Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.162.792
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

I kako ce dokazati da nije sjeo na njega? ;)

14 godina
Kako će kupac znati da radnik u tvornici za vrijeme gableca nije, dok je rezao tirolsku, sjeo na traku sa mobitelima? :-) Easy as that.
Luc
16 godina

Hvala vam na informacijama. Prenio sam kolegi, rekao je da bude išao vidjeti u T Mobile, ali da uređaj super radi ne može se žalit na rad, samo eto primjetio je da nije savršen.

EDIT: 

Onda njim ovo pada u vodu: 

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2016 14:14 (ERROR1911).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Planirao sam ovog ljeta da kupim mobitel koji ce mi trajati makar tri godine. Razmisljao sam o S6-u , medjutim brine me njegova baterija koja i nije bas najbolja :D

Zanima me ima li baterija neki rok trajanja nakon kog pocinje da slabi i nakon kog je treba zamjeniti? Takodje me zanima koliko je lak proces zamjene baterije kod ovog mobitela , posto je ona nezamjenljiva bez podrske servisa.

Volio bi da cujem misljenja korisnika koji imaju ovaj mobitel duze vrijeme :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2016 19:40 (xeon17).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xeon17 kaže...

Planirao sam ovog ljeta da kupim mobitel koji ce mi trajati makar tri godine. Razmisljao sam o S6-u , medjutim brine me njegova baterija koja i nije bas najbolja :D

Zanima me ima li baterija neki rok trajanja nakon kog pocinje da slabi i nakon kog je treba zamjeniti? Takodje me zanima koliko je lak proces zamjene baterije kod ovog mobitela , posto je ona nezamjenljiva bez podrske servisa.

Volio bi da cujem misljenja korisnika koji koriste ovaj mobitel duze vrijeme :D

Sluzit ce te baterija tri godine bez problema.

9 godina
neaktivan

Je li baterija bolja sa dolaskom Android 6? Pomaze li koliko onaj novi doze mode? 

Ja trenutno imam Samsung Galaxy Grand Neo sa Androidom 4.4.4 haha 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xeon17 kaže...

Je li baterija bolja sa dolaskom Android 6? Pomaze li koliko onaj novi doze mode? 

Ja trenutno imam Samsung Galaxy Grand Neo sa Androidom 4.4.4 haha 

Pomaze u nekim situacijama vjerojatno, nista posebno. S6 sa androidom 6.0.1 je jedan jako dobar i kompletan uredjaj. Bice dobar jos koju godinu i vrtit ce sve bez problema.

15 godina
neaktivan

Normalizovala se potrosnja baterije kod mene. Nesto sam dirao oko opcija optimizacije baterije, te je iskljucio i ukljucio. Sada je potrosnja normalna, ne znam kako..

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
I kod mene se normalizira, i onda za dan-dva opet po starom.
Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pa ja nisam previse zahtjevan korisnik :) 

Koristio bi ovaj telefon za facebook,poruke,pozive,chrome,kameru,malo youtube i tako. Imam 5-6 SOT sa mojim Samsung Grand Neo-m koji ima bateriju od 2100.

0 0 hvala 0
11 godina
xeon17 kaže...

Planirao sam ovog ljeta da kupim mobitel koji ce mi trajati makar tri godine. Razmisljao sam o S6

Ako note 6 bude imao 6GB RAM onda je to mobitel za slijedeće 3 godine jer će biti ispred svog vremena

15 godina

Šta napravit, skinuo sam ga jutros u 6h s punjača.

Sad je na 89% a koristio sam ga 6minuta (SOT).

Zadnjih tjedan dana je poludio i cica bateriju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Pokušaj restart (ili off/on). Ponekad to pomogne, sve dok se ponovno ne ušteka na punjač.
Luc
12 godina

stavio malo prije 
G920FOXA3DPDP pa cemo vidit kako ce to raidit, u petak je izasla verzija od francuza, valjda ce raditi bolje

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Note 6 ce biti masina. Mada od S7 nema boljeg 

Problem je u novcu, i S6 je ovde prilicno skup.

http://tehnoplus.me/cijena/mobilni-telefoni/samsung/1/0

(ove cijene su za gotovinsko placanje, dodajte 15% na rate.)

0 0 hvala 0
16 godina

Ekipa, dali ima netko S6 za prodati? 

0 0 hvala 0
13 godina
Imam ja
11 godina
Baterije imaju cca 500 ciklusa, nakon koji počinju gubiti početni kapacitet... Ne znam koliko je jednostavno mijenjati bateiju na s6, ali imas na YouTube filmica korak po korak kako se to radi. Ako se u to upuštas, obavezno kupi originalnu bateriju koja košta cca 20$. Ostale po mom iskustvu, vrijede manje od tih 5$ koliko platis...
11 godina
agent_00klc kaže...

Šta napravit, skinuo sam ga jutros u 6h s punjača.

Sad je na 89% a koristio sam ga 6minuta (SOT).

Zadnjih tjedan dana je poludio i cica bateriju.

Ništa! I meni je tako bilo prije par dana i sada je puno bolje. 

13 godina
Postoje li negdje postavke za home button? Imam feeling da mi se gase aplikacije kad ga pritisnem, a želio bi da rade u pozadini.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ja sam presao s G3 na S6, u prosjeku dobivam 1h+ SOTa vise, mob punim cca. svakih dan i pol, dok je G3 bio svaku vecer ustekan.

Osim toga na S6 je po defaultu dosta svjetliji ekran, LG je na auto brightnessu forsiro dosta malo osvjetljenja.

Vjerujem da se zbog AMOLEDa jos moze ustedit na batki, ova default thema koju furam je dosta bijela, a bijela je najveci potrosac na ekranu.
http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
13 godina
Majesty kaže...
Postoje li negdje postavke za home button? Imam feeling da mi se gase aplikacije kad ga pritisnem, a želio bi da rade u pozadini.

To je na žalost tako, ram management kod s6 nije nešto

16 godina

Ekipa, primjetio sam da dok razgovaram da mi mobilni podaci ne rade kako da ih ukljucim? Da mogu razgovarati i istovremeno primiti poruku na vocapu 

0 0 hvala 0
14 godina
Ako nije dostupna 3G mreža, za vrijeme telefoniranja se gasi podatkovni promet (2g)
Luc
14 godina
neaktivan

Nakon 10mj korištenja S6 vidim da je baterija izgubila barem 20-30% svog kapaciteta. Sad se tek vidi prednost zamjenjive baterije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2016 11:31 (R36).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Godinu dana je pokrivena garancija za bateriju (valjda?). Baterija ne bi smjela izgubiti kapacitet za 10 mj. Na svakom mobu kojeg sam imao baterija nije pokazivala nikakve znakove slabosti u tom kratkom vremenu. Po mojem iskustvu gubitak kapaciteta se tek blago pocinje osjetiti nakon 2. godine.

No, ne znam na koji nacin quick charge utjece na bateriju, ne koristim ga jer ionak mob punim prek noci tak da nemam koristi od toga.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
13 godina

Pošto je baterija neizmjenjiva, 24mj je garancija na takve android telefone. Recimo za LG G4 je 12mj, ali za nexus 6, galaxy s6 i ostale sa sealed battery packom je 24 ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ako se ne varam u garantnom listiću piše točno.

Meni za Z5c i Z3c piše 12 mjeseci a neizmjenjive su...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Postoji li neki nacin za popraviti ili pofarbati (uciniti manje vidljivima) lagana udubljenja/ogrebotine na metalnom rubu Edge-a?

0 0 hvala 0
13 godina
Jedino staviti nekakvu masku da pokrije oštećenja, ili zamjeniti kućište (koliko je isplativo o tom po tom) ... Kad već imaš mobitel koji nije baš toliko jeftin onda i pazi na njega, nije za otvaranje piva, kucanje eksera i drugih ekstremiteta... A ujedno i kad ga prodaješ dobiješ veću cifru na očuvanost.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice