Xiaomi MI3W - review

poruka: 1.470
|
čitano: 281.526
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Xiaomi MI3W - review
robyos kaže...
majdo kaže...
wave90 kaže...

Ljudi... :/ nigde nisam nasao da Mi3 ima Gorila glass 3... :(

Ne znam da li je gorila 3, ali koji god da je odlican je.. U masci mi je bio mob, bez folije na ekranu, i kako sam šlampavo hodao izletio mi je iz ruke kao da sam ga uzeo i bacio ga u pm.. Po grbavoj/drndavoj stazi je vise puta udario ekranom prema dolje dok je letio, niti jedne jedine ogrebotine na ekranu.. Mislio sam da ce mi srce stati kad mi je izletio iz ruke, vec sam vidio kako ekran puca..

Potpisujem ... ima nekakvu zvjersku zastitu, primjetio sam i ja ,a i citao po nekim forumima. Ekran je izvrsno zasticen, nije gorilla 3 ali je definitivno barem ekvivalent.

Ja ne stavljam nikakvu zastitu na ekran jer je povrsina toliko kvalitetna da ne hvata nikakve ogrebotine, a i meni bio letio na ostro kamenje pored trim staze.

Znam da su mnogi jos skepticni jer se radi o firmi iz Kine, ali ovi ce za 2 godine od sada biti jedan od glavnih igraca u svijetu, vec sada u Aziji gaze sve pred sobom.

Samo jos jednom savjet novim kupcima, dobro provjerite gdje narucujete, nemojte se polakomit za puno jeftinijom cijenom kod neprovjerenih prodavaca iz Azije da ne dobijete kopiju ili vas opali sreca da bas vama ocarine xiaomi u dolasku. Sve sto dolazi izvan EU, a da izbjegnete carinu je nazalost lutrija, ne mozete biti sigurni da ce vas zaobici.

Mislim da je DragonTrail gore.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Hvala vam na odgovorima :). Auuuhhh ako je DragonTrail onda je fantasticno :) gledao sam klip kako DragonTrail udaraju cekicom i on se nelomi a Gorila Glass se lomi jednim udarcem. Pa jeli DragonTrail Japanski ili Kineski? :/

Znam da Mi2 ima DragonTrail... Bilo bi super da Mi3 ima. :) 

P.S. I da li je moguce zamjeniti bateriju na MI3? Jel se moze naruciti baterija?

kiki
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 13:20 (wave90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

http://www.xiaomishop.com/71-xiaomi-mi3-mi-3-16gb-23ghz-quad-core-wcdma-black.html Izračunao sam da sveukupno ispadne 2134kn putem UPS-a, kojim nema troškova carine ni PDV-a ako sam u pravu u dolazi unutar 2-5 dana. Jesam dobro to da se ne bih zeznuo? {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 20:29 (Puscifer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi MI3W - review

Kratki 1080p "sample" s izvora Borak, rijeka Lištica u BIH..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2014 10:57 (majdo).
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review
Nice :) ja se nebi usudio tako blizu vode snimat s novim mobom xD Nego ekipa, MOLIM VAS, moze li netko napraviti kratki video ili barem opisati kako vam radi PPSSPP sa igrom tipa god of war na mi3? Pretrazio sam net i nigdje nema videa ni opisa sa xiaomi mi3-em i ppsspp-om. Ako neko moze bio bih mu jako zahvalan :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Ekipa, molio bih za preporuku nekog kvalitetnog casea.

I zanima me koja aplikacija je najbolja za praćenje potrošnje baterije?

Otkad sam instalirao mapmyride aplikaciju, na izborniku gdje je baterija mi kaže da GPS troši većinu baterije, a isključen je. Kad deinstaliram aplikaciju onda mi normalno pokazuje da screen troši 50-ak %.

Ispričavam se na noob pitanjima.

0 0 hvala 0
13 godina
ziher47 kaže...

Otkad sam instalirao mapmyride aplikaciju, na izborniku gdje je baterija mi kaže da GPS troši većinu baterije, a isključen je. Kad deinstaliram aplikaciju onda mi normalno pokazuje da screen troši 50-ak %.

Na kojoj verziji ROM-a si? 

To je bug koji sam imao na DEV verziji, da iako ti si nakon koristenja GPS-a ugasio isti, on ga i dalje drzi kao upaljenog i cucla bateriju, sve dok ne resetiras mobitel, onda je kao bas ugasen ugasen..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
11 godina
neaktivan
majdo kaže...
ziher47 kaže...

Na kojoj verziji ROM-a si? 

To je bug koji sam imao na DEV verziji, da iako ti si nakon koristenja GPS-a ugasio isti, on ga i dalje drzi kao upaljenog i cucla bateriju, sve dok ne resetiras mobitel, onda je kao bas ugasen ugasen..

V5, ako je to to. Nisam ništa ništa mijenjao na mobu, samo update skinuo par puta.

Sjetio sam se još jedne stvari. Kontakti na whatssapu i na viberu mi se stalno gube. Jedno vrijeme mi bude sve syncano kako treba i onda se sve izgubi i samo brojevi budu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 10:39 (ziher47).
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review
Ekipa, sta je tak tesko isprobat i opisat jednu aplikaciju i igru kako ide na mi3? :(

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi MI3W - review

Pozdrav, iako je nevezano uz MI3 želio bih vas pitati dali je tko uzimao sa ove stranice: www.xiaomishop.com ?

Sestri se svidio Redmi Note pa me zanima dali se plaća PDV ako se uzme sa te stranice pošto je EU direct ? Također dali frekvencije odgovaraju našima u HR ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ziher47 kaže...

Koji tip casea ti treba?
Kad smo kod casea, imam jedan kojeg svakako izbjegavajte Ultra-thin Brushed Aluminium - razlog: ploča je debela i blokira signal.
Često nema uopće mreže.

Za bateriju koristim stock Battery stats.

Što se GPS-a tiče, to nije bug, to je feature.
Hahaha.
Uglavnom na samo jednoj verziji Stable ROM-a mi se to nije događalo.

Ali na trenutno SG 14 Stableu imam taj problem.

Rješenje: restart

ziher47 kaže...

Sjetio sam se još jedne stvari. Kontakti na whatssapu i na viberu mi se stalno gube. Jedno vrijeme mi bude sve syncano kako treba i onda se sve izgubi i samo brojevi budu.

U aplikaciji Security > Permission > Manage App Permissions > Apps > Whatsapp > označi "I trust this app".
Probaj opet syncati sve račune i pokreni ponovno mobitel. 

Cromaki kaže...

Pozdrav, iako je nevezano uz MI3 želio bih vas pitati dali je tko uzimao sa ove stranice: www.xiaomishop.com ?

Sestri se svidio Redmi Note pa me zanima dali se plaća PDV ako se uzme sa te stranice pošto je EU direct ? Također dali frekvencije odgovaraju našima u HR ?

Mislim da je stranica legit i da nema PDV-a za pošiljke naravno s područja EU-a.
Frekvencije šljakaju jer je WCDMA verzija. 

14 godina
Xiaomi MI3W - review

Hvala na informaciji, osim ako se sestra ne predomisli onda naručujemo sutra.

Također očekujte review

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi MI3W - review

Kad smo kod casea, mislim da sam našao jedan odličan {#}

Spigen ili somekindofSpigen.

Ultra Šok Pruf

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
KoRoV kaže...
Ekipa, sta je tak tesko isprobat i opisat jednu aplikaciju i igru kako ide na mi3? :(

Zar ti nisi kupio MI3? Realno sve sto sam isprobao na mobitelu doslovno leti! S druge strane uzmi u obzir da ovo nije gejming naprava, nego smartphone, tako da ne znam sta ocekujes i kakve rezultate zelis?

Cromaki kaže...

Hvala na informaciji, osim ako se sestra ne predomisli onda naručujemo sutra.

Također očekujte review

Postoji vec tema za Note, pa tamo review opali kad stigne da to lici na nesto, posto korisnik koji je napravio temu je napisao doslovno eto ja kupio, super je.. hahahha

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 23:19 (majdo).
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review
Imao sam nepredvidjene troskove, pa jos nisam kupio svoj mi3 :/ Sto se tice mog pitanja Majdo, znam da igre za android lete, ali emulator za psp, ne ocekujem sad da sve leti ko na originalnom psp-u, al da je makar igrivo, tipa 20-30fps. Jel mozes molim te isprobat pa mi javit?

0 0 hvala 0
13 godina

Probao sam God Eater 2, demo verziju, to je prva koju sam nasao da ne cackam previse.. Po meni perfektno radi.. Samo mene iskreno to ne zanima, pa sam odmah i obrisao, bespotrebno zauzimanje mjesta.. {#}

11 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Koji tip casea ti treba?
Kad smo kod casea, imam jedan kojeg svakako izbjegavajte Ultra-thin Brushed Aluminium - razlog: ploča je debela i blokira signal.
Često nema uopće mreže.

U aplikaciji Security > Permission > Manage App Permissions > Apps > Whatsapp > označi "I trust this app".
Probaj opet syncati sve račune i pokreni ponovno mobitel. 

Pa sad, nije da mi je potreban iz nekog ozbiljnog razloga, to je više psihološki, da imam neku zaštitu.

Hvala na odgovoru. Riješeno.

11 godina
neaktivan
Ok, to sam htjeo cut :) hvala ti :)
15 godina
Xiaomi MI3W - review
Znači ako naručujem sa www.xiaomishop.com , nema nikakvih drugih troškova osim poštarine?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
antimadridista kaže...
Znači ako naručujem sa www.xiaomishop.com , nema nikakvih drugih troškova osim poštarine?

Nema, paziš da izabereš EU Direct i što ti zaračuna prije naplate, to je konačna cijena. Pošto naručuješ EU direct, logično je da se ne zaračunavaju nikakvi drugi troškovi.

13 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Pozdrav,

Evo i ja sam od danas ponosni vlasnik Mi3-a. Mob je zvijer i sve leti iako moram priznati da se i ne snalazim baš najbolje na MiUi-u. Također, ne mogu otvoriti aplikaciju themes, naime stalno mi izbacuje nekakav network error iako mi je net potpuno u redu... Također primjetio sam da nisam dobio onaj xiaomijev market, još ne znam kako to, no možda je to uzrok problema? Netko pomoć? 

Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Puscifer kaže...

Pozdrav,

Evo i ja sam od danas ponosni vlasnik Mi3-a. Mob je zvijer i sve leti iako moram priznati da se i ne snalazim baš najbolje na MiUi-u. Također, ne mogu otvoriti aplikaciju themes, naime stalno mi izbacuje nekakav network error iako mi je net potpuno u redu... Također primjetio sam da nisam dobio onaj xiaomijev market, još ne znam kako to, no možda je to uzrok problema? Netko pomoć? 

Hvala unaprijed!

Probaj otvoriti Settings - Apps - tu nađi Themes aplikaciju i izbriši cache i data ako možeš, možda pomogne. To ti se dešava dok si spojen na wifi ili 3g ?

Ako imaš instaliran Google Apps onda ti Xiaomijev Market netreba, tamo su sve kineske aplikacije, nešto kao kineski play store.

13 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Evo izbrisao sam data, cachea nije ni bilo i opet isto... Spojen sam na wi-fi iako mi, kad povućem status bar, piše 3g iako mi je prijenos podataka isključen... Također jel znaš možda zašto mi nakon svakog weekly updatea odmah dolazi drugi. Trenutno sam na 4.3.8 i sad mi nudi 4.4.4. Ne znam  svaki ima 400 mb ne znam ni što popravljaju. Moje isprike na ovakvim pitanjima ali prvi put se koristim MiUi-om :)).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Google play da li imas instaliran? Ako nemas prvo kreni s time, OVDJE imas uputstvo kako to napraviti..

13 godina
neaktivan

Imam play store, ali me više zabrinjava ono iznad napomenuto. :)

12 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Biste li mi preporučili da ga kupim ?! Treba mi mb za svakodnevni rad, telefoniranje, surfanje internetom - dosta surfanja, i odigrati koju igru. 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

0 0 hvala 0
13 godina
Puscifer kaže...

Mislis na te updateove, jedan za drugim sto po redu zapravo updejta, to te brine?

TheMenstalist kaže...

Biste li mi preporučili da ga kupim ?! Treba mi mb za svakodnevni rad, telefoniranje, surfanje internetom - dosta surfanja, i odigrati koju igru. 

Ovo je mobitel koji ti se ili svidja ili ne svidja, po specifikacijama, jede za dorucak vecinu ostalih flagshipova, a kosta 1/3 njihove cijene.. Svi mi koristimo mobitel za svakodnevni rad, telefoniranje i surfanje.. Ovisno od korisnika do korisnika i na koji nacin ga koristis, i koje CPU postavke koristis mob moze izdrzati od 1 dana jakog koristenja do 3 dana laganog koristenja.. Ukoliko ga uzmes pogrijesiti neces, odluka je samo na tebi..

13 godina
neaktivan
majdo kaže...
Puscifer kaže...

Mislis na te updateove, jedan za drugim sto po redu zapravo updejta, to te brine?

TheMenstalist kaže...

Ovo je mobitel koji ti se ili svidja ili ne svidja, po specifikacijama, jede za dorucak vecinu ostalih flagshipova, a kosta 1/3 njihove cijene.. Svi mi koristimo mobitel za svakodnevni rad, telefoniranje i surfanje.. Ovisno od korisnika do korisnika i na koji nacin ga koristis, i koje CPU postavke koristis mob moze izdrzati od 1 dana jakog koristenja do 3 dana laganog koristenja.. Ukoliko ga uzmes pogrijesiti neces, odluka je samo na tebi..

Da, to, ne znam zašto nema samo jedan tj. zadnji update. Ali sad sam downloadao najnoviji stable rom baziran na kitkatu i primjetio sam da dobivam puno manje na benchmarku {#}. Budem isprobao 4.7.4 developer rom.
EDIT: Opet isto, stavio sam na developer rom i na Antutu dobivam 28000, a prvi put sam  dobio oko 36000. Kako? {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 22:47 (Puscifer).
13 godina

Da li si cackao po CPU postavkama, tj birao neki drugi battery mod, imas tri ona battery saving, balance i High performance.. Ovo sto dobivas bih rekao da su rezultati s balance modom.. Stavi na high performance, resetiraj mob i pokreni antutu..

11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Sjutra stize moj Mi3 pa Vam javljam sta i kako :) naravno ocekujte jos mnogo pitanja od mene.

P.S. Ne znam zasto al opet sam poceo da citam po http://en.miui.com/ forumu da li Mi3 ima Gorila glass ili neki drugi. Video sam da su se zalili i da imaju ogrebotine na ekranu, Xiaomi suti po tom pitanju izbjegava da da odgovor a na sajtu http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla nema Xiaomi Mi3 na listi. Uhhhh, nekako se bas lose osjecam samo zato sto nisu htjeli da ubace Gorilla Glass. :(

kiki
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice