Sony Xperia Z5 - Rasprava

poruka: 1.111
|
čitano: 203.493
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

ima i Z5 taj pametni fokus za praćenje, iskreno nisam to nikad ni koristio, ali vjerujem da je na X samo to bolje dorađeno

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia Z5 - Rasprava

U jednom intevjuu je spomenuto da je to softverski feature dakle, sam hardver se nije mjenjao. Zato mi nije baš bistro zašto ne šalju na Z5 libsove, pogotovo jer su kasnijim ažuriranjima kamere na Z1 i Z2 dobili iste algoritme kao i Z3 na androidu 5.1, osim dijela sa 12800 ISO vrijednosti.

15 godina
16 godina
neaktivan

kupio istu maskicu i jako zadovoljan s njom :)

LoL- Bobzzy (EUW)
15 godina

Ipak nije sve bajno...Znaci kad je bjela pozadina pogotvo kad scrolam na pola mobitela mi je neka siva mrlja,kao da je ekran iznutra prljav..na jednom mjestu je onak izrazenije a na par slabije..ocito nije serviser dobro stavio ekran....što moze bit?sad opet slati na servis..joj...

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2016 21:03 (galinjo24).
16 godina
neaktivan

nezz dal si ga ostavio prvotno u agramu, al tam rade odličan posao, tak da je najbolje im odnjet, pokazat kaj ne valja, maknut šifru s moba ak ju imaš da ga mogu u potpunosti testirat i nadat se najboljem

jer ako problem ostane i nakon drugog servisa traži novi uređaj skroz

LoL- Bobzzy (EUW)
15 godina

Javio se preko maila agramu..kazu ono stavljaju ekran direkt od proizvođaca i kazu vjerojatno je on sam defektan..da opet pošaljem njima sa detaljnim opisom kvara i da ce rješiti..primoran sam preko t-coma jel sad da se vozim do zagreba da predam ne isplati mi se...

15 godina
neaktivan

Jel imate i vi cell standby drain baterije ili je problem samo kod mene? 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nisi jedini, makar moram priznat da se kod mene malo to popravilo, iako tek čekam 6.0.1 update (vip)

LoL- Bobzzy (EUW)
15 godina
neaktivan

Ja imam 6.0.1. i imam taj problem. Ne pise mi da je dugo spojen, samo je velika potrosnja. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
chutac kaže...

Ja imam 6.0.1. i imam taj problem. Ne pise mi da je dugo spojen, samo je velika potrosnja. 

Ja sam to samnjio tako da sam stavio postavke mreze na rucno..i dosta se smanjilo...

15 godina
neaktivan

Odabir operatora, na to mislis? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
chutac kaže...

Odabir operatora, na to mislis? 

da,imaš gore rucno ili automatski..stavi na rucno...upali ugasi uređaj pa onda vidi..

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2016 15:57 (galinjo24).
15 godina
neaktivan

Ne pomaze :/

Jel moze biti razlog sto Tele2 ne podrzava fast dormancy? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pozdrav! Odnedavno sam i ja vlasnica mobitela Xperia Z5, međutim nisam oduševljena. Naime, mobitel je nakon samo tjedan dana od kada je kupljen počeo štekati. Ekran se zaledi i mobitel se sam ugasi (led lampica obavijesti zasvijetli crveno) i potom se automatski upali. To mi se događa sve češće i češće, a danas se ugasio bez da se i zaledio. Probala sam onaj program Sony Companion, ali nije pomogao. Je li netko imao sličnih iskustava i kako ih je riješio? Je li servis baš neophodan ili postoji nešto što sama mogu napraviti da riješim problem? Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Meni je cell standby 25%,pokušavao sam prebaciti na 3g nije pomoglo.

0 0 hvala 0
15 godina
hajduk1962 kaže...

Koja si mreza?

15 godina
neaktivan

Ja se danas idem prebaciti na Vip pa ću vidjeti.

Oni podržavaju Fast Dormancy, a meni je to najrastrošniji wakelock.

Tele2 ne podržava FD, ali frend ima Motorolu MotoX na Tele2 i nema veliki udio Cell Standby-a.

Više ne znam gdje da gledam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Greys1405 kaže...

Pozdrav! Odnedavno sam i ja vlasnica mobitela Xperia Z5, međutim nisam oduševljena. Naime, mobitel je nakon samo tjedan dana od kada je kupljen počeo štekati. Ekran se zaledi i mobitel se sam ugasi (led lampica obavijesti zasvijetli crveno) i potom se automatski upali. To mi se događa sve češće i češće, a danas se ugasio bez da se i zaledio. Probala sam onaj program Sony Companion, ali nije pomogao. Je li netko imao sličnih iskustava i kako ih je riješio? Je li servis baš neophodan ili postoji nešto što sama mogu napraviti da riješim problem? Unaprijed hvala!

Prema opisanom rekao bih da je problem u neispravnoj matičnoj ploči. Zahtjeva slanje na servis jbg.

11 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...
hajduk1962 kaže...

Koja si mreza?

T-com.

12 godina
neaktivan

http://blogs.sonymobile.com/2016/08/23/sony-xperia-and-android-7-0-nougat/

Potvrđeno, Z5 serija dobija Android 7, očekivano, ne zna se kad naravno. Ista verzija zaobilazi Z3 seriju...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma brutalno, vip još nije ni pustio 6.0.1

LoL- Bobzzy (EUW)
12 godina
neaktivan

Flash bilo kojeg generičkog i nisi više na milosti i nemilosti tih pudlica. To ionako manje više mi stari Sonyjaši radimo čim dobijemo uređaj...

18 godina
neaktivan

Prije cemo Nougat dobit nego 6.0.1 update (vip) 

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

poslo sam im ja mail da ih pitam kaj se čeka, i ofc dobio sam odg u kojem mi kažu da testiraju update još i da mi nemogu reć kad će bit spreman... 

LoL- Bobzzy (EUW)
14 godina

Nova verzija Xperia Home launchera je vani

Download

Release notes for the newest version are:
• Android N support
• Suspended apps support
• 92 individual bug fixes
• Increased stability with Backup/Restore
• Reintroduction of the old Instagram badges

And we realize that many of you want the Google Now functionality back. Please know that we are working hard to make this a reality again.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Znači kroz mjesec dana ide novo softversko ažuriranje, ali bi najviše volio vidit koja to 92 buga su oni popravili... i to samo za launcher koji inače radi odlično. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

And we realize that many of you want the Google Now functionality back. Please know that we are working hard to make this a reality again.

Ne kužim, di je Google Now nestao?

13 godina
neaktivan

Sorry na offtopicu, pisao sam u topicu za xperiu Z ali izgleda da ekipa slabije tamo cita. Ugl, kopirat cu i tu, a neka moderator obrise ako zamjera..

"Pozz ekipa, imam Xperiu Z C6603..Uzeo sam drugi mob ovih dana i posto ovaj nisam koristio neko vrijeme, a posto sam ispao RETARDIRANI DEBIL stavio sam adapter od mini sima u sim tray i stavio u sim citac..Kada sam ga izvadio, izgleda da je ostetio one zupce za citanje, sada nikako ne cita sim, nosio sam na servis, serviser mi je rekao da ako hocu da mi to zamjeni radi na moju odgovornost, jer je neki cip za prikaz slike blizu, a posto to mora grijati da se odlemi sa maticne(stari sim citac) i lemiti novi velike su sanse da telefon nikad vise ne proradi..Ima li tko kakva iskustva, savjete? Hvala unaprijed "

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja nemam takva iskustva pa ne znam ti odgovorit konkretno. Pošto imaš drugi mob, nemaš šta za zgubit realno, a možeš dobit. Ionak je mob nefunkcionalan osim za igranje ili nešto tome slično.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice