Dal ima negdje jeftinije u nekom ducanu nego kod teleoperatera ili je najbolje vrebati na njuskalu neku dobru ponudu? Nisam do sad nista kupovao preko njuskala pa sam malo skeptican u vezi toga.
Cijenu vidiš na njuškalu. Ja sam prije 2mj kupio S6 za 3000kn novi zapakiran. Edge + je oko 4200kn-4500kn, a edge oko 3700-4000kn.
Ne znam zašto ljudi općenito rade famu oko njuškala. Dosta mobitela sam kupio putem njuškala i uvijek je bilo sve u najboljem redu. Uzimam uvijek novi, zapakiran. Kad lik navedeno dostavi, ispred njega otovrim kutiju, vidim mobitel, garanciju, račun, stavim sim karticu, upalim mob, prođem kroz sve početne postavke i obavim poziv. Kad se uvijerim da sve radi, da je mob s folijom, da nije korišten...dam lovu.
Svoj S6 sam kupio od lika koji ih nabavlja u Sloveniji. Da opet uzimam mob, opet bi uzeo iz Slovenije. Dobio sam račun s garancijom od Si Mobilea. Fora je u tome što Slovenci imaju otključane (sim free) uređaje pa zadnjih par puta sam među prvim dobio update za novi software.