Kako se gasi ovo sranje za predviđanje riječi na tipkovnici. Odem u settingse i opcija "Predictions" je zasivljena, ne može se maknit kvačica... 
Ima neko rješenje za ovaj problem?
Kako se gasi ovo sranje za predviđanje riječi na tipkovnici. Odem u settingse i opcija "Predictions" je zasivljena, ne može se maknit kvačica... 
Ima neko rješenje za ovaj problem?
Word completion možda?
Već mi je to bilo odznačeno i opet predviđa šta oću napisat bez obzira na to...
Postavke -> Jezik i tipkovnica -> Touch Input postavke (ono sa strane) -> Unos teksta -> Predviđanje (isključi)
Pozz ekipa
Stavio sam novi official ICS no nakon njega problemčići
Da li još itko ima problem sa WiFi-em? Mob je blizu routera, wifi on ali nekad jednostavno kao da ga resetira i onda bih kao morao ugasiti pa upaliti wifi a nekad dodje sam sebi.
ima tko slicnih problema ili ideju kako rijesiti?
Isto, baterija dosta krace traje
ček ako ostavim wifi ukljucenim stalno zar mi nece to "srkati" bateriju? :(
Jel mi može netko pojasniti zašto mi glazba nestaje iz Library-a? Putem AndroZip-a ju vidim da je na mobitelu i mogu je upalit, al' je nigdje nema u Music Playeru, nije mi jasno.
To mi se počelo događati otkako sam stavio official ICS.
.. nakon sluzbene nadogradnje OTA (stock rom), mms vise ne radi niti slanje niti primanje, postavke su rucno unesene (t-mobile) i opet nece .. zna netko u cemu bi mogao biti problem?
pozz i hvala!
.. nakon sluzbene nadogradnje OTA (stock rom), mms vise ne radi niti slanje niti primanje, postavke su rucno unesene (t-mobile) i opet nece .. zna netko u cemu bi mogao biti problem?
pozz i hvala!
Dva puta ugasi/upali uređja i onda probaj.
Resetiranje nije potpuno gašanje uređaja,a to je ono što riješava ove probleme.
.. yep, to je to .. x2 ugasi/upali s ugasenim fast boot je otklonilo probleme s mms! .. hvala
pozz
.. yep, to je to .. x2 ugasi/upali s ugasenim fast boot je otklonilo probleme s mms! .. hvala
pozz
Nema na čemu. I drugi put. 
Otkud ti ta teorija i što ti znači "ukupni rad procesora"? Lijepo piše za taj postotak "Battery used by the display and backlight", tako da čisto sumnjam da je bilo šta drugo nego postotak baterije koliki je displej potrošio.
Jel bi znao neko moj problem sto nemogu nikako unrootat mob ni jednom metodom???
Otkud ti ta teorija i što ti znači "ukupni rad procesora"? Lijepo piše za taj postotak "Battery used by the display and backlight", tako da čisto sumnjam da je bilo šta drugo nego postotak baterije koliki je displej potrošio.
Ajde ti onda meni objasni kako to da ti ekran trosi npr 67% baterije a jos imas 90% baterije?
Tako što je to 67% od toga što je potrošeno, tj. od tih 10% u tvom primjeru.
Prije nadogradnje Da prebacim sve s karticem na kompijuter ili nema potrebe Za tim mislim Oce sve aplikacije radit nakon nadogradnje ili ću ih morat ponovo instalirat ?
I bili Bilo pametno pričekat još koji dan prije nadogradnje Da poprave ove bugove ili je ovo finalna verzija i neće popravljat ?
Jel bi znao neko moj problem sto nemogu nikako unrootat mob ni jednom metodom???
Napravi Goldcard i flashaj stock ROM,to će ti maknuti root.
Napravi Goldcard i flashaj stock ROM,to će ti maknuti root.
moze neke tocnije upute ako nije problem?i odakle skinut stock rom?
moze neke tocnije upute ako nije problem?i odakle skinut stock rom?
Sve piše na xda developers.
jel ima sluzbeni update na ics ???
jel ima sluzbeni update na ics ???
Da,odavno.
mozes mi poslat link