Htc sensation ili samsung galaxy s2

poruka: 16
|
čitano: 5.148
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Htc sensation ili samsung galaxy s2, kupnja

Bok,

u nedoumici sam izmedju ova dva moba. To bi mi bio prvi mob takve vrste pa bi bilo dobro da je jednostavan (skidanje aplikacija, surfanje i to). Kostaju vise-manje isto a imaju i iste ocjene. Htjela bih si instalirati Skype, pogledati tu i tamo neki online video (po mogucnosti ne bas youtube), mailanje i tak. Nekad davno sam imala neki Samsung SGH i nije mi bio los.

Thx

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 20:14 (bionda).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Htc sensation ili samsung galaxy s2, kupnja
bionda kaže...

Bok,

u nedoumici sam izmedju ova dva moba. To bi mi bio prvi mob takve vrste pa bi bilo dobro da je jednostavan (skidanje aplikacija, surfanje i to). Kostaju vise-manje isto a imaju i iste ocjene. Htjela bih si instalirati Skype, pogledati tu i tamo neki online video (po mogucnosti ne bas youtube), mailanje i tak. Nekad davno sam imala neki Samsung SGH i nije mi bio los.

Thx

SGSII

I'll be back
16 godina
neaktivan
bionda kaže...

Bok,

Thx

imam SGS2 i mogu samo reci da je odlican. Brzina surfanja je odlicna. za mailove ima i zgodan program zove se socialhub koji bude već instaliran na mobu. Na njemu vrlo pregledno mozes vidjeti nove mailove a mozes i dodati i društvene mreze tako da ti i novosti iz njih automatski prikazuje također jako pregledno. Skidanje aplikacija je jednostavno i brzo. Kvaliteta slike i videa je odlična. itd.  

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
15 godina
neaktivan

Jel imas mozda neke konkretne primjere u cemu je SGSII bolji?

15 godina
neaktivan

Ajde super. Mislim da sam se vec odlucila. Brat mi ima Htc pa sam zato mislila njega uzeti ali eto, ipak cu Samsung.

Hvala.

17 godina
neaktivan
bionda kaže...

U softwareu. Manje Bugova...

I'll be back
15 godina
neaktivan

Odlicno! To me je zanimalo.

Hvala

18 godina
neaktivan
microman kaže...
bionda kaže...

U softwareu. Manje Bugova...

Možeš pojasniti? U sličnoj sam nedoumici, a više naginjem HTC-u nego samsungu.

17 godina
neaktivan
Hrxxx kaže...

Možeš pojasniti? U sličnoj sam nedoumici, a više naginjem HTC-u nego samsungu.

Primjerice vidljivo trzanje sa uključenim Flashom iako imaju oba Dual Core na 1,2Ghz

I'll be back
16 godina
neaktivan

po meni ekran na sgs2 je za bogove ovaj samoled+ je najgenijalnija stvar na cijelom mobu a za ovaj slcd hmmm nisam drzao u ruci sensation ali evo mali video za

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
Re: Htc sensation ili samsung galaxy s2

Treba li komentirati? {#}

SGS II {#}

Btw. baci oko ako već nisi uzela, možda ti pomogne ovo!

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina
neaktivan

Ako ti je bitno da je mob izrađen od metala, malo teži onda HTC Sensation (ima i posebni, svugdje hvaljeni SenseUI). Ali ako ti ne smeta plastika (koja omogućava da imaš super lagani i tanki telefon) onda SGS II koji je ipak malo hardverski moćniji, i kojeg još ništa nije uspjelo usporiti (flash u browseru leti kao i na stolnim kompovima) :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 23:38 (Dkc).
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina

kod htc-a, display mi nekako izgleda blijedo naspram samsungovog amoled, al preporucujem ti da uzmes SGS 2 jer on ima 1gb rama, 1.2 ghz dualcore, a htc sensation, 768 mb, 1ghz dual core, uz to sgs2 je dosta laksi naspram sensationa

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bionda kaže...

Bok,

Thx

Uzmi SGS II

15 godina
neaktivan

Hvala svima. Na prijedlog svih vas sam uzela Galaxy i mogu reci da sam odusevljena. Trebalo mi je malo vremena da se uhodam ali sto ga bolje upoznajem, vise mi se svidja. Koje aplikacije mi preporucujete? Ima li neki silverlight za androide? Googlala sam ali nisam nis nasla.

{#}

Sad sam bila na nekom forumu u vezi raznoraznih aplikacija i nabasala sam ne nekaj kaj zovu formatiranje baterije. Zar se to stvarno mora? Nikad cula za to. Kako se to radi? Ja sam ovih dana stavljala mob na punjenje kad mi je pocel piskutati a vadila sam ga iz struje kad je baterija bila puna. Tamo pise nesto o 12h!!! Jel to tocno?

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 20:55 (bionda).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Htc sensation ili samsung galaxy s2
bionda kaže...

Hvala svima. Na prijedlog svih vas sam uzela Galaxy i mogu reci da sam odusevljena. Trebalo mi je malo vremena da se uhodam ali sto ga bolje upoznajem, vise mi se svidja. Koje aplikacije mi preporucujete? Ima li neki silverlight za androide? Googlala sam ali nisam nis nasla.

{#}

Sad sam bila na nekom forumu u vezi raznoraznih aplikacija i nabasala sam ne nekaj kaj zovu formatiranje baterije. Zar se to stvarno mora? Nikad cula za to. Kako se to radi? Ja sam ovih dana stavljala mob na punjenje kad mi je pocel piskutati a vadila sam ga iz struje kad je baterija bila puna. Tamo pise nesto o 12h!!! Jel to tocno?

Ne moraš formatirati bateriju...

Od appsa na brzinu: Kies AIR (skini sa Samsung Apps) , Barcode Scanner, ConvertPad, GPS Status, Horvat Andro, Multi Touch Paint, SoundHound,  Tapatalk ...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice