Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.400.417
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Zasto uopce stavljate MIUI?

Prelose izgleda, ko iOS, radije si onda iP4S kupite, mislim, ne vidim smisao. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
BMK kaže...

Ja sam probao,pa maknuo,nisam baš neki veliki fan,više mi se sviđa stock,al ajde,razumjem ekipu kojoj je dosadio stock pa je željna promjene a sviđa im se MIUI. {#}

Ako sam ti pomogao stisni HVALA.
15 godina

OMG, nemojte ni pokušavati.

Mislim da je dovoljno koliko je zanimanje, stranice su im down -.-''

Download krenuo, 474 kbps download.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 22:22 (sudy_freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BMK kaže...

Da, liči na iOS, ali to nije razlog da kupij ajdFon {#}
Smisao je taj što donosi hrpu noviteta, stvarno u odnosu na Samsung based ROM-ove.

Skoro mjesec i više dana koristim MIUI i niti jedne kritike nemam.
Pogotovo ako ovaj ICS dobro radi, uff. 

DwightSchrute kaže...

Ja sam probao,pa maknuo,nisam baš neki veliki fan,više mi se sviđa stock,al ajde,razumjem ekipu kojoj je dosadio stock pa je željna promjene a sviđa im se MIUI. {#}

MIUI je stvarno super, osim HD ikona, i noviteta, fluidnost dolazi do izražaja.

Kao što rekoh, ako je ovaj MIUI 2.1.6 s ICS-om dobar, me gusta {#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
neaktivan
BMK kaže...

Liči pomalo na iOS, ali puuuno više od toga. Možeš ga uredit po svojim željama i sveukupno gledano, odličan je!

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
17 godina
odjavljen

Po mojem mišljenju je to GB... imaš tamo changelog i za miui 2.1.6 (GB 2.3)

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 22:33 (Kordy).

0 0 hvala 0
15 godina
Kordy kaže...

Šefe, slažem se.

Evo, instalirano, idem sada probati bez wipe-a pokrenuti, btw. pričam o ovome.
MIUI ROM 2.1.6 Changelog (ICS 4.0) 

15 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
bionda kaže...

A zasto ne probas napraviti update preko samog mobitela? Ides na postavke, o telefonu, aktualizacija software-a i on tamo pogleda jel ima nesto novo i odmah ti to ponudi i to je puno jednostavnije. Jedino sto jos nisam skuzila da li ima nekih razlika u update-u preko kisa ili na mobitelu.

zato što ima tu opciju tek kada nadogradi na 2.3.5

Jel mi mozes to malo detaljnije objasnit za nas koji pokusavamo shvatiti cijeli taj sistem. Imam mobitel od 8. mj (kupljen u Nj), jednom sam napravila update preko mobitela i od tada mi je na 2.3.4. Tu sam citala o 2.3.5 verziji pa i 6, na mobu mi veli da nema update-a, spojila sam ga i na kies i isto tak. Koja je razlika u tom kiesu i update-u preko moba?

17 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...
Kordy kaže...

Šefe, slažem se.

Evo, instalirano, idem sada probati bez wipe-a pokrenuti, btw. pričam o ovome.
MIUI ROM 2.1.6 Changelog (ICS 4.0) 

Znam ,ali mislim da se to ne odnosi na GS II, ako skrolaš dolje vidjet ćeš changelog iste verzije ali u zagradi piše da je to GB

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 22:36 (Kordy).
15 godina
Kordy kaže...

Znam ,ali mislim da se to ne odnosi na GS II, ako skrolaš dolje vidjet ćeš changelog iste verzije ali u zagradi piše da je to GB

Oduševljenje je brzo splasnulo.

xD(A)

Ništa, ostat ću na ICS "ROM-u" {#}

Edit: Probati ovu igru.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 0:15 (sudy_freak).
17 godina
neaktivan

S baterijom sam super zadovoljan na turkbey romu i siyah 2.6.4 kernelu ukupno 16 h upaljen,zaslon(50% svjetlina) 1 h i 20 min,pricanje 2h i 20 min,ostalo 53%
Znaci 2 dana bez problema,zbilja impresivno za ovakvu masinu

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 2:12 (chingy-os).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Dodge_167 kaže...

CM7 nisam mogao nikako naci, isto tako niti original MIUI.

Darky sam probao, ine sviđa mi se jer vise volim "stock feel" bez ikakvih kozmetickih promjena (znam, picajzla sam kad su u pitanju takve stvari)

Čini li mi se ili omg?

MIUI je dobio ICS?

Evo vam bejbe, changelog. download.

Idem probati, samo ako netko ima 1.12,30 skinutu?
Da si ne shebem, a ne da mi ga se backupati. 

MIUI ima ICS za Nexus S

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Mitsuoka kaže...

MIUI ima ICS za Nexus S

Sad mi kažeš {#}

Anyway, stavio sam 2.1.6 na SGS II i onako, malo samo neke animacije sređene.

16 godina
neaktivan

slusaj.. neko je na forumu, neko se opija, i taj neko ujutro mora ic sic drva... nista sutra navecer parteeeeey.. 

Jedva cekam MIUI ICS na Desireu :) SGS II mi je i na stocku dobar

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

Pozdrav svima.namjeravam kupiti Galaxy s2 pa sam otišao u tele2 danas,ali prodavačica mi rekla da se mob na bonove može kupiti samo preko web shopa.Ima li tko iskustva sa tom vrstom kupovine?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tomy Lee kaže...

Pozdrav svima.namjeravam kupiti Galaxy s2 pa sam otišao u tele2 danas,ali prodavačica mi rekla da se mob na bonove može kupiti samo preko web shopa.Ima li tko iskustva sa tom vrstom kupovine?

Where is problem?

Pretpostavljam da je kao sa svakom online narudžbom.

• registriraš se
  • odabereš mobitel
  • ispuniš sve potrebne obrasce
  • odabereš način plaćanja i dostave
  • dobiješ mobitel i uživaš u njemu

Ne znam što bi bio problem.

17 godina
odjavljen
Bilo bi bolje da pitas u temi vezanoj za tele2...vjerojatno tamo netko ima vise iskustva s time...

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Dosad sam koristio Gingerbread 2.3.5, a sad bih htio probati novi MIUI i Darky. Nažalost imam problem... imam 3e recovery koji mi ne dozvoljava instalaciju ClockworkMod Recoveryja. Kad napravim flash ClockworkModa iz ROM Managera, samo mi prilikom podizanja bootloadera javi: "E: failed to verify whole-file signature" i ne instalira mi ClockworkMod. Našao sam na XDA forumu neki zamjenski Recovery file koji navodno isključuje provjeru tog signaturea u 3e recoveryju, ali to mi jednostavno ne radi.

Može li se nekako napraviti downgrade na 2e recovery (i kako), postoji li neko drugo rješenje mojeg problema? HVala svima!

14 godina
neaktivan

Da li IMEI broj na mom SGS 2 ima podatke koji nam nesto mogu reci o telefonu, mislim kao IMEI na Nokia mobitelima? Zna li ko koji broj sto znaci?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

------

Edit: Za krivi podforum pitanje postavljeno..

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 14:19 (majdo).
15 godina
Dobivamo recovery mode s podrskom za touch screen?
Steta, bas mi je CEM bio super s onim klikanjem.

http://www.xda-developers.com/android/team-utterchaos-brings-you-touch-enabled-recovery-on-even-more-devices/
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Meni je ovo genijalna stvar na desireu
17 godina
odjavljen

Nisam ni znao da postoji CWM sa touchom...

Uglavnom, malo je offtopic ali trebam pomoć... Trenutno sam na T-mobileu i previše mi je davati 30 kn/mj sa salda za 150 mb prometa...

Zanima me koji operater pruža najnižu cijenu interneta s time da bi želio plačati preko salda...? Vidio sam da TELE2 ima smart tarifu za 30 kn mjesečno...

Jel ima tko iskustva s time, ima li kakva "caka" jer mi to nekako izgleda prejeftino...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nema cake.30kn mjesecno.

Sad ne znam al ak kupis 50kn dobijes jos 50kn ili tako nesto pa imas za 3mj s jednim bonom,ako jos uvijek daju +50kn.

U tome ti je 1Gb prometa i 300min,poruke se dodatno naplacuju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U Tele sluzbi za korisnike su mi rekli da se ta smart tarifa placa 30 kn samo 12. i 1. mjesec, a potom se vraca na staru cijenu od 60 kn

15 godina
Kordy kaže...

Uglavnom, malo je offtopic ali trebam pomoć... Trenutno sam na T-mobileu i previše mi je davati 30 kn/mj sa salda za 150 mb prometa...

Zanima me koji operater pruža najnižu cijenu interneta s time da bi želio plačati preko salda...? Vidio sam da TELE2 ima smart tarifu za 30 kn mjesečno...

Jel ima tko iskustva s time, ima li kakva "caka" jer mi to nekako izgleda prejeftino...

Zvao sam TELE2 da pitam to za SMART 30kn, da li je u to samo za ovo božićno vrijeme ili neki određeni period za onoga tko je uplatio u promotivnom roku. A dobio sam neku žensku koja kao da je sekretarica, samo čita pojedinosti koje i sam mogu pročitat na netu, a konkretan odgovor na pitanje nisam dobio.

S tim da simpa nije loša, preneseš broj i za 50kn mjesečno na bonove imaš 1gb prometa i 1000SMSova, ali kako vidim ti si T-mobile pa ništa od toga.

EDIT: Evo vidim kolega iznad je odgovoria.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno svježim vjestima
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 13:33 (Vapor).
16 godina
Vapor kaže...
A dobio sam neku žensku koja kao da je sekretarica, samo čita pojedinosti koje i sam mogu pročitat na netu, a konkretan odgovor na pitanje nisam dobio.

Ništa čudno za njih i njihovu podršku. Više znam ja od 80% njihovih zaposlenika.

16 godina
neaktivan

Flashnuo sam CheckROM, pa kroz KitchenPro temu i kernel i sad se mobitel neće boota. Zapeo je na onom žutom trokutu s uskličnikom. Nebi mi to inače bio problem, ali sad ne mogu ući u recovery...  {#}

Help!

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Šef kaže...

Flashnuo sam CheckROM, pa kroz KitchenPro temu i kernel i sad se mobitel neće boota. Zapeo je na onom žutom trokutu s uskličnikom. Nebi mi to inače bio problem, ali sad ne mogu ući u recovery... {#}

Help!

Nije mi se to nikad dogodilo ali ako ne možeš u CWM, mislim da ćeš morati preko download moda to riješiti...probaj flashati neki drugi kernel preko odina

17 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Sto se tice te smart tarife vjerojatno se uskoro vraca na staro kao sto je kolega napisao,najbolja tarifa ti je na tomatu za 90kn imas 500 poruka prema svima,500 minuta i 500 MB,jedino jos placas uspostave.

Ja prelazim sa vipa na tu tarifu,a sto se tice kvalitete veze nebi trebalo biti problema posto je tomato od VIP-a pa sve ide isto kao i na vipu.

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice