HTC Evo 3D

poruka: 1.617
|
čitano: 420.559
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
HTC Evo 3D

Onda pretpostavljam neće raditi na Virtuous Eclipse romu 1.0.0?

Edit: Evo flashao sam ove tweakse, rade odlično: klik

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 20:59 (assassin.st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Koji ics rom imate da sve radi i da je stabilan i brz?kaj da stavim?i dal se isto flasha tak9 da se applaya sa sd kartice?

AMD-ATI

1 0 hvala 0
15 godina
15 godina
neaktivan
Re: HTC Evo 3D
spajder68 kaže...
kopiraš battery mod na sd card/recovery/wipe dalvik cache http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1092416&d=1338289949
Jel ima još neki da nije ova gej duga?
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 12:46 (Moby-Split).
14 godina
odjavljen
Moby-Split kaže...
spajder68 kaže...
kopiraš battery mod na sd card/recovery/wipe dalvik cache http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1092416&d=1338289949
Jel ima još neki da nije ova gej duga?

Skini si ROM Tollbox. Tamo imaš modove za bateriju.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
17 godina
HTC Evo 3D

Jel ima koji ICS rom a da ima opciju otključavanja mobitela s kamera gumbom i modificiranim notification dijelom (tweaks)?

I da je primarno čim duže trajanje baterije i stabilnost?

Ubio me ovaj Leedroid u pojam, stavio sam anryl kernel, ali svejedno baterija se troši, i black screen bug - ugasim ekran, tj lockam mob, nakon par sekundi on se opet upali sa crnom pozadinom, desilo se i to kad sam ga ugasio do kraja, stavim da se puni, a opet se upali ekran sa crnom pozadinom i svijetli ekran :/

htio bih isprobati neki ICS prije nego se vratim na KingCobra GB i unity kernel.

http://www.last.fm/user/jolly_bravo
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 13:18 (jollyb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pa stavi si Widgetlocker i sam si napravi LS
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Mitch kaže...

nisam dosad uopće koristio to, budem probao, izbjegavao sam rješenja koja nisu bila stock ili tweaks jer sam htio zadržati stock player. ali ionako koristim više Poweramp player i njegov lockscreen player pa ne bi bio problem početi s Widgetlockerom :)

pod LS pretpostavljam da misliš na Lock Screen?

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 13:18 (jollyb).
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Pokušavam prijatelju riješit problem,muči ga Polaris office aplikacija na mobitelu. Ima namjeru prodati mobitel no nikako nemože obrisati podatke u toj aplikaciji. Ima brojeve računa kao i svoje pinove u podacima. Može li mi neko pomoči kako da to obrišem ili kako da deinstaliram taj program iz mobitela? Probao sam u meniju same aplikacije očistiti podatke nakon čega sam dobio potvrdu da su podaci očišćeni ali ništa nije očišćeno

0 0 hvala 0
17 godina
jollyb kaže...
Mitch kaže...

nisam dosad uopće koristio to, budem probao, izbjegavao sam rješenja koja nisu bila stock ili tweaks jer sam htio zadržati stock player. ali ionako koristim više Poweramp player i njegov lockscreen player pa ne bi bio problem početi s Widgetlockerom :)

pod LS pretpostavljam da misliš na Lock Screen?

da (HS = homescreen, LS = lockscreen :)

inače WL je daleko najbolja aplikacija za customiziranje jer ne zahtjeva root, a dolaze originalne stock teme uz nju.

dobra fora je sto mozes widgete nametat gore, a u odnosu na prijasnje verzije, dosta je stabilnija (uklanja stock LS iz memorije)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
odjavljen
xabi4 kaže...

Pokušavam prijatelju riješit problem,muči ga Polaris office aplikacija na mobitelu. Ima namjeru prodati mobitel no nikako nemože obrisati podatke u toj aplikaciji. Ima brojeve računa kao i svoje pinove u podacima. Može li mi neko pomoči kako da to obrišem ili kako da deinstaliram taj program iz mobitela? Probao sam u meniju same aplikacije očistiti podatke nakon čega sam dobio potvrdu da su podaci očišćeni ali ništa nije očišćeno

Setting>Applications>Menage>Polaris Office>Clear Data+Clear Cache

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
17 godina
jollyb kaže...

Jel ima koji ICS rom a da ima opciju otključavanja mobitela s kamera gumbom i modificiranim notification dijelom (tweaks)?

Sam staviš to. Najmanji problem. Treba promijenit tri reda teksta

17 godina
stiffler kaže...
jollyb kaže...

Super. možeš napisati to ovdje kako napravit ili nabacit link? Da li je ovisno o nekom ICS romu ili može na bilokojem?

17 godina
jollyb kaže...
stiffler kaže...
jollyb kaže...

Super. možeš napisati to ovdje kako napravit ili nabacit link? Da li je ovisno o nekom ICS romu ili može na bilokojem?

Na svakom bi trebalo

otvori generic.kl
  promijeni key 211 i 212 u:

key 211 FOCUS WAKE_DROPPED
key 212 CAMERA WAKE_DROPPED

otvori shooteru-keypad.kl
promijeni ley 211 i 212 u:

spremi i promijeni prava u:
owner - read - write
grupe - read
other - read

restart

*na vlastitu odgovornost radiš.

17 godina
stiffler kaže...
jollyb kaže...

Na svakom bi trebalo

otvori generic.kl
  promijeni key 211 i 212 u:

otvori shooteru-keypad.kl
promijeni ley 211 i 212 u:

spremi i promijeni prava u:
owner - read - write
grupe - read
other - read

restart

*na vlastitu odgovornost radiš.

Za to da koristim Root Explorer ili neki drugi editor sa root pravima?

17 godina

Mozes i preko ES file explorera s root pravima(ukljucis u postavkama)

root explorer ne koristim dugo vremena zbog dolaska boljih alata tako da ni ne znam vise koje funkcije ima

14 godina
neaktivan

probali smo to,podaci su i dalje unutra. Najbolje da deinstaliram tu aplikaciju ako se može

14 godina
neaktivan
Pranja kaže...
xabi4 kaže...

Setting>Applications>Menage>Polaris Office>Clear Data+Clear Cache

probali smo to,i dalje su podaci unutra. Najbolje da deinstaliram tu aplikaciju ako se može

15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

ako je mob rootan, izbrisi aplikaciju preko titaniuma

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 11:33 (Moby-Split).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moby-Split kaže...

nije rootan,kakav je izašao na sve mreže

14 godina
odjavljen
HTC Evo 3D
Cek malo,radi li se tu o .doc, .ppt,.txt, .pdf itd. datotekama? Ako su mu podaci u tim datotekama,onda samo njih brise i to je to.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mislim da su txt datoteke i nema ih puno,nekih 470kb. Tu se nalaze i neke kalendarske zabilješke

14 godina
odjavljen
Pa obrisi te datoteke. Omg,nema ti to veze sa aplikacijom.
14 godina
neaktivan
Pranja kaže...
Pa obrisi te datoteke. Omg,nema ti to veze sa aplikacijom.

:) u tome i je problem. Očistim data i cache i ostanu datoteke. Pokusat cu opet

15 godina

a da ih probas s mobitela obrisat?

15 godina
neaktivan
xabi4 kaže...
Moby-Split kaže...

nije rootan,kakav je izašao na sve mreže

A zašto nestavite hard reset?

14 godina
odjavljen
HTC Evo 3D
Ja pricam turski ili sta? Lijepo kazem obrisi datoteke,a on opet po cacheu i dati od appa.
Neki ljudi stvarno nisu za smartphonove.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pranja kaže...
Ja pricam turski ili sta? Lijepo kazem obrisi datoteke,a on opet po cacheu i dati od appa.
Neki ljudi stvarno nisu za smartphonove.

e moja pranja,si se s k u pjesku igral dok sam ja koristio smartphone. U međuvremenu uspijeli smo riješit problem,hvala na pomoci i lijepim rijecima :)

15 godina

ha cuj, bilo bi ljepo da napises kako ste uspijeli rijesit problem, da netko drugi zna ak se nadje u takvoj situaciji ;)

14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Jel zna netko unrootat mob sa hbootom 1.49.1107?Ovo sve kaj sam nasao je 1.50

AMD-ATI

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice