Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.163.651
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
drazen991 kaže...

ekipa jeli netko od vas imao sličnih problema ?

dakle telefon kad se stavi na punjač (originalni) piše mi kabelsko punjenje (uključeno je u postavkama brzo punjenje) i nakon par sekundi crn ekran i mali x u kutu

i ni mrdac tu sve stane....onda nekim čudom isađe iz tog crnog ekrana i traži postavljanje za Gear VR naočale.

po svemu sudeći telefon punjenje prepozna kao da sam stavio Gear VR 

vračanje na tvorničke nije pomoglo, kao ni stavljanje novog softvera, pokušao sam malo i očistiti konektor punjenja ali sve je bezuspješno...

Imao problem s tim i riješio ga. 

Kako točno - neznam. Al nekaj od ovih troje stvari su riješile ga. U servisu stavili novi konektor, kupio novi kabel i punjač (original) i zamjenio doma produžni kabel s utičnicama (nije više svjetlilo).

Eto. Al moje slobodno mišljenje je da je do konektora. 

Btw., jučer dobio update od 18 mb i sad mi abnormalno troši bateriju. Iskustva? 

17 godina
odjavljen
Na xda ekipa isto pise da im se trosi baterija nakon tog manjeg update-a, necu ga ni instalirati.
http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
16 godina

E jebat ga sad. Već sam instalira. 

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
neaktivan

Čemu instaliranje novih update-a...

Ja ostao na onoj drugoj verziji Francuza (prije mj i pol) i više ništa ne instaliram. Baterija mi je odlična.,i ne vidim razloga za bilo kakvim novim nadogradnjama jer su to više psihološke nadogradnje nego da je nešto poboljšano. Ako i je poboljšano korisnik neće primjetit.

0 2 hvala 0
17 godina
R36 kaže...

Ja ostao na onoj drugoj verziji Francuza (prije mj i pol) i više ništa ne instaliram. Baterija mi je odlična.,i ne vidim razloga za bilo kakvim novim nadogradnjama jer su to više psihološke nadogradnje nego da je nešto poboljšano. Ako i je poboljšano korisnik neće primjetit.

Care, najjači si sa svojim izjavama. Vidim da se učiš bit Stand-up komičar

16 godina

Danas sam prvi put priključio svoj S6 na računalo i iskočilo mi je ažuriranje softwarea, sad me interesira dali da pustim, dali ima tko tu verziju i kako je zadovoljan? I dali mogu update napraviti ali da mi sve ostane na uređaju kako je 

0 0 hvala 0
10 godina
zvonac kaže...
R36 kaže...

Care, najjači si sa svojim izjavama. Vidim da se učiš bit Stand-up komičar

To si pokupio foru od Karamarka Milanoviću :D

16 godina

Momci, moram kupiti za nećakinju kaljeno staklo za S6, pa ako mi možete preporučiti na ebayu neko provjereno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sta je sa tim updateom od 18mb?? Meni stalno stoji na edgeu kao obavijest i ne mogu maknuti a ne zelim instalirati ako ozbiljno utjece na bateriju??
Dali je tko instalirao taj update i ima li problema kakvih?

0 0 hvala 0
16 godina

Da i ja bih trebao vise info o tome update od 18MB te preporuku kaljenog stakla s ebaya

0 0 hvala 0
12 godina

staklo uzmi bilo koje, svi su manje vise isti. nema ti neke razlike ono od 10$ nije nista bolje od onog od 2$

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
SuperFulcrum kaže...
Sta je sa tim updateom od 18mb?? Meni stalno stoji na edgeu kao obavijest i ne mogu maknuti a ne zelim instalirati ako ozbiljno utjece na bateriju??
Dali je tko instalirao taj update i ima li problema kakvih?

ja san instalira i sve mi je ok

lol
17 godina
odjavljen

Ja necu instaliravati, nema smisla kad sve radi tip-top.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam stavio na T-Mobileu taj update i radi najnormalnije, ništa se nije promijenilo.

0 0 hvala 0
16 godina

Danas sam kupio kaljeno staklo u lokalnoj trgovini, platio sam 25kn, i išao sam ga sam ljepiti i sve je primilo osim ruba, uz rub je ostalo kao malo zraka na prvu ne primjetno. Dali se još kome desilo isto? 

Te sam napravio ažuriranje od 18MB uređaj i dalje odlično radi. 

0 0 hvala 0
13 godina

Meni je isto tako kod ruba zraka ostalo, normalno je to

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima li itko od vas na S6 Edge zaštitno kaljeno staklo ( od ruba do ruba ) ?

Razmišljam o kupnji, ali čitam da neki imaju problema s touchscreenom nakon što su stavili to staklo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bok, cura je kupila S6 u Santa Domenici i jos uvijek nema update za Marshmallow. Kako da ga instaliram? Ovi uredjaji iz HTa su to odmah dobili. 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Napravio sam sranje, instalirao sam Kies i otisao sam update softwarea. Na 60tak posto izbacilo je gresku i sad je S6 samo tirkizne boje sa tekstom: An error has occured while updating th device software. Use the Emergency recovery function in the Smart Switch PC software. Uredjaj ne mogu ugasiti ni nista radit na njemu. Sto da radim sad? Isao sam kliknut opet Software Update and Initialisatin i sad se to radi na nekih 25% je. Nadam se da ce sad uspjet to napravit. Sta da radim ako ne bi radilo ovo ?

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Zaboravi na kies i uradi to na ruke. Skini sa sammobile firmware i odin i odradi to kako treba ;)

10 godina
Nece mi puniti s6. 5-6 punjaca i kablova probao i nista. Jedino hoce preko USBa na kompu puniti, ali na taj nacin napuni 4-5%/h.
Hard reset napravio - ne pomaze.
Temp baterije - 30c, tako da nije niti taj slucaj.
Power+vol down napravio 20 puta valjda kazu da je to za bateriju, ali nista. 200 puta sam pokusao ukopcati kabel, i na moment mi je krenuo puniti na Xiaomi power bank, ali stalo je.
Kad punim na laptop puni svaki put bez greske, ali uzasno sporo.

Help.
14 godina

Meni nakon zadnjeg OTA od 18 MB "Android OS" drži "stay awake" konstantno. Savjeti?

Luc
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 21:22 (Luc989).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo ovo ne mogu maknut s ekrana. 

Pitanje: Kako da skinem ovo s Sammobilea? Imam samo regular download? Nasao sam T-mobile verziju.

14 godina

Nemoguće da ti nije radio emergency SW recovery iz SmartSwitcha. Ukucaš serijski broj mobitela i još nešto te traži pa skida onaj SW koji ti mob ima dok izlazi iz tvornice...

Mora radit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sad sam otisao preko SmartWatcha Software Update and Initialization. U Kiesu mi se sjebalo na 64%. Pita me neki glupi Recovery code,kojeg nigdje nema. Ovo je prvi put da se spajam na Kies ili Smartwatch s oim uredjajem. Problem mi je istotako taj što ne mogu zatvorit nikako ovaj screen! Sve kombinacije pokusao,ali nikako da se makne.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozdrav,nakon zadnjeg updatea od 18MB u potrosnji baterije android os mi trosi najvise baterije,mobitel je iz tcoma,ako netko ima neki savjet sta napraviti? Ili cekati novi update? Hvala

1 0 hvala 0
14 godina

Ista stvar kod mene. A ne želim factory reset raditi....

Luc
11 godina

Probaj samo wipe cache bez reseta iz recovery-a!?

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Uspio sam stavit mob na tehnicke postavke. Kako da sad napravim najlakse update na Marsh? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G920F/

Prvo si skini željeni soft. sa ovog linka

Pa usput odmah na istom tom linku imas i ODIN koji ce ti trebati, pa si i njega skini

Galaxy S7 Black Onyx
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice