Svi znamo da će uskoro, al to može bit sutra ili za 3 tjedna.. Ne znam kaj odugovlače..
Ak niš drugo bum šiknul betu gore:D
I dok napeto čekamo Nougat, koji je, kako čitam, donio ozbiljna poboljšanja kamere, baterije i WiFi-ja, želim da podijelim iskustvo sa QuickCharge 3.0 punjačem za auto. Radio se o punjaču marke Aukey koji je veoma kvalitetan, izuzetne završne obrade i malih dimenzija. U BiH ga nisam mogao naći pa sam ga naručio iz Švedske. Žao mi je što vam ne mogu reći cijenu jer mi prijatelj, koji ga je donio, nije htio naplatiti.
Koristim prigodu da pohvalim QC 3.0 tehnologiju punjenja i modela One M8. Punjenje je osjetno brže već na njegovom originalnom punjaču.
I dok napeto čekamo Nougat, koji je, kako čitam, donio ozbiljna poboljšanja kamere, baterije i WiFi-ja, želim da podijelim iskustvo sa QuickCharge 3.0 punjačem za auto. Radio se o punjaču marke Aukey koji je veoma kvalitetan, izuzetne završne obrade i malih dimenzija. U BiH ga nisam mogao naći pa sam ga naručio iz Švedske. Žao mi je što vam ne mogu reći cijenu jer mi prijatelj, koji ga je donio, nije htio naplatiti.
Koristim prigodu da pohvalim QC 3.0 tehnologiju punjenja i modela One M8. Punjenje je osjetno brže već na njegovom originalnom punjaču.
jesi ti cavist na xda
Nisam, ali sliku sam pokupio sa xda. Inače, imam isti model.
@phoenix, cital sam nekaj da je kamera bolja na N.. Imas ti kakve linkove koje potvrduju te navode?
@phoenix, cital sam nekaj da je kamera bolja na N.. Imas ti kakve linkove koje potvrduju te navode?
meni slike ispadaju dosta bolje, onako iz ruke, bez puno namištanja, prije sam mora okinit 3-4 slike da bi sa jednom bia zadovoljan, sad je to puno bolje
meni slike ispadaju dosta bolje, onako iz ruke, bez puno namištanja, prije sam mora okinit 3-4 slike da bi sa jednom bia zadovoljan, sad je to puno bolje
Koristis beta Nougat?
koristim vipera kao daily rom i nikakvih problema nema, works like a charm
Baterija je odlična. Ukoliko primjetite povećanu potrošnju wipe cache sigurno pomaže. A tu je u Boost+ koji je premašio sva moja očekivanja i postao ozbiljna aplikacija.
Postoje i drugi načini kao što je clear cache ili ponovna instalacija aplikacije za koju nađete da troši bateriju više nego što treba.
Baterija me cak iznenadila, surfanje 3g/wifi i yt..
Ssd nisam siguran, jel sam ja to krivo vidio negdje, da li je htc izbacio beta verziju nougata kao samsung za s7?
wow, ovo je fenomenalno...ja ne mogu vise od 2.30-3.00h SOT da ne znam sta radim.
nije izbacio betu, betu mozes instalirati jedino sa xda foruma (custom ROM).
Baterija je odlična. Ukoliko primjetite povećanu potrošnju wipe cache sigurno pomaže. A tu je u Boost+ koji je premašio sva moja očekivanja i postao ozbiljna aplikacija.
Postoje i drugi načini kao što je clear cache ili ponovna instalacija aplikacije za koju nađete da troši bateriju više nego što treba.
To je opcija u boost+, clear junk, clear files? Ocistio mi je 0.98gb..
Ma baterija se zna cudno ponasat, npr. mob ne diram neko vrijeme, i gledam postotak 85%, nakon 1-2h, baterija padne na 78% a mob nisam pipnuo.. A tokom normalnog koristenja, kolko sam primjetio, baterija je ok..
To je opcija u boost+, clear junk, clear files? Ocistio mi je 0.98gb..
Ma baterija se zna cudno ponasat, npr. mob ne diram neko vrijeme, i gledam postotak 85%, nakon 1-2h, baterija padne na 78% a mob nisam pipnuo.. A tokom normalnog koristenja, kolko sam primjetio, baterija je ok..
Pogledaj sinhronizaciju što ti najviše koristi internet dok ne koristiš mobitel ili jednostavno u podešavanjima isključi wifi dok je mobitel u sleep modu. Boost + možeš konfigurirati što da radi sa aplikacijama bilo aktivnim background ili forground. Također sam primjetio da nekad malo brže potroši bateriju nego inače ali to je vjerujem do ostalih aplikacija na telefonu.
Ipak, mislim da će Nougat stići prije Nove godine. Što se tiče baterije, baterija je odlična. Jedini nedostatak (ako se uopće može nazvati nedostatkom) ovom telefonu je domet WiFi-ja.
Android sistem i Android Os ti je ok. Ništa više ni manje nego kod mene na S7e.
Slažem se. Čitao sam o tome i na XDA, vjerujem da si ti o tome i pisao tamo.
Bolji je od S7.
7 sati SOT, sa mojim vlastitim modom http://forum.xda-developers.com/htc-10/development/pnpthermals-tweak-customized-profiles-t3411860
Android Nougat naravno, nikad nisam dobio ovolko puno, i bez moda baterija je osjetno bolja.
Slažem se. Čitao sam o tome i na XDA, vjerujem da si ti o tome i pisao tamo.
Bolji je od S7.
UUUUUU...jebeno!!!
kod mene na Xperiji Z5 Android System i Android OS po 3%
nekako mi je to puno kod vas
Instagram jako trosi. Ja sam skinuo greenify i stavio da hibernira instagram i baterija mi traje puno duze,samo ne dobivas neke notifikacije kad ti netko nesto salje ili oznaci,neki put dode neki put ne...
7 sati SOT, sa mojim vlastitim modom http://forum.xda-developers.com/htc-10/development/pnpthermals-tweak-customized-profiles-t3411860
Android Nougat naravno, nikad nisam dobio ovolko puno, i bez moda baterija je osjetno bolja.
Jel mi treba mod da bih imao ove brzine kraj oznake wifija?
Instagram jako trosi. Ja sam skinuo greenify i stavio da hibernira instagram i baterija mi traje puno duze,samo ne dobivas neke notifikacije kad ti netko nesto salje ili oznaci,neki put dode neki put ne...
Jel mi treba mod da bih imao ove brzine kraj oznake wifija?
Da, moraš imati custom rom instaliran.
Podesil sam da se power save upali na 15%, wifi surfanje, nekaj malo i na 3g, naravno upaljen 3g cijelo vrijeme, 20tak min razgovora prek vibera i jos tolko prek mreze, s tim da neko vrijeme nisam imal signala uopce. Ovo je bilo malo jace koristenje moba.. S obzirom da nekad pocucla bateriju bezveze, zacudio sam se trenutnom rezultatu iste..
Boost + prilično pomaže u optimizaciji rada instaliranih aplikacija i na taj način veoma dobro čuva bateriju. Ja sam primjetio da mi WiFi više troši bateriju već 3G dok je na mom M7 obrnuto.
ISO 200, 1/4s slikano iz ruke... automatiku ne koristim, al bum se i s tim malo pozabavil, možda bi blur bio neprimjetan da sam podignuo ISO na 400 i shutter na 1/10-15s, al eto zanima me OIS na nižem shutteru, mada opet ovisi i od osobe do osobe, dal ima mirne ruke, fokus se zna pogubit, pa moram nanovo fokusirat, al do izraža dolazi svijetliji objektiv i OIS, povlačim paralelu sa 6P, koji bi tu puknuo ISO na 2000, dok htc 10 nema tedenciju pucanja viokog ISOa na automatici, naravno tome pridonosi OIS i svijetliji objektiv, gledajući fotke 6p vs htc 10, tu su negde, razlika je takva, da bi se trebalo sjest za komp i proanalizirat u detalje, (eto sad znate kolko je htc napravio dobar posao) htc je napravio odličan posao sa fotićem..
Moral bum dat šansu automatskim postavkama
a jedanput dok se čovjek navuče na manual, sve ostalo pada u drugi plan..
Recimo što se tiče hdr+ na nexusu 6p, fotke su odlične, al dok se slika cropa onda se vidi softversko "uljepšavanje" slike, hdr na desetki nisam baš puno koristio zato jer sam i ovak zadovoljan s fotićem, al mislim da 6p bolje odrađuje posao sa hdr-om neg htc 10, bar onak na brzaka koje sam vidio rezultate sa desetkom...RAW nisam koristio al čitajući i gledajući da se izvuć još bolje slike..
To je dobro, svidja mi se kada sam sw kamere na mobitelu nema tendenciju dizanja ISO pretjerano.
Sto se toga tice tu je i Samsung dobar i recimo S7 ako senzori registriraju da je mobitel "miran" ide sa manjom brzinom zatvaraca pa samim tim i manjim ISO tako da on meni fotke na sobnoj rasvjeti rijetko kada dize iznad ISO 250.
Sad će svaki čas doć, napokon