Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.715.169
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Suddenly Psychotic kaže...
Jel moguć downgrade na Siyah 3.3.1. ili 3.2.8.? Sada imam 3.3.2. i baterija curi ko luda... Prije ovog je bilo skroz normalno...

Ma možeš bilo što radit s kernelima, samo u CWM instaliraš zip i to to...

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina
neaktivan
100 posto? Negdje sam pročitao da kod downgradea može biti problema... Ili sam nešto zabrijao. :P
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
16 godina
neaktivan
Suddenly Psychotic kaže...
100 posto? Negdje sam pročitao da kod downgradea može biti problema... Ili sam nešto zabrijao. :P

nije ovo zaključani iphone pa da ne možeš skoro ništa downgradeati skoro ništa

dakle samo pucaj

14 godina
neaktivan
Super, hvala! :)
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina

Trebalo bi napravit jedan popis stabilnijih romova s nedostacima i prednostima (od izgleda do perfomansi), kombinacijama s kernelima, modemima. Znam da sve to ima ovdje u temi, al bilo bi puno ljepše da je sve na jednom mjestu.

Tuđi čovik nikad neće znati... | WanamLite v12.0 - Siyah 3.2.8 |

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel postoji neki link za download 3.2.8 verzije?

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 21:12 (Dodge_167).
16 godina
neaktivan
Abalo kaže...

Trebalo bi napravit jedan popis stabilnijih romova s nedostacima i prednostima (od izgleda do perfomansi), kombinacijama s kernelima, modemima. Znam da sve to ima ovdje u temi, al bilo bi puno ljepše da je sve na jednom mjestu.

teško kada se stalno nešto mjenja na romovima, a i kerneli nisu puno bolji, siyah je znao i po 2 dnevno izbaciti :D

Dodge_167 kaže...

Jel postoji neki link za download 3.2.8 verzije?

imaš stranicu ili dvije ranije

edit:

evo da ne lutaš previše

https://www.sugarsync.com/pf/D7905634_65096629_689518

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 21:17 (hd22sb).
15 godina
neaktivan

samo da pitam ako je netko imao iskustva s i9100p, čitao sam da je moguće stavljanje cyanogenmod-a od i9100 ali se gubi nfc

nfc mi nije toliko bitan dok se malo ne proširi pa me zanima da li ima kakvih drugih simptoma...ugl vaša iskustva s i9100p

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hd22sb kaže...
Abalo kaže...

teško kada se stalno nešto mjenja na romovima, a i kerneli nisu puno bolji, siyah je znao i po 2 dnevno izbaciti :D

Da, ali sad se to više manje stabiliziralo, siyah ti vjerojatno više neće izbacivat, speedmod i ne izbacuje tako često a i ovi zadnji mu je davno izaša... naravno da bi update-ali taj popis
Ja osobno sam lud više od ovih romova, svako malo naiđem na pohvale za taj i taj rom, stavim probam, il nije fluidan, il baterija loša, il ima neke bugove, il nije izgledom nešto, il sve super i s vremenom počne zezat od baterije do FC-a...  

Tuđi čovik nikad neće znati... | WanamLite v12.0 - Siyah 3.2.8 |
16 godina
neaktivan
nex987 kaže...

samo da pitam ako je netko imao iskustva s i9100p, čitao sam da je moguće stavljanje cyanogenmod-a od i9100 ali se gubi nfc

nfc mi nije toliko bitan dok se malo ne proširi pa me zanima da li ima kakvih drugih simptoma...ugl vaša iskustva s i9100p

to nije mobitel za naše tržište, pa mislim da ćeš teško dobiti odgovor ovdje, dakle probaj pitati na xda forumu

sve je to teorija, pazi da si nebi zbrickao mob

14 godina
neaktivan

Može mi netko reči kako rootat orginalni ics a da ne promjenim kernel, točnije verziju I9100XWLPD ?

pronašo, CF-Root-SGS2_XX_NEE_LPD-v5.5-CWM5 ... 

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 22:02 (PC - stručnjak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PC - stručnjak kaže...

Može mi netko reči kako rootat orginalni ics a da ne promjenim kernel, točnije verziju I9100XWLPD ?

Ne znam je li to moguće. Root dolazi s rootanim kernelom.

A što se kombinacije rom+kernel tiče, to se i dalje ne može reći jer svako ima svoj ukus. Meni je recimo Paranoid stabilan u potpunosti i nemam potrebu otići na nešto drugo. Osim što je stabilan, mogu aplikacije koje želim staviti u tablet mod i namjestiti za svaku zasebno DPI. Najkompletniji rom po meni. Isto tako, nekom drugom nije, već je Dragon ili WIUI itd.

Uzmi si vremena, flashaj, uspoređuj pa vidi što ti najviše paše..

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 22:08 (dreammaker).
16 godina
neaktivan

Jel jos neko od ekipe koristi DragonICS + Fluxi krenel + gapps?

Mislim, samo da vidim Vaše dojmove, jer su moji takvi da ne želim mjenjati rom koliko mi ovaj odgovara..

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam telefon skoro godinu dana. Od kad sam na ICS-u baterija mi traje kraće nego na GB, jedva izguram dan, a ispod 15% rapidno pada?!.

Probao sam jasno više stock ROM-ova, 2 custom ROM-a,više modema, CF kernela. Sve sa full wipe...

Telefon nema vidljiv razlog, neki app drain- sve sam pregledao. Jednostavno kraće traje. Probao sam i novu bateriju.

Moje pitanje je traje li i vama kraće baterija na ICS u odnosu na GB i pada li brže ispod cca 20%?

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 22:35 (Easysurfer.zg).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...

može se sa odinom, imaš i postupke unroota , samo tipkaj u youtube šta te zanima

evo prvi na koji sam naletio

16 godina
neaktivan
Easysurfer.zg kaže...

Imam telefon skoro godinu dana. Od kad sam na ICS-u baterija mi traje kraće nego na GB, jedva izguram dan, a ispod 15% rapidno pada?!.

Probao sam jasno više stock ROM-ova, 2 custom ROM-a,više modema, CF kernela. Sve sa full wipe...

Telefon nema vidljiv razlog, neki app drain- sve sam pregledao. Jednostavno kraće traje. Probao sam i novu bateriju.

Moje pitanje je traje li i vama kraće baterija na ICS u odnosu na GB i pada li brže ispod cca 20%?

osobno nisam vidio razliku, možda je malo bolja bila baterija ali ništa posebno, jedino što se sa ics stoc kernel zna dosta grijati i skužio sam da se tada baterija najbrže troši

probaj sa siyah 3.2.8, svi kažu da je najbolja kombinacija

15 godina

Hoćete najbolju kombinaciju?

GB:

• Zadnji stabilan MIUI GB + zadnji Siyah za GB
  • AdyScorpius GB + Siyah 

ICS:

• MIUI/WIUI 2.6.8 + Siyah 3.2.8/3.3.2
  • AllianceROM + Fluxxi Kernel 
Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ MIUI 2.6.15 + Siyah 3.3.2
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hydra ROM + Fluxxi kernel

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ParanoidAndroid + Fluxxi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima li itko problema s kupovinom aplikacija na Hydra ROM-u? 

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Šef kaže...

Ima li itko problema s kupovinom aplikacija na Hydra ROM-u? 

Ja nemam problema

Galaxy S2 @ Hydra 1.4.1, Fluxxi xx.0.2-beta4 kernel
16 godina
neaktivan

Koji je postupak flashanja novog kernela preko CWM?

Vidim da mi je Cyanogen prepisao Siyahov sa nekim svojim, a htio bi stavit Siyahov jer ga svi hvale. Prvo skidam verziju za CWM recovery, onda ga stavim ga na internu memoriju, idem u recovery i onda? Jel trebam išta wipeat?

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 11:16 (juwa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
juwa kaže...

Koji je postupak flashanja novog kernela preko CWM?

Vidim da mi je Cyanogen prepisao Siyahov sa nekim svojim, a htio bi stavit Siyahov jer ga svi hvale. Prvo skidam verziju za CWM recovery, onda ga stavim ga na internu memoriju, idem u recovery i onda? Jel trebam išta wipeat?

Install Instructions
1. Wipe cache
2. Wipe dalvik
3. If you are already on a previous version of Siyah, "Reset ExTweaks profiles" (its under "Kernel specific options")
4. Flash the kernel
5. Reboot and enjoy

15 godina
neaktivan
Easysurfer.zg kaže...

Troši se ona brzo i to je glavni problem,svi mi pokušavamo u biti i dokučiti "tajnu" dužeg trajanja baterije . Ai ne postoji, u sitno se može nešta riješiti ali ne drastično. Imaš aparat kao TV 109 ekrana i mi bi da ne troši,, e ne ide . Kombinirajmo roomove i nađemo šta nam se sviđa i to je to. A mob. preko noći na punjač i pi.i dalje ! Imao sam preko 50 flashanja koja su samo brojana a di je ono što bilježeno sve je to na kraju "isto", Ali kako sam i jučer napisao konačno sam našao room i za sada je ODLIČAN i mislim da se više ne mrdam s njega. Tko god šta hoće reći ali ovaj tip šta pravi nema mu ravna !!! Ali ga ostavljam !

Galaxy S2-Vanamlite 12 stock sa siyah 3.3.2
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 14:50 (robijan).
14 godina
neaktivan
robijan kaže...
Easysurfer.zg kaže...

Troši se ona brzo i to je glavni problem,svi mi pokušavamo u biti i dokučiti "tajnu" dužeg trajanja baterije . Ai ne postoji, u sitno se može nešta riješiti ali ne drastično. Imaš aparat kao TV 109 ekrana i mi bi da ne troši,, e ne ide . Kombinirajmo roomove i nađemo šta nam se sviđa i to je to. A mob. preko noći na punjač i pi.i dalje ! Imao sam preko 50 flashanja koja su samo brojana a di je ono što bilježeno sve je to na kraju "isto", Ali kako sam i jučer napisao konačno sam našao room i za sada je ODLIČAN i mislim da se više ne mrdam s njega. Tko god šta hoće reći ali ovaj tip šta pravi nema mu ravna !!! Ali ga ostavljam !

uz koji kernel si upario?

16 godina
neaktivan
robijan kaže...

ako uzmemo u obzir mogučnosti, performanse i veličinu ekrana, mobitel super i traje, nikada samrtfoni nisu mogli uz prosječno korištenje trajati duže od 2 dana

ali isto treba uzeti u obzir da smo sa dolaskom ovakvog mobitela počeli manje koristiti komp, jer sve šta nam na brzinu treba pogledamo na njega, idemo spavat i prčkamo po mobu

dakle rom i kernel mogu donjeti samo malo razliku u trajanju baterije

15 godina

Neke novosti za sutrašnji MIUI 2.6.22.

Također, stigli su novi apdejtovi za neke poznatije ROM-ove.

Na dobrom, starom mjestu

gh.rohit je stavio RGUI V4 RC7 {#} 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ MIUI 2.6.15 + Siyah 3.3.2
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 17:15 (sudy_freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

evo ljudi od danas sam i ja vlasnik s2 {#}

bijeli, kupio nov zapakiran, t-mobile.

pitanje jedno.

stavil sam ga na punjac, jer se nije dal upalit. baterija je bila zapecacena. skoci mi slika prazne baterije,stoji par sec,pa skoci slika odoka 90% napunjene baterije(zeleno) i onda blank screen par sekundi i opet sve ispocetka.

na punjacu mi je sat i pol skoro i jos uvijek jedno te isto. jel to tak normalno kod prvog punjenja il je to neki problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa ne djeluje bas normalno.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

ocistil sam kontakte i uspio sam upalit mob,evo sad ga puni {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice