HTC Evo 3D

poruka: 1.617
|
čitano: 420.542
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: HTC Evo 3D

tek u petak kupujem evo 3d, al sam vec sve istrazio i ovdje imas tutorial na hrv za sve

na kraju prvog posta pise za unroot

http://cafe.mobil.hr/threads/73984-HTC-Evo-3D-S-OFF-root-recovery-unroot-HBOOT-1.49.0018

14 godina
neaktivan
Nocio kaže...

ha cuj, bilo bi ljepo da napises kako ste uspijeli rijesit problem, da netko drugi zna ak se nadje u takvoj situaciji ;)

Bih kada bi znao,mobitel je prodan u međuvremenu tako da problem više ne postoji

14 godina
neaktivan
Nocio kaže...

tek u petak kupujem evo 3d, al sam vec sve istrazio i ovdje imas tutorial na hrv za sve

http://cafe.mobil.hr/threads/73984-HTC-Evo-3D-S-OFF-root-recovery-unroot-HBOOT-1.49.0018

da znam ja za to sve ali nigdje nije h boot ovaj 1.49.1107 :(

AMD-ATI
15 godina

pa ne razumijem onda kako neznas kako si rjesio problem.. u neku ruku, da si imao smartphone, neki ko android znao bi i bez pitanja ovdje kako da rjesis problem :) samo mozak treba ukljucit

15 godina

evo kolega, odma na ovoj stranici, u prvom postu ti je objasnjeno zas je to tak

http://www.pcaxe.com/forum/showthread.php?t=10841&page=3

14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

da,razumijem al dal to onda znaci da moram flashat nekako na 007 da bi mogao  napraviti s on?meni je zbog official ics a..

AMD-ATI

0 0 hvala 0
15 godina

ja ne, jer bi ja sam vjerojatno znao rijesit problem jer mi nece bit prvi ni drugi android uredaj, al ostali bi vjerojatno voljeli kojima je prvi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

mislim da ne kolko sam ja skuzio citajuci danima za evo.

i da mozes slobodno updaetat na official ics, ali nemoj me drzat za rijec. imas xda forum i tamo pogledaj jer tam sigurno ima opisano sta i kako bi trebalo ic

xabi4 kaže...

Stvarno si majstor,ja nisam znao pa sam pitao :)

a covjece, odustajem od tebe

pranji solis pamet a on ti ljepo govori sta i kako da radis, al ne citas s razumjevanjem :/

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 12:20 (Nocio).
14 godina
odjavljen
HTC Evo 3D
Xabi4, debelo sumnjam da si ti koristio smartphone prije mene.
Ja sam imao pocket pc 2003, znaci prije nego li su smartphonei uopce nastali.

I BTW, 3 godine sam radio u servisu elektronike, popravljajuci mobove,konzole,pc-e i ostalu elekteoniku. Time se bavim vec 6 godina tako da duboko sumnjam u tvoje iskustvo i znanje.

P.S. Nokia 3310 se ne racuna kao smartphone. XD

A problem nisi rijesio nikako. Ocito je pretesko instalirati file explorer i obrisati datoteke. LAME.
Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Sto se tice official updatea neznam ali znam kad sada odem po upgrade softvera sad nece mi instalirat neznam tocno za sta je update ,al skine ga i onda kad se restarta cekam i nista...Pojavi se onaj trokut s usklicnikom i onaj mali droid ali nista se ne dogadja...ceko sam 10 min negdi i nista a do tad je trebalo se nest pomaknut..

AMD-ATI

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Al je ics official update izasao?
juka
14 godina
odjavljen
HTC Evo 3D
Samo u Kini za sad.
Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
HTC Evo 3D

Pozdrav!

Imam jedan interesantan problem:

Povezao sam EVO 3D preko bluetootha sa auto radiom.

Pozivi rade savrseno.

Ali...

Samim povezivanjem, se pozivi, ali i svi zvukovi s mobitela salju preko auto radia.

Npr, pokrenem navigaciju i sav zvuk ide preko bluetootha, a ne cujem na mobitelu.

To bi cak i bilo super, da na radiju ne moram ugasiti tuner, i ukljuciti samo bluetooth zvuk.

Na Windows mobile uredjaju sam imao na odabir preko kojeg se zvucnog izlaza ici zvuk (zvucnik, slusalice, bluetooth...).

Kako to napraviti na Andoridu?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
HTC Evo 3D
Kako ti evo vidi radio? Inace drzis na oznaci uredaja dok ti ne pokaze izbornik,odes options i imas kvacice za media i phone. Tako je menisa headsetom. Tebi bi trebalo bito slicno.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Pranja kaže...
Kako ti evo vidi radio? Inace drzis na oznaci uredaja dok ti ne pokaze izbornik,odes options i imas kvacice za media i phone. Tako je menisa headsetom. Tebi bi trebalo bito slicno.

{#} Jesam bedast. Hvala!

Ja trazio po radiu, po postavkama zvuka na mobu...

Al mi nije opce na pamet palo da idem ugasiti stvari u samom bluetoothu.

Sad trebam samo sjesti u auto da se spoje, pa se malo igrati.

Jos jednom hvala {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
odjavljen
HTC Evo 3D
Nema ma cemu. Drago mi je da sam pomogao. :)
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
mirza64 kaže...
Nocio kaže...

Taj mobitel je već rootan.

HBOOT 1.49.1107 se dobije nakon što se koristi Revolutionary alat za S-OFF

Ako nemaš root ovlasti flashaj Super Su iz recovery samo

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 17:49 (stiffler).
14 godina
neaktivan
stiffler kaže...
mirza64 kaže...
Nocio kaže...

da ,al ja bi ga htio unrootat..

AMD-ATI
17 godina
mirza64 kaže...
stiffler kaže...
mirza64 kaže...
Nocio kaže...

da ,al ja bi ga htio unrootat..

Radiš onda po proceduri s linka koji ti je Nocio dao

Ti gledaš postupak za root gdje je naveden HBOOT, gledaj kraj prvog posta

14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

da vidim da treba skinut ovaj RUU file i pokrenut pa sljedit upute tamo ..A ovo poslje bas ne kuzim

kaj trebaa

Download and extract android SDK

kaj treba skinut i kaj je android sdk?

dal je mozda dovoljno samo ovo prvo sa ovim ruu fileom?

AMD-ATI
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 12:23 (mirza64).

0 0 hvala 0
17 godina
mirza64 kaže...

da vidim da treba skinut ovaj RUU file i pokrenut pa sljedit upute tamo ..A ovo poslje bas ne kuzim

kaj trebaa

Download and extract android SDK

kaj treba skinut i kaj je android sdk?

dal je mozda dovoljno samo ovo prvo sa ovim ruu fileom?

http://goo.gl/nwD9d

za potpuno vraćanje na tvorničko stanje potrebni su svi koraci

normalno, ako je uređaj s-offan preko revolutionarya a nije unlockan preko htcdeva

a pošto ne znaš  što je SDK najbolje da daš nekom da odradi to jer može poć u krivom smjeru samo

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 12:42 (stiffler).
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

a vec bi dao nekome ali nitko nezna...imao sam samsunga s njime je i root i to sve nekako bilo jednostavnije..

Jedino ako se bi nekome dalo preko skype a ili tako nekako objasniti mi bio bi prezahvalan....:=)

kako mogu znati preko cega je unlockan?

AMD-ATI
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 13:09 (mirza64).

0 0 hvala 0
16 godina
HTC Evo 3D

stiffler kaj ima opcija da se može napraviti s-off bez htc deva?da se ne dobiva od njih unlock code i da se može zadržati garancija ak se vrati na sve tvornički naravno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
skrba kaže...

stiffler kaj ima opcija da se može napraviti s-off bez htc deva?da se ne dobiva od njih unlock code i da se može zadržati garancija ak se vrati na sve tvornički naravno?

@Mirza- nije tak ni teško, skineš SDK, instaliraš ga na C:/

otvoriš cmd, sa komandom navigiraš do adb-a gdje je smješten i samo šibneš zadnje tri komande iz tutoriala

15 godina
neaktivan

Dali se može spojit wireless miš na evo 3d?

15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

miš preko bluetootha, google search

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 20:44 (njofra86).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Može pitanjce...Koji je najbolji custom rom za evo 3d..Po mogučnosti da je ics..Hvala{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 22:31 (cindra789).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
stiffler kaže...
skrba kaže...

@Mirza- nije tak ni teško, skineš SDK, instaliraš ga na C:/

otvoriš cmd, sa komandom navigiraš do adb-a gdje je smješten i samo šibneš zadnje tri komande iz tutoriala

adba?kaj je adb bas ne kuzim te strucne nazive:) i kad downloadam sdk taj folder ukucam u cmd ?tipa c\sdk?

AMD-ATI
15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

de covjece ostavi taj smartphone sta ce ti s-on. ovdje pise sve tocno kako sta i deri po redu ne vidim u cem je problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
njofra86 kaže...

de covjece ostavi taj smartphone sta ce ti s-on. ovdje pise sve tocno kako sta i deri po redu ne vidim u cem je problem.

meni je najvise zbog official ics a..

AMD-ATI
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice