HTC Evo 3D

poruka: 1.617
|
čitano: 420.697
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
HTC Evo 3D

Koji rom? Si pročitao upute oko priprema intaliranja tog roma, primjerice jesi li instalirao potrebni firmware, napravio wipe po potrebi i sl. prije instalacije roma ?

mag.inf
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: HTC Evo 3D

kako vidim koji firm imam ?dal je to ovo radio?

AMD-ATI
15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

da radio ev link

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 18:47 (njofra86).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
To je bootloop... Instaliraj firmware ako trebaš (ma i ako ne trebaš), onda očisti dalvik cache, pa instaliraj rom.. ako ti ne radi stavi drugi..
17 godina
HTC Evo 3D

I napiši koji rom stavljaš. Neki novi ICS?

Onda stavi i najnoviji firmware. Na ovom linku od njofre86 koliko vidim su stariji firmware-i na početku, negdje kasnije ima valjda link na novije, mada obično u svakoj temi s romom, ima link na firmware.

P.S.

Najnoviji firmware 3.28.707: http://d-h.st/ttm

mag.inf
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 19:11 (bugi.kc).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Stavio sam ovaj rom i tu ima link na firmw koji sam stavio uglavnom sve radi hvala svima koji su pomogli:)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1671369

AMD-ATI
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 20:57 (mirza64).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vrhunski rom i kernel. ;)
16 godina
HTC Evo 3D

zanima me jel ko mozda nosio mob na reklamaciju zbog prasine ispod ekrana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC Evo 3D
nisam nosio jer nema prašine :):)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

ma kakva prašina?,sve čisto ko suza.

new locker new locker
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC Evo 3D

Jesu li pronašli način za root i S-OFF sa official ics-a s mogucnoscu povratka na tvornicko stanje zbog garancije?

Anonymous is coming!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Nakon što sam vjerojatno pričekao i više nego što sam trebao otkako je izasao prvi ics rom. Pitao bih vas za iskustva s njima i kojeg bi uopće preporučili.  Na xda ih ima i više nego dosta, pa nekome tko nije svakodnevno tamo i prati, nije tako lako za odlučiti se. Napominjem da bih preferirao neki koji je nonsense.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 16:02 (Quine-Mccluskey).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kawabunga kaže...

Jesu li pronašli način za root i S-OFF sa official ics-a s mogucnoscu povratka na tvornicko stanje zbog garancije?

ne,a vjerovatno ni neče.

13 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Nakon što sam flashao svoj Evo3d na android 4.0.4 verziju, stavio mwakious3d rom, primjetio sam da kada god spojim mobitel s računalom, on automatski ide u onaj charge only način. Kada odem u settings pa connect to pc  pojavi mi se "unfotunately, settings has stopped".

Na gingerbread verziji sam mogao povući prstom onaj notification bar s vrha pa tamo stisnuti i odabrati zelim li charge only ili da ga prepoznaje kao removable disk (ili kako vec) a tu mi tog nema. Zna li netko kako ovo "popraviti" jer ovako ne znam kako da prebacim neki file s računala na mobitel, ili obratno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Probaj prije spajanja u postavkama odabrati "diskovni pogon".
13 godina
neaktivan

Hmmm, problem je sto ili ja ne znam gdje se to nalazi ili jednostavno ne vidim (vrlo vjerojatno).

Naime čak i prije nego sto spojim mob s računalom postoji taj problem kod kojeg mob javlja unfortunately, settings has stopped kada pokusam pritisnuti connect to pc, a osim tamo, ne znam gdje bi mi opcija "diskovni pogon" bila ponudena. :/

14 godina
neaktivan
Quine-Mccluskey kaže...

Hmmm, problem je sto ili ja ne znam gdje se to nalazi ili jednostavno ne vidim (vrlo vjerojatno).

Naime čak i prije nego sto spojim mob s računalom postoji taj problem kod kojeg mob javlja unfortunately, settings has stopped kada pokusam pritisnuti connect to pc, a osim tamo, ne znam gdje bi mi opcija "diskovni pogon" bila ponudena. :/

ovako:idi na postavke,pa na poveži sa PC-jem,klik na zadana vrsta veze,u padajučem izborniku označi diskovni pogon i to je to.

13 godina
neaktivan

Kao što rekoh, prilikom pokušaja ulaska u ovo poveži s pc-jem pojavljuje se popup u kojem pise unfortunately,settings has stopped i izbacuje me na homescreen, pa to ne mogu napraviti.

Searchao sam po xd-a forumu u threadu rom-a i dva ili tri čovjeka je imalo isti problem, ali niti jednom nije ponuđeno rješenje. Treba napomenuti da se to njima dogadalo kod otprilike 8.x verzije a meni se dogada na najnovijoj 11.5 verziji.

Zasad zato mountam sd preko recovery-a.

13 godina
protjeran
Re: HTC Evo 3D u interspara

ljudi ga kupili u tele2 za 2000kn onda ovdje prodavaju po 2500^^

edit:

Ovim putem Vas obavještavamo da mobilni uređaj HTC Evo 3D nije dostupan u
aktualnoj Tele2 ponudi. Trenutačno ne raspolažemo detaljnim informacijama o
tome hoće li i kada na našim prodajnim mjestima biti dostupan model uređaja
koji ste naveli. Informacije o novim ponudama mobilnih uređaja bit će
dostupne na našoj web-stranici www.tele2.hr te na promotivnim materijalima
na prodajnim mjestima.
Zahvaljujemo Vam na razumijevanju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 12:41 (YaGuy).
17 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

koja je razlika izmedju custom ics rom-ova i official ics roma, stvarno ne kuzim zasto svi stavljate te custome ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
To su modificirani ROMovi: brži, imaju više funkcija, izbrisane nepotrebne i beskorisne aplikacije, baterije dulje traju itd.
14 godina
odjavljen
YaGuy kaže...

ljudi ga kupili u tele2 za 2000kn onda ovdje prodavaju po 2500^^

I? Ljudi kupe gejfon za 1 kn na nekoj robovlasničkoj pretplati pa ga prodaju po 3000 kn.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
13 godina
protjeran

Jeli ima neki backup da se sejvaju postavke koje dobijem sa mobom, da ih kasnije mogu vratiti u slučaju garancije?

15 godina
HTC Evo 3D

Ljudi, sljedeći tjedan imam priliku upiknuti ovaj mobitel. Dajte mi recite je li se isplati? Imao sam prije Desirea, pa Nexus S-a. Mobitel trebam za internet, igranje, slušanje glazbe. Čitao sam recenzije i znam puno toga, ali me zanima ovako iz vaše ruke kakav je mob? Kakav je što se tiče podrške ROMova, a kakav je što se tiče igranja? Hoće li moći pokrenuti ove novije naslove? Vidim da ima dualac i dosta dobar grafički čip. Hvala svima

0 0 hvala 0
14 godina
jurica_m kaže...

Ljudi, sljedeći tjedan imam priliku upiknuti ovaj mobitel. Dajte mi recite je li se isplati? Imao sam prije Desirea, pa Nexus S-a. Mobitel trebam za internet, igranje, slušanje glazbe.

Da si pitao prije koji mjesec da trazis novi, onda bi EVO 3D bio definitivno best buy.

Bio je u Tele 2 za 2000 kuna, kad su ostali mobiteli iz te klase bili oko 3000-4000.

Sad nisi napisao gdje ga kupujes (novi ili rabljeni), za koju lovu i dal ima nesto drugo za te iste novce.

Prema iskustvu i komentarima vlasnika negativne strane su mu baterija i velika tezina.

Uz dosta koristenja baterija drzi oko 1 dan. I mislim da je jedan od najtezih mobitela.

Meni osobno tezina ne smeta, zapravo zbog toga imam osjecaj ko da je cvrsci mob od ostalih.

A i baterija na slinim mobitlima je slicna takva, tako da ce to biti minus i na nekim drugim modelima koje ces gledati.

ROm-ovi se prilicno dobro razvijaju za njega, ali obicno stanu na 99% jer se 3D ne moze izvuci iz ni jednog drugog mobitela.

Pa razvoj najnovijih ROM-ova stane bas kad se dodje do 3D ekrana i snimanja. Kao sto ce vjerojatno biti uskoro i za Jelly Bean.

Makar, ovo mnoge ljude ne smeta, jer i tako se taj 3D ne koristi, pa imaju potpuno normalni mobitel.

Igre bez problema rade na njemu.

Pogotovo jer postoje ROM-ovi za vec sluzbeno izasle verzije Andorida (Gingerbread i ICS) koji podrzavaju overclock (s 1,2GHz na 1,5GHz, uz maksimalni overclock od 1,8GHz) i izbacivanjem hrpe nepotrebnog softvera i optimizacijom postizu prilicno velike performanse.

Uglavnom, prije kad je novi bio cijenom dva puta jeftiniji od ostalih iz te klase, bez razmisljanja sam ga uzeo, i to bi ponovio.

Sad, za koliko se nudi, i sto se sve moze naci za te iste novce, to bi ti nama trebao napsiati :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Da si pitao prije koji mjesec da trazis novi, onda bi EVO 3D bio definitivno best buy.

Bio je u Tele 2 za 2000 kuna, kad su ostali mobiteli iz te klase bili oko 3000-4000.

Sad nisi napisao gdje ga kupujes (novi ili rabljeni), za koju lovu i dal ima nesto drugo za te iste novce.

Prema iskustvu i komentarima vlasnika negativne strane su mu baterija i velika tezina.

Uz dosta koristenja baterija drzi oko 1 dan. I mislim da je jedan od najtezih mobitela.

Meni osobno tezina ne smeta, zapravo zbog toga imam osjecaj ko da je cvrsci mob od ostalih.

A i baterija na slinim mobitlima je slicna takva, tako da ce to biti minus i na nekim drugim modelima koje ces gledati.

ROm-ovi se prilicno dobro razvijaju za njega, ali obicno stanu na 99% jer se 3D ne moze izvuci iz ni jednog drugog mobitela.

Pa razvoj najnovijih ROM-ova stane bas kad se dodje do 3D ekrana i snimanja. Kao sto ce vjerojatno biti uskoro i za Jelly Bean.

Makar, ovo mnoge ljude ne smeta, jer i tako se taj 3D ne koristi, pa imaju potpuno normalni mobitel.

Igre bez problema rade na njemu.

Pogotovo jer postoje ROM-ovi za vec sluzbeno izasle verzije Andorida (Gingerbread i ICS) koji podrzavaju overclock (s 1,2GHz na 1,5GHz, uz maksimalni overclock od 1,8GHz) i izbacivanjem hrpe nepotrebnog softvera i optimizacijom postizu prilicno velike performanse.

Uglavnom, prije kad je novi bio cijenom dva puta jeftiniji od ostalih iz te klase, bez razmisljanja sam ga uzeo, i to bi ponovio.

Sad, za koliko se nudi, i sto se sve moze naci za te iste novce, to bi ti nama trebao napsiati :)

Inače imam Nokia Lumiu 710 i baš se nisam snašao sa Windowsima, nikako mi ne leže. Prije toga imao sam Desirea pa Nexus S. Sad imam priliku zamijeniti Lumiu i nadoplatiti 400 kn za malo rabljeni, očuvani Evo 3d. Što se tiče 3D snimanja, to mi uopće nije bitno, bitno mi je da uhvatim koju dobru sliku s 2D i nema nikakvih problema. Tako da za 1800 kn dobivam Evo 3d - dakle moj mob i nadoplata od 400 kn. Mislim da je to čist ok.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 13:27 (jurica_m).
14 godina
jurica_m kaže...

Inače imam Nokia Lumiu 710 i baš se nisam snašao sa Windowsima, nikako mi ne leže. Prije toga imao sam Desirea pa Nexus S. Sad imam priliku zamijeniti Lumiu i nadoplatiti 400 kn za malo rabljeni, očuvani Evo 3d. Što se tiče 3D snimanja, to mi uopće nije bitno, bitno mi je da uhvatim koju dobru sliku s 2D i nema nikakvih problema. Tako da za 1800 kn dobivam Evo 3d - dakle moj mob i nadoplata od 400 kn. Mislim da je to čist ok.

Zapravo, bez 3D-a dobijes HTC Sensation :)

Koji je zapravo jos uvijek prilicno dobar mobitel.

Ali, ako ides s Nokie na HTC onda OBAVEZNO prije kupnje provjeri dal si zadovoljan foticem i kamerom na EVO 3D. Obicno nisu u rangu s Nokiama, a ne znam za taj model 710.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
HTC Evo 3D

Što se tiče ROMova, postoji li koji bez Sensea, nešto tipa Oygen ili Cyanogen baziran na GB ili ICS-u, dakle čisti Android, nešto tipa AOSP? Takvi su mi ROMovi čak i draži bez Sensea, jer su dosta brži.

0 0 hvala 0
15 godina

naravno da ima i gb i ics, a uskoro ce bit i funkcionalni jb nadamo se, alpha il beta je vec vani za nas evo 3d

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 13:52 (Nocio).
17 godina
neaktivan
Nightlies i bete JB ROMovi su vanka ;)
Ima i non sense romova.. ajde na xda evo 3D gsm i nađi temu u kojoj su svi romovi...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice