Gle dole skroz ti je mala rupica,tamo gdje je USB konektor,to ti je mikrofon pa pazi da ga ne prekrijes kad razgovaras.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skinuo navlaku i više je opće ne koristim jer sam mislio da je do nje. Mislim da on ima dva mikrofona radi snimanja videa sa stereo zvukom (vidljive su dvije male rupice sa obe strane mob.) nisam ih poklopio rukom, al opet isto.
dal mi možete preporučiti neki rom koji nije puno promijenio dizajn te da dobro čuva bateriju za ovaj mob?
dal mi možete preporučiti neki rom koji nije puno promijenio dizajn te da dobro čuva bateriju za ovaj mob?
Ako ne želiš promjene "dizajna" promjeni samo kernel i to je to...
šta je onda najbolje da stavim?
šta je onda najbolje da stavim?
Koji sad kernel koristiš? Stock ili custom rom?
bio sam na stocku i onda sam neki dan stavio 2.3.5 sa onog linka sa prošle/pretprošle strane
Konacno su mi dosli Usb OTG adapteri. Nazalost ne rade. Jel trebam nesto u postavkama namjestit da bi mobitel prepoznao usb stick ?
Takodjer,dali za t-mobile radi onaj unlock sim tool. Hvala...
Takodjer,dali za t-mobile radi onaj unlock sim tool. Hvala...
Jel tako teško čitati prethodne postove?
Par stranica je bilo priče oko toga, stoga, čitaj lega. 
Bio sam na litening romu 2 tjedna te nisam bas zadovoljan istim. Mob mi se sam od sebe resetirao i baterija nije bila bas najbolja. Zatim sam pokusao staviti darkya ali u cijelom procesu sam samo promijjenio kernel (super core 1.7) kernel mi je rinesio problem resetiranja :)
Zajeb kod instalacije darkya je da sam zip. trebao staviti na mass memoriju telefona a ne na sd micro karticu. S titanium back up-om su mi sve postavke sacuvane i darky pichi puno bolje od litening rom...
Dakle mislim da nije problem u skinutom zipu darky file vec u mjestu na kojem se isti nalazi na telefonu, u recovery modu ni meni nije htijeo ocitati sa sd card vec direkt s mass memory :)
Pozz
Skidam kapu care.
Uopće mi nije palo na pamet staviti na mass memory.
Evo, sada stavio na mass i successfully installed DarkyROM KI3 Base.
Zanima me samo, ono čudo pri lockanju zaslona, imam onu "tigrastu" (kako ste ju vi nazvali) crtu.
Može se to kako riješiti?
Ja sam to riješio stavljanjem JKay theme! Ako budeš stavljao imaj na umu da je rom deodexed! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1154278
Ja sam to riješio stavljanjem JKay theme! Ako budeš stavljao imaj na umu da je rom deodexed! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1154278
To može na Darky ROM ili bilo koji drugi ROM?
Dizajn mi je odličan.
Btw. ja imam Darky-a KI3 znači skinem JK Theme za KI3 i trebalo bi raditi?
Hvala još jednom.
hvala puno :)
To može na Darky ROM ili bilo koji drugi ROM?
Dizajn mi je odličan.
Btw. ja imam Darky-a KI3 znači skinem JK Theme za KI3 i trebalo bi raditi?
Hvala još jednom.
I ja imam tog Darkyja i radi. Nema više one iritantne tigraste crte.
Ne zaboravi skinuti JKay deluxe settings(ne flashati nego instalirati kao bilo koju drugu aplikaciju)i s njm prilagodi theme kako ti odgovara.
Jel i vama puca wi-fi veza na KI3? Pročitao sam da je to kao problem u samoj verziji software-a.... Ide mi na qurac
Postoji orginali firmware i postoli unlock sim tool, ako ti se pokvari mob vratiš sve na serijsko stanjei šalješ na servis!
pa me zanima,covjek je rekao da ima racun iz t-mobile i garanciju,ali mi nije jasno ako je t-mobile,kako radi na sve mreze...? Hvala na pomoci :)
pa me zanima,covjek je rekao da ima racun iz t-mobile i garanciju,ali mi nije jasno ako je t-mobile,kako radi na sve mreze...? Hvala na pomoci :)
Radi jer ga je otključao :)
Kratko korišten i vraćen u kutiju :))
vidis po ostalim njegovim oglasima...da je trgovac....al nema to veze...ak je mob oke i uredan... kupi
Meni je T-Mobileov testni primjerak radio s Vip karticom pa ništa nije nemoguće...
Poslao sam ti privatnu poruku za galaxya koji prodajem
Ako netko treba neka se javi imam bijeli i crni galaxy s2 za prodat.
Moze li mi netko objasnit kako da uradim wipe sa darky toolom i to mi nece izbrisat aplikacije zar ne?
zatim na što da prebacim darky na sd card ili mass memory vidim nešto se bilo o tome pisalo?
Bok, svima!
Imam Galaxy S2 već neko vrijeme i baterija kao da je sve kraćeg vijeka. Pročitala sam skoro cijelu ovu temu, ali totalni sam newbie što se tiče "stocka", "kernela", "darkyja"... Pojma nemam što je to. Vidim da se to da riješiti. Eh sad, bi li mi tko mogao, lijepo molim, objasniti kao idiotu što da učinim i kako da mi baterija dulje traje?
Ono što jesam napravila: isključila samsung apps, stavila štednju baterije, smanjila ful osvjetljenost zaslona... ALI, obavim dnevno 3-5 razgovora po 10-tak minuta, ne surfam (jer ždere bateriju ko ludo), i uglavnom je u idle modu(!), a baterija mi rikne za 10 sati i moram ga staviti na punjenje. U početku sam stalno surfala i guštala u mobu, a sada ga rabim na kapaljku. :-(
Verzija mi je 2.3.3., osnovna verzija: I9100XXKE4; KERNEL: 2.6.35.7-I9100XWKE7-CL215725 root@DELL103#2; BROJ VERZIJE: GINGERBREAD.XWKE7
Zahvaljujem svakoj dobroj duši na savjetu! :-)
Zato i jesam ovdje, Android. :-( Pa provjerim na task manageru što radi. Instalirala sam samo Skype na njega i par igrica, sve isključim prisilno. I dalje nešt ždere bateriju.