HTC Evo 3D

poruka: 1.617
|
čitano: 420.598
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

gsm full ledroid tweaks 4.3.1 za bazu 3.28.401.1 instalacija/recovery/wiping dalvik-cache/ link: http://minus.com/lAou5vbaOhPfk isprovano na virtuous shooter 3.0.5 i sve radi ko zmaj!

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Ima li tko da je evo 3d dao na servis? Ako da koliko je cekao mob.?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

evo malo i slikovito..

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: HTC Evo 3D
cikano kaže...

Ima li tko da je evo 3d dao na servis? Ako da koliko je cekao mob.?

Ako je riječ o službenom servisu (mmm Agramsranje/servis) onda dva tjedna od dana predaje uređaja do primitka.

Mogu li znati što ti se pokvarilo? Digitizer?

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

MOD sony exclusive pack sadrži: sony mobile bravia post processing engine,sony xloud audio enhancement engine,playstation certification,instalacija: recovery/wipe dalvik cache.

download link:http://xxxpachaxxx.kleinrealms.com/?p=246 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@ pranja

Izbacuje mi mrezu, tako da budem nedostupan, a to bi tek skuzio kad bi ga uzea u ruke i vidio da trazi pin. Evo ja vec cekam 20 dana. Postoji li neki zakonski rok?

14 godina
odjavljen
HTC Evo 3D
Hmm,20 dana je predugo za popravak. Mozda ces dobit novi.
Gdje si ga kupio?
Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
cikano kaže...

@ pranja

Izbacuje mi mrezu, tako da budem nedostupan, a to bi tek skuzio kad bi ga uzea u ruke i vidio da trazi pin. Evo ja vec cekam 20 dana. Postoji li neki zakonski rok?

Zakonski rok je 45 radnih dana mislim

16 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

45 radnih dana je za komp. a 15 za mobitele!

FC Barcelona
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MOgY kaže...

Yeah right. Aj daj link za taj navod.

15 godina
neaktivan

jel zna netko jel se opce evo 3D moze vise kupit negdje? trebo bi okvirnu cijenu u slobodnoj prodaji, znaci ne kod nekog operatera, nego bas u nekom ducanu sa informatickom opremom...trazim na netu al ne nalazim nista aktualno...

16 godina
neaktivan

pise u svakom garatnom listu.....morate malo pricatiti i ona sitna slova.....{#}

FC Barcelona
15 godina
neaktivan
reebeech kaže...

jel zna netko jel se opce evo 3D moze vise kupit negdje?

Ja ga nisam nigdje vidio u zg-u, osim na oglasnicima gdje se može uzeti za 2000kn.

14 godina
HTC Evo 3D
@reebeech,mislim da ih više nema nigdje od kad je došla one serija.možeš ti uzeti kod operatera bez pretplate ili bonova.bilo ih je u tele2 po cca 2900kn ali neznam dali ima još.
ZAŠTO NEKE ŽENSKE NOSE MUŠKE SATOVE?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a steta...iz nekih odredenih razloga mi ne odgovara kupnja kod operatera..nema veze, naci cu nesto drugo...hvala

17 godina
MOgY kaže...

Krivo je i jedno i drugo(mislim na moj post, i tvoj da je 15 dana)

Piše ovako: "Ako je kvar nemoguće popraviti u roku od 10 dana, jamstveni rok se produljuje za vrijeme provedeno na servisu."

13 godina
HTC Evo 3D

A tih 10 dana nemaju veze s rokom popravka. To možeš i sam zaključiti ako malo pozornije pročitaš tekst koji si prepisao. 

Dakle, rok za popravak je 45 dana, to piše u Zakonu o zaštiti potrošača. Nakon popravka garancija se produžuje za broj dana koliko je trajao popravak, ukoliko je popravak trajao duže od 10 dana. I mislim da se radi o radnim danima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 19:59 (assassin.st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
assassin.st kaže...

A tih 10 dana nemaju veze s rokom popravka. To možeš i sam zaključiti ako malo pozornije pročitaš tekst koji si prepisao. 

Dakle, rok za popravak je 45 dana, to piše u Zakonu o zaštiti potrošača. Nakon popravka garancija se produžuje za broj dana koliko je trajao popravak, ukoliko je popravak trajao duže od 10 dana. I mislim da se radi o radnim danima.

Ma znam da nema. Samo eto citirao sam što piše u garantnom listu kojeg je naveo on bio.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 23:58 (stiffler).
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Kako backup napravit ovog sad softvera ako npr stavim custom rom i onda mi se ne svidi i htio bi stavit ovaj stock koji je sad?Dal se to moze ili treba nac official rom opet za flash?

AMD-ATI

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako napravit da radi otg usb kabel

13 godina
mirza64 kaže...

Kako backup napravit ovog sad softvera ako npr stavim custom rom i onda mi se ne svidi i htio bi stavit ovaj stock koji je sad?Dal se to moze ili treba nac official rom opet za flash?

Ako ideš rootat ovom metodom onda će ti se prilikom downgradeanja hboota sve resetirati. Tako da nećeš moći napraviti pravi backup iz recoveryja, ali možeš instalirati neke od programa s marketa koji će ti omogućiti djelomični backup appova, smsova i slično, a kontakte lako vratiš preko google accounta. Kada napraviš downgrade, root i S-off onda možeš napraviti backup tog "novog" stock roma prije nego staviš neki drugi rom.

Ja bih ti preporučio ovu metodu rootanja jer se ne gubi garancija tj. možeš sve vratiti na tvorničko stanje i bootloader će biti "locked", a ne "relocked" u slučaju htcdev metode.

14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

mob je rootan dal je dosta iz recoverya napravit backup?kaj se stock stanja tice

AMD-ATI

0 0 hvala 0
13 godina
HTC Evo 3D
Ako je rootan onda samo iz recoveryja napraviš backup i to je to. Kada god želiš možeš ga vratiti u stanje u kojem je bio neposredno prije backupa.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
ovako, želim staviti novi rom-
mogu li uraditi full backup ako je mob rootan trenutno (znači pri rebootu nije rootan)?
mogu li iz tog backupa vratiti kasnje podatke?
brišu li se podatci downgradeom hboota?
17 godina
mozes vratit podatke preko advanced restore - data only, i ne kuzim ovo pri rebootu nije rootan? pa ako je rootan onda stavi recovery gore i full backupaj (tzv nandroid)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
HTC Evo 3D

Mislim da on želi napraviti sve ovo što govori sa privremenim rootom koji se gubi rebootom. U tom slučaju ne možeš raditi nandroid backup ili fashanje drugog roma, jer u recovery možeš ući samo rebootom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pa temp root je jednako zahtjevan kao i perm, a perm ostaje uz recovery
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan

@spajder68 kako imaš WIMAX na Evo-u!? Zar 4G ne radi na GSM-u?

Obožavam htc Evo 3D
14 godina
odjavljen
dominik.spajic kaže...

@spajder68 kako imaš WIMAX na Evo-u!? Zar 4G ne radi na GSM-u?

{#}

14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Nako 23 dana vratio se mob sa servisa. E sad posto su mijenjali softwere, sve ispocetka. Treba mi preporuka za neki rom, na kojem sve radi kako treba! Prosli put sam stavio LeeDrOiD_3D_V5.3.0

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice