Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.383.684
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav, novi sam ovdje i već neko vrijeme čitam ovaj topic :DD

namjeravam staviti Speedmod K2-16 na GS2 pa me zanima par stvari...

1. Jel bolji SiyahKernel ili Speedmod kernel ? (ako gledamo trajanje baterije i brzinu mobitela)

2. Kako skinuti taj žuti trokut koji nastane nakon flasha?

3. Kada stavim speedmod, dali mi je GS2 rootan i dali onda mogu staviti aplikaciju Superuser?

4. čitao sam prošle postove i ne razumijem što je to undervolting, ćemu to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Debilder kaže...

mene muči dal je neki problem s matičnom ili nešto jer mi troši 10% po satu u mirovanju s postavkama s 26 strane s ugasenim wlan, gps...

doduse tek mi je drugo punjenje baterije....

probat cu s romom/kernelom pa cu vidit...

jel nekome na početku ovako losedrzala baterija?

-

-- Kad sam ga ja tek nabavio, baterija mi se nije tako trošila kao tebi, bojim se da je to nešto do hardvera. Probaj odnjet u servis ako se problem ne riješi sam od sebe, pošto je uređaj nov...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 22:14 (AngryBird).
14 godina
neaktivan
AngryBird kaže...
Debilder kaže...

mene muči dal je neki problem s matičnom ili nešto jer mi troši 10% po satu u mirovanju s postavkama s 26 strane s ugasenim wlan, gps...

doduse tek mi je drugo punjenje baterije....

probat cu s romom/kernelom pa cu vidit...

jel nekome na početku ovako losedrzala baterija?

-

-- Kad sam ga ja tek nabavio, baterija mi se nije tako trošila kao tebi, bojim se da je to nešto do hardvera. Probaj odnjet u servis ako se problem ne riješi sam od sebe, pošto je uređaj nov...

e hebi ga sad više nisam pametan... ajd otavit cu ga jos dan dva da vidim... ugasit cu i lock screen, mada mi se ta opcija bas svidja :D

EDIT: e sad vise neznam ko je tu lud :D pogasio sam jos neke stvari i ne da baterija ne pada nego raste lagano :D :D :D bez punjenja :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 0:36 (Debilder).
15 godina
neaktivan

kako maknutu superuser? posto sam stavio speedmod kernel superuser mi se pojavio i sad bi kao mob trebao biti rotan...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AngryBird kaže...

3. Kada stavim speedmod, dali mi je GS2 rootan i dali onda mogu staviti aplikaciju Superuser?

2. taj žuti trokut može se skinuti USB Jig-om http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/prodajem-jig-301k-samsung-galaxy-oglas-2484374 radi 100% ja sam tog naručio jer nisam mogao sa e-bay-a

3. ja sam jučer stavio speedmod i primjetio sam da je mob rootan...automatski mi se pojavio superuser

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 8:59 (bobo23).
14 godina
neaktivan
bobo23 kaže...
AngryBird kaže...

2. taj žuti trokut može se skinuti USB Jig-om  http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/prodajem-jig-301k-samsung-galaxy-oglas-2484374  radi 100% ja sam tog naručio jer nisam mogao sa e-bay-a

3. ja sam jučer stavio speedmod i primjetio sam da je mob rootan...automatski mi se pojavio superuser

glupo mi je sad dati 50 kn za taj usb jig, jel ima neki drugi način? Dali je loše ako se taj trokut uopce ne skine?

15 godina
neaktivan
AngryBird kaže...
bobo23 kaže...
AngryBird kaže...

2. taj žuti trokut može se skinuti USB Jig-om http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/prodajem-jig-301k-samsung-galaxy-oglas-2484374  radi 100% ja sam tog naručio jer nisam mogao sa e-bay-a

glupo mi je sad dati 50 kn za taj usb jig, jel ima neki drugi način? Dali je loše ako se taj trokut uopce ne skine?

možeš ga i sam napraviti a mislim da postoje i drugi način da ga makneš. malo googlaj. nije loše ako se ne makne,to ti samo broji kolko puta si fleshnuo ROM/kernel

mene osobno je smetalo pa sam kupio taj Jig

14 godina
neaktivan

kad sam imao uključenu opciju da mi aplikacije mogu koristiti podatkovni promet baterija 10%7h se trosila, to ugasio trosi 1%/2h. dal je moguce da to stvarno tolko papa bateriju?

1 0 hvala 0
14 godina

Jel zna neko di mogu skinuti offical Vip firmware za ovaj mob ? Moram ga nosit na garanciju pa mi treba.

Našao sam :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 14:06 (nanek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
imas usb jig na ebayu za 11 kn
14 godina
neaktivan
naki007 kaže...
imas usb jig na ebayu za 11 kn

Upravo to, ovo je presmijesno sto lik prodaje za 50 kn.. ja ga narucio sebi cisto preventive radi ako zareba ikada, za 0.99$, postarina ukljucena u cijenu.. :D

14 godina
neaktivan

Jel netko zna dali treba brisati Cache i Dalvik cache nakon flešanja kernela?

Jel ima još nekih caka kojima se može produžiti trajanje baterije osim Custom ROM-a (ne želim ga stavljat jer čekam ISC 4.0.0) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AngryBird kaže...

Jel netko zna dali treba brisati Cache i Dalvik cache nakon flešanja kernela?

Jel ima još nekih caka kojima se može produžiti trajanje baterije osim Custom ROM-a (ne želim ga stavljat jer čekam ISC 4.0.0) ?

imaš na strani 26...na dnu

18 godina

konačno stigao upgrade na Vipu na 2.3.5

Čvarci su bomboni od svinje

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jesi stavio taj firmware 2.3.5 za Vip  i dali mozes malo reci kakva je baterija i ostalo

18 godina
hrcpin kaže...

jesi stavio taj firmware 2.3.5 za Vip  i dali mozes malo reci kakva je baterija i ostalo

Stavio ga, a malo mi je prerano govoriti kakva je baterija nakon što je update stavljen prije 8 sati... {#}

Mene puno više zanima hoće li prestati moji problemi s uspostavom poziva...

EDIT: 'Preživio' devet uspostava poziva do sada bez greške. Baterija za nešto više od 12 sati na 93%, ali većinom je bio stand-by preko noći...

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 13:24 (bocic).
16 godina
bocic kaže...
hrcpin kaže...

Stavio ga, a malo mi je prerano govoriti kakva je baterija nakon što je update stavljen prije 8 sati... {#}

Mene puno više zanima hoće li prestati moji problemi s uspostavom poziva...

EDIT: 'Preživio' devet uspostava poziva do sada bez greške. Baterija za nešto više od 12 sati na 93%, ali većinom je bio stand-by preko noći...

To i mene zanima pošto je i moj iz Vip-a(mada sam na tele2)..otključan kodom..kaže da nema update-a,a stock je 2.3.3.

To je u biti jedina mana koju imam na mobu..znači nekad neće uspostaviti poziv-bilo da zovem ili me neko zove. Tada pomaže jedino gašenje-paljenje moba..

Anyway danas sam dobio MHL link naručen prije skoro 2 mjeseca s ebay-a(nikad nisam toliko dugo nešto čekao-obično oko 15-ak dana traje shipping).

Dojmovi..hmm..radi i slika i audio je prva liga ali ima i bugova. Problema ima u smislu da slika neobjašnjivo prekida u nekim nepravilnim intervalima na defaultnom playeru kada pustim video. Probao i rock player i ista stvar. Prekida i kad je samo uključen bez da je upaljen video znači samo mirror. Nije to toliki problem jer nekad radi bez problema i ne prekida.. Smrdi mi da je software u pitanju. Probao s 3 različita hdmi kabela i ista stvar. Kada nestane slike potrebno je samo ištekati(microusb) i ponovo uštekati kabel. Ponekad mi se to događa i kada je hdmi putem pc-a na tv spojen, ali slika nestane sekundu dvije i dođe sama. 

Da zaboravio sam..mora biti uštekan punjač(micro usb) u MHL link inače neće raditi. Na youtube-u sam vidio kako tip govori da ne treba biti punjač uštekan za rad, ali ono nije ovaj jeftinjak.

Sve u svemi nije loše, a bugovi će nadam nestati s nekim novijim verzijama software-a(ICS) ili bar 2.3.5. Plaćen je 13$ i nešto sitno.

Ispričavam se na podužem tekstu..

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 14:57 (Crojumper).
15 godina

Radi li WiFi dok je uključen jer sam čitao da WiFi signal neradi dok je MHL uključen?

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crojumper kaže...

ovaj jeftinjak.

Sve u svemi nije loše, a bugovi će nadam nestati s nekim novijim verzijama software-a(ICS) ili bar 2.3.5. Plaćen je 13$ i nešto sitno.

Možda zato što je jeftinjak i imaš bugove?

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
16 godina
Vapor kaže...

Radi li WiFi dok je uključen jer sam čitao da WiFi signal neradi dok je MHL uključen?

Radi uredno.

Šef kaže...
Crojumper kaže...

ovaj jeftinjak.

Možda zato što je jeftinjak i imaš bugove?

Vrlo lako moguće da je i do MHL-a. Još ću se malo s njim igrati pa ću vidjeti.

15 godina
neaktivan

Poz svima!

Imam jedno pitanje vezano za sgs2.. Ugl stavio sam stock rom 2.3.5. (Android verzija 2.3.5          Osnovna verzija 19100XXK13          Kernel verzija 2.6.35.7-I9100XXK12-CL577579 se.infra@SEP-55 #2       Broj verzije GINGERBREAD.XXK13) - (ispricavam se ako sam naveo nepotrebne informacije xP)  i sad bi ga htio vratit na pocetni 2.3.3 ... 

http://androidflip.com/how-to-root-samsung-galaxy-s2-on-android-2-3-5-xxki3-gingerbread-firmware/    -    pomocu te stranice sam stavio 2.3.5.

sta mai
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo mene opet u svezi MHL linka...

Nakon podužeg isprobavanja moram reći da nisam više imao problema u prekidima slike..sve radi kako treba..

Jedina zamjerka je ta da iako je spojen micro usb na MHL link mobitel se ne puni automatski već prvo pokaže da puni i nakon 2-3 minute više ne puni..(čudno)

Neznam što je uzrok tomu, ali sada radi sve kako treba..ni jedan prekid u cca.5-6 sati neprekidnog korištenja..pozdrav svima..

Moj PC  
3 0 hvala 5
14 godina
neaktivan

Što se tiče punjenja, to je vjerojatno jer je jeftinjak. Po mom (nimalo stručnom) mišljenju, negdje gubi kontakt za punjač i prestaje puniti.. Sad je samo pitanje zašto i gdje..

16 godina

Pozdrav ljudi, imam pilu par dana:)

Na stock romu sam.

Može li pitanje, kako da namjestim da mi pokazuje postotak baterije gore na bateriji ili negdje pored?

Hvala:)

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Circle Battery Widget

http://alturl.com/znqs8

14 godina
neaktivan
nino_z kaže...

Circle Battery Widget

http://alturl.com/znqs8

Da, ali on misli gore u status baru da mu piše.

Jedini način (osim ako ne želiš gore imati 2 ikone za bateriju, jednu lijevo skroz, a drugu desno normalnu) je da staviš neku temu na mobitel, a mislim da to ne ide bez roota.

16 godina

Da, tako sam mislio, gore u status baru, mislim da sam negdje vidio sliku, sa lijeve strane postotak baterije a sa desne normalno baterija.

Nebi stavljao custom još:)

16 godina
dalja46 kaže...

Da, tako sam mislio, gore u status baru, mislim da sam negdje vidio sliku, sa lijeve strane postotak baterije a sa desne normalno baterija.

Nebi stavljao custom još:)

Imaš na marketu tih battery widgeta. Nađi neki koji ima podršku za status bar i instaliraj ga.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 11:30 (zabranjeniples).
14 godina
neaktivan

U tom slučaju imaš dosta widgeta nekih i aplikacija. Ukucao sam u market battery statusbar" i prvo što je izbacio da zadovoljava tvoje kriterije je "Battery Indicator". Potraži na marketu i samo instaliraj aplikaciju ;)

18 godina

Ja koristim neki "Battery Indicator" (baš se tako zvoe) i solidan je, a ima upravo ono što tražiš. Nađi ga na marketu.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice