Relocked,ne postoji način da ti piše locked.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni se osobno ne svića ovaj ravni dio na homeu s funkcijskim tipkama , to mi je puno lijepše bilo na GB i čini mi se da neke stvari radi sporije nego na GBu kao naprimjer učitavanje poruka..ovo sve ostalo ok al išta posebno , očekivao sam neke bolje efekte vizuale od GB-a
jeli s senseom 3.6 ili 4.0?
jeli s senseom 3.6 ili 4.0?
3.6
Znači isto kao i Virtuous Shooter v3.0.5... Onda mi je bolje pričekati Virtuous Eclipse da riješe problem 3D kamere
Jel ko uspio vratit sa S-OFF natrag na S-ON i original rom?
vratio bezbroj puta,postupak vračanja na tvorničko stanje (ovo je za one koji su radili downgrade) stranica foruma 28 al,niko ne čita..
UPUTSTVO ZA HTC EVO3D GSM VRAČANJE MOB-A NA TVORNIČKE POSTAVKE:
1.Kopirati na karticu PG86IMG(1.49.0007)/isključiti brzo podizanje sustava/ugasiti mob/h-boot potvrditi instalaciju
kad je instalacija gotova i reorganiziran android izbrisati PG86IMG
2.Skinuti RUU_Shooter_U_HTC_Europe_1.20.401.8_Radio_10.59.9020.00_10.15.9020.06_M_release_219793_signed i pokrenuti ga
sa računala kao administrator i pratite upute čarobnjaka koji če vas voditi kroz proces,kad se to odradi trebamo još
vratiti S-ON(provjeriti prije pokretanja RUU-a kvačicu na brzo podizanje sustava,ako je nema staviti je)
3.Download Fastboot.zip and unzip to the root folder of your hard drive
4.Ukljuciti USB Debugging u podesavanju aplikacija, podmenni Development(postavke/aplikacije/razvoj/ispravljanje pogrešaka dok je USB priključen
staviti kvačicu)
5.Postavke/napajanje/brzo podizanje sustava skinuti kvačicu/ugasiti mob/vol-+power držati dok ne uđe u boot/
6.Put your phone into fastboot mode by rebooting into bootloader then choose Fastboot in bootloader and connect the USB
cable to your computer. You should see “Fastboot USB” on your Evo 3D.
7.Open up a command prompt or terminal on your computer and browse to your fastboot directory by typing:
cd \fastboot pritisni enter
fastboot oem writesecureflag 3 pritisni enter
to bi bilo to,when you reboot your bootloader, you will get S-ON
Da ja sam, i sad se razmisljam opet to napraviti da vidim razliku izmedju Virtuous Shooter roma i službenog ICS-a.
To i mene zanima dali se isplati to sve radit...
Ipak će pisati "LOCKED" ako se napravi na način koji je spajder iznad opisao.
Vi koji ste radili preko htcdev.com ste se malčice zeznuli što se tiče garancije.
Jedno pitanje:
Jedno pitanje:
možeš di očeš samo daš putanju na njega,a najednostavnije na C/:
nažalost postoji.
Ok,sad sam probao,ali javlja mi da nedostaje SMART_IO.CRD - što je to?
vratio bezbroj puta,postupak vračanja na tvorničko stanje (ovo je za one koji su radili downgrade) stranica foruma 28 al,niko ne čita..
UPUTSTVO ZA HTC EVO3D GSM VRAČANJE MOB-A NA TVORNIČKE POSTAVKE:
1.Kopirati na karticu PG86IMG(1.49.0007)/isključiti brzo podizanje sustava/ugasiti mob/h-boot potvrditi instalaciju
kad je instalacija gotova i reorganiziran android izbrisati PG86IMG
2.Skinuti RUU_Shooter_U_HTC_Europe_1.20.401.8_Radio_10.59.9020.00_10.15.9020.06_M_release_219793_signed i pokrenuti ga
sa računala kao administrator i pratite upute čarobnjaka koji če vas voditi kroz proces,kad se to odradi trebamo još
vratiti S-ON(provjeriti prije pokretanja RUU-a kvačicu na brzo podizanje sustava,ako je nema staviti je)
4.Ukljuciti USB Debugging u podesavanju aplikacija, podmenni Development(postavke/aplikacije/razvoj/ispravljanje pogrešaka dok je USB priključen
staviti kvačicu)
5.Postavke/napajanje/brzo podizanje sustava skinuti kvačicu/ugasiti mob/vol-+power držati dok ne uđe u boot/
6.Put your phone into fastboot mode by rebooting into bootloader then choose Fastboot in bootloader and connect the USB
cable to your computer. You should see “Fastboot USB” on your Evo 3D.
7.Open up a command prompt or terminal on your computer and browse to your fastboot directory by typing:
cd \fastboot pritisni enter
fastboot oem writesecureflag 3 pritisni enter
to bi bilo to,when you reboot your bootloader, you will get S-ON
Hvala na pomoci, a jel ima neko mozda link za download PG86IMG i fastboot.zip ?
nema razlike od Virtuous Shooter! A sad sve ispocetka, stavljanje aplikacija, accounta itd.... 
Hvala na pomoci, a jel ima neko mozda link za download PG86IMG i fastboot.zip ?
http://downloadandroidrom.com/file/tools/fastboot.zip https://dl.dropbox.com/u/43512246/android/EVO%203D/FIRMWARE/1.20.401.2/PG86IMG.zip
Hvala svima na pomoći, uspio sam vratiti S-ON i unroot;D
evo vec se skida official ics:D
može mi ko reći kolki % njemu troši ekran kad se ide na napajanje pa se pogleda kaj troši bateriju?meni je taj postotak na 70 i nkj % a prije na gb romu je bilo 50 i nkj % uz iste postavke,svjetlina je na negdje 1/4 i ekran se gasi nakon 30 sec,ugl brže mi se prazni baterija na icsu uz isto korištenje
to moze i znaciti da je operativnom sustavu smanjena, a ekranu ostala ista potrosnja, pa je sam postotak veci.
Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
bio mi je zaslon 74,72 pa sad 67% kak ga ne koristim,jel ima ko osječaj da mu traje manje baterija s ics-om?
pošto je sad novi H-BOOT jel još uvijek vrijedi ona metoda downgradea h boota pa onda s off s revolutionary?
Nisam isprobao taj official, ali kod custom ICS romova mi je baterija trajala kraće nego na GB uz isto korištenje. Jedino nisam probao KingCobra rom za kojeg kažu da baterija traje dosta duže.
Ekran ne trosi 74% baterije sta je vama, taj postotak oznacava dio vremena u ukupnom radu procesora kad je ekran radio
ornickih postavki vratiti na gg. Hvala
;)
Upgradao sam još jedan EVo na ICS,ali sam prije upgrade-a usporedio malo boje jer mi se činilo da su na ICS-u življe i stvarno jesu.
EVO je sad mrak uređaj.
ornickih postavki vratiti na gg. Hvala
nije gg nego GB :)
I ne moze.
;)
Za sada ne.
;)
Misliš backup GB pa na ICS-u vratiti preko backupa? Ne.