Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.714.637
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
sudy_freak kaže...

Neke novosti za sutrašnji MIUI 2.6.22.

Također, stigli su novi apdejtovi za neke poznatije ROM-ove.

Na dobrom, starom mjestu

gh.rohit je stavio RGUI V4 RC7 {#} 

Sudy mani se RGUI-a, stigla je prava stvar! {#}

Novi cMIUI je vani, nema vise problema s kamerom, sve je sređeno! Mislim da bi ovo mogla biti WIN-WIN kombinacija, posto WIUI-a nema duze vrijeme s novim apdejtom..

Let's flash! {#}

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
18 godina

Kazu da ce uskoro Android 4.1 - Jelly Bean

http://www.droid-life.com/2012/06/21/galaxy-nexus-listing-in-play-store-outs-jelly-bean-as-android-4-1/

Jedva cekam AOSP/AOKP romove ;)

Galaxy S2 @ Hydra 1.4.1, Fluxxi xx.0.2-beta4 kernel
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I opet ce Samsungu trebat pola godine da izbaci nadogradnju...

Bemti ti to. Sve mi se cini da ce mi sljedeci uređaj bit iz Nexus serije

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
Šef kaže...

I opet ce Samsungu trebat pola godine da izbaci nadogradnju...

Bemti ti to. Sve mi se cini da ce mi sljedeci uređaj bit iz Nexus serije

To sam i ja ispocetka mislio, jer mi zena ima nexus s, no zahvaljujuci XDA i CM, ne zalim niti sekunde.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
16 godina
neaktivan

Vidim u zadnjih par postova, ipak nisam jedini koji je na fluxi-ju.. ;)

0 0 hvala 0
17 godina

stavio sam siyah 3.2.8.2 preko speedmoda k3-20 (nakon wipe cachea i dalvika) i nakon pol dana korištenja mi je ušao u reboot loop (samo kod pokretanja nekih aplikacija mi prođe bez rebootanja npr. play store, messaging)

uz siyah je i zadnji official ICS od T-mobilea HR, pretpostavljam kako ću morat obrisat sve i stavit ponovo preko odina ICS i vjerojatno opet siyah, nadam se da će nakon brisanja svih podataka radit kako treba

da li se može nekako drugačije riješit taj reboot loop i da li imaju kakve prednosti ova zadnja official ICS izdanja za nordic u odnosu na trenutni od T-mobilea HR i da li mi možete preporučiti neki custom ROM sa što manje izmjena(touchwiz mi paše, prešao sam s iosa pa mi je i ovo super)

evo dok sam pisao ovu poruku sam isprobao još programa, izgleda da je problem u chromeu, stalno mi reboota mob, ne mogu ga ni obrisat u play storeu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lovranac kaže...

stavio sam siyah 3.2.8.2 preko speedmoda k3-20 (nakon wipe cachea i dalvika) i nakon pol dana korištenja mi je ušao u reboot loop (samo kod pokretanja nekih aplikacija mi prođe bez rebootanja npr. play store, messaging)

uz siyah je i zadnji official ICS od T-mobilea HR, pretpostavljam kako ću morat obrisat sve i stavit ponovo preko odina ICS i vjerojatno opet siyah, nadam se da će nakon brisanja svih podataka radit kako treba

da li se može nekako drugačije riješit taj reboot loop i da li imaju kakve prednosti ova zadnja official ICS izdanja za nordic u odnosu na trenutni od T-mobilea HR i da li mi možete preporučiti neki custom ROM sa što manje izmjena(touchwiz mi paše, prešao sam s iosa pa mi je i ovo super)

evo dok sam pisao ovu poruku sam isprobao još programa, izgleda da je problem u chromeu, stalno mi reboota mob, ne mogu ga ni obrisat u play storeu

Ma kakav t-mobile ICS,to se stavlja samo ako treba ići na servis,stavi ili Wanamlite 12 ili zadnji official LPG i spari ga sa SpeedModom i nemaš problema. Možeš i sa Siyahom,probaj oba i vidi šta ti više paše.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
15 godina
neaktivan
oskarduki kaže...
robijan kaže...
Easysurfer.zg kaže...

Imam telefon skoro godinu dana. Od kad sam na ICS-u baterija mi traje kraće nego na GB, jedva izguram dan, a ispod 15% rapidno pada?!.

Probao sam jasno više stock ROM-ova, 2 custom ROM-a,više modema, CF kernela. Sve sa full wipe...

Telefon nema vidljiv razlog, neki app drain- sve sam pregledao. Jednostavno kraće traje. Probao sam i novu bateriju.

Moje pitanje je traje li i vama kraće baterija na ICS u odnosu na GB i pada li brže ispod cca 20%?

Troši se ona brzo i to je glavni problem,svi mi pokušavamo u biti i dokučiti "tajnu" dužeg trajanja baterije . Ai ne postoji, u sitno se može nešta riješiti ali ne drastično. Imaš aparat kao TV 109 ekrana i mi bi da ne troši,, e ne ide . Kombinirajmo roomove i nađemo šta nam se sviđa i to je to. A mob. preko noći na punjač i pi.i dalje ! Imao sam preko 50 flashanja koja su samo brojana a di je ono što bilježeno sve je to na kraju "isto", Ali kako sam i jučer napisao konačno sam našao room i za sada je ODLIČAN i mislim da se više ne mrdam s njega. Tko god šta hoće reći ali ovaj tip šta pravi nema mu ravna !!! Ali ga ostavljam !

uz koji kernel si upario?

ništa za sada nisam dirao došao je uz speedmod i da se osvrnem na  Dodge_167 je rekao:

"nakon dva dana ce ti poceti laggati kao nikad do sada, aplikacije ce se same od sebe poceti prisilno zatvarati, baterija ce imati drain ya poludit itd. U pocetku te zavara pa pomislis da je super, ja sam se 3 puta vracao na njega (na tri razlicite verzije) ali uvijek su bili isti problemi."

Međutim ni jedan FC, bug nikakav za sada nisam primjetio a već duže s vanamom baratam i ništa od ovoga nisam imao što on navodi.

E sad evo par slika o korištenju a baterija mi noćas crkla totalno jer sam se ustao i bio je ugašen i imam 1.d bateriju što do sada s ovoliko korištenja nisam, pa stoga moram reći da sam s ovim najzadovoljniji. A uz sve to izgled S III je pravo osvježenje....

Jedina stvar mi nije sada jasna u CWM mi ne pokazuje kernel koji je i nemogu iz njega backup i restore, to mi se znalo i prije s nekim kernelima desiti.

I već duže vrijeme neće također da mi flasha ili pokrene neku zip datoteku iz CWM već samo restarta aparat dok iz recovery moda nema problema.

Zna li netko o ovome išta !

Galaxy S2-Vanamlite 12 stock sa siyah 3.3.2
14 godina
neaktivan
robijan kaže...

Jednu stvar vidim, a to je da ti AOS bug satire bateriju, tako da to moze ici puno bolje samo kad bi se njega rijesio..

27% je po meni osobno neprihvatljivo.. Ja sam nezadovoljan kad je na 7%, a s ovim mislim da bi iskocio iz koze koliko bi samo zivcan bio..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
18 godina
odjavljen
majdo kaže...
robijan kaže...

Jednu stvar vidim, a to je da ti AOS bug satire bateriju, tako da to moze ici puno bolje samo kad bi se njega rijesio..

27% je po meni osobno neprihvatljivo.. Ja sam nezadovoljan kad je na 7%, a s ovim mislim da bi iskocio iz koze koliko bi samo zivcan bio..

AOS bug je zapravo samo mit... što manje koristiš mobitel, on je veći...

Galaxy SII I9100 || Don't you dare to read my mind, Because you won't like what you'll find
15 godina
neaktivan

Koji mi kernel preporučate uz CM9 ?

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
robijan kaže...

ništa za sada nisam dirao došao je uz speedmod i da se osvrnem na  Dodge_167 je rekao:

"nakon dva dana ce ti poceti laggati kao nikad do sada, aplikacije ce se same od sebe poceti prisilno zatvarati, baterija ce imati drain ya poludit itd. U pocetku te zavara pa pomislis da je super, ja sam se 3 puta vracao na njega (na tri razlicite verzije) ali uvijek su bili isti problemi."

Međutim ni jedan FC, bug nikakav za sada nisam primjetio a već duže s vanamom baratam i ništa od ovoga nisam imao što on navodi.

E sad evo par slika o korištenju a baterija mi noćas crkla totalno jer sam se ustao i bio je ugašen i imam 1.d bateriju što do sada s ovoliko korištenja nisam, pa stoga moram reći da sam s ovim najzadovoljniji. A uz sve to izgled S III je pravo osvježenje....

Jedina stvar mi nije sada jasna u CWM mi ne pokazuje kernel koji je i nemogu iz njega backup i restore, to mi se znalo i prije s nekim kernelima desiti.

I već duže vrijeme neće također da mi flasha ili pokrene neku zip datoteku iz CWM već samo restarta aparat dok iz recovery moda nema problema.

Ovu verziju ja nisam imao. Ovaj tvoj rom drugacije izgleda, ima drugaciju ikonu baterije sa postotkom, i jos ti u "about" pise Arabic v1.2, dok je meni pisalo "Wanamlite v12.0" ili nesto slicno, ne mogu se sjetiti.

Di si nasao taj rom, ako mi mozes dati link pa da ga isprobam.

14 godina
neaktivan
Kordy kaže...

AOS bug je zapravo samo mit... što manje koristiš mobitel, on je veći...

Moram priznati da se trenutno ne slazem s tobom..

Kada sam dobio ovaj novi mob prije mj dana, reko sam da necu prvo nista flashati, ali vrag mi nije dao mira, te sam preko KIES-a apdejtao ga na ofišl ICS od T-Mobilea.. Koristio sam mob na njemu svega 4 sata, jer toliko mu je i trebalo da baterija crkne, AOS je bio na debelih 85%, i nije padao ispod nikako.. Flashao sam onda Speedmode napunio mob, i poceo s koristenjem, to je malo bolje bilo, AOS je sada bio na 35%.. 

Iza toga mi je Sudy preporucio WIUI, i ljubav na prvi pogled, sa stock kernelom je katastrofa bilo, dok nisam stavio Siyah.. Ne sjecam se koja je aktuelna verzija tada bila, ali znam da je AOS pao na 10%.. Onda je izasao Siyah 3.2.8, i s njim se AOS izgubio totalno.. Eventualno se znao nekad pojaviti i to ono do max 4%, a i to kad se pojavi je svako 3 punjenje..

S najnovijim Siyahom 3.3.2 AOS je opet tu, od nekih 6-10%, kako kada, ali zato je s njim mob puno bolji u stand by-u pa se toliko to ni ne primjeti prilikom koristenja..

15 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...
robijan kaže...

Ovu verziju ja nisam imao. Ovaj tvoj rom drugacije izgleda, ima drugaciju ikonu baterije sa postotkom, i jos ti u "about" pise Arabic v1.2, dok je meni pisalo "Wanamlite v12.0" ili nesto slicno, ne mogu se sjetiti.

Di si nasao taj rom, ako mi mozes dati link pa da ga isprobam.

već sam par put link stavljao ali evo opet : Tko god šta hoće reći ali ovaj tip šta pravi nema mu ravna !!

i šta kažete kako smanjiti AOS potrošnju ! a ovaj postotak mžeš podesiti pod display a kažem da je ovo najnovije i slično s III- Radi odlično

Galaxy S2-Vanamlite JHLP9 ArabicV1.2-hardcore@speedmod-s2-ics#k3-20
17 godina

Bok, koristi li netko zadnji cMIUI? Iskustva sa njim ima li netko?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

probaj stavit old bootloader

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam, jer sam zbog jig-a moro stavit, e sad jedino ako mi nije ovim roomom ponovno novi instaliran

provjerio nij, imam stari bootloader

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 14:21 (robijan).
16 godina
neaktivan
robijan kaže...

Pretpostavljam da imaš SpeedMod,taj kernel NIJE u potpunosti KOMPATIBILAN sa CWM Managerom pa nemožeš instalirati .zip iz CWM Managera ali npr možeš otić direktno u Recovery iz te aplikacije. CWM Manager je obična aplikacija,i tu ti nije ništa neobično.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
14 godina
DwightSchrute kaže...
robijan kaže...

Pretpostavljam da imaš SpeedMod,taj kernel NIJE u potpunosti KOMPATIBILAN sa CWM Managerom pa nemožeš instalirati .zip iz CWM Managera ali npr možeš otić direktno u Recovery iz te aplikacije. CWM Manager je obična aplikacija,i tu ti nije ništa neobično.

Točno to i sigurno ti to i piše kad ulaziš u CWM.

Tuđi čovik nikad neće znati... | WanamLite v12.0 - Siyah 3.2.8 |
14 godina
neaktivan

Cisto mali info: Next big thing is coming.. {#}

Nakon duze cekanja (vjerovatno covjek na godisnjem malo bio) Wajk se oglasio sto se tice izlaska nove verzije ROM-a..

Na temi na XDA je objavio sljedece: NEW VERSION COMING NEXT WEEK. 2.6.29..
Taman s novim MIUI apdejtom i on ce novu verziju lansirati.. Posto cu tad vec debelo biti na moru i raditi, valjda cu uspjeti se nekom nakaciti na wlan, pa da skinem novu verziju i flasham.. {#} 

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Kako da na CM9 dobijem 3G? Lovim samo EDGE ali nikakav 3g, hspa/+ . A znam da u kući lovim Hspa i jednom sam izmjerio 12mbit/s down! Može se ovo nekako riješiti?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
15 godina
neaktivan
robijan kaže...
DwightSchrute kaže...

1. NE gubiš garanciju samim otključavanjem,al da ga otključaš moraš biti rootan a rootanjem "gubiš" garanciju,iako ga poslije otključavanja lako možeš unrootat (ostat će ti otključan)

2.Za otključavanje koristiš ovu aplikaciju (osobno preporučam,otključao sam sa njom) ili ovu.

ovom prvom sam i ja i nikakav problem

tek sam sada vidio odgovor, puno ti hvala {#}

EDIT: a za rootanje, koja je po vama najbolja verzija za stavit na galaxy s2?

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 13:26 (MadDogg).
15 godina
Suddenly Psychotic kaže...
Kako da na CM9 dobijem 3G? Lovim samo EDGE ali nikakav 3g, hspa/+ . A znam da u kući lovim Hspa i jednom sam izmjerio 12mbit/s down! Može se ovo nekako riješiti?

Settings > More settings (ili Galaxy S2 settings) > i na prvoj kartici imaš izbor režima rada.

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ MIUI 2.6.15 + Siyah 3.3.2
14 godina
neaktivan

Evo trajanje baterije sa normalnim koristenjen tijekom dana...Stock ICS tmobileov...Zanima me koliko drugima na official romu ics traje baterija...da li vam je otprilile ovoliko, manje, vise??

juka

0 0 hvala 0
15 godina
Juka_91 kaže...

Evo trajanje baterije sa normalnim koristenjen tijekom dana...Stock ICS tmobileov...Zanima me koliko drugima na official romu ics traje baterija...da li vam je otprilile ovoliko, manje, vise??

ovo je super po meni, ja 3h screen on sam tesko mogao dobiti na stock ICS isto tmobileov..jos mi se i pregrijavao previse pa sam presao na hydra+siyah 3.2.8 i tek sad mogu dobiti 3h screen on a pregrijavanja skoro pa nema :D

17 godina
neaktivan

Jel sposoban SII za gps navigaciju? Sada instaliram iGO ali vec sam sad skuzio koliko se grije, kako ce tek biti dok bude imao minimalno 4h upaljen ekran i jos se bude punio :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dodge_167 kaže...

Jel sposoban SII za gps navigaciju? Sada instaliram iGO ali vec sam sad skuzio koliko se grije, kako ce tek biti dok bude imao minimalno 4h upaljen ekran i jos se bude punio :S

normalno da je sposoban,što misliš da su mu je stavili gps onak da mogu reči da ima?? {#}

normalno budi spreman da imaš auto punjać,ja koristim navigon do sada nikakvih problema!

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
dart_tom kaže...
Dodge_167 kaže...

normalno da je sposoban,što misliš da su mu je stavili gps onak da mogu reči da ima?? {#}

normalno budi spreman da imaš auto punjać,ja koristim navigon do sada nikakvih problema!

Ma znam da on moze. Ali sad posto su ove vrucine, a meni ce mob biti na sajbi pa i kad to pocne grijati ja mislim da ce se rastopiti. Vec ovako sam uz malo jace koristenje se ugrije za poluditi.

17 godina
Dodge_167 kaže...
dart_tom kaže...
Dodge_167 kaže...

Ma znam da on moze. Ali sad posto su ove vrucine, a meni ce mob biti na sajbi pa i kad to pocne grijati ja mislim da ce se rastopiti. Vec ovako sam uz malo jace koristenje se ugrije za poluditi.

ja proslo ljeto nisam imao nikakvih problema(na more kad sam išao),s tim da sam imao official 2.3.5

ni sada po ovoj žegi se ne grije strasno pod šajbom(nisam vozio duze od pol sata) i radi mi klima u autu i sada imam wanamlite 12 i siyah 3.2.8

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice