Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.372.255
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Hvala ekipa puno...uspio sam se spojit ali tako da sam mac adresu ubacio rucno u ruter
nego zanima me bas,malo sam kopao i vidim da je u njemu njemacki vodafon origigi...to mi totalno nije jasno???a kupljen je u t-mobile.
Jos nesto,sad je mob na punjacu i na wifi sam spojen...jel se i vama poprilicno zagrije telefon prilikom punjenj/surfanja??? hvala...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
locki kaže...
Hvala ekipa puno...uspio sam se spojit ali tako da sam mac adresu ubacio rucno u ruter
nego zanima me bas,malo sam kopao i vidim da je u njemu njemacki vodafon origigi...to mi totalno nije jasno???a kupljen je u t-mobile.
Jos nesto,sad je mob na punjacu i na wifi sam spojen...jel se i vama poprilicno zagrije telefon prilikom punjenj/surfanja??? hvala...

već je netko spominjao to ranije, naime nije baš preporučljivo u isto vrijeme koristiti i puniiti telefon

15 godina
locki kaže...
jel se i vama poprilicno zagrije telefon prilikom punjenj/surfanja??? hvala...

Ni u kojem slučaju nemojistovremeno puniti i koristiti mobitel.

Naime, ako imaš laptop i ako išta znaš o čuvanju baterije na laptopu, isto vrijedi i ovdje.

Dakle, kada se puni - puni se!
Ako ga želiš korisiti - ne puni! 

A razlog zagrijavanja također se krije u tom istovremenom izvođenju radnji punjenje/korištenje.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
locki kaže...

Naime, ako imaš laptop i ako išta znaš o čuvanju baterije na laptopu, isto vrijedi i ovdje.

A razlog zagrijavanja također se krije u tom istovremenom izvođenju radnji punjenje/korištenje.

kad vec spominjes laptop...uvijek sam radio svasta dok se baterija punila...tako da...

al okej,u svakom slucaju nisam ga kupio da ga nesmijem koristit dok se puni. ja sam kupio njega,ne on mene ;)

hvala na info :)

15 godina

Glupani. Nije propust, nego su oni nesposobni tulci pa sve što ne radi samo smatraju to "propustom" i nevaljalim.
lol {#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
protjeran

Alo ekipa, upravo mislim staviti Lightning Rom 6.1 sa Speedmod Kernelom T41 da dobim ROOT, CWM, itd.

Nakon toga hocu staviti Darky-a XXKI3 R2 sa Supercore 2.0 kernelom, međutim sve sam naso i skinuo ali taj hebeni SUPERCORE 2.0 kernel ne mogu nigde naci.

Recite mi molim vas da li on dolazi sa Darkyem ili ako ne, molio bi da mi neko da link da ga napokon skinem.

Itko????????????????

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

I da, skinuo sam Siyah-NTT-v1.7.8 kernel pa da li itko ima iskustva sa njime i da li je kompatibilan sa Lightening i Darky ROM-om.

Btw  overclock 0.150-1.6 Mhz undervolt 800-1500 mV odlican prijem touch-a fixed pun qurac bug-ova itd.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 0:09 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
daniel.hajdinjak666 kaže...

Alo ekipa, upravo mislim staviti Lightning Rom 6.1 sa Speedmod Kernelom T41 da dobim ROOT, CWM, itd.

Nakon toga hocu staviti Darky-a XXKI3 R2 sa Supercore 2.0 kernelom, međutim sve sam naso i skinuo ali taj hebeni SUPERCORE 2.0 kernel ne mogu nigde naci.

Recite mi molim vas da li on dolazi sa Darkyem ili ako ne, molio bi da mi neko da link da ga napokon skinem.

Itko????????????????

Iako opet riskriram karton, neću prešutit..

Te tri šestice u nicku će ti pomoć u životu jednako koliko i kravi da zapleše balet.

Jednostavno ne shvaćam ljude koji u svom nicku žele počastit vraga sa njegovim brojem. Budala svakim danom sve više i više, al dobro.. Tvoj izbor, na meni je bilo da ti kažem ;)

Prvo skini supercore 1.6 ili 1.7 i flashaj ga. Tek onda možeš flashat Darky KI3 ROM, u kojem dolazi i kernel (supercore 2.0) i modem i ROM. Znači jednom kad si flashao supercore 1.6, flashash samo Darky XXKI3 ROM i to je to.

http://sourceforge.net/projects/ficeto.u/files/KI3/

I daj mi reci di si našao KI3 R2?

Ja vidim samo BASE ROM?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 0:51 (qube).
17 godina

Kupil sam si Micro-B USB OTG kabel na preporuku nekoga sa foruma. Kupljen je prek ebaya od nekog kineza koji ima đabaleske poštarinu i ispalo me recimo 3$ lol.

Link ako neko ga zanima.

Prek tog kabla možete spajat recimo usb stick s njega kopirat ili na njega kopirat. Možete spojiti miša tak da vam se pojavi kursor i peglate po telefonu s mišem lol.

Uglavnom 3$ za niti pedalj kabla koji dojde za tjedan dana iz kine a omogućava spajanje sticka ili miša. Nisam probal sa wireless mišem, probam kad doma dojdem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 9:25 (NEW_MAN).
15 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Kupil sam si Micro-B USB OTG kabel na preporuku nekoga sa foruma. Kupljen je prek ebaya od nekog kineza koji ima đabaleske poštarinu i ispalo me recimo 3$ lol.

Link ako neko ga zanima.

Prek tog kabla možete spajat recimo usb stick s njega kopirat ili na njega kopirat. Možete spojiti miša tak da vam se pojavi kursor i peglate po telefonu s mišem lol.

Uglavnom 3$ za niti pedalj kabla koji dojde za tjedan dana iz kine a omogućava spajanje sticka ili miša. Nisam probal sa wireless mišem, probam kad doma dojdem.

Radi i wireless miš :) i tipkovnica radi!

najvažnije mi je to da se kopira sa usb-a

17 godina
Narucil sam si MHL HDMI Micro USB to HDMI.
Ima ko da je kupil i isprobal tak neki uređaj?
Kroz dva tjedna budem dobil pa javim dojmove.
Btw 16$ sam platil.
15 godina
NEW_MAN kaže...
Narucil sam si MHL HDMI Micro USB to HDMI.
Ima ko da je kupil i isprobal tak neki uređaj?
Kroz dva tjedna budem dobil pa javim dojmove.
Btw 16$ sam platil.

Naručio je jedan kolega, ali još ga čeka. Svakako javi dojmove.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
14 godina
protjeran
qube kaže...

Itko????????????????

Iako opet riskriram karton, neću prešutit..

Te tri šestice u nicku će ti pomoć u životu jednako koliko i kravi da zapleše balet.

Jednostavno ne shvaćam ljude koji u svom nicku žele počastit vraga sa njegovim brojem. Budala svakim danom sve više i više, al dobro.. Tvoj izbor, na meni je bilo da ti kažem ;)

Prvo skini supercore 1.6 ili 1.7 i flashaj ga. Tek onda možeš flashat Darky KI3 ROM, u kojem dolazi i kernel (supercore 2.0) i modem i ROM. Znači jednom kad si flashao supercore 1.6, flashash samo Darky XXKI3 ROM i to je to.

http://sourceforge.net/projects/ficeto.u/files/KI3/

I daj mi reci di si našao KI3 R2?

Ja vidim samo BASE ROM?

ma pusti sestice i kartone, to je tako vec dulje vrijeme na svim forumima, mailu itd. itd. nego daj mi reci ako sam dobro shvatio ti kerneli(1.6 1.7 2.0) su unutar romova ili sta? ja na xperia arc-u radimto malo drugacije. po tvom prvo stavim kernel 1.6 il 1.7 zatim flesham darky IKS R2 u kojemje unutra kernel supercore 2.0 i to je to? daj mi napisi molim te zdravo seljcki, a ja cu ti dati link u slijedecem postu, cim ga nadjem.

daniel
14 godina
protjeran

Ma da qube ovaj link sto si stavio to je navodno bolje od KI3 tj. KI3 zadnja verzija. ja sam u jutarnjim satima ko i obicno lupao poXDA i negdje naso taj R2, e sad dal sam krivo procitao pa skinuo zaj KI3 JVR ne znam, ali cu prosvrljati danas-sutra pa ako nadjem sa zadovoljstvom cu dat link.

a daj mi molim te pojasni ono iz proslog posta, na zdravo seljacki. Hvala!!!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Znači ovakav je postupak.

1. Da bi stavio Darky XXKI3 BASE ROM, moraš prvo staviti SuperCore 1.7 kernel na svoj mobitel - bez obzira na kojem si ROM-u trenutno. To možeš preko Odina stavit. Sad tek možeš stavit Darky ROM na mobitel.

2. SkinešDarky XXKI3 BASE ROM (unutar ROM-a se nalazi supercore 2.0 kernel)

3. Skineš sa Marketa DarkyROM2 Tool aplikaciju.

4. U aplikaciji odabereš WIPE, install modem, install kernel (ostalo po želji)

5. Stisneš na flash rom from sd card

6. Nađeš KI3 ROM (u njemu se nalazi i modem i kernel i sve) na sd kartici i mobitel sve sam napravi do kraja ;)

JVR je za stari galaxy s. KI3 je za novi galaxy.

R2 izdaje developer ficeto sa svojim nekim poboljšanjima i dodatcima, a R2 za KI3 još nije izašao

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 14:15 (qube).

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
locki kaže...

Koje su štetne posljedice korištenja mobitela dok je priključen na struju?

(osim eventualnog utjecaja na bateriju zbog povišene temperature)

Kad se već uzima laptop za usporedbu, jel i ovdje sw gasi punjene kada kapacitet baterije dođe do 100%?

14 godina
protjeran
qube kaže...

Znači ovakav je postupak.

1. Da bi stavio Darky XXKI3 BASE ROM, moraš prvo staviti SuperCore 1.7 kernel na svoj mobitel - bez obzira na kojem si ROM-u trenutno. To možeš preko Odina stavit. Sad tek možeš stavit Darky ROM na mobitel.

2. SkinešDarky XXKI3 BASE ROM (unutar ROM-a se nalazi supercore 2.0 kernel)

3. Skineš sa Marketa DarkyROM2 Tool aplikaciju.

4. U aplikaciji odabereš WIPE, install modem, install kernel (ostalo po želji)

5. Stisneš na flash rom from sd card

6. Nađeš KI3 ROM (u njemu se nalazi i modem i kernel i sve) na sd kartici i mobitel sve sam napravi do kraja ;)

JVR je za stari galaxy s. KI3 je za novi galaxy.

R2 izdaje developer ficeto sa svojim nekim poboljšanjima i dodatcima, a R2 za KI3 još nije izašao

E to te pitam majstore, hvala ti puno!!! {#}

daniel
14 godina
protjeran

Ej ljudovi, gde se moze ubost onaj JIG USB za download mode ds ne drzim 3 tipke i da mi ponisti flashovanja ako bi ga kojim slucajem(nedo Bog) trebao servisirati.

nemam kreditnu za e-bay jer sam ionako zajebo sve banke koje sam mogo, ,a ne znam gde da ga uzmem da nije neki fejk?????

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

I da, sorry na tolikim pitanjima, imam ulaz za HDMI os svoje Xperie Arc. Pase u SGS 2 ali me nekako strah to probat prikljuciti da nest ne skurim.

Ima itko kakva iskustva??? {#}

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Evo vam ekipa stock ROM ako nest zeznete sa ga fleshate prije servisiranja.

to je za VIP i T-MOBILE, a za tele 2 nema pa bi preporucio svakome prije nego pocne modificirat svou igracku,

neka si zapise Offical ROM da ga kasnije lakse pronadje na netu il gde vec. Pozdrav i uzivajte!!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1113928

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ej ljudovi, gde se moze ubost onaj JIG USB za download mode ds ne drzim 3 tipke i da mi ponisti flashovanja ako bi ga kojim slucajem(nedo Bog) trebao servisirati.

nemam kreditnu za e-bay jer sam ionako zajebo sve banke koje sam mogo, ,a ne znam gde da ga uzmem da nije neki fejk?????

ja si narucio jednog...

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/prodajem-jig-301k-samsung-galaxy-oglas-2484374
15 godina

to je za VIP i T-MOBILE, a za tele 2 nema pa bi preporucio svakome prije nego pocne modificirat svou igracku,

neka si zapise Offical ROM da ga kasnije lakse pronadje na netu il gde vec. Pozdrav i uzivajte!!!

Bilo o tome riječi prije nekoliko stranica.. I svi su to gradivo već usvojili.

Da više čitaš, a manje pišeš, znao bi.

{#}

14 godina
protjeran

Nisam isprobao pa nemogu garantirat. Ali po postovima korisnika na xda i ostalim stranim forumima, JIG NE RADI sa androidom 2.3.5 ;)

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
qube kaže...

Nisam isprobao pa nemogu garantirat. Ali po postovima korisnika na xda i ostalim stranim forumima, JIG NE RADI sa androidom 2.3.5 ;)

Radi...kako?

Ukratko, sa official 2.3.5 dolazi novi bootloader, ako se flasha novi bootloader Jig neće raditi (mislim da čak postoji način za downgrade na stari bootloader)...

Developeri koji su napravili 2.3.5 custom romove su zamjenili novi bootloader starim ili ga pak u potpunosti maknuli...(npr Villain rom, check rom, darky(valjda) itd)...

14 godina
protjeran
sudy_freak kaže...

Bilo o tome riječi prije nekoliko stranica.. I svi su to gradivo već usvojili.

Da više čitaš, a manje pišeš, znao bi.

{#}

Znam, citao sam al za neke koji ne znaju eto.

Od viska glava ne boli, a ja nisam taj da cu nekome odgovoriti 'citaj prijasnje postove' nego se potruditi da mu pomognem. Tebi takodjer da ne moras listati postove u nedogled.

Sve pet!{#}

daniel
14 godina
protjeran
locki kaže...

ja si narucio jednog...

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/prodajem-jig-301k-samsung-galaxy-oglas-2484374

Hvala stari!!!

daniel
14 godina
neaktivan

Bok,

za one koje nisu znali ( kao što npr. ja nisam znao ) preko KIES je dostupan update. Prethodna verzija na mojem SGS2:

Android Version : 2.3.3
Baseband Version : I9100BUKG1
Kernel Version : 2.6.35.7-I9100BUKG2-CL342890 root@DELL 102 #2
Build Number : GINGERBREAD.BUKG2

nova verzija:

Android Version : 2.3.5
Baseband Version : I9100BUKI1
Kernel Version : 2.6.35.7-I9100BUKI3F-CL604789 root@DELL 82 #2
Build Number : GINGERBREAD.BUKI3F

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Franzek kaže...

Bok,

za one koje nisu znali ( kao što npr. ja nisam znao ) preko KIES je dostupan update. Prethodna verzija na mojem SGS2:

nova verzija:

kod mene nema update-a (tj. t-mobile) i dalje sma na 2.3.3, kies kaža da nema novih ažuriranja

14 godina
protjeran
hd22sb kaže...
Franzek kaže...

Bok,

nova verzija:

kod mene nema update-a (tj. t-mobile) i dalje sma na 2.3.3, kies kaža da nema novih ažuriranja

Nemora znaciti jer ako mi dva kupimo isti dan SGS 2 npr. u T-com,  meni slijedeci dan moze doci update a tebi ne. Sam sam se u to uvjerio jer na Xperia Arc koju takodjer imam, susjed je kupio istu takvu desetak dana poslije mene, njemu doso update na 2.3.4 a meni, koj sam kupio mob prije njega u tele2 i  to u istoj poslovnici, update doso dva tjedna kasnije?!

To vjerojatno zavisi da salju po grupama ili stvarno ne znam kako?  

daniel
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice