Gigabyte Maya M1 V2

poruka: 353
|
čitano: 103.134
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Gigabyte Maya M1 V2
lllnuclearlll kaže...

Ma mislim da ću problem rješit kupovinom Maya M1 v2 uređaja {#}

Hahaha pametno, ja ga imam i mogu ti reći da sam prezadovoljan, kupio sam i bijeli poklopac za bateriju u Protisa, čisto iz razloga jer dolazi screen protector uz njega, a koristim ovaj sivi koji sam dobio uz njega, gumirana je plastika pa je bolji osjecaj :)

14 godina

Ajd stavi link iz Linksa za ovo što si kupio za 65 kn.

14 godina
odjavljen
itomic009 kaže...

Ajd stavi link iz Linksa za ovo što si kupio za 65 kn.

Izvoli: http://www.links.hr/?naziv=torbica-za-smartphone-gigabyte-maya-screen-protected-label&option=artikl&id_artikl=043.000.025

Nije ovakvo na slici, ja sam dobio hard case, plastični i screen protector, večeras idu slike ;)

14 godina
odjavljen
Gigabyte Maya M1 V2

Kao što sam obećao, evo par još stvari o Mayi M1 V2, radi se o par slika (primjera), par slika samog uređaja. Imam i video, ali se trenutno upload-a na YT, bit će kroz sat vremena :)

Pa evo uživajte :)

Primjer fotke 1 Primjer fotke 1
Primjer fotke 2 Primjer fotke 2
Primjer fotke 3 Primjer fotke 3
Primjer u mraku (ormar) Primjer u mraku (ormar)
Zaslon Zaslon
Stražnja strana (hard case) Stražnja strana (hard case)
Konektori Konektori

4 0 hvala 5
14 godina
odjavljen
Gigabyte Maya M1 V2

Još dvije fotke 

1 0 hvala 2
14 godina
odjavljen
Gigabyte Maya M1 V2

Izvolite video: 

Nije baš zavidne kvalitete :/

P.S. Bug je smanjio kvalitetu slika koje sam iznad uploadao, sad cu probat na neki drugi sajt uploadat 

4 0 hvala 5
14 godina
protjeran
Gigabyte Maya M1 V2

Da vidi se da radi dobro, hvala na videu ;)

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Gigabyte Maya M1 V2

Nema na čemu, nadam se da sam bio od pomoći.

2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

svaka čast na trudu !

14 godina
neaktivan

I kako ti se čini baterija nakon par dana korištenja?

GPS, jesi probao npr. SportsTracker ili sličan software? Da li baca normalne vrijednosti brzine i pređene udaljenosti?

Stabilnost? Da li se srušio ili smrzao koji put?

14 godina
odjavljen
tkuzmic kaže...

I kako ti se čini baterija nakon par dana korištenja?

GPS, jesi probao npr. SportsTracker ili sličan software? Da li baca normalne vrijednosti brzine i pređene udaljenosti?

Stabilnost? Da li se srušio ili smrzao koji put?

Baterija solidna, ništa posebno, da izdržati jedan dan uz normalno korištenje (stalna veza 3G/Wifi, koristim Easy battery saver koji malo pomogne). Otprilike negdje 4h screen on-a dobijem.

Nisam isprobavao jer to ne koristim, ali ako zelis malo mi poblize objasni kako da testiram i ovdje cu rezultate postavit.

Stabilan skroz, brz, niti jednom nisam morao bateriju vadit pa restartat, vrtim sve živo na njemu, sa Nova Launcherom moram priznat da niti jednom nisam osjetio lag.

14 godina
neaktivan

Hm, znači baterija ipak traje kraće nego na s2.

Za testiranje GPS-a nemam neke posebne upute. Ako ti se dade, instaliraj SportsTracker, uključi i prošetaj po gradu, a onda vidi da li precizno bilježi putanju tj. da previše ne šara i da je pređena udaljenost realna.

Jesi ga rootao?

14 godina
odjavljen
tkuzmic kaže...

Hm, znači baterija ipak traje kraće nego na s2.

Za testiranje GPS-a nemam neke posebne upute. Ako ti se dade, instaliraj SportsTracker, uključi i prošetaj po gradu, a onda vidi da li precizno bilježi putanju tj. da previše ne šara i da je pređena udaljenost realna.

Jesi ga rootao?

Meni traje duze, na S2 jedva 3 ipo sata dobijem, jucer sam na Mayi instalirao Battery doctor koji me odusevio, dobio sam skoro 5h screen on.

Aha, ocu, sutra cu rezultate postavit, da, rootan je, imas na prosloj stranici tutorial.

14 godina
Gigabyte Maya M1 V2

Kakav je ekran na danjem svjetlu, suncu........ ; dali je display prekriven staklom ili plastikom?, pitam najviše zbog grebanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Frenzy kaže...

Kakav je ekran na danjem svjetlu, suncu........ ; dali je display prekriven staklom ili plastikom?, pitam najviše zbog grebanja.

Pa nekakav prosjek, ja npr dok setam i pisem poruku nemam nekih problema, automatska svjetlina radi prilično dobro i brzo reagira na mijenjanje okoline.

E sad ja sam stavio zastitnu foliju na njega, neznam tocno al frend mi ima Mayu M1 V1, dakle prvu verziju koja ima isti display i nije mu se izgrebala već 4mj.

13 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

nema nigdje za nabaviti gumena maska, jel da? to ak mi padne by, by ekran {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

ja ga uzo neki dan, mobitel je odličan, za mene savršen s obzirom kakvu kramu sam prije njega imao.  ja sam svog uzo u Dubravi u Svijetu Medija, 1399 kn :D

17 godina
minarelli kaže...

ja ga uzo neki dan, mobitel je odličan, za mene savršen s obzirom kakvu kramu sam prije njega imao.  ja sam svog uzo u Dubravi u Svijetu Medija, 1399 kn :D

Ček malo. Mayu M1V2 si uzeo za te novce? To mi je malo čudno... Četverojezgrenu verziju baš? To je inače cijena za Mayu M1 s dvojezgrenim procesorom.

Jel ima ovaj mobitel DLNA??? Na GSMareni ne vidim tu značajku pa pretpostavljam da niš od toga. Nije mi nešto nužno ali je zanimljivo s obzirom da imam odnedavno TV s tom podrškom i umrežena mi je s računalom...

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 12:54 (lllnuclearlll).
14 godina

Ma uzeo je dual core verziju.

14 godina
odjavljen
Gigabyte Maya M1 V2

Ma čitajte malo uzeo je Aku A1.

Jučer sam opalio par slika sa Samsung Galaxy S2, u istim situacijama sam uslikao i par komada sa Gsmart Mayom M1 V2, trenutno nemam vremena i nemogu nažalost upload-ati, ali ako ikako stignem večeras ću.

0 0 hvala 0
17 godina
MARKOZD15 kaže...

Ma čitajte malo uzeo je Aku A1.

Jučer sam opalio par slika sa Samsung Galaxy S2, u istim situacijama sam uslikao i par komada sa Gsmart Mayom M1 V2, trenutno nemam vremena i nemogu nažalost upload-ati, ali ako ikako stignem večeras ću.

A jel ima DLNA mogućnost uređaj???

14 godina
odjavljen
lllnuclearlll kaže...

A jel ima DLNA mogućnost uređaj???

Čini mi se da nema

Evo vam kako baterija dura uz silovanje, 5h screen on, solidno

14 godina
odjavljen
Gigabyte Maya M1 V2

Evo vam par primjera fotki sa Mayom, sutra ide i sa S2 iz istih situacija:

http://postimg.org/gallery/9u8s9qso/

0 0 hvala 0
17 godina
Gigabyte Maya M1 V2

Jel ima telefon kakvu zaštitu na zaslonu protiv grebanja?

Inače imao sam HTC Wildfire, on ima Gorilla Glass, i nakon 3 godine korištenja niti jedne jedine crtiice na zaslonu, istina pazio sam na mobitel i bio je u futroli stalno.

U specifikacijama ne vidim da ovaj ima bilo kakvu zaštitu. Zanima me koliki je to realno problem? Inače sam dosta osjetljiv na izgrebane ekrane. Nebi htio proći krpicom na kojoj je ostala mrvica neka i da mi se ekran odmah zgrebe.

I u biti jedna stvar me zanima. Dali su ti gigabyte telefoni prepakirani kinezi poput Prestigia, ili Gigabyte baš radi sam te telefone???

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 10:50 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

nema zastitu, al screen protector sa maskicom u boji dodje 63kn u Protisa. A npr frend mi ima dvojezgrenu mayu m1 i koristi ju vec dosta i nema ogrebotina.
Sto se tice Gigabyte-a ja mislim da on sam proizvodi, ima puno bolju izradu nego par Prestigio modela koje sam drzao u ruci i dosta bolju kameru, to ti mogu reci.Ja ne pati. a markama, tako da me nije briga pise li Prestigio il Gigabyte, il Sony il Samsung.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 12:48 (MARKOZD15).
17 godina
Gigabyte Maya M1 V2

Još samo jedna stvar me zanima. Koji je ovlašteni servis za popravak Gsmart uređaja? Vidim da je jamstvo 24mj... Nadam se samo da nije Agram {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
hmm, neznam, ali kuci sam oko 2h, mogu ti provjeriti pa reci?

ako te zanima, mogu ti jos nesto na mobu testirati?
14 godina
odjavljen
Gigabyte Maya M1 V2

Pogledao sam, ovlašteni servis je Mobis, u ZG-u je :)

0 0 hvala 1
17 godina
MARKOZD15 kaže...

Pogledao sam, ovlašteni servis je Mobis, u ZG-u je :)

To je MESC, oni su tu negdje s agramom, ili još gori, ak je to uopće moguće. Barem prema onom što se da pročitat o iskustvima na njihovim facebook stranicama... Sramota je što ti servisi rade ako je samo trećina od onog što ljudi pišu istina.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 14:41 (lllnuclearlll).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice