pitanje za sve vas, da li vam ulazi prašina ispod ekrana, meni se pojavilo malo ful sitne prašine ispod stakla u gornjem desnom kutu, taman ispod prednje kamere
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
juka
Meni se malo nakuplja između ruba digitizera i kučišta,ali to očistim četkicom.
znači ovo oko ekrana je normalno , meni baš ulazi ispod stakla , tak da nemrem obrisat hehhehe
znači ovo oko ekrana je normalno , meni baš ulazi ispod stakla , tak da nemrem obrisat hehhehe
To je mana koju ti pokriva garancija. Reklamiraj uređaj.
a vjerovano i budem nakon još nekog vremena dok se nakupi još hehehhe
Jučer sam flashao Virtuous Shooter 3.0.5, a danas sam isprobao Virtuous Eclipse 1.0.0 Sense 4.0 rom.
Nevjerojatno je kako Sense 4.0 dobro i fluidno radi na Evu, brži je čak od Sense 3.6 roma i to osjetno. Jedine mane Eclipse roma su wifi hotspot (ne radi) i 3D (ne može se snimati 3D sadržaj i gledati 3D slike, 3D video radi).
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
jeli ima kakav pach
kad dolazi ics za evo?
svima tesko citati ima vec takvih pitanja i odgovora http://www.htc.com/www/help/android4faq/?cid=android4blog
kad dolazi ics za evo?
Vec je dosao u Kinu
dal bi trebo radit wi fi ako nema kartice?mislim sim nece mi se spojit?
Naravno da će WiFi raditi bez SIM kartice.
KOd mene ne radi,vidim da je mob rootan jel moguce da je to shebalo wi fi??Kako maknuti root da bude sve stock?
škripi li nekom poklopac baterije na pritisak?
ima li lufta?
škripi li nekom poklopac baterije na pritisak?
ima li lufta?
Događa se nakon cca 20 skidanja,malo ga pritisneš pri rubu pa onda staviš i neće više škripati.
kako znas da je rootan jesi provjerio?
@pranja
tnx ;)
a koliko vam traje punjenje baterije, recimo da je skoro prazna, pa do full kapaciteta?
malo mi nevjerojatno zvuči podatak na koji sam naletio, a radi se o tome da SE arc S koji ima bateriju 1500mah (dakle 250mah slabiju od evo 3d) napuni full kapacitet za nekih sat vremena.
Cca 4 h preko punjača,6 h preko kompa.
Poželjno je da struja pri punjenu slabija i da punjenje traje dulje jer to produljuje životni vijek baterije kao i njeno trajanje.
Npr. ja kad servisiram mobove i kada mi dođe full prazna baterija (0,00-0,1 V) punim ju sa 12 V/178 mA i dosegne 3,4 V za 5 min. Ali to nije preporučljivo raditi više od par puta.
kako znas da je rootan jesi provjerio?
jesam s off je i 2.3.4 i ima onu super user ikonicu
Ak je mob rootan dal kad dodje ics update dal cu ga moc apdejtat?
GO Launcher-500+ Mb free RAM-a.
pozdrav ekipa. mozete mi preporucit neki rom sa stedljivom baterijom, ili da bar izdrzi jedan dan, posto tocno za tjedan dana kupujem ovaj mob :)
Poželjno je da struja pri punjenu slabija i da punjenje traje dulje jer to produljuje životni vijek baterije kao i njeno trajanje.
Npr. ja kad servisiram mobove i kada mi dođe full prazna baterija (0,00-0,1 V) punim ju sa 12 V/178 mA i dosegne 3,4 V za 5 min. Ali to nije preporučljivo raditi više od par puta.
znači one priče od cca 2h za punjenje baterije padaju u vodu?
koristim htc sense.
Jel možeš reći kako si stavio ovu ikonu za bateriju s postotkom u status bar? Jesu li to leedroid tweaks?
znači one priče od cca 2h za punjenje baterije padaju u vodu?
Nije cca 2h, ali u roku od 3h ćeš je napuniti, garantirano. Rekao bih čak i 2,5h
koristim htc sense.
Jel možeš reći kako si stavio ovu ikonu za bateriju s postotkom u status bar? Jesu li to leedroid tweaks?
kopiraš battery mod na sd card/recovery/wipe dalvik cache http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1092416&d=1338289949 testirano i radi na virtuous shooters 3.0.5,jesu tweaksi a, još ne u potpunoj funkcijonalnosti.