Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.167.818
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Ima vec usporedbi slika na netu i razlika je minimalna i to prvenstveno u reprodukciji boja dok je ostrina ista.

imx240 vs isocell

Previse buke oko nicega, razlika gotovo da i ne postoji.

Ja osobno uvijek vise preferiram realniji prikaz i zato mi vise odgovara Isocell, a isto tako mi se vise svidja npr. ekran LG G4 nego amoled na Galaxy S6.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2016 19:03 (ocean77).

0 0 hvala 0
12 godina

Evo dvije low light fotke sa isocell:

Isocell low light

Isocell low light 2

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav, imam probleme sa svojim Edgeom oko baterije i punjenja. Što se tiče softvera sve je stock. Naime, u zadnjih par dana sam primjetio kako mi baterija padne s recimo 13% na 3%. Danas ujutro sam se probudio sa 17% baterije makar je mobitel bio spojen na punjač cijelu noć, također sam primjetio i nekakvo zujanje u priključku kod mobitela kad je spojen na struju. To se dogodilo već nekoliko puta prije. Sad... dal je problem u punjaču ili mobitelu ne znam. Jel imao netko takvo iskustvo pa da zna bio bih zahvalan da ne moram nosti mobitel na reklamaciju jer mi treba za posao.

PSN - Axtross
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Nisam imao takav problem, ali probaj sam vidjeti u čemu je problem prije nego odeš do servisa. Kažeš da zuji priključak - probaj puniti s nekim drugim zidnim adapterom (po mogućnosti Samsung), drugi kabel, druga utičnica. Obriši cache particiju u recoveryju i promatraj da li ima utjecaja na rapidne skokove % baterije i punjenje. Ako ovo nije riješilo problem, onda je očito stvar u samom uređaju i ne gine ti posjet servisu. Slobodno se netko nadoveže ako sam nešto fulao. Sretno.

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

Ne mora biti samsungov punjac. Moze i na kompu puniti. Nece biti brzo punjenje ali ce uredno puniti...

15 godina

Ili skini neku aplikaciju koja detaljno mjeri/prati procese pa vidi što ti najviše ždere resurse.

Nešto tipa System Monitor (lite).

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Zadnju noć se uredno napunio na full bez greške. Sad ću ga detaljnije pratit par noći pa ću vidjet u čemu je kvaka. Probat ću u recoveryu obrisat catche za početak.

PSN - Axtross
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Zadnju noć se uredno napunio na full bez greške. Sad ću ga detaljnije pratit par noći pa ću vidjet u čemu je kvaka. Probat ću u recoveryu obrisat catche za početak.

Nije problem do moba ili punjača...problem ti je u kućnoj utičnicu. Probaj promjenit utičnicu...i ne puni na toj koja zuji.

Već sam čuo za slične probleme na drugim mobitelima.

16 godina

Vi koji imate beta ROM, jeste li dobili update na 6.0.1 i ako jeste kako vam je sjeo?

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ocean77 kaže...

Koji senzor kamere si dobio?...nije toliko bitno jer nema neke bitne razlike osim sto Sony vise "nabrijava" boje, a Samsungov daje realnije boje.

Hvala na preporukama, jos cu otic do smartshopa u Improtanne sam cuo da ima tih 'stakala'... 

Najrade bi ja uzeo Spigenov ali ovdje su cijene ziher nabili a dugo mi je cekat Ebay ziher ce se negdje ogrebst... 

Jos cu pogledat u T-mobile i VIP iako u T-mobile nije bilo niceg u trenutku kupovanja uredaja.... 

Mozda imaju i za straznju stranu to staklo (?) pa bi mi to bila eto jedina zastita, nadam se da nece past iako dosta pazim kod tog posto mi S4 nije u 2g nijednom pao, bitno da mi se ne vidi trosenje uredaja.

Senzor je Samsungov 

13 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Vi koji imate beta ROM, jeste li dobili update na 6.0.1 i ako jeste kako vam je sjeo?

Meni je dosao update na 6.0.1 na beti. Sjeo je dobro, radi mrvicu brze i fluidnije sad.

12 godina
fakEEE kaže...
ocean77 kaže...

Koji senzor kamere si dobio?...nije toliko bitno jer nema neke bitne razlike osim sto Sony vise "nabrijava" boje, a Samsungov daje realnije boje.

Hvala na preporukama, jos cu otic do smartshopa u Improtanne sam cuo da ima tih 'stakala'... 

Najrade bi ja uzeo Spigenov ali ovdje su cijene ziher nabili a dugo mi je cekat Ebay ziher ce se negdje ogrebst... 

Jos cu pogledat u T-mobile i VIP iako u T-mobile nije bilo niceg u trenutku kupovanja uredaja.... 

Mozda imaju i za straznju stranu to staklo (?) pa bi mi to bila eto jedina zastita, nadam se da nece past iako dosta pazim kod tog posto mi S4 nije u 2g nijednom pao, bitno da mi se ne vidi trosenje uredaja.

Senzor je Samsungov 

Imas Spigen i u UK, a od tamo ti dodje za par dana...ja sam zadnji narucio iz US i cekao mjesec i tjedan dana (nikada toliko dugo iz Amerike)...uglavnom ne mislim vise Spigen narucivati iz US.

13 godina
neaktivan

Nisam bio duže vrijeme ali brijem da još uvijek imaju u prodaji stakla za s6 u Avenue Mall-u (Novi Zagreb) na prvom katu, kupil sam ja prije cca 4-5mj 2kom za s6 po 50kn kom....

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2016 16:55 (brijalec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

jel postoji mogucnost da podesim naprimjer patern i na otisak prsta, jer npr dok nosim rukavice mi otisak ne radi a moram skinuti da bi otkljucao, ovako otkljucam paternom kad mi zatreba a da ne moram stalno u postavkama mjenjati patern i otisak

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dennocro kaže...

jel postoji mogucnost da podesim naprimjer patern i na otisak prsta, jer npr dok nosim rukavice mi otisak ne radi a moram skinuti da bi otkljucao, ovako otkljucam paternom kad mi zatreba a da ne moram stalno u postavkama mjenjati patern i otisak

Imas ''sigurnosni kod'' kad fulas par puta otisak... tako da samo utipkaj njega i uci ce ti u mob.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina

znam, al patern mi je puno brze i jednostavnije ukucati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

kupi touch rukavice

13 godina
neaktivan
dennocro kaže...

znam, al patern mi je puno brze i jednostavnije ukucati.

Cekaj 6.0. Imas opciju otiska i patterna i sifre pa biras sto zelis. Mozes staviti da nakon sto 15 puta falis otkljucavanje da se vrati na tvornicke postavke i obrise sve s uredaja. Cudo.

12 godina
matrix777 kaže...

kupi touch rukavice

imam al ne ocitava otisak prsta. ma nema veze. 

16 godina

Ekipa, zašto mi mob nekad zavibrira ili pusti zvuk obavijesti a ništa nije došlo?

Nema nikakvih propuštenih poziva, poruka i sl...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
amater_2 kaže...

Ekipa, zašto mi mob nekad zavibrira ili pusti zvuk obavijesti a ništa nije došlo?

Nema nikakvih propuštenih poziva, poruka i sl...

Jel imas moda 24h ili tako nekakvu aplikaciju ? ja sam skuzio da ona nekad zna...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina

Nemam. Mislim da je do neke aplikacije, samo što nikako skužiti od koje.

10 godina
amater_2 kaže...

Nemam. Mislim da je do neke aplikacije, samo što nikako skužiti od koje.

to ti je od vremenske prognoze. meni isto to radi, mislim da se može isključiti u postavkama vremenske prognoze

17 godina
Imam Edge+ već 2 mjeseca i zadovoljan sam sa uređajem u cjelini. Jedino tu i tamo android zablesira što mi ipak kao dugogodišnjem korisniku ios-a smeta. Unazad 2 mjeseca mi je zablokirao oko 3-4 puta na sekundu i nastavio normalno raditi kao da ništa nije bilo. Sinoć sam slušao pjesme preko slušalica i isprobavao slikati u raw-u da bi mi odjednom nestao zvuk pjesama iako player pokazuje da svira. Tada mi je multitasking kada sam ga otvorio bio potpuno prazan iako nisam gasio aplikacije. Za to vrijeme me je cura htjela nazvati i nisam bio dostupan. Obični reset je riješio problem. Večeras odem u postavke i opcija "korištenje podataka" mi je najednom nestala. Također obični reset riješio problem. Sve ostalo radi besprijekorno i stvarno sam zadovoljan izuzev gore navedenog. Jedva čekam da dođe MM pa da vidim da li će android biti bolji neg li je sada. Baterija mi traje prosječno 25-30 sati uz 3,5-5 sati sot-a sa čime sam zadovoljan iako ne bi škodilo da traje i malo duže ;)
FC Bayern Munchen
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Pozdrav. Dali netko zna kako iskljuciti povijest komunikacije kod poziva na edgu? Znaci npr. Posalje mi sms mate matic, i iza toga me nazove, i kada me nazove stoji mi ispod poziva i ta poruka sta mi je posla... Jos me jedna stvar zanima, dali je moguce maknit rezervnu lozinku sa ekrana? Znaci da mi se ona pojavi samo u slucaju da falijem otisak prsta. Hvala

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Instaliras drugi dialer. Barem toga ima bezbroj ;)

11 godina
neaktivan
Pozdrav, imam Galaxy S6 vec 4 dan i jucer ujutro mi je na punjaco poceo sam od sebe stiskati back button ali to bude par puta i prestane e sad mi se zna dogadat i kad nije na punjaxu ali ond ne stisce nego nekada ne reagira back button qli svijetli... Dali jos neto ima ovakav problem i sto mi predlazete ? Hvala Vam !

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
R36 kaže...
Tinča14 kaže...

Nije problem do moba ili punjača...problem ti je u kućnoj utičnicu. Probaj promjenit utičnicu...i ne puni na toj koja zuji.

Već sam čuo za slične probleme na drugim mobitelima.

Promijenio sam utičnicu, nije do nje. Ne zuji utičnica, nego USB priključak koji se spaja kod mobitela. Jel garancija pokriva punjač ili trebam sam kupiti novi?

PSN - Axtross
14 godina
neaktivan

Vi koji imate MM 6.0 Betu...da li ste dobili update na MM 6.0.1 betu??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da li se isplati kupit sad s6 (~3000kn) ili se očekuje jači pad cijena kad kroz mj dana dođe S7 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice