Danas bi Sony trebao predstaviti nove flagship uređaje, opet ista stvar, Nougat ofišl, ali ipak će izbaciti fontele sa Marshmallow, i onda čekaj dok se ova serija nadogradi, pa onda ide X serija, pa tek Z5.
Zaista ne razumijem, zašto proizvodjaci to rade, a cisto sumnjam da ne suradjuju s Googleom ili da im google ne da pristup source codeu android nougatu. Pa mislim, tu je bilo i beta testiranje za Nougat.
no opet pričekajmo, ali čisto sumnjam da će me sony demantovati
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Decki bok...jel mi moze netko od Vas nutra u postavkama pogledati koji je broj modela od obicne Z5? Hvala unaprijed
moj je onaj brži kao 4g model, koji je ja mislim svuda u Hrvatskoj, E6653
E6653 - Graphite
Ja se fakat nadam, al ovaj put ko djete da će ove manualne postavke stavit i na Z5 seriju, jer isti je senzor, why the hell not. Jer novi redizajn softvera su dobili svi modeli nadograđivani retroaktivno, samo što u odnosu Z5, Z3/Z2 serija nije dobila H.265 kodek za 4K i još neke sitnice koje su uvjetovane SoC-om ili senzorom. Sad nema razloga da se ne stavi manual na Z5 i X jer se radi o manjim izmjenama u SoC-u i fizikaliji senzora (SoC je dobio podršku za hibridni PDAF, kontrast i laser fokus, dok je senzor nadograđen mehanizmima fokusa i boljom lećom). Tako da, woohoo, nadam se do kraja godine :D
Ja se nadam updateu koji će popraviti stare, ali i izostaviti nove probleme za početak.
Kvar nije uocen...Sad zvao agram i javila se neka zenska i da ce ponovit servis...jel se moze stupit u kontakt baš sa serviserom koji radi na mobu?
Upravo sam napravio topic o pravima kupaca, možda ti pomogne:
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/reklamacija-mobitela/242881.aspx
Pozz
Da li ima neko Z5 dual i kakva je razlika u odnosu na Z5 jer sam vidio na par sajtova da je jeftiniji od obicnog Z5 ?
koliko znam nema nikakve razlike, a da je jeftiniji nema baš previše smisla jer nudi ekstra opciju da imaš dva sima
U providnu nemozes, ali mozes mjenjati boje po zelji
Mobitel se vratio sa servisa i više kvara nema..ocito su skuzili odmah i rješili ali nisu htjeli priznat da su loše napravili prvi servis i stavili krivo ekran...
mogu menjat boje, ma krasnoooo..to nema ni u diznilendu, hvala ti sto si me prosvjetlio...
mogu menjat boje, ma krasnoooo..to nema ni u diznilendu, hvala ti sto si me prosvjetlio...
Ne razumijem cemu takav bahati odgovor, fino si pitao moze li se mjenjati u transparent, ja sam ti fino odgovorio da se nemoze u providnu i k tome dodao da se jedino može u neku drugu boju. Kakav odgovor ocekujes???
Sjajno..sad mi se pojavile bjelkaste mrlje na sredini uređaja i na dnu uređaja... Jel ima tko sličnih problema..novi ekran i opet koma..jel te pokriva garancija.. Neda mi se opet biti bez uređaja...
jel možeš slikat te mrlje da ih mi vidimo, jer fkt nezz kaj se događa s tvojim uređajem
i da, garancija bi trebala pokrivat takvu vrstu oštećenja
Probaj s nekom temom
jel možeš slikat te mrlje da ih mi vidimo, jer fkt nezz kaj se događa s tvojim uređajem
i da, garancija bi trebala pokrivat takvu vrstu oštećenja
Nevidi se jako..al iritantno...mislim da ide na njuškalo....
ma samo zamisli na imaginarnim tipkama neku drugu boju ili transparentnost koju već tražiš i eto ga
Ako si rootan i imaš Xposed, proba se poigrati s ovime, meni je app bila super dok sam ju koristio
(ali sam nakon negko vremena odlučio maknuti navbar i to mi je trenutno bolja varijanta i od on-screen tipki i od posebnih kapacitivnih tipki)
http://repo.xposed.info/module/com.bocharov.xposed.fscb
Probaj nabaviti Pro verziju
Hahahha, sad ti je odjednom efikasan i koristan odgovor, a kolega ti dao link za modul koji mjenja boje navbara s kojim isto tako ne mozes promjeniti u transparent..LOL.. ( a kontam se da nemas ni root :P )
Prodao Z5 i uzeo S7edge..Da vidimo kako samsung radi...
Evo moji dojmovi:
1.Ekran na S7 Edge je nešto najbolje što sam vidio...
2.Baterija sta reci evo 58% 3.20h sota i 2h razgovora...
3.Kamera nema se sta pricati slike ispadaju brutalno...
4.Fulidnost uređaja je odlicna...naravno i sony je bio fluidan..
5.Ispast ce da sam nahvalio uređaj..ali ja mu zasad nisam našao ni jednu manu...
6.Neznam možda sam naletio na problematican Z5 i defektnim ekranom ali 3 puta u servis u mj i pol..previše
Evo moji dojmovi:
5.Ispast ce da sam nahvalio uređaj..ali ja mu zasad nisam našao ni jednu manu...
6.Neznam možda sam naletio na problematican Z5 i defektnim ekranom ali 3 puta u servis u mj i pol..previše
To su i moji utisci testiranja ženinog S7.
U utorak bi trebao ić po novi uređaj, fajt sa Tele2 je navodno riješen (kuc kuc kuc) u moju korist.
Ostavljam im Z5 i uzimam G7-icu.
Dosad sam se slijepo držao Sonija no G7 je jednostavno bolji, a i noviji je.
I to ne edge jer mi se taj edge feature čini bzvz. I punac i rođak imaju edge i 6icu i 7icu i taj zaobljeni rub ekrana
u stvarnosti smanjuje ukupnu vidljivost cijelog ekrana jer je uvijek nekakva refleksija preko tih rubova.
IMHO OFC!
Ono što mi najviše smetalo kod Sonija je besramno dizanje u nebesa svojih kamera
a zapravo rade slike lošije od primjerice iPhonea ili Samsunga iste klase.
Evo moji dojmovi:
Kakav je kvalitet zvuka u odnosu na Sony? uuu baterija ti je odlicna ako je tako, na koliko je brightness? jel 50% ili
Zvuk je podjednak..malo je na Samsungu bass bolji...Svjetlina mi je 50% i na auto....
Kada se očekuje Nougat?