Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.163.651
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
Ne može biti od ruba do ruba jer je ekran blago zakrivljen. Naravno ni slično kao kod Edge, no ipak blago je. I zato vam se događa da uđe zraka ispod na rubovima, meni je uspjelo ga savršeno staviti tek nakon par puta prodavanja.
11 godina
neaktivan
*probavanja
14 godina
neaktivan
drazen991 kaže...

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G920F/

Prvo si skini željeni soft. sa ovog linka

Pa usput odmah na istom tom linku imas i ODIN koji ce ti trebati, pa si i njega skini

Je moguce napravit da se skida normalnom brzinom,a ne s 15kbps?

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
11 godina

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

To skinem i ubacim verziju iz Sammobilea koju zelim instalirati na mobitel? 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
11 godina

Stavi na manual i ubaci model i csc koji trebaš.

EDIT: checkiraj i "Decrypt Automatically" 

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 10:17 (prikaza).
14 godina
prikaza kaže...

Probaj samo wipe cache bez reseta iz recovery-a!?

Pokušao, nije pomoglo.

Luc
11 godina

Ostaje ti da probaš factory reset, ako ni to ne upali onda je do update-a!?

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mstaglicic kaže...

Ima li itko od vas na S6 Edge zaštitno kaljeno staklo ( od ruba do ruba ) ?

Razmišljam o kupnji, ali čitam da neki imaju problema s touchscreenom nakon što su stavili to staklo. 

Što se tiče tih stakla, za uređaje s ravnim ekranom su odlična, ali za edge ne (barem ne ova kineska stakla). Ja sam probao 4 komada s ebaya od različitih proizvođača i ni s jednim nisam bio zadovoljan. Jer ljepilo nije po cjelom staklu nego samo na rubovima i to jako brzo popusti na nekim djelovima i onda ti ispod dođe prašina i izgrebe ekran. Ovo što sam označio crveno ti je samo ljepilo, a ovo plavo je sve "na zraku"tj samo ovak uz ekran. Problema s touchom nisam imao nekih, al dojam mi je da nakon 2-3 tjedna to "staklo" (zapravo plastika)  više našteti nego zaštiti ekran. Drugo, jako rijetko koji su da su skroz prozirna stakla, ili imaš u boji ili prozirni sa šljokicama i meni to izgleda grozno.

Ja za sad imam film/foliju neku ,kao gumirana je i ok je za sad, puno bolja od tog stakla. Ak tko zna za dobro staklo za S6 edge, neka preporuči.

15 godina
neaktivan
Osa kaže...
mstaglicic kaže...

Ima li itko od vas na S6 Edge zaštitno kaljeno staklo ( od ruba do ruba ) ?

Razmišljam o kupnji, ali čitam da neki imaju problema s touchscreenom nakon što su stavili to staklo. 

Što se tiče tih stakla, za uređaje s ravnim ekranom su odlična, ali za edge ne (barem ne ova kineska stakla). Ja sam probao 4 komada s ebaya od različitih proizvođača i ni s jednim nisam bio zadovoljan. Jer ljepilo nije po cjelom staklu nego samo na rubovima i to jako brzo popusti na nekim djelovima i onda ti ispod dođe prašina i izgrebe ekran. Ovo što sam označio crveno ti je samo ljepilo, a ovo plavo je sve "na zraku"tj samo ovak uz ekran. Problema s touchom nisam imao nekih, al dojam mi je da nakon 2-3 tjedna to "staklo" (zapravo plastika)  više našteti nego zaštiti ekran. Drugo, jako rijetko koji su da su skroz prozirna stakla, ili imaš u boji ili prozirni sa šljokicama i meni to izgleda grozno.

Ja za sad imam film/foliju neku ,kao gumirana je i ok je za sad, puno bolja od tog stakla. Ak tko zna za dobro staklo za S6 edge, neka preporuči.

Hvala na odgovoru, tako sam i mislio, loša su iskustva sa zaštitnim staklom jer ne sjeda dobro i nekima touch ne hvata na rubovima .

Takvu foliju kao i ti imam i ja i već bi ju trebao zamijenit jer ima oštećenja po sebi i razmišljao sam opet o foliji ili o staklu , ali na kraju ipak mislim da ću uzet foliju .

17 godina
neaktivan

Ima li netko saznanja kako riješit problem s potrošnjom baterije nakon zadnje nadogradnje od 18MB?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Za sad ne. Koliko vidim mnogo ljudi reagira po forumima, očito su nešto sprčkali u zadnjem updateu. Moraju nekako natjerat ljude da kupe S7 

Kod mene baš nikakvih problema na BTU, maknuo francuza već odavno, baterija je odlična sa zadnjim updateom, sve fluidno, milina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hrvoje kaže...

Ima li netko saznanja kako riješit problem s potrošnjom baterije nakon zadnje nadogradnje od 18MB?

+1

16 godina

Što se tiče zadnjeg update od 18Mb baterija mi se osjetno brze trosi, sad me zanima dali se mogu kako vratit na staru verziju?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kao i uvijek, čekaj novi update, ne možeš tu ništa.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Problem da li na reklamaciju ili ne.

Kupio sam Galaxy S6 prošle godine u 11 mjesecu.

Sad mi se na bijeloj podlozi zaslona ocrtavaju slova tipkovnice iako ne želim ništa pisati.

Da li je to greška softwera ili je displey vrisnuo?

Telefon nikad nije ispao.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jel moze neko molim vas provjerit na gs6 edge.kad malo jace pritisnem ekran a gledam ga pod kutem sa strane onako se razljeva boja a kad ga direktno gledam ne vidi se to kolko god jako stiskso.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi dosla mi je druga nadogradnja od nekih cca 16 mb prva je dosla vrlo brzo nakon dizanja na 6.0.1 jutros druga. Citam da ubija bateriju neka od  nadogradnja od 16 mb sad me malo buni jeli to nakon prve ili je rijec o ovoj zadnjoj nadogradnji. Uredjaj je s6 edge + 

P.s koja je vasa osnovna verzija koji ste napravili nadogradnju tu zadnju?

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2016 8:40 (tommek10).

0 0 hvala 0
17 godina

@patakmeister

To je klasican problem AMOLED ekrana. Takozvani burn in. Slika koja stoji duze vremena i pri vecem osvjetljenju "zapece" se. Mislim da to ne priznaju pod garanciju. Mozda pomogne burn in fixer sa google stora no ne bih se puno nadao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2016 8:41 (weks).
14 godina
Vezani za veliki drain nakon zadnjeg OTA update-a. Meni je problem nestao tako da sam, ugasio lociranje preko wifi-a te ispraznio bateriju do kraja.
Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Dobio jutros update za francuza 207MB!

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Upravo skidam...Sta se popravilo?

11 godina

Pojma nemam... security patch level may 1.

1 0 hvala 0
16 godina

Valjda ce srediti bateriju malo, nocas za 7 sati 15% baterije otislo... Kao da namjerno izdaju los update da te natjeraju da pređeš na S7 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

Ljudi dosla mi je druga nadogradnja od nekih cca 16 mb prva je dosla vrlo brzo nakon dizanja na 6.0.1 jutros druga. Citam da ubija bateriju neka od  nadogradnja od 16 mb sad me malo buni jeli to nakon prve ili je rijec o ovoj zadnjoj nadogradnji. Uredjaj je s6 edge + 

P.s koja je vasa osnovna verzija koji ste napravili nadogradnju tu zadnju?

itko išta? stoji mi na čekanju neznam dali opalim instalaciju ili ne?

razlika izmedju BPC1 i BPD2??

jeli ovaj forum toliko zamro ili koji bog ?? :-/

11 godina

Instaliraj, ako nešto ne valja dobićeš za mjesec dana novi update sa ispravcima! 

1 0 hvala 0
15 godina

vratio sam se nedavno na android nakon wp-a

koristi li netko custom romove ili su svi na official? sad sam na s6, prije sam imao s2 i na njemu sam vecinom koristio neke custom romove pa me zanima kakva je situacija s tim na novijim mobitelima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2016 11:44 (bozhan).

0 0 hvala 0
11 godina

Mislim da za s6 nema potrebe ići na custom rom dok dobija nadogradnje. Ako android 7 ne bude podržan eto nas na cyanogenmod! 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Napravljena nadogradnja... 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni android system crpi bateriju i ne da mobitelu u deep sleep. Uradio factory reset ali opet ista stvar, puu

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice