Ljudi... :/ nigde nisam nasao da Mi3 ima Gorila glass 3... :(
Ne znam da li je gorila 3, ali koji god da je odlican je.. U masci mi je bio mob, bez folije na ekranu, i kako sam šlampavo hodao izletio mi je iz ruke kao da sam ga uzeo i bacio ga u pm.. Po grbavoj/drndavoj stazi je vise puta udario ekranom prema dolje dok je letio, niti jedne jedine ogrebotine na ekranu.. Mislio sam da ce mi srce stati kad mi je izletio iz ruke, vec sam vidio kako ekran puca..
Potpisujem ... ima nekakvu zvjersku zastitu, primjetio sam i ja ,a i citao po nekim forumima. Ekran je izvrsno zasticen, nije gorilla 3 ali je definitivno barem ekvivalent.
Ja ne stavljam nikakvu zastitu na ekran jer je povrsina toliko kvalitetna da ne hvata nikakve ogrebotine, a i meni bio letio na ostro kamenje pored trim staze.
Znam da su mnogi jos skepticni jer se radi o firmi iz Kine, ali ovi ce za 2 godine od sada biti jedan od glavnih igraca u svijetu, vec sada u Aziji gaze sve pred sobom.
Samo jos jednom savjet novim kupcima, dobro provjerite gdje narucujete, nemojte se polakomit za puno jeftinijom cijenom kod neprovjerenih prodavaca iz Azije da ne dobijete kopiju ili vas opali sreca da bas vama ocarine xiaomi u dolasku. Sve sto dolazi izvan EU, a da izbjegnete carinu je nazalost lutrija, ne mozete biti sigurni da ce vas zaobici.
Mislim da je DragonTrail gore.