HTC Sensation

poruka: 1.258
|
čitano: 364.727
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: HTC Sensation
LOTROwannabe kaže...

A koliki je max kapacitet koji mogu naći za Sensation?

Mislim do 2400mAh, a ima i od ~4000mAh no uz nju ti dolazi drugi poklopac(duplo viši) jer baterija ogromna.

Najbolje za sensation ti je uzet ili anker-ovu ili chichitech-ovu od 1900mAh koja je istih dimenzija kao i default, a većina ljudi ima dobra iskustva s tom baterijom od 1900mAh uključujući i mene.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
15 godina
neaktivan
HTC Sensation

Jel mi moze neko preporucit dobar, stabilan rom sa Sense 4.0 ? I ako moze link za skinut ga ...

Hvala :)

WHY SO SERIOUS ??

0 0 hvala 0
17 godina
fakEEE kaže...

Jel mi moze neko preporucit dobar, stabilan rom sa Sense 4.0 ? I ako moze link za skinut ga ...

Android Revolution HD 6.6.5, ICS 4.0.3

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
fakEEE kaže...

Android Revolution HD 6.6.5, ICS 4.0.3

To je Sense 3.6. Za Sense 4.0 ROM, OrDroid mi je dosta dobar.

~
17 godina
HTC Sensation

Ah krivo vidio...

Anyway ja bih se držao 3.6 do daljnjeg.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Sensation

Stavio sam OrDroid sa ICSom i Sense 4.0 i zadovoljan sam :) Brzi je i fluidniji, meni osobno i ljepsi  .. Trenutno mi se puni baterija, obrisao sam joj statse pa cemo vidjet koliko ce trajat ! 

Dosad sam imao ARHD sa Sense 3.5 te vam svima zelim reci da taj ROM izbjegavate, iako je lijep uzasno je nestabilan i restarta se svaki dan ! Naposljetku, to je jos uvijek beta ......

P.S. Inace imam Anker bateriju od 1900mAh, ak ima neko zainteresiran mogu je i prodat pa saljite na PP ponude slobodno :)

WHY SO SERIOUS ??

0 0 hvala 0
17 godina
fakEEE kaže...

Stavio sam OrDroid sa ICSom i Sense 4.0 i zadovoljan sam :) Brzi je i fluidniji, meni osobno i ljepsi  .. Trenutno mi se puni baterija, obrisao sam joj statse pa cemo vidjet koliko ce trajat ! 

Dosad sam imao ARHD sa Sense 3.5 te vam svima zelim reci da taj ROM izbjegavate, iako je lijep uzasno je nestabilan i restarta se svaki dan ! Naposljetku, to je jos uvijek beta ......

P.S. Inace imam Anker bateriju od 1900mAh, ak ima neko zainteresiran mogu je i prodat pa saljite na PP ponude slobodno :)

ARHD sa sense 3.5 više ni nemaš za skinut, a i tog sam imao par mjeseci i sve je bilo u redu.

A ovaj sa sense 3.6 je odličan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 23:20 (Hyperion).
13 godina
HTC Sensation

Bas sam to sinoc napisao ali nije htjelo poslati, neki error, nemam pojma, slab mi je signal na komsu.

Raido je odlicno arhd uz sense 3/3.5 savrseno takodjer.

Probaj ordroid 8 ili 1.5 insertcoin evolution ili pokemon 4.2 :D

Iako bi se najradije vratio na insertcoin 5.5 (sense 3.6)

ja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC Sensation

Da li mozda netko zna u cemu bi bio problem...

Prije dok sam spojio htc sensation s usb kablom kompjutor jednostavno sam otisao na folder gdje su slike i prebacio ih na komp !!!

Sada mi se desilo da nemam vise taj folder niti pola drugih foldera jednostavno su nestali....

U cemu je sad problem ????

Skinuo sam antivirusni program na mobitelu i kompu isve kao cisto !!!

Ne kuzim vise nista

0 0 hvala 0
13 godina
HTC Sensation

Samo to si napravio ?

Jesi "safe remove hardware" i na mobu oznacio "charge only" ?

ja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC Sensation

...svasta sam probao !!!

Slike i video jesu na mobu...

Kad spojite mobitel sa kompom i na kompu pokrenete antivirusni program da vam skenira mobitel....tocno vidite kako antivirusni program skenira te foldere na mobitelu koje ja ne vidim !!!

Znaci postoje folderi ali ih ne vidim !!!

Probao sam staviti drugu memorijsku karticu u mobitel i napravaio par fotki...pa sam ga spojio sa kompom i onda je sve u redu ima vise foldera i tamo isto gdje su slike !!!

Da i recimo prije sam imao u galeriji foldere i od VIBER-a i ostalih programa, a SAD IH NEMA !!! sad samo ima SNIMKE FOTOAPARATA, SVE FOTOGRAFIJE,SVI VIDEOZAPISI...

Tak da stvarno neznam sta je !!!

Sad vidim da mi je opet dosla malo prasina u ekran !!!

0 0 hvala 0
13 godina
HTC Sensation

To se meni desavalo na hd2 kad je bila opcija data2sd i vecina stvari nije bila na nandu nego se prebacivala na sd.

Desavalo se da slikam fotke i cim prvi put povezem s kompom NEMA IH.

To sam sredio da sam maknuo ext3 particiju, kasnije sam opet nanovo napravio, tj formatirao i stavio na koristenje za data2sd(i app2sd).

Da probas izvaditi karticu iz moba, ubaci u neki card reader i pusti chkdsk ili scandisk ili jednostavno provjeri na greske.

ja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Sensation

Pozdrav!

Zanima me sta je potrebno za prelazak sa ARHD na npr. OrDroid sa Sense 4.0.. Isto kao i svaki ARHD Rom ili je potrebno jos nesto uradit?

Sve ce bit uredu ako uradim Super Wipe i instaliram rom sa Sense 4.0?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC Sensation

Sve ce biti ok ako je taj arhd   ICS.. U protivnom, pogledaj ARHD thread i tamo ti pise sta treba. "3.3x*"

ja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Sve ce biti ok ako je taj arhd   ICS.. U protivnom, pogledaj ARHD thread i tamo ti pise sta treba. "3.3x*"

Ma prelazim sa ICS ARHD na ICS OrDroid..

Potrebno je samo superwipe odradit i instalirat ROM... Sad ga testiram, cini mi se puno boljim od ARHD. Kamera me zaprepastila!!! Puno bolja nego na stock ili ARHD :D

13 godina
HTC Sensation

Isti shit kamera.

Samo sto je HQ 1.5.

Stavi pkmn 5.1

ja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Isti shit kamera.

Samo sto je HQ 1.5.

Stavi pkmn 5.1

Zbog cega je bolji Pkmn? Vidio sam da su prolicno slicno ali nisam isprobao...

Imate li za preporucit neki ROM koji je brz, a da baterija traje solidno??

Ja sam bio zadovoljan sa ARHD 6.6.7, jer mi je baterija na tom ROM-u bila zadovoljavajuca, dok kod OrDroid-a je malo losija...

13 godina
neaktivan
HTC Sensation

Jucer su me zvali iz T-mobile SERVISA i rekli da su STAVILI NOVU MATICNU PLOCU i da bi sada trebalo biti dobro !!!

Vidjet cemo...

0 0 hvala 0
14 godina
HTC Sensation

planiram piknut sensationa pa me zanima da li je netko updateao na ICS?kako radi sad mobitel, bolje-losije?neka iskustva ako moze..inace imam trenutno s2 ali nisam bas sretan, razocarao me jako a i nakon update-a na ics radi losije nego na gb..cak razmisljam i da uzmem htc titan jer mi pun k flashanja i ostalog da bi imao funkcionalan mob..

0 0 hvala 0
13 godina
HTC Sensation
Sensation je ko novi mob nakon ics updatea ak se usporedi s gingerbreadom.. u kojem segmentu te s2 razocarao
htc desire z vip s garancijom 1100kn
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
maks0806 kaže...
Sensation je ko novi mob nakon ics updatea ak se usporedi s gingerbreadom.. u kojem segmentu te s2 razocarao

ma imam problema od pocetka s njim, onaj prokleti noise reduction..u toku poziva me jako slabo cuju, pa sam znao nekad i krcit itd dok ne iskljucim to..taj problem se rijesi donekle sa flashanjem custom roma..onda super amoled pati od burn in-a i naravno da sam ga i ja pokupio..pa onda flashat romove i kernele da baterija dura i tako..nisam imao srece valjda sa svojim primjerkom..

17 godina
HTC Sensation

Ima tko iskustva s 32gb micro sd karticama na sensation-u? kakav lag ili zamrzivanje, kao sto sam citao na stranim forumum-a?

Kupio bih ovu karticu..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

koristim Trancend 32 gb class 4 već 7 mjeseci bez problema (i nakon update na ICS).HD snimanje, kopiranje, pretraživanje bez laga.  Tko misli korisiti navigaciju i snimanje videa 8 gb je stvarno malo.

14 godina
neaktivan
HTC Sensation

Ima li ko iskustva sa nonSense ROM-ovima ?? Zelim probat neki dobar, pa me zanima koji preporucujete?

Trenutno imam ARHD 6.6.7 i sa njim sam najvise zadovoljan, prvenstveno zbog baterije. Brzina je solidna i sve ostalo.

Koristio sam i Pkmn i orDroid. Oni su mozda i brzi od ARHD i dosta toga imaju bolje, ali baterija je puno losija. Jede bateriju dok nista ne radi :/

Pa eto, ako ko ima preporucit neki nonSense, da isprobam?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC Sensation

Odlucio sam otkljucati bootloader i root-ati uredjaj. E sad me zanima kad se otkljucava preko htcdev.com jel se brisu podaci s uredaja tj. aplikacije?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Sensation

Sta, ne preporucujete onu bateriju za Sensation od 2400mah ?

Imao sam Anker od 1900 i nisam bio bas prezadovoljan, dosta se grijala a uz to grijanje mi je mozda dovela sat  vise rada na uredaju od standardne :/

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 13:52 (fakEEE).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Sensation

Pozdrav svima! Sensation mi se jako zagrijava nakon 10-15 min aktivnog rada na njemu, pretezno surfanje po intenetu..i to mi sada jako smeta jer ja stvarno jako vruc..jel se moze kako to sredit? Jel to do baterije?

0 0 hvala 0
14 godina
Huco23 kaže...

Pozdrav svima! Sensation mi se jako zagrijava nakon 10-15 min aktivnog rada na njemu, pretezno surfanje po intenetu..i to mi sada jako smeta jer ja stvarno jako vruc..jel se moze kako to sredit? Jel to do baterije?

Ja sam takvo nešto doživio i na svojem DHD-u, ali sporadično, povremeno! Ali nakon što sam ostavio na miru mob na sat vremena kada se je ohladio, više se nije pojavljivalo zagrijavanje, za što bih ja prije optužio mrežu i kvalitetu signala, jer kada je loš signal, i potrošnja je veća,  ili se možda varam, nisam siguran 100%, ali da je do baterije, pa onda bi se to valjda i ponavljalo!!??

Koliko se tebi puta to dogodilo, i dali se ponavlja učestalo ili je sada prvi puta {#} ?? 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Huco23 kaže...

Ja sam takvo nešto doživio i na svojem DHD-u, ali sporadično, povremeno! Ali nakon što sam ostavio na miru mob na sat vremena kada se je ohladio, više se nije pojavljivalo zagrijavanje, za što bih ja prije optužio mrežu i kvalitetu signala, jer kada je loš signal, i potrošnja je veća,  ili se možda varam, nisam siguran 100%, ali da je do baterije, pa onda bi se to valjda i ponavljalo!!??

Koliko se tebi puta to dogodilo, i dali se ponavlja učestalo ili je sada prvi puta {#} ?? 

Ma dešava mi se svaki put nakon kad sam na njemu nekih 20 min, i sto sam duze to jace zagrijava..neznam sta da radim, dali je to za servis? dali je to do baterije? koliko citam nije svima tako..

17 godina
HTC Sensation

Kako je najlakse rootati sensation?

Na njemu je ICS i hboot je 1.27.

Probao sam ovim http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1668276

Sve odradi, nekoliko puta se reboota i pise rooted sucesfuly. Ali kad pokrenem neku aplikaciju koja zahtjeva root nista..

Ohne Audi geht es nicht..
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 10:50 (andreas11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice