Galaxy S2 ili iPhone 4S

poruka: 46
|
čitano: 5.806
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Galaxy S2 ili iPhone 4S

Covjek mi nudi iPhone 4S 16GB u zamjenu za moj Galaxy S2, uz moju nadoplatu 600KN da li se to isplati? i da čujem, što bi vi na mom mjestu učinili?

0 0 hvala 0
14 godina
Galaxy S2 ili iPhone 4S

Bio bih pametan i ostavio SII.

iclock2much

22 2 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Galaxy S2 ili iPhone 4S

Ostavi svoj mob. {#}

De gustibus non est disputandum.
13 godina
neaktivan
Galaxy S2 ili iPhone 4S

a ne znam, mene nekak privlači iPhone, stvarno se ne mogu odlučiti

3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Foto95 kaže...

a ne znam, mene nekak privlači iPhone, stvarno se ne mogu odlučiti

da li te privlači zato što misliš da ćeš biti više cool sa 4s-om ili zato što ti se više sviđa iOS od Androida?

14 godina
Foto95 kaže...

Covjek mi nudi iPhone 4S 16GB u zamjenu za moj Galaxy S2, uz moju nadoplatu 600KN da li se to isplati? i da čujem, što bi vi na mom mjestu učinili?

Jos mu ti moras nadoplatiti 600kn???? Nema sanse, ostavi si mob.. Ja bi si ostavio i da me ne trazi nadoplatu..

14 godina
Galaxy S2 ili iPhone 4S

Realno za novce za koje moze prodati SII moze i kupiti IP4S, tako da nadoplata nije realna i nije potrebna.

Iako je SII po meni bolji mob.

iclock2much
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 11:00 (zoharbizo).

5 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
Galaxy S2 ili iPhone 4S

ma prošle godine u 5mjesecu kupio galaxy, i dosadio mi više, a kad uzmem ip4s nekako mi svega novog, a i lijepši mi je, to je i meni puno nadoplate -.- 

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Galaxy S2 ili iPhone 4S

Glasajte. . . 

15 iPhone 4S
45 Galaxy S2

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Galaxy S2 ili iPhone 4S

Galaxy S2, bio bi lud da mu još 600 kuna dadneš.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
5 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Galaxy S2 ili iPhone 4S

radi šta oš, tvoja odluka je

1 8 hvala 0
14 godina
O B O kaže...

radi šta oš, tvoja odluka je

Naravno da je na njemu odluka. Ali nas je on htio pitati za sugestiju zato jer tu mozda ima nekoga tko prati cijene smartphona i tko je vise informiran u iOS i Android od njega..

13 godina
neaktivan
Foto95 kaže...

kao korisnih iphonea, preporučujem iphone! bio sam korisnik nexusa s, htc sensationa i samsung galaxy s2.
jednostavno kada probaš iphone, vjerojatno ćeš se zaljubiti u appleove proizvode. istina je da je kod nas skuplji iphone, ali sve je to tako, po meni lijepše napravljeno.

ali šta je da je, previše je dati 600kn + s2 za iphone 4s, probaj prodati svoj s2 i jeftinije ćeš kupiti iphone.

16 godina
Galaxy S2 ili iPhone 4S

Stavi cMIUI na S2 i pici. Jednostavnost iOSa i opcije androida. Stavi i BLN kernel da ti tipkice sluze kao LED indikator. Tog nema na iphoneu.

4s ce vjerojatno dulje primati nadogradnje ali iskreno, s2 je odlican mob, imas vec sve sto ti treba.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 19:38 (vrucajanjetina).

2 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Galaxy S2 ili iPhone 4S

Ako voliš iOs onda uzmi..
I traži manju nadoplatu

Neznam se potpisat..xDD
Moj PC  
7 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Galaxy S2 ili iPhone 4S

Jaki ste mi vi hejteri -.-"

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 10:44 (DeusExMachin).

4 14 hvala 0
15 godina
neaktivan
DeusExMachin kaže...

Ja se u potpunosti slažem sa steepovim postom. Kad jednom probaš Apple ostali kao da ne postoje tako da bolje se ti ostavi tog s2 i uzmi iPhone :)

Vjerujem da OP želi objektivna mišljenja... Barem koliko-toliko...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
14 godina
Sta se pravite pametni. Svako ima svoje misljenje,I uvijek ce nekome biti bolji Android a nekome iOS... probao sam sve iphone-e osim petice pa i iphone 2g koristio godinu dana.. I nikad se nebi vratio na iOS...
15 godina
neaktivan
Galaxy S2 ili iPhone 4S

Nenene,on bi trebo TEBI nadoplatit 600 kuna i dat ti iphone za S II. Da sam na tvom mjestu nebih ni razmišljo nego bih odbio njegovu ponudu. Pa SGS II je puno bolji mob. od iPhona 4S

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
4 7 hvala 1
15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Realno za novce za koje moze prodati SII moze i kupiti IP5, tako da nadoplata nije realna i nije potrebna.

Iako je SII po meni bolji mob.

Valjda misliš na 4S.. A i to teško.. 

@Foto95: Probaj malo spustiti tu nadoplatu.. 600 kn je ipak malo previše.. 

 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 20:38 (Agent Rico).
13 godina
neaktivan
Galaxy S2 ili iPhone 4S

Lol, da je bez nadoplate onda naravno iphone4s, bez puno razmisljanja, ali s nadoplatom od 600 kn, LOOL! Ostavi svoj mob.

Da ti nudis njemu HTC Desire, onda mozda uz nadoplatu o 600 kn, a i to bi bilo puno, a kamoli uz samsung galaxy s2.

Nagovori ga bez tvoje nadoplate i onda uzimaj bez razmišljanja, ali nadoplata od 600 kn je stvarno malo pretjerana.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DeusExMachin kaže...

Ja se u potpunosti slažem sa steepovim postom. Kad jednom probaš Apple ostali kao da ne postoje tako da bolje se ti ostavi tog s2 i uzmi iPhone :)

morao sam sry..

xfact
13 godina
neaktivan
=xfact= kaže...
DeusExMachin kaže...

morao sam sry..

Tako samsung useri čekaju ispred dućana na dan izlaska SGS3, poput ovci ;)

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
13 godina
neaktivan
Galaxy S2 ili iPhone 4S

Šta vi mislite koja bi doplata bila uredu?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Foto95 kaže...

Šta vi mislite koja bi doplata bila uredu?

Pa bez doplate haha:) eventualno 100 kn, ali to samo u slučaju ako ti se stvarno sviđa ios, ako više preferiraš android ostani na samsungu:)

Sad ovisi u kakvom su stanju oba uređaja. Ako je tvoj oštećen a njegov dobar onda doplati 100-150 kn, al nikako više, to su uređaji na istoj razini, samo sad vidi koji ti je os bolji.

Iphone ces moc kasnije za više prodat ako ništa.

13 godina
neaktivan
Galaxy S2 ili iPhone 4S

Moj Galaxy je malo oštećen na ćošku, al normalno , par puta ispo i ogrebo se, a njegov ajfon, bez packe, jer da je i ima, bila bi paukova mreža :/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Foto95 kaže...

Moj Galaxy je malo oštećen na ćošku, al normalno , par puta ispo i ogrebo se, a njegov ajfon, bez packe, jer da je i ima, bila bi paukova mreža :/

E onda vidi s njim, oko 150 kn mu daj, ali opet pod uvjetom da ti je ios bolji od androida, ako si isprobao oba znat ces se odlucit, nemoj napamet samo zato jer ti ios izgleda bolje, svatko ima svoje.

Ma ne vjeruj tim glupostima, meni je iphone 4 pao već gro puta i ništa mu nije, osim šta je ogreban sa strane, al to je normalno.

13 godina
neaktivan
Galaxy S2 ili iPhone 4S

prije dva mjeseca, sam imao priliku probati ip4s pola sata, i stvarno sam se ugodno iznenadio, al bi ja da mi je 4.0" displej, ali to mi je manje važno, a retina i ios su me očarali:)

0 0 hvala 0
13 godina
Galaxy S2 ili iPhone 4S

koristio sam iphonove 5 godina sve sam ih imao od iphona 2g do iphona 4, prije mjesec dana sam prešao na galaxy s3 i sad mi je žao sto nisam prije prešao na android :)

Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Foto95 kaže...

prije dva mjeseca, sam imao priliku probati ip4s pola sata, i stvarno sam se ugodno iznenadio, al bi ja da mi je 4.0" displej, ali to mi je manje važno, a retina i ios su me očarali:)

To je i meni jedina mana na iphonu, drago mi je da su se sad prebacili na 4.0, mislim da preko toga je glupo ic.:)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice