Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.400.659
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Kordy kaže...
Šef kaže...

Flashnuo sam CheckROM, pa kroz KitchenPro temu i kernel i sad se mobitel neće boota. Zapeo je na onom žutom trokutu s uskličnikom. Nebi mi to inače bio problem, ali sad ne mogu ući u recovery...  {#}

Help!

Nije mi se to nikad dogodilo ali ako ne možeš u CWM, mislim da ćeš morati preko download moda to riješiti...probaj flashati neki drugi kernel preko odina

Pokušavam flashat CF-Root kernel, ali Odin mi ne očitava mobitel...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Kordy kaže...
Šef kaže...

Flashnuo sam CheckROM, pa kroz KitchenPro temu i kernel i sad se mobitel neće boota. Zapeo je na onom žutom trokutu s uskličnikom. Nebi mi to inače bio problem, ali sad ne mogu ući u recovery... {#}

Help!

Nije mi se to nikad dogodilo ali ako ne možeš u CWM, mislim da ćeš morati preko download moda to riješiti...probaj flashati neki drugi kernel preko odina

Pokušavam flashat CF-Root kernel, ali Odin mi ne očitava mobitel...

Uf bome gadno...

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
16 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Uf bome gadno...

Kies nije bio instaliran.

uspio sam flashat kernel preko Odina

Upao sam u CM recovery, bit će sve u redu... :)

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 15:24 (Šef).
16 godina
neaktivan

takoder...Nista ne kuzim,ako neko moze neka objasni...HVala

16 godina
neaktivan
bionda kaže...
hd22sb kaže...
bionda kaže...

A zasto ne probas napraviti update preko samog mobitela? Ides na postavke, o telefonu, aktualizacija software-a i on tamo pogleda jel ima nesto novo i odmah ti to ponudi i to je puno jednostavnije. Jedino sto jos nisam skuzila da li ima nekih razlika u update-u preko kisa ili na mobitelu.

zato što ima tu opciju tek kada nadogradi na 2.3.5

Jel mi mozes to malo detaljnije objasnit za nas koji pokusavamo shvatiti cijeli taj sistem. Imam mobitel od 8. mj (kupljen u Nj), jednom sam napravila update preko mobitela i od tada mi je na 2.3.4. Tu sam citala o 2.3.5 verziji pa i 6, na mobu mi veli da nema update-a, spojila sam ga i na kies i isto tak. Koja je razlika u tom kiesu i update-u preko moba?

To i mene zanima 

17 godina
neaktivan
deno100 kaže...
bionda kaže...
hd22sb kaže...
bionda kaže...

A zasto ne probas napraviti update preko samog mobitela? Ides na postavke, o telefonu, aktualizacija software-a i on tamo pogleda jel ima nesto novo i odmah ti to ponudi i to je puno jednostavnije. Jedino sto jos nisam skuzila da li ima nekih razlika u update-u preko kisa ili na mobitelu.

zato što ima tu opciju tek kada nadogradi na 2.3.5

Jel mi mozes to malo detaljnije objasnit za nas koji pokusavamo shvatiti cijeli taj sistem. Imam mobitel od 8. mj (kupljen u Nj), jednom sam napravila update preko mobitela i od tada mi je na 2.3.4. Tu sam citala o 2.3.5 verziji pa i 6, na mobu mi veli da nema update-a, spojila sam ga i na kies i isto tak. Koja je razlika u tom kiesu i update-u preko moba?

To i mene zanima 

Kies na mobitelu i PC je isti,samo koliko znam da na PC pravi vise problema a preko mobitela ide bolje,a o verziji softwera dali je 2.3.4,5 ili 6 ovisi na kojem ste operateru i kada oni posalju update,na vipu je trenutno 2.3.5

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
18 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

verziji softwera dali je 2.3.4,5 ili 6 ovisi na kojem ste operateru i kada oni posalju update

Hmm... da. Ali to vrijedi samo ako je telefon kupljen u VIP-u/T-Mobile-u/Tele 2.

No kaj ako je kupljen otključani, nebrendirani uređaj? Tako je kod mene i frenda...on ima 2.3.3 i nema mogućnost update-a, tako i ja imam 2.3.4 isto mi ne nudi nikakav update, niti preko kiesa, niti preko settingsta u telefonu. A i ja i on bi trebali imati mogućnost update-a na 2.3.5  (VIP i Tmobile).

everybody lies
16 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
chingy-os kaže...

verziji softwera dali je 2.3.4,5 ili 6 ovisi na kojem ste operateru i kada oni posalju update

Hmm... da. Ali to vrijedi samo ako je telefon kupljen u VIP-u/T-Mobile-u/Tele 2.

No kaj ako je kupljen otključani, nebrendirani uređaj? Tako je kod mene i frenda...on ima 2.3.3 i nema mogućnost update-a, tako i ja imam 2.3.4 isto mi ne nudi nikakav update, niti preko kiesa, niti preko settingsta u telefonu. A i ja i on bi trebali imati mogućnost update-a na 2.3.5  (VIP i Tmobile).

Ne ovisi o operateru, nego o product code-u.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
neaktivan

Jel mi može netko linkat download čistog official 2.3.5 ili 2.3.6 ROM-a da ga sam instaliram gore?

Tražio sam po XDA ali nisam uspio naći.

everybody lies

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Službeni 2.3.5 (provjereno radi): http://hotfile.com/dl/130600675/d481a34/I9100XXKI3.rar.html (šifra je samfirmware.com)

Upute za instalaciju: http://androidflip.com/install-android-2-3-5-gingerbread-xxki3-update-for-samsung-galaxy-s2-gt-i9100-installing-guide/

Na SamFirmwareu ima i 2.3.6, ali mobitel mi se s njime sam od sebe restarta pa sam se vratio na ovaj 2.3.5, bez da sam uočio neku razliku između ta dva ROM-a. 

15 godina
neaktivan

Za one koji su flashali checkROM i imaju Jkay Deluxe Settings mali tutorial što sve mogu poštelati:

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0BwliuKk2RuO_YjA5ZGI0ZGEtOTUwYi00YzI2LTljN2EtYjhjNWMzMGM0ZWEw&hl=en_US&pli=1

Ako sam ti pomogao stisni HVALA.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
E bok.... Imam jedan problem Probao sam rootat ovaj mobitel i sve je u odinu pisalo da je dobro i sve i sad se samo trebao rebootat ali kad se rebootao nije se dokraja neho ie samo stajao sa onim zutim usklicnikom i nije se nista dogadalo.... Citao sam da ga treba flashat ali nemogu jer ga odin neocitava... Mogu uci u download mode ali ne i u recovery.... Molim vas za pomoc jer novi mi je mobitel pa nezelim da ga moram bacit ako san ga pokvaria..... :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kelam kaže...
E bok.... Imam jedan problem Probao sam rootat ovaj mobitel i sve je u odinu pisalo da je dobro i sve i sad se samo trebao rebootat ali kad se rebootao nije se dokraja neho ie samo stajao sa onim zutim usklicnikom i nije se nista dogadalo.... Citao sam da ga treba flashat ali nemogu jer ga odin neocitava... Mogu uci u download mode ali ne i u recovery.... Molim vas za pomoc jer novi mi je mobitel pa nezelim da ga moram bacit ako san ga pokvaria..... :(

Na koji nacin si pokusao root-sa kojim kernelom?

14 godina
A joj sad nezz tocno jer nisam na kompu al meni je bio BUKJ3 A ja sam uzo ja mislim nesto kao WXKJ3 Nisam sto posto siguran Novi sam u ovome pa nisam ni siguran dali ste me pitali za ovo hah
15 godina
neaktivan
Kelam kaže...
A joj sad nezz tocno jer nisam na kompu al meni je bio BUKJ3 A ja sam uzo ja mislim nesto kao WXKJ3 Nisam sto posto siguran Novi sam u ovome pa nisam ni siguran dali ste me pitali za ovo hah

Nemoj ga slučajno bacat,radije ga daj meni! :) Ako možeš u download mode onda bi ti ga i Odin trebao očitati,pokreni Odin,spoji mob,pusti da instalirao drivere i onda možeš flashat.

I prije flashanja trebaš dobro proučiti šta i kako treba raditi,pogotovo ako ti je prvi put,jer "poslije flashanja nema kajanja!"{#}

18 godina
sudy_freak kaže...

Danas mi došao OTG i spojim USB stick, tipkovnicu, miš, eksterni hard disk međutim ništa ne radi {#}

Je li do MIUI-a, treba li možda u postavkama nešto, pojma nemam?!

Jesi uspio ovo riješiti? Ja sam na stocku pa mi isto ne radi.

14 godina

pa gledao sam ovi neki video i sve radio kako i on njemu je uspjelo a meni .....

nezz zasto al sve sam napravio kao i on i nije tilo......

odin ga nece da prepozna driveri su instalirani vec od kies...

al sad mi je prvi put napisalo kad sam ga spojio pisalo je usb unrecognized to mi nije prie al odin i dalje ne ocitava pustio sam bio pola sata da ga prepozna ali nista

15 godina
neaktivan
Kelam kaže...

pa gledao sam ovi neki video i sve radio kako i on njemu je uspjelo a meni .....

nezz zasto al sve sam napravio kao i on i nije tilo......

odin ga nece da prepozna driveri su instalirani vec od kies...

al sad mi je prvi put napisalo kad sam ga spojio pisalo je usb unrecognized to mi nije prie al odin i dalje ne ocitava pustio sam bio pola sata da ga prepozna ali nista

Jesi stavio mobitel u download mod? Dali ga spajaš direktno na usb ili mozda na neki hub? Jesi li izgasio Kies prije pokretnja Odina? Jesi probao izvaditi i vratiti bateriju?

14 godina

sve spajam direktno kies je ugasen udem u download mode ali ga jednostavno nevidi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kelam kaže...

sve spajam direktno kies je ugasen udem u download mode ali ga jednostavno nevidi

Moj ti je savjet da probaš na drugom kompu,bez instaliranja Kiesa,znači download mode>spajanje>instalacija drivera (automatski unutar win 7)>pokretanje Odina>flashanje.

I daj molim te ako možeš pisati barem donekle gramatički,teško te pohvatati bez zareza i točke. {#}

14 godina
DwightSchrute kaže...
Kelam kaže...

Moj ti je savjet da probaš na drugom kompu,bez instaliranja Kiesa,znači download mode>spajanje>instalacija drivera (automatski unutar win 7)>pokretanje Odina>flashanje.

I daj molim te ako možeš pisati barem donekle gramatički,teško te pohvatati bez zareza i točke. {#}

hahah ma nema problema....

Probat cu na laptopu sad, ali moram cekat da se napuni, iako nisam bas siguran ni da se puni....

14 godina

pozdrav svima.Baš me zanima a volio bih čuti i vaše mišljenje,odprilike kada bi se mogao očekivati pad cijene galaxy s2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Tomy Lee kaže...

pozdrav svima.Baš me zanima a volio bih čuti i vaše mišljenje,odprilike kada bi se mogao očekivati pad cijene galaxy s2?

Već su pale...{#} Uglavnom, pretpostavljam kad izađe S3?

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
14 godina

E mislim da nevalja uopce vise...

ON se vise nece da puni, kad idem u download mode kaze da je low battery...

kad ga ustekam na punjac on mi samo pokaze bateriju sa nekim krugom i mislim da se zamrzne tu...

stvarno nezz vise sta da radim 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kelam kaže...

kad ga ustekam na punjac on mi samo pokaze bateriju sa nekim krugom i mislim da se zamrzne tu...

A da ga odneseš na servis?

15 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Ne znam ni ja ovako napamet više,al kolega je napomenu ranije,odnesi ga na servis (pretpostavljam da imaš garanciju),napravi se mutav i reci da ti se neće upaliti i nemoj govoriti da si ga sam flashao,to poništava garanciju ako skuže i ako im se da,al to ovisi od servisera do servisera.

14 godina

To cu i napravit. Samo rec cu da sam iso updateat sa kiesom i da se nezli upaliti... ahah

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

HDR slike za novu misiju Samsung Mob!lersa.

Program je HDR Camera+

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 21:00 (Mitsuoka).

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sa kojim mobitelom su uslikane te HDR slike?

Nisam znao da i9100 ima HDR na defaultnoj kameri?

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

HDR slike za novu misiju Samsung Mob!lersa.

Lipo, ali i nije neki HDR... ?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice