HTC Evo 3D

poruka: 1.617
|
čitano: 420.667
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Kako se gasi ovo sranje za predviđanje riječi na tipkovnici. Odem u settingse i opcija "Predictions" je zasivljena, ne može se maknit kvačica... {#}

Ima neko rješenje za ovaj problem?

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
HTC Evo 3D

Word completion možda?

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: HTC Evo 3D
settings.. language and keyboard.. spelling correction odznači
15 godina
neaktivan
Android kaže...
settings.. language and keyboard.. spelling correction odznači

Već mi je to bilo odznačeno i opet predviđa šta oću napisat bez obzira na to...

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.
15 godina
neaktivan
instaliraj neki drugi keyboard...
13 godina

Postavke -> Jezik i tipkovnica -> Touch Input postavke (ono sa strane) -> Unos teksta -> Predviđanje (isključi)

Fuck me I'm famous.
17 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Pozz ekipa

Stavio sam novi official ICS no nakon njega problemčići

Da li još itko ima problem sa WiFi-em? Mob je blizu routera, wifi on ali nekad jednostavno kao da ga resetira i onda bih kao morao ugasiti pa upaliti wifi a nekad dodje sam sebi.
ima tko slicnih problema ili ideju kako rijesiti?

Isto, baterija dosta krace traje  

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ista stvar s wifi-em je i kod mene na ics romu... promjeni postavke: wifi-napredno- zadrži WiFi uključenim tijekom mirovanja (3 postavke, utječu na bateriju dosta ).
baterija nakon 10ak dana na istom romu traje dosta dulje.. bar je tako bilo kod mene... :D
17 godina
neaktivan
pod009 kaže...
ista stvar s wifi-em je i kod mene na ics romu... promjeni postavke: wifi-napredno- zadrži WiFi uključenim tijekom mirovanja (3 postavke, utječu na bateriju dosta ).
baterija nakon 10ak dana na istom romu traje dosta dulje.. bar je tako bilo kod mene... :D

ček ako ostavim wifi ukljucenim stalno zar mi nece to "srkati" bateriju? :(

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 17:42 (simeparanoja).
14 godina
neaktivan
cikano kaže...

@ mirza64

Sad sam probao niti ovaj turtorial mi nije pomogo opet pise model id incorrect :S

Cak i kad neki rom ocu stavit nece ga pokrenut javi neki error:S recimo cool ics

AMD-ATI
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 21:07 (mirza64).
14 godina
HTC Evo 3D
meni wi-fi na ics radi još bolje nego na gb.
jedini problem koji sam imao je da nije mogao otvoriti galeriju tj.pisalo mi da nema slika i videa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC Evo 3D

Jel mi može netko pojasniti zašto mi glazba nestaje iz Library-a? Putem AndroZip-a ju vidim da je na mobitelu i mogu je upalit, al' je nigdje nema u Music Playeru, nije mi jasno.

To mi se počelo događati otkako sam stavio official ICS.

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

.. nakon sluzbene nadogradnje OTA (stock rom), mms vise ne radi niti slanje niti primanje, postavke su rucno unesene (t-mobile) i opet nece .. zna netko u cemu bi mogao biti problem?

pozz i hvala!

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 14:45 (fango).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
fango kaže...

.. nakon sluzbene nadogradnje OTA (stock rom), mms vise ne radi niti slanje niti primanje, postavke su rucno unesene (t-mobile) i opet nece .. zna netko u cemu bi mogao biti problem?

pozz i hvala!

Dva puta ugasi/upali uređja i onda probaj.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
14 godina
HTC Evo 3D
...ili resetiraj telefon
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
ZdravkoZ kaže...
...ili resetiraj telefon

Resetiranje nije potpuno gašanje uređaja,a to je ono što riješava ove probleme.

17 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

.. yep, to je to .. x2 ugasi/upali s ugasenim fast boot je otklonilo probleme s mms! .. hvala

pozz

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
fango kaže...

.. yep, to je to .. x2 ugasi/upali s ugasenim fast boot je otklonilo probleme s mms! .. hvala

pozz

Nema na čemu. I drugi put. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 19:18 (Pranja).
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Ocito ne shvacate sto znaci taj postotak u battery.

Ekran ne trosi 74% baterije sta je vama, taj postotak oznacava dio vremena u ukupnom radu procesora kad je ekran radio

Otkud ti ta teorija i što ti znači "ukupni rad procesora"? Lijepo piše za taj postotak "Battery used by the display and backlight", tako da čisto sumnjam da je bilo šta drugo nego postotak baterije koliki je displej potrošio.

14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Jel bi znao neko moj problem sto nemogu nikako unrootat mob ni jednom metodom???

AMD-ATI

0 0 hvala 0
17 godina
Mirko935 kaže...
Mitch kaže...
Ocito ne shvacate sto znaci taj postotak u battery.

Ekran ne trosi 74% baterije sta je vama, taj postotak oznacava dio vremena u ukupnom radu procesora kad je ekran radio

Otkud ti ta teorija i što ti znači "ukupni rad procesora"? Lijepo piše za taj postotak "Battery used by the display and backlight", tako da čisto sumnjam da je bilo šta drugo nego postotak baterije koliki je displej potrošio.

Ajde ti onda meni objasni kako to da ti ekran trosi npr 67% baterije a jos imas 90% baterije?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Ajde ti onda meni objasni kako to da ti ekran trosi npr 67% baterije a jos imas 90% baterije?

Tako što je to 67% od toga što je potrošeno, tj. od tih 10% u tvom primjeru.

14 godina
HTC Evo 3D

Prije nadogradnje Da prebacim sve s karticem na kompijuter ili nema potrebe Za tim mislim Oce sve aplikacije radit nakon nadogradnje ili ću ih morat ponovo instalirat ?

I bili Bilo pametno pričekat još koji dan prije nadogradnje Da poprave ove bugove ili je ovo finalna verzija i neće popravljat ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 22:33 (jezdovec).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
mirza64 kaže...

Jel bi znao neko moj problem sto nemogu nikako unrootat mob ni jednom metodom???

Napravi Goldcard i flashaj stock ROM,to će ti maknuti root.

14 godina
HTC Evo 3D
@jezdovec
ja sam službeno nadogradio i ništa nije obrisano,igre i app rade normalno jer on ih automatski prilagodi/ažurira za Ics,odmah ili naknadno pojedinačno nakon prvog pokretanja dotične.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pranja kaže...
mirza64 kaže...

Napravi Goldcard i flashaj stock ROM,to će ti maknuti root.

moze neke tocnije upute ako nije problem?i odakle skinut stock rom?

AMD-ATI
14 godina
odjavljen
mirza64 kaže...

moze neke tocnije upute ako nije problem?i odakle skinut stock rom?

Sve piše na xda developers.

13 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

jel ima sluzbeni update na ics ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
anonymous_Zg kaže...

jel ima sluzbeni update na ics ???

Da,odavno.

13 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

mozes mi poslat link

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice