ima 4 jezgre, Sense 4.0, 720p rezoluciju te veći i bolji ekran i još neke stvari, no ja kao obični korisnik nisam primjetio uopće razliku u brzini i funkcionalnosti na prvi pogled.

To je ono što sam htio reći, eh da sam radio ekstenzivne usporedbe sigurno bi vidio neke razlike no nemam vremena ni prilike za to bar ne ovaj tjedan, možda sljedeći.

BTW:

S ovim ARHD ICS 4.0.3 mi se mobitel preporodio točnije trajanje baterije, durala je 3 dana i ~10h, a 3G je cijelo vrijeme bio uključen da nisam ni primjetio. Ovo je stvarno fascinantno jer sa gingerbread 2.3.4 ili 2.3.5 nebi durala dulje od dan i pol, to već znam iz iskustva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC Sensation

Koji kernel imas na tome ARHD'u ? i koji governor je aktivan ?

ja

0 0 hvala 0
16 godina
HTC Sensation

Možda kupim sensation pa me zanima sljedeće: dali je mobitel stvarno tak spor ili je to bilo samo u t-centru? Dali se da isključiti ona rotacija pozadina, to me užasno živcira a na EVO 3D nisam pronašao tu opciju. I na kraju, kolko je ozbiljan problem gubitka wifi i gsm signala?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC Sensation

Koristim ga 6 mjeseci, (tek/vec).

Meni je odlican stvarno.

Stavi neki custom rom i to je to.

A gubitak signala ne primjetim uopce, neki clanovi foruma su imali ta iskustva pa neka oni kazu vise o tome.

Pogledaj pokoji review..posjeti xda developers pa vidi sta kazu ostali.

Imas pregrst romova za njega.

Kakvu pozadinsku rotaciju ? Mislis rotiranje ekrana ? Ili ?

ja
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 10:36 (bender_007).

0 0 hvala 0
16 godina
HTC Sensation

da, kad povučeš prstom onak brzo da se ovo okreće ko ludo... živcira me to jer nisam naučen, ja sam iz stare DHD škole :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC Sensation

kaddrzis mob s dve ruke tj kad poklopis rukom gornji dio kucista,nestane wifi...

max
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
bender_007 kaže...

Koji kernel imas na tome ARHD'u ? i koji governor je aktivan ?

Onaj s kojim je došao ROM tj. "Faux kernel 006 final".

Governor? Neznam, sa prijašnjim verzijama ARHD-a je dolazio neki Daemon programčić u kojem sam mogao namještat governor (conservative, interactive...), a sad tog nema pa nemam blage veze koji je.

13 godina
HTC Sensation

@ ubrzani karusel - imam insertcoin 5.5.0, nemam taj ubrzani karusel, znaci kad brzo predjes i zavrti se faster, faster, transporter 2 :)

@ faux - imas intellidemand governor mislim ..hm..ne znam, taj kernel mi se ne svidja bas..prefeiram bricked. Jel mozes staviti neki screenshot battery life'a, uz screen itd ?

ja

0 0 hvala 0
17 godina
bender_007 kaže...

@ ubrzani karusel - imam insertcoin 5.5.0, nemam taj ubrzani karusel, znaci kad brzo predjes i zavrti se faster, faster, transporter 2 :)

@ faux - imas intellidemand governor mislim ..hm..ne znam, taj kernel mi se ne svidja bas..prefeiram bricked. Jel mozes staviti neki screenshot battery life'a, uz screen itd ?

Ovaj koji mi je trajao 3d i 10h nemam, ali budem za ovaj sljedeći vidio sad.

16 godina
HTC Sensation

Dali je netko od vas stavio ovaj rom Virtuous Inquisition v4.0.2, ako je, kak vam se čini? dali ga se isplati staviti? Kak papa bateriju? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC Sensation

...pozdrav ljudi !!!

Evo mene opet.

Telefon nije dugo radio...

Da ponovim sta je bilo: problem prasina i stalno se resetirao..pa su kao popravili....ali eto

Nije proslo ni mjesec dana telefon je jos losije...sad se konstanto resetira i gasi nazalost.

Moram hitno opet u T-mobile i ocito treba tamo VIKATI jer ovo nije moguce....

Ja stvarno nemam srece....

Neznam sta ce dalje :(

0 0 hvala 0
14 godina
HTC Sensation

Kada čitam ovako strašne postove o kvaliteti izrade moba općenito, kućišta konkretno, sretan sam što za sada imam i samo za sada mob kao Desire HD, da ne ureknem, niti mi je kada pao s neke velike visine na neku "podlogu", niti se ogrebao, prašina mi je stran pojam, čak i pod poklopcem onim plastičnim {#} !!

Uvjeren sam bio da je Sensation opako dobar mob, ali izvedba mi je opasno bila tanka, i nisam se na žalost prevario, ali na svu sreću, u HTC-u su na vrijeme odustali od onoga što ne donosi dobre povratne reakcije, a kamoli osjećaje, tako da mi ostaje samo biti solidaran s vama u vašim vrlo glupim problemima {#} ! 

ATJ Lučko
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC Sensation

Jel postoji razlika u fizičkoj veličini baterije za Sensation, Sensation XL, XE i ostale Sensation modele? :-) Koja je razlika između Sensation i Sensation 4G?

Kupio bih jaču bateriju ali ne znam zbog veličine jel to ok.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 12:27 (LOTROwannabe).

0 0 hvala 0
14 godina
LOTROwannabe kaže...

Jel postoji razlika u fizičkoj veličini baterije za Sensation, Sensation XL, XE i ostale Sensation modele? :-) Koja je razlika između Sensation i Sensation 4G?

Kupio bih jaču bateriju ali ne znam zbog veličine jel to ok.

Svi Sensationi osim modela XL, što sugerira i samo ime su jednaki u gabaritima, znači Sensation original, Sensation XE, Sensation 4G, jedino što ovdje u ovom trojstvu odudara je težina XE modela, nije 148 grama već 151, dok su gabariti u mm3 dlaku isti!!

Baterije su za Sensation i Sensation 4G 1520 mAh dok su za sensation XE 1730 mAh, i kako stoje stvari jednake su veličine {#} !!  

Kratko i jasno, main razlika je ta, Sesation 4G nije "predviđen" za europske mreže, jelte LTE {#} !

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan

A koliki je max kapacitet koji mogu naći za Sensation?

17 godina
HTC Sensation

Uglavnom sad mi baterija sa ICS-om traje po prosjeku 2 do 2.5 dana, prije se puno brže ispraznila.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 16:09 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice