Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.715.958
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Dodge_167 kaže...

Jel sposoban SII za gps navigaciju? Sada instaliram iGO ali vec sam sad skuzio koliko se grije, kako ce tek biti dok bude imao minimalno 4h upaljen ekran i jos se bude punio :S

Copilot koristim bez ikakvih problema , jest da iz zafrkancije i nemam potrebe na ovom području ali evo šljaka bez problema !

Galaxy S2-Vanamlite JHLP9 ArabicV1.2-hardcore@speedmod-s2-ics#k3-20
17 godina
neaktivan
robijan kaže...
Dodge_167 kaže...

Jel sposoban SII za gps navigaciju? Sada instaliram iGO ali vec sam sad skuzio koliko se grije, kako ce tek biti dok bude imao minimalno 4h upaljen ekran i jos se bude punio :S

Copilot koristim bez ikakvih problema , jest da iz zafrkancije i nemam potrebe na ovom području ali evo šljaka bez problema !

Ma i iGO je odlican, sad sam gamalo isprobao, ali mob se u 10min voznje, na autopunjacu ugrijao kao nikad do sada, uzasno me to brine..

14 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

Ma i iGO je odlican, sad sam gamalo isprobao, ali mob se u 10min voznje, na autopunjacu ugrijao kao nikad do sada, uzasno me to brine..

Jel rijec o orginalnom autopunjacu od samsunga ili? Punjac zna u svemu tome jako veliku ulogu igrati.. 

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
18 godina

Ne mogu naći original BOKK1 kernel za T-mobile. Ima li to kakav link?

0 0 hvala 0
18 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
majdo kaže...
Dodge_167 kaže...

Jel rijec o orginalnom autopunjacu od samsunga ili? Punjac zna u svemu tome jako veliku ulogu igrati.. 

Taj autopunjac sam dobio kad sam kupovao SGSI u T-centru, i jos sam dobio i stalak za mobitel koji se pricvrsti na sajbu. Do sada nikad nisam imao problema sa tim autopunjacem (punio sensation, xperiu mini pro, nexus s i sgsI)

15 godina

Hrpa novih ROM-ova na dobro znanom mjestu.

cMIUJI s bazama MIUI 2.6.22 i CM 23.6.

Također i K4E ROM koji mi se osobno pokazao najboljim od moddanih MIUI ROM-ova 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ MIUI 2.6.15 + Siyah 3.3.2
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

koji je postupak updatea sa stare verzije cMIUI-a na novi? jel treba full wipe ili moze samo flash preko CWM preko starog bez wipea?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Shaka111 kaže...

koji je postupak updatea sa stare verzije cMIUI-a na novi? jel treba full wipe ili moze samo flash preko CWM preko starog bez wipea?

Može bez full wipe-a, dosta puta rečeno dosad. Ako upgrade-aš onda nije potreban wipe.

Tuđi čovik nikad neće znati... | WanamLite v12.0 - Siyah 3.2.8 |
18 godina
odjavljen

Stavio danas Wanam-a bez ikakvih modova i kernela... Baterija traje skoro isto kao i s custom kernelom {#}

Galaxy SII I9100 || Don't you dare to read my mind, Because you won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.6.2012 15:20 (Kordy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji si stavio?
18 godina
odjavljen
12...
Galaxy SII I9100 || Don't you dare to read my mind, Because you won't like what you'll find
15 godina
neaktivan

Imam par stvari za napisat o izvanredan roomu, bez ikakvih problema ptrošnja (za mene) odlična mada je majdo napomenuo da je AOS prevelik i da se može popraviti ali ne bih ovu "idilu" pokvario. Vanamu pivo pod hitno trebam platit ..{#}.Pokušati ću ostati na ovome par dana mada sam neurozan i stalno me svrbi da puknem siyaha ali na pitanje koje  sam poslao vanamu  :

Excellent, excellent your work and especially the Arabic WanamLite ICS V1.2 JHLP9, I know you probably have a lot of stupid requests, so here's to them and I enjoy. I think it would be easier to use especially in the phonebook and contacts to the bar at the bottom of the card and how is it that not a single kernel sugestion in combination with your room for longer battery life. I hope this is not the angry and the forums, I personally was convinced that the Siyah it much better, do you as a developer you can not join. Sorry to slightly coarse and do not blame me on Google translation. Hello, Robert!

sam dobio ovaj odgovor :

Thanks for kind words, GTranslate isn't doing well as i see , but anyway i always recommend to use stock kernels, but Cf-root has some issues with Arabic lang, that's why i'm using Speedmod which include ChainDD root files, these files are Arabic compatible.

I ne smijte se mojem engleskom....{#} e sada dali tu treba neki drugi kernel mixati ili ne molim mišljenje ako ovo netko zna prevest šta je mislio ?

I molim da mi netko pojasni jer sam amater na posljednjoj slici šta je GPU rendering i one scale ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.6.2012 18:19 (robijan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
robijan kaže...

Imam par stvari za napisat o izvanredan roomu, bez ikakvih problema ptrošnja (za mene) odlična mada je majdo napomenuo da je AOS prevelik i da se može popraviti ali ne bih ovu "idilu" pokvario. Vanamu pivo pod hitno trebam platit ..{#}.Pokušati ću ostati na ovome par dana mada sam neurozan i stalno me svrbi da puknem siyaha ali na pitanje koje  sam poslao vanamu  :

Excellent, excellent your work and especially the Arabic WanamLite ICS V1.2 JHLP9, I know you probably have a lot of stupid requests, so here's to them and I enjoy. I think it would be easier to use especially in the phonebook and contacts to the bar at the bottom of the card and how is it that not a single kernel sugestion in combination with your room for longer battery life. I hope this is not the angry and the forums, I personally was convinced that the Siyah it much better, do you as a developer you can not join. Sorry to slightly coarse and do not blame me on Google translation. Hello, Robert!

sam dobio ovaj odgovor :

Thanks for kind words, GTranslate isn't doing well as i see , but anyway i always recommend to use stock kernels, but Cf-root has some issues with Arabic lang, that's why i'm using Speedmod which include ChainDD root files, these files are Arabic compatible.

I ne smijte se mojem engleskom....{#} e sada dali tu treba neki drugi kernel mixati ili ne molim mišljenje ako ovo netko zna prevest šta je mislio ?

I molim da mi netko pojasni jer sam amater na posljednjoj slici šta je GPU rendering i one scale ?

Zahvalio ti se na pohvalama i rekao da preferira stock kernel, ali da Cf-root ima problema s Arapskim jezikom pa zbog toga koristi Speedmod kernel koji sadrži ChainDD root files koji su kompatibilni s Arapskim jezikom. 
I ovi GTranslate je stvarno grozan, ja još pokušavam shvatiti što si rekao. :D 

Da li ti se desilo u korištenju touchwiz-a od S3, da ti počme gutati aplikacije u izborniku, znači da ih ne prepoznaje ali još uvijek su instalirane, što možeš vidjeti preko nekog task managera recimo... 

Tuđi čovik nikad neće znati... | WanamLite v12.0 - Siyah 3.2.8 |
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.6.2012 19:55 (Abalo).
15 godina
neaktivan
Abalo kaže...
robijan kaže...

sam dobio ovaj odgovor :

Zahvalio ti se na pohvalama i rekao da preferira stock kernel, ali da Cf-root ima problema s Arapskim jezikom pa zbog toga koristi Speedmod kernel koji sadrži ChainDD root files koji su kompatibilni s Arapskim jezikom. 
I ovi GTranslate je stvarno grozan, ja još pokušavam shvatiti što si rekao. :D 

Da li ti se desilo u korištenju touchwiz-a od S3, da ti počme gutati aplikacije u izborniku, znači da ih ne prepoznaje ali još uvijek su instalirane, što možeš vidjeti preko nekog task managera recimo... 

Ne sve je tu i ništa slično nemam,jedino mi se i dalje pojavljuje onaj broj nepročitanih poruka bez obzira što sam ih pročitao. Ali to imam već jako dugo na svim roomovima koje sam imao. A htio sam ga pitati dali je moguće da traku koja je gore u imeniku i biraču brojeva da je spusti dolje , ali sam i ja skužio da sam to blesavo preveo , i pitao sam ga koje kernele preporučuje uz svoj room osim onoga koji dolaze s njim !

I šta sad dali po njemu nema potrebe niti pokušati drugi kernel ili se može ako ne koristim arapski jezik,

14 godina
neaktivan

Primjetio sam da mi se tjedno jedno mobitel *freeza.. Kad ga idem otkljucat umjesto da se pojavi Lockscreen bude crn ekran i sto god uprio ne reagira nista, samo ako izvadim baterija i vratim mogu ga ponovo upalit i tako do sljedeceg puta. Inace sam na sluzbenom T-mobile ICS updatean preko KIESA pa me cudi, da se tako ponasa...da li je netko imao slican problem?

juka

0 0 hvala 0
18 godina

izgleda da imas problema sa matichnom vodi to na servis IMO 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mob sam kupio od frenda, na zadnjem njihovom sluzbenom romu mu nije nista bilo slicno, samo sad s ovim novim romom, sad sam ga pitao...rekao je da je i njemu bilo rijetko zacrnjen ekran dok se baterija ne izvadi ali samo u zadnjih dva mjeseca od kad je updetao na ICS...sad sam preko odina vratio gingerbread skinuo sam isto tmobileov pa cemo vidjet sta ce bit..

juka
16 godina
neaktivan
4mal kaže...

izgleda da imas problema sa matichnom vodi to na servis IMO 

Juka_91 kaže...

Mob sam kupio od frenda, na zadnjem njihovom sluzbenom romu mu nije nista bilo slicno, samo sad s ovim novim romom, sad sam ga pitao...rekao je da je i njemu bilo rijetko zacrnjen ekran dok se baterija ne izvadi ali samo u zadnjih dva mjeseca od kad je updetao na ICS...sad sam preko odina vratio gingerbread skinuo sam isto tmobileov pa cemo vidjet sta ce bit..

Nemoj ti još ništa nositi na servis,nego fino flashni zadnji offical LPG rom ili Wanamlite i SpeedMod kernel i mislim da nećeš imati nikakvih problema više. Jesi ga rootao?

Bears, Beets, Battlestar galactica!
14 godina
neaktivan

Nisam ga rootao, ali  nije problem znao bih kako. Posto sam donedavno bio vlasnik samo Htc mobitelova nisam upoznat sa samsungovim romovima, treba mi samo stabilnost, baterija vise manje, jer ga svaki dan punim...koji je stabilniji LPG ili Wanamlite

juka
16 godina
neaktivan
Juka_91 kaže...

Nisam ga rootao, ali  nije problem znao bih kako. Posto sam donedavno bio vlasnik samo Htc mobitelova nisam upoznat sa samsungovim romovima, treba mi samo stabilnost, baterija vise manje, jer ga svaki dan punim...koji je stabilniji LPG ili Wanamlite

Wanamlite 12 ti je baziran na official LPG. Nema prevelikih razlika,par sitnih tweakova,malo optimiziran,izbačene neke aplikacije i to je to. Ja Wanam obično preporučam ekipi koja traži stabilan ROM ali sa touchwizom. Spari to sa SpeedMod kernelom,taj kernel je jako dobar i stabilan.

17 godina
neaktivan

kako je moguće da stotine ljudi( + oni koji ga nisu prijavili) ima bug na wifi-ju(identičan) nakon nadogradnje na ICS,a google/samsung lakrdijaši ne daju službeni fix preko kiesa..?
link
kako šlampavo i neodgovorno..{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 11:38 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Kolko vama telefon trosi bateriju kad ga ne koristite? Meni prek noci do jutra pojede valjda dvadeset posto ili vise. Isto tak ako ga koristim kad se puni onda zna trosit vise struje nego punjac puni!?!
To je tak normalno ili kaj?
18 godina
odjavljen
NEW_MAN kaže...
Kolko vama telefon trosi bateriju kad ga ne koristite? Meni prek noci do jutra pojede valjda dvadeset posto ili vise. Isto tak ako ga koristim kad se puni onda zna trosit vise struje nego punjac puni!?!

Naravno da nije normalno

14 godina

ja sam prezadovoljan baterijom...

posto ga imam tek par dana drzim se stock ICS-a (t-mobile)

evo sad mi je na dan i 5h otkad sam ga skinuo s punjaca, na 55% je baterija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Meni preko noći uglavnom pojede: rijetko oko 3 % a najčešće oko 6 %.

14 godina
neaktivan

evo planiram se malo prebacit na miui,malo da promijenim nesto,vec mi je sve ovo dosadilo sa aosp/aokp i samsung based romovima pa me zanima vase misljenje koji je najbolji od ovih navedenih? {#}

0 cMIUI
1 Kaffee4Eck MIUI
4 WIUI
0 RGUI

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bzvz92 kaže...

evo planiram se malo prebacit na miui,malo da promijenim nesto,vec mi je sve ovo dosadilo sa aosp/aokp i samsung based romovima pa me zanima vase misljenje koji je najbolji od ovih navedenih? {#}

Čisti MIUI.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Evo moje koriscenje koje sasvim zadovoljava. najlepsi rom koji postoji,bar po meni Turkbey v11 kernel siyah 3.2.8
probao sam v12 ne biva, nije dobra ima senzori ne rade kako treba.... za 15h 20% potrosio bat... sa 1h screen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bzvz92 kaže...

Mitsuoka kaže...
bzvz92 kaže...

Čisti MIUI.

I ja to kažem.

Pored svih Custom MIUI ROM-ova, nekako najbolje dođe obični, čisti MIUI.

Možda je presubjektivno.
Ja sam se maknuo sa MIUI-a na određeno vrijeme i prešao sam na AOKP, dobri stari Resurrectio 2.4.1 i mogu reći -  DA, TO JE TO!!!!! 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ MIUI 2.6.15 + Siyah 3.3.2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice