meni je galaxy s2 prvi smartphone, a ip4s mi je samo mana što mu je mal ekran :/
Mislio sam na 4S, ne IP5.
4S ne vrijedi vise od SII.
Probat ću onda sniziti nadoplatu, ako ništa, onda neću,
ništa mi ne škodi malo promjene;) jer ipak iPhone košta 8.000kn
Probat ću onda sniziti nadoplatu, ako ništa, onda neću,
ništa mi ne škodi malo promjene;) jer ipak iPhone košta 8.000kn
iP4s sigurno ne.
Pa svaki iPhone, kad tek izađe košta oko 7-8.000 kn ;)
Kakve su to gluposti, gdje toliko kosta? Evo ja cu ti reci za T-mobile, puna cijena uredaja 4798kn za i4/4S a sad ce biti 5298kn za iP5.
Ma od kad je iPhone (novi) 5k kuna?!
Ma od kad je iPhone (novi) 5k kuna?!
Oduvijek. Evo ti link.
Vidljivo je da je novi model 5298kn, poskupio je za 600kn u odnosu na 4/4S kada su tek stigli. Imas pravo na besplatno otkljucavanje na sve mreze buduci da placas punu cijenu uredaja.
Dobro, jesi mijenjao mobitele? Nadam se da nisi nadoplatu veću od 150 kn dao, ako jesi.
oprosti, stvarno ovo nisam znao;);D
hm .. imao do sad sve serije galaxy s linije i nekoliko nexusa ... trenutno koristim galaxy s3 ..... takodjer imao prilike cackati po iphonu....uglavnom da skratim pricu ... meni da je ponudio da mi plati 600kn i da mi da svoj 4s za moj s2 ja ne bi pristao i samo lud covjek moze pristat na to
uzmi iphone 4s evo ja sam skoro dobio samsung galaxy s3 mini i nako dobar telefon ali brzo mi je dosadio i dosad sam koristio samo android i sad razmisljam da uzmem iphone 4s jer me privlaci ljepota ios-a i velike rezolucije a i moj stari ima iphone 5 i stvarno je ios odlican tako da uzmi iphone 4s ali sa manjom doplatom
uzmi iphone 4s evo ja sam skoro dobio samsung galaxy s3 mini i nako dobar telefon ali brzo mi je dosadio i dosad sam koristio samo android i sad razmisljam da uzmem iphone 4s jer me privlaci ljepota ios-a i velike rezolucije a i moj stari ima iphone 5 i stvarno je ios odlican tako da uzmi iphone 4s ali sa manjom doplatom
Trenutna dilema je Galaxy 5 ili iPhone 6.
Korisno je pogledati datum :)
:D nisam obraco paznju