- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G920F/
Prvo si skini željeni soft. sa ovog linka
Pa usput odmah na istom tom linku imas i ODIN koji ce ti trebati, pa si i njega skini
Je moguce napravit da se skida normalnom brzinom,a ne s 15kbps?
Liverpool is not just a football club,its way of a life.
Jeste, skini SamFirm tool.
http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/general/tool-samfirm-samsung-firmware-t2988647
Jeste, skini SamFirm tool.
http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/general/tool-samfirm-samsung-firmware-t2988647
To skinem i ubacim verziju iz Sammobilea koju zelim instalirati na mobitel?
Stavi na manual i ubaci model i csc koji trebaš.
EDIT: checkiraj i "Decrypt Automatically"
Probaj samo wipe cache bez reseta iz recovery-a!?
Pokušao, nije pomoglo.
Luc
Ostaje ti da probaš factory reset, ako ni to ne upali onda je do update-a!?
Ima li itko od vas na S6 Edge zaštitno kaljeno staklo ( od ruba do ruba ) ?
Razmišljam o kupnji, ali čitam da neki imaju problema s touchscreenom nakon što su stavili to staklo.
Što se tiče tih stakla, za uređaje s ravnim ekranom su odlična, ali za edge ne (barem ne ova kineska stakla). Ja sam probao 4 komada s ebaya od različitih proizvođača i ni s jednim nisam bio zadovoljan. Jer ljepilo nije po cjelom staklu nego samo na rubovima i to jako brzo popusti na nekim djelovima i onda ti ispod dođe prašina i izgrebe ekran. Ovo što sam označio crveno ti je samo ljepilo, a ovo plavo je sve "na zraku"tj samo ovak uz ekran. Problema s touchom nisam imao nekih, al dojam mi je da nakon 2-3 tjedna to "staklo" (zapravo plastika) više našteti nego zaštiti ekran. Drugo, jako rijetko koji su da su skroz prozirna stakla, ili imaš u boji ili prozirni sa šljokicama i meni to izgleda grozno.
Ja za sad imam film/foliju neku ,kao gumirana je i ok je za sad, puno bolja od tog stakla. Ak tko zna za dobro staklo za S6 edge, neka preporuči.
Ima li itko od vas na S6 Edge zaštitno kaljeno staklo ( od ruba do ruba ) ?
Razmišljam o kupnji, ali čitam da neki imaju problema s touchscreenom nakon što su stavili to staklo.
Što se tiče tih stakla, za uređaje s ravnim ekranom su odlična, ali za edge ne (barem ne ova kineska stakla). Ja sam probao 4 komada s ebaya od različitih proizvođača i ni s jednim nisam bio zadovoljan. Jer ljepilo nije po cjelom staklu nego samo na rubovima i to jako brzo popusti na nekim djelovima i onda ti ispod dođe prašina i izgrebe ekran. Ovo što sam označio crveno ti je samo ljepilo, a ovo plavo je sve "na zraku"tj samo ovak uz ekran. Problema s touchom nisam imao nekih, al dojam mi je da nakon 2-3 tjedna to "staklo" (zapravo plastika) više našteti nego zaštiti ekran. Drugo, jako rijetko koji su da su skroz prozirna stakla, ili imaš u boji ili prozirni sa šljokicama i meni to izgleda grozno.
Ja za sad imam film/foliju neku ,kao gumirana je i ok je za sad, puno bolja od tog stakla. Ak tko zna za dobro staklo za S6 edge, neka preporuči.
Hvala na odgovoru, tako sam i mislio, loša su iskustva sa zaštitnim staklom jer ne sjeda dobro i nekima touch ne hvata na rubovima .
Takvu foliju kao i ti imam i ja i već bi ju trebao zamijenit jer ima oštećenja po sebi i razmišljao sam opet o foliji ili o staklu , ali na kraju ipak mislim da ću uzet foliju .
Ima li netko saznanja kako riješit problem s potrošnjom baterije nakon zadnje nadogradnje od 18MB?
Za sad ne. Koliko vidim mnogo ljudi reagira po forumima, očito su nešto sprčkali u zadnjem updateu. Moraju nekako natjerat ljude da kupe S7 
Kod mene baš nikakvih problema na BTU, maknuo francuza već odavno, baterija je odlična sa zadnjim updateom, sve fluidno, milina.
Ima li netko saznanja kako riješit problem s potrošnjom baterije nakon zadnje nadogradnje od 18MB?
+1
Što se tiče zadnjeg update od 18Mb baterija mi se osjetno brze trosi, sad me zanima dali se mogu kako vratit na staru verziju?
Kao i uvijek, čekaj novi update, ne možeš tu ništa.
Problem da li na reklamaciju ili ne.
Kupio sam Galaxy S6 prošle godine u 11 mjesecu.
Sad mi se na bijeloj podlozi zaslona ocrtavaju slova tipkovnice iako ne želim ništa pisati.
Da li je to greška softwera ili je displey vrisnuo?
Telefon nikad nije ispao.
Ljudi dosla mi je druga nadogradnja od nekih cca 16 mb prva je dosla vrlo brzo nakon dizanja na 6.0.1 jutros druga. Citam da ubija bateriju neka od nadogradnja od 16 mb sad me malo buni jeli to nakon prve ili je rijec o ovoj zadnjoj nadogradnji. Uredjaj je s6 edge +
P.s koja je vasa osnovna verzija koji ste napravili nadogradnju tu zadnju?
@patakmeister
To je klasican problem AMOLED ekrana. Takozvani burn in. Slika koja stoji duze vremena i pri vecem osvjetljenju "zapece" se. Mislim da to ne priznaju pod garanciju. Mozda pomogne burn in fixer sa google stora no ne bih se puno nadao.
Luc
Upravo skidam...Sta se popravilo?
Pojma nemam... security patch level may 1.
Valjda ce srediti bateriju malo, nocas za 7 sati 15% baterije otislo... Kao da namjerno izdaju los update da te natjeraju da pređeš na S7 
Ljudi dosla mi je druga nadogradnja od nekih cca 16 mb prva je dosla vrlo brzo nakon dizanja na 6.0.1 jutros druga. Citam da ubija bateriju neka od nadogradnja od 16 mb sad me malo buni jeli to nakon prve ili je rijec o ovoj zadnjoj nadogradnji. Uredjaj je s6 edge +
P.s koja je vasa osnovna verzija koji ste napravili nadogradnju tu zadnju?
itko išta? stoji mi na čekanju neznam dali opalim instalaciju ili ne?
razlika izmedju BPC1 i BPD2??
jeli ovaj forum toliko zamro ili koji bog ?? :-/
Instaliraj, ako nešto ne valja dobićeš za mjesec dana novi update sa ispravcima! 
vratio sam se nedavno na android nakon wp-a
koristi li netko custom romove ili su svi na official? sad sam na s6, prije sam imao s2 i na njemu sam vecinom koristio neke custom romove pa me zanima kakva je situacija s tim na novijim mobitelima.
Mislim da za s6 nema potrebe ići na custom rom dok dobija nadogradnje. Ako android 7 ne bude podržan eto nas na cyanogenmod! 
Napravljena nadogradnja...
Meni android system crpi bateriju i ne da mobitelu u deep sleep. Uradio factory reset ali opet ista stvar, puu