Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.401.389
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

Naspram običnih slika je...

HDR Camera+ program.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

Ljudi, ispričavam se jer znam da je na ovo pitanje 100 puta odgovoreno, ali ukratko: Kako je sa unlockom na SGS2? Koliko vidim ima free app na marketu. Jel se to koristi ili ima neka bolja alternativa?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dali je moguce da slusam youtube i da surfam? Jer svaki put kada zelim surfat on mi pauzira video.....I zasto nemogu gledat live  stream pise mi da neman flash player,a imam ga

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
@ Kalem
Ako ti se da jos cackat, ostavi mob bez baterije par sati pa probaj onda u recovery u njemu napravi sve wipe-ove za pobrisat sto mozes ako uspijes onda mu flesaj villianRom 1.1 preko Odina...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ma nece vise da se puni uopce pa nemogu nista ni napravit :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nono kaže...

Ljudi, ispričavam se jer znam da je na ovo pitanje 100 puta odgovoreno, ali ukratko: Kako je sa unlockom na SGS2? Koliko vidim ima free app na marketu. Jel se to koristi ili ima neka bolja alternativa?

Ja sam svoj unlock naparvio preko tog programa..samo prati upute....5 min posla ;)

15 godina
neaktivan
naki007 kaže...
Nono kaže...

Ja sam svoj unlock naparvio preko tog programa..samo prati upute....5 min posla ;)

jedino sto ti telefon mora biti rootan... :)

17 godina
neaktivan
Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
naki007 kaže...
Nono kaže...

jedino sto ti telefon mora biti rootan... :)

Pa rootanje nije problem za napraviti...ne?

14 godina
neaktivan

Dečki svi su izgledi da prodajem svoj SGS2 sad za vikend. Pola godine me vjerno služio, i dalje stojim iza toga da boljeg mobitela od ovog još uvijek nema na tržištu. Isprobao sam sve i svašta, i vjerovali ili ne, vraćam se na Omniu 7. Zašto? Želim malo promjene, nabavit ću Omniu dosta jeftino pa ću je i prodat za te iste novce kroz koji mjesec, a SGS2 će mi izgubiti na cijeni kad dođe SGS3.

Vjerovali ili ne, stavio sam ga bio u oglas za 2700 (pola godine star, top očuvan, gar još 18 mj., full bundle) sinoć, i evo do sad me 6 ljudi zvalo, a 4 poruke na PM sam dobio.. Toliko o tome da je mobitel izgubio na cijeni. ;)

Pošto imam par sigurnih kupaca, vratio sam ga u oglas za 2900 do vikenda ako slučajno naleti netko, baš me zanima hoće li bit itko (jesam li đubre i kapitalist? {#}). Naravno da gledam da što više zaradim (baš sam đubre), al ne vjerujem da će se itko javiti za 2900, više je kao test ;)

Uvijek sam pomagao svima koliko sam god mogao bez obzira na sve prepreke foruma.. Nastavit ću vas i dalje obavještavat ukoliko saznam nešto novo iz nekih mojih izvora :)

Bilo mi je zadovoljstvo sudjelovati u raspravama sa svima vama, posebno sa sudyem, šefom, kordyem i malo starijom ekipom koji su tu od samih početaka (nemojte zamjerit kog sam zaboravio).

Toliko od mene za sada, a tko zna kud me voda odnese do vikenda :)

LP

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 9:48 (EchoOne).

9 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Uf, oprastas se kao da je smak svijeta a ne prodaja mobitela...

Ja sam ostao aktivan u Desire temi (mada slabije) i nakon promjene mobitela ', pa ti to ne treba biti prepreka sudjelovanju tu. ;)
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
15 godina
EchoOne kaže...

Bilo mi je zadovoljstvo sudjelovati u raspravama sa svima vama, posebno sa sudyem, šefom, kordyem i malo starijom ekipom koji su tu od samih početaka (nemojte zamjerit kog sam zaboravio).

Hvala, lega, bilo mi je drago također {#}
Ostat ćeš ti ovdje s nama i dalje, kada ICS dođe, kladim se da će te zanimati kako to izgleda.

Sve novosti koje si kao do sada imao, stavljaj ovdje. 

Šef kaže...
Uf, oprastas se kao da je smak svijeta a ne prodaja mobitela...

Ja sam ostao aktivan u Desire temi (mada slabije) i nakon promjene mobitela ', pa ti to ne treba biti prepreka sudjelovanju tu. ;)

Ajde Šefe, šta se buniš {#}

Čovjek je sretan što je imao takav mobitel {#}

I što je, kako je rekao sudjelovao u ovoj, jednom od najčitanijih tema na BUG-u i 3. najkomentiranijoj temi od svih mobilnih tema.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
neaktivan

SGSIII će biti najavljen sljedeći mjesec na Mobile World Congresu,znači vjerovatno onda dolazi kod nas oko 5-6 mjeseca,tako da ima još vremena za prodaju ako tko planira,da nebi počela masovna rasprodaja dvojki ha ha ha! {#}

Ako sam ti pomogao stisni HVALA.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

SGSIII će biti najavljen sljedeći mjesec na Mobile World Congresu,znači vjerovatno onda dolazi kod nas oko 5-6 mjeseca,tako da ima još vremena za prodaju ako tko planira,da nebi počela masovna rasprodaja dvojki ha ha ha! {#}

Jedino nam na SGII fali veca rezolucija sto ce naravno na SGIII staviti,bas me zanima kakva ce zvijerka biti :)

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
15 godina
neaktivan

A dobro nije ni reza tolko sad da puno fali,jedan qHD bi bio izvrstan,iskreno treba nad dobar font s dobrim kontrastom,puno se poveca citljivost tako.

Nadasve zanimljivo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Imam problem sa jačinom zvuka kada s nekim razgovaram.

Čini mi se da kada ga baš približim uhu glas se stiša, a kada ga malo maknem opet se pojača...

Se  može to di isključit pa da mi bude zvuk kako spada, a ne da trebam radit kerefeke oko uha. tnx

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moje "prognoze" za novi SGSIII:

4,5 in super amoled 1280*720,vjerovatno 3D

quad core procesor vjerovatno 1,5 GHz

2 GB RAM

ICS sa touchwizom 5.0

baterija 1900 mah

camera 12 mpx

NFC

{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo jedne dobre vijesti za sve flashoholike..

Aj sjetite se koliko ste puta zapeli u nekom bootloaderu, pa flash kernela preko Odina pa opet neće upalit, pa opet neki bootloader, pa ste u banani ne znate zašto neće... bla bla bla..

DarkyROM ekipa je izbacila jedan odličan ROM, isti onaj full relese KL1, samo prepakiran za flash preko Odina ;)

Napomena: Onaj repartition, sam će staviti kvačicu kada posložite sve za flash ROM-a, jer i treba biti kvačica zbog toga što se flasha ROM, a ne kernel ;)

LINK

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

2 GB RAM

ICS sa touchwizom 5.0

baterija 1900 mah

camera 12 mpx

NFC

{#}

Prenabijeno po meni.. S djelom nagađanja se slažem, ali ne i sto se povecenja ekrana tice.. U to ne vjerujem, mislim da ce zadrzati istu velicinu, jer ako krenu povecanja pa ko ce to ispratiti sve, za par godina ces na kraju trebati nekakav tobolac na leđima imati da mozes mobitel u grad ponjeti jer u đep nece stati.. 3D vjerujem da bi mogao biti.. Quad vjerovatno, ali nekako u 2 GB rama sumnjam..

17 godina
EchoOne kaže...

Dečki svi su izgledi da prodajem svoj SGS2 sad za vikend. Pola godine me vjerno služio, i dalje stojim iza toga da boljeg mobitela od ovog još uvijek nema na tržištu. Isprobao sam sve i svašta, i vjerovali ili ne, vraćam se na Omniu 7. Zašto? Želim malo promjene, nabavit ću Omniu dosta jeftino pa ću je i prodat za te iste novce kroz koji mjesec, a SGS2 će mi izgubiti na cijeni kad dođe SGS3.

Vjerovali ili ne, stavio sam ga bio u oglas za 2700 (pola godine star, top očuvan, gar još 18 mj., full bundle) sinoć, i evo do sad me 6 ljudi zvalo, a 4 poruke na PM sam dobio.. Toliko o tome da je mobitel izgubio na cijeni. ;)

Pošto imam par sigurnih kupaca, vratio sam ga u oglas za 2900 do vikenda ako slučajno naleti netko, baš me zanima hoće li bit itko (jesam li đubre i kapitalist? {#}). Naravno da gledam da što više zaradim (baš sam đubre), al ne vjerujem da će se itko javiti za 2900, više je kao test ;)

Uvijek sam pomagao svima koliko sam god mogao bez obzira na sve prepreke foruma.. Nastavit ću vas i dalje obavještavat ukoliko saznam nešto novo iz nekih mojih izvora :)

Toliko od mene za sada, a tko zna kud me voda odnese do vikenda :)

LP

Ja bi svoj galaxy s2 star 40 dana odmah prodao da mogu da dobijem te pare, ali nazalost ovdje u Bosni je tesko prodati skupe telefone....

16 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

2 GB RAM

ICS sa touchwizom 5.0

baterija 1900 mah

camera 12 mpx

NFC

{#}

2000mAh baterija, bez 3D ekrana ;)

Ni za RAM nisam baš siguran, tako puno, a ni za kameru

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
15 godina
neaktivan

Da bude ovako:

4.5" 720p ekran ali u istom kucistu

Super Amoled+,bez pentile matrice.

1,5Gb rama,dakle 1.2Gb iskoristivo

Dual Core 2Ghz,ili neki Quad na 1.2Ghz+

Grafa barem 3x jaca,kako bi bila dovoljna za ekran,iako se ne moramo brinuti,obicno je povecanje svake generacije i preko 5x.

Da 32Gb bude standard,onda ni netreba MicroSD slot,iako bolje da ima 16/32 uz mogucnost prosirenja.

Kamera nek bude 10Mpix al sa boljim senzorom,iako,dovraga,kamera na SGS2 je bolesna.

Cisto male preinake,nista posebno zapravo.

SGS2 je bio revolucija u malom,SGS3 samo treba biti malo bolji,i vec je i to previse.

I da obicno novi procevi manje trose,sad su napravili i RAM za mobitele koji trosi 25-50% manje struje,i neka jos ekran manje trosi i to je to.

Taman da stave onu 2000mAh koja dolazi kao opcionalna za SGS2 i neka bude iste debljine kuciste,bolestina od mobitela.

Nemam pojma sta ce im jos preostat za SGS4,ali ovo bi doslovno bilo apsolutno savrsenstvo. 

Mozda jos USB 3.0 i neki goodiesi ali eto...

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 18:05 (BMK).
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Na eBayu se polovni prodaju za jos vece pare ^^

P.S. Mislim da ce "tabphone" postati in {#} 

You cannot change your fate, no man can...
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 19:12 (Dark Prince).
16 godina
neaktivan
Dark Prince kaže...

Na eBayu se polovni prodaju za jos vece pare ^^

P.S. Mislim da ce "tabphone" postati in {#} 

već jesu in i mislim da bi baš zbog toga sgs3 mogao na 4,5"

nadalje mislim da neće biti ovako tanak, jer upravo je to što ga čini odličnim mobom, kada ga se stavi u džep bez obzira na veličinu ni ne osjeti se

15 godina
neaktivan

Kad se već igramo špekulacijama,da vidimo slijedeće?

Nakon izlaska SGSIII planirate li svoj ljubljeni mobitel prodati i nabaviti novi model:

8 Da
5 Možda
11 Ne
1 Ma daj,sahranit će me sa SGSII
1 Kupujem Iphone5 kad izađe :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

Nakon izlaska SGSIII planirate li svoj ljubljeni mobitel prodati i nabaviti novi model:

Ja ću vjerojatno vršit zamjenu sa Samsungom.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Nemojte mi zamjerit ja sam njubara teška inače :P , ali da li je ovo novi leak: http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona ( Android 4.0.3 I9100XXKPA , pogledajte pod "latest firmware" ). I ako je, da li donosi što novo? 

Punisher
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
DwightSchrute kaže...

Ja ću vjerojatno vršit zamjenu sa Samsungom.

Ti si sretnik izvan konkurencije {#}

dani500 kaže...

Nemojte mi zamjerit ja sam njubara teška inače :P , ali da li je ovo novi leak: http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona ( Android 4.0.3 I9100XXKPA , pogledajte pod "latest firmware" ). I ako je, da li donosi što novo? 

Mislim da je,jer je zadnji koji sam ja flashao i napravio mini review je I9100XXKP8 iz prosinca,a ovo je I9100XXKPA iz siječnja,a za razlike pojma nemam,jel flashao tko?

16 godina
neaktivan

Hahaha evo ja flashao! Samo da "obidjem" po sustavu malo pa da vidim da li je stabilan ! :P

• Touch Response is better than ever,
  • Over all UI is faster and smoother,
  • Battery life is better than all other previous builds,
  • Firmware is much more stable and crashes less than compared to other versions

Punisher
16 godina
neaktivan

Evo još malo igranja sa fotoaparatom

Žnjan - Kalafatić - Firule

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 23:16 (Mitsuoka).

6 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice