HTC Evo 3D

poruka: 1.617
|
čitano: 420.846
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: HTC Evo 3D
itko?
15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

imas MyBackup pro aplikaciju za non-rooted

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 16:41 (njofra86).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
(posto nemam kreditnu karticu) mogu li preko aplikacije MyBackup (to je 30 dana triala MyBackup Pro) uraditi full backup, pa nakon downgradea Hboota i rootanja vratiti sve podatke?
17 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Napokon je rootan... :) koji Custom ROM preporučate?

edit: kad sam u ClockworkMod recoveryu i hoću odbrati backup i restore-koju tipku pritisnem?? (power nije, volume up i down nisu)

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 19:07 (pod009).

0 0 hvala 0
13 godina
pod009 kaže...

edit: kad sam u ClockworkMod recoveryu i hoću odbrati backup i restore-koju tipku pritisnem?? (power nije, volume up i down nisu)

Power tipka.

17 godina
neaktivan
nije nego tiska za kameru ;)
rješeno sve-mob rootan...
da li je potrebno staviti drugi radio (firmware) za custom ROMove? šta bude ako ne stavim? (sad je na Android 4.0.3 ROMu)
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Virtous shooter je ok dal ima mozda neki kojem radi 3d?ili neki dobar ICS rom da radi i da je sense 4.0?

AMD-ATI

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
3D radi na većini baziranih na leakanom ICSu ;)
17 godina
neaktivan
Samo da javim-stavljen custom rom (cool ics v11-odličan rom), kernel i firmware... :)
15 godina
HTC Evo 3D

Official MIUI 2.7.27 released for EVO 3D

0 0 hvala 0
15 godina
HTC Evo 3D

Official MIUI 2.7.27 released for EVO 3D

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1799608

0 0 hvala 0
13 godina

Da li ga je itko probao? Ja sam ga downloadao još u petak ali ga još nisam stavio... kakav je?

Fuck me I'm famous.
17 godina
HTC Evo 3D

Ja sam isprobao i betu, tj. dok još nije bil official, a u petak sam odmah počeo koristiti i službenu verziju. Jako sam zadovoljan, sve radi bez problema, kao i nekad na Desireu. Malo u početku nisam bio zadovoljan s baterijom, al valjda je to ok nakon početka korištenja novog roma. Isprobao sam i anryl kernel, a jučer sam stavio i yoda kernel i primjetio sam da mi je baterija puno bolja, a i na Antutu Benchmark daje puno bolje rezultate, 6500, s tim da bi bilo više da je bolja SD kartica. Tako da sada ostajem do daljnjeg na MIUI.

mag.inf
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC Evo 3D

Nije bas opsirno objasnjeno :)

Sto radi, a sto jos ne na MIUI-u?

I vidim da vas dosta prati scenu ROM-ova, sto mislite koliko jos do potpuno funkcionalne verzije Jelly Beana?

Ili nema sanse da se implementira Project Butter prije izlaska sluzbenog Jelly Beana od HTC-a? (A to se vjerojatno nece dogoditi?)

Koliko sam citao Butter je vezan uz hardversku akceleraciju, koja je do sad isprogramirana (napisana) samo za Nexus mobitele? U pravu sam?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC Evo 3D

Nije problem detaljnije opisati ako nekoga nešto konkretno zanima vezano uz MIUI prvenstveno zbog toga jer nisam primjetio da nešto nebi radilo.  Sve radi fluidno i brzo, bez ikakvih lagova (koristim GO Launcher). Čak mi nisu potrebni nikakvi tweaks dodatni jer je cijeli rom jedan tweaks, tj. sadrži dosta dodatnih opcija za razna podešavanja (oni koji su koristili MIUI na ostalim mobitelima znaju o čemu pričam).

mag.inf
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 12:45 (bugi.kc).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Nije bas opsirno objasnjeno :)

Sto radi, a sto jos ne na MIUI-u?

I vidim da vas dosta prati scenu ROM-ova, sto mislite koliko jos do potpuno funkcionalne verzije Jelly Beana?

Ili nema sanse da se implementira Project Butter prije izlaska sluzbenog Jelly Beana od HTC-a? (A to se vjerojatno nece dogoditi?)

Koliko sam citao Butter je vezan uz hardversku akceleraciju, koja je do sad isprogramirana (napisana) samo za Nexus mobitele? U pravu sam?

evo lista uređaja koji dobivaju jelly bean: http://www.svijet-androida.com/23/07/2012/lista-uredaja-koji-dobivaju-jelly-bean/ ima šanse da ga i evo dobije.

17 godina
neaktivan
Kernel iz teme Cool ICS v11 i taj Rom su vrhunski-dobri benchmark rezultati (quadrant oko 2500, antutu oko 6400), baterija traje poprilično dugo na promjenjivom taktu procesora (inače oko 1.5 ghz), nema većih bugova, beats radi odlično, sve je veoma fluidno... ;)
13 godina
HTC Evo 3D

Ima li tko ideju kako rootati i pripremiti mob za MIUI pod ics-om?

Skinem zadnji firmware, kao da ga ni nema. 

update. išao preko 4ext, izgleda da će biti nešto od toga.

Fuck me I'm famous.
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 13:07 (guls).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kupujem htc 3d 

14 godina
neaktivan
kimon kaže...

kupujem htc 3d 

kolko das para:) javi se na p,m

AMD-ATI
17 godina
neaktivan
Je li itko vidio ima li igdje funkcionalan JB ROM?
15 godina

da, i nema jos

15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

nema jos.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Baterija na MIUI + yoda kernel{#}

Istina, imao sam prilike pa nisam baš ono jako mučio telefon, nego je bila nekakvo lagano korištenje. Prije toga sa default kernelom s malo žešćim korištenjem telefona, baterija trajala 24h.

mag.inf
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 18:34 (bugi.kc).
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

evo se malo družin sa nova launcher prime i za sada čista desetka,laucher šljaka savršeno,a sija je  evi ko budaji pjeska.moja preporuka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

koje romove da skidam ?Ove na xda pod gsm development?Ovo drugo je samo za njihov ovaj sprint a?

AMD-ATI

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

samo te pod gsm

14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

skinem instaliram i i kod prvog pokretanja mi se stalno restarta mob i nista...kaj treba napravit

AMD-ATI

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wtf? Stavis rom na sd karticu, uradis backup, ugasis mob, power+volume tiska, instaliras kroz recovery, vratis podatke...
14 godina
neaktivan
pod009 kaže...
Wtf? Stavis rom na sd karticu, uradis backup, ugasis mob, power+volume tiska, instaliras kroz recovery, vratis podatke...

tako sve napravim ali onda kod prvog boota se mob ne ukljuci nego se stalno restarta...

AMD-ATI
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice