- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Napokon je rootan... :) koji Custom ROM preporučate?
edit: kad sam u ClockworkMod recoveryu i hoću odbrati backup i restore-koju tipku pritisnem?? (power nije, volume up i down nisu)
edit: kad sam u ClockworkMod recoveryu i hoću odbrati backup i restore-koju tipku pritisnem?? (power nije, volume up i down nisu)
Power tipka.
rješeno sve-mob rootan...
da li je potrebno staviti drugi radio (firmware) za custom ROMove? šta bude ako ne stavim? (sad je na Android 4.0.3 ROMu)
Virtous shooter je ok dal ima mozda neki kojem radi 3d?ili neki dobar ICS rom da radi i da je sense 4.0?
Official MIUI 2.7.27 released for EVO 3D
Da li ga je itko probao? Ja sam ga downloadao još u petak ali ga još nisam stavio... kakav je?
Ja sam isprobao i betu, tj. dok još nije bil official, a u petak sam odmah počeo koristiti i službenu verziju. Jako sam zadovoljan, sve radi bez problema, kao i nekad na Desireu. Malo u početku nisam bio zadovoljan s baterijom, al valjda je to ok nakon početka korištenja novog roma. Isprobao sam i anryl kernel, a jučer sam stavio i yoda kernel i primjetio sam da mi je baterija puno bolja, a i na Antutu Benchmark daje puno bolje rezultate, 6500, s tim da bi bilo više da je bolja SD kartica. Tako da sada ostajem do daljnjeg na MIUI.
Nije bas opsirno objasnjeno :)
Sto radi, a sto jos ne na MIUI-u?
I vidim da vas dosta prati scenu ROM-ova, sto mislite koliko jos do potpuno funkcionalne verzije Jelly Beana?
Ili nema sanse da se implementira Project Butter prije izlaska sluzbenog Jelly Beana od HTC-a? (A to se vjerojatno nece dogoditi?)
Koliko sam citao Butter je vezan uz hardversku akceleraciju, koja je do sad isprogramirana (napisana) samo za Nexus mobitele? U pravu sam?
Nije problem detaljnije opisati ako nekoga nešto konkretno zanima vezano uz MIUI prvenstveno zbog toga jer nisam primjetio da nešto nebi radilo. Sve radi fluidno i brzo, bez ikakvih lagova (koristim GO Launcher). Čak mi nisu potrebni nikakvi tweaks dodatni jer je cijeli rom jedan tweaks, tj. sadrži dosta dodatnih opcija za razna podešavanja (oni koji su koristili MIUI na ostalim mobitelima znaju o čemu pričam).
Nije bas opsirno objasnjeno :)
Sto radi, a sto jos ne na MIUI-u?
I vidim da vas dosta prati scenu ROM-ova, sto mislite koliko jos do potpuno funkcionalne verzije Jelly Beana?
Ili nema sanse da se implementira Project Butter prije izlaska sluzbenog Jelly Beana od HTC-a? (A to se vjerojatno nece dogoditi?)
Koliko sam citao Butter je vezan uz hardversku akceleraciju, koja je do sad isprogramirana (napisana) samo za Nexus mobitele? U pravu sam?
evo lista uređaja koji dobivaju jelly bean: http://www.svijet-androida.com/23/07/2012/lista-uredaja-koji-dobivaju-jelly-bean/ ima šanse da ga i evo dobije.
Ima li tko ideju kako rootati i pripremiti mob za MIUI pod ics-om?
Skinem zadnji firmware, kao da ga ni nema.
update. išao preko 4ext, izgleda da će biti nešto od toga.
kupujem htc 3d
kupujem htc 3d
kolko das para:) javi se na p,m
da, i nema jos
nema jos.
koje romove da skidam ?Ove na xda pod gsm development?Ovo drugo je samo za njihov ovaj sprint a?
samo te pod gsm
skinem instaliram i i kod prvog pokretanja mi se stalno restarta mob i nista...kaj treba napravit
tako sve napravim ali onda kod prvog boota se mob ne ukljuci nego se stalno restarta...