Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.713.900
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Siyah 3.3.2 na WIUI-u 2.6.8, moj trenutni dojam: nema mu ravnog u stand-byu.. U slucaju da upadnete u neku jamu s nemogucnoscu da kontaktirati ostatak svijeta, brzo flashajte taj Siyah, ugasite sve pozadinske procese i ostavite mob sa strane da vas mogu locirati, jer baterija i traje, i traje i traje i traje dok god se mob ne dira.. {#} 

Ovako sto se normalnog koristenja tice, jos ne mogu nista tocno reci, premalo cackam po mobu danas..

Ali jedno eto znam, nocas skinuo mob s punjaca oko ponoci, ujutro se probudio nisam ni provjeravao dali mi se itko javljao, jer sam se na brzinu morao spremiti i za Os, skoro sam zaspo na ispit, dodjem tamo u pola 10, tek onda provjerim mob kad baterija jos uvijek na 100%.. Tek nakon 5 min prckanja po mobu se pocela lagano prazniti, jer sam morao pojacati full ekran radi glupog sunca, nis nisam vidio.. {#}

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 18:11 (majdo).
Moj PC  
1 0 hvala 4
15 godina

evo nakon dugo vremena sam flashao neki custom rom..roknuo sam hydru+fluxi i zasad radi ok, samo me zanima kako ukljuciti zaslon kada mi stigne sms? i kada me netko zove primjetio sam da nema vise one geste da okrenem ekran i iskljuci se ton, postoji ta mogucnost ili ne?

0 0 hvala 0
17 godina

nije sad da sam retardiran pa da neznam za root i goodiese koje rotanje donosi, ali frka me je zbog tog pretjeranog zagrijavanja... 

dali ste i vi ostali imali taj problem zagrijavanja kad još niste rootali mob? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

Vec ti je nekoliko ljudi reklo da nemas beda.. Kupi zadnji BUG, imaš sve detaljno napisano, i baba bi ti znala to napraviti po onim uputama

15 godina
majdo kaže...

Siyah 3.3.2 na WIUI-u 2.6.8, moj trenutni dojam: nema mu ravnog u stand-byu.. U slucaju da upadnete u neku jamu s nemogucnoscu da kontaktirati ostatak svijeta, brzo flashajte taj Siyah, ugasite sve pozadinske procese i ostavite mob sa strane da vas mogu locirati, jer baterija i traje, i traje i traje i traje dok god se mob ne dira.. {#} 

Ovako sto se normalnog koristenja tice, jos ne mogu nista tocno reci, premalo cackam po mobu danas..

Ali jedno eto znam, nocas skinuo mob s punjaca oko ponoci, ujutro se probudio nisam ni provjeravao dali mi se itko javljao, jer sam se na brzinu morao spremiti i za Os, skoro sam zaspo na ispit, dodjem tamo u pola 10, tek onda provjerim mob kad baterija jos uvijek na 100%.. Tek nakon 5 min prckanja po mobu se pocela lagano prazniti, jer sam morao pojacati full ekran radi glupog sunca, nis nisam vidio.. {#}

3g preko noci bio ukljucen?

14 godina
neaktivan
THomson kaže...

3g preko noci bio ukljucen?

Cijelo vrijeme..

Blade18 kaže...

nije sad da sam retardiran pa da neznam za root i goodiese koje rotanje donosi, ali frka me je zbog tog pretjeranog zagrijavanja... 

dali ste i vi ostali imali taj problem zagrijavanja kad još niste rootali mob? 

Naravno sam smo imali, nema osobe tu koja nije imala problem sa zagrijavanjem moba.. To je najveci problem do kernela.. Na stock ICS od T-mobilea sam izdrzao 5 sati nakon apdejta, nije mi vrag dao mira jer mob je bio vrel konstantno kao elektricno kuhalo i odmah sam flashao gore WIUI 2.5.18 mislim da je tada bio aktualan (unazad 10-tak stranica imas moj prvi detaljni review), ljubav na prvi flash je to bilo.. :D

Koji god kernel sam probao mob se pregrijavao, osim sa Siyahon 3.2.8 kojeg sam vec jako jako puno puta spomenuo unazat par stranica, jer se po meni pokazao najboljim.. Sada "testiram" najnoviji Siyah 3.3.2, trenutno takodjer ni traga od pregrijavanja, ali vidjet cemo koliko ce dobar biti za bateriju u odnosu na 3.2.8...

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 19:52 (majdo).
14 godina
neaktivan

Kada idem flashati custom ROM, jel ima veze kojim redoslijedom radim dijelove Full Wipea? Znaci jel ima veze ako napravim prvo Wipe Dalvik cache, cache partition, wipe data; jel mogu nekim drugim redoslijedom(ako je ovaj redoslijed uopće točan, još nikad flashao{#})

EDIT: otkuda da nabavim gapps?

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 21:13 (Suddenly Psychotic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Suddenly Psychotic kaže...

Kada idem flashati custom ROM, jel ima veze kojim redoslijedom radim dijelove Full Wipea? Znaci jel ima veze ako napravim prvo Wipe Dalvik cache, cache partition, wipe data; jel mogu nekim drugim redoslijedom(ako je ovaj redoslijed uopće točan, još nikad flashao{#})

Moram priznati da nikad nisam ranije razmisljao o tom redosljedu.. Uvijek sam se nekako drzao onog preporucenog sto na XDA bude u samoj temi..

Najcesce je to sljedeci redosljed koliko se sjecam, barem se ovoga ja nekako drzim:

• Wipe data/factory reset
  • Wipe cache partition
  • Wipe dalvink cache
  • Flasham ROM
  • Ponovim wipe cache & dalvink cache
  • Reboot

LINK za gapps.

14 godina
neaktivan
robijan kaže...

Tip kaže da preko box-a za 100 kn. može vratiti imei original, dali je to pametno "nekome " dati da to napravi ?

Jesi probao ovo: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1308546

15 godina
neaktivan
majdo kaže...

Moram priznati da nikad nisam ranije razmisljao o tom redosljedu.. Uvijek sam se nekako drzao onog preporucenog sto na XDA bude u samoj temi..

Najcesce je to sljedeci redosljed koliko se sjecam, barem se ovoga ja nekako drzim:

• Wipe data/factory reset
  • Wipe cache partition
  • Wipe dalvink cache
  • Flasham ROM
  • Ponovim wipe cache & dalvink cache
  • Reboot

LINK za gapps.

Koliko sam ja primjetio svaki developer rooma je dao upute za flash i uglavnom je isti postupak kako je i navedeno gore, ali isto sam vidio da ima i drugačijih pa mislim da je najbolje pročitati sve prije početka ikakvih radnji !

Galaxy S2 WanamLite 12-stock- XXLP9, Abis 1.2 U
15 godina
neaktivan

Dali ovo može zadovoljiti ??? Ja osobno nisam zadovoljan, jučer ujutro u 7:oo skinuo s punjača i do 22:22 i evo rezultata za WIUI 2.6.8 s siyah 3.2.8.(majdo preporuka) :

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
robijan kaže...

Dali ovo može zadovoljiti ??? Ja osobno nisam zadovoljan, jučer ujutro u 7:oo skinuo s punjača i do 22:22 i evo rezultata za WIUI 2.6.8 s siyah 3.2.8.(majdo preporuka) :

Je li to prva sesija punjenje/pražnjenje?

Nikada ne možeš biti siguran nakon prvog punjenja.

Btw. vidim da nitko nije napisao podsjećam, MIUI 2.6.15 je vani, a time odmah i ASNET.
WIUI će doći danas ili sutra, a rohitu malo duže treba za RGUI {#} 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ stock XXWLPG 4.0.3 with Fluxxi kernel
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 9:08 (sudy_freak).
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
robijan kaže...

Je li to prva sesija punjenje/pražnjenje?

Nikada ne možeš biti siguran nakon prvog punjenja.

Btw. vidim da nitko nije napisao podsjećam, MIUI 2.6.15 je vani, a time odmah i ASNET.
WIUI će doći danas ili sutra, a rohitu malo duže treba za RGUI {#} 

Prva ! Ostavljam do poned. pa da vidimo !

14 godina
neaktivan

Kada radim backup iz CWM-a, jel to briše podatke na SD kartici?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne.

15 godina
neaktivan

ne

Galaxy S2WIUI 2.6.8 s siyah 3.2.8
17 godina
neaktivan

Koliko vam trosi bateriju Media Server + Music player, dok je ekran iskljucen? Moze li netko malo isprobati, pustit da muzika svira u slusalice pa provjeriti stanje nakon pola sata i nakon punog sata?

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen

CM7 je od sada službeno "stable" : LINK

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find

0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima!Trebam vaš savjet odnosno preporuku.Rastajem se od svog S2 i dajem ga bratu.Kako on nema ni najmanjeg interesa flashat,costumizirat itd.,stavio bi mu neki dobar rom na kojem radi apsolutno sve.Osobno sam još od nove godine orijentiran isključivo na AOSP  romove tako da nisam pratio stanje sa Sammy based romovima.

Moja molba je da mi preporučite,po vama najbolji, custom sammy based rom na kojem sve radi i koji dobro drži bateriju. Hvala

18 godina
odjavljen
mnjikloh kaže...

Pozdrav svima!Trebam vaš savjet odnosno preporuku.Rastajem se od svog S2 i dajem ga bratu.Kako on nema ni najmanjeg interesa flashat,costumizirat itd.,stavio bi mu neki dobar rom na kojem radi apsolutno sve.Osobno sam još od nove godine orijentiran isključivo na AOSP  romove tako da nisam pratio stanje sa Sammy based romovima.

Moja molba je da mi preporučite,po vama najbolji, custom sammy based rom na kojem sve radi i koji dobro drži bateriju. Hvala

WanamLite 12

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
15 godina
Kordy kaže...

CM7 je od sada službeno "stable" : LINK

Lijepo bome.

Sada se mogu posvetiti CM9 konačno kako treba

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ MIUI 2.6.15 + Siyah 3.3.2
16 godina

Meni troši puno na WIUI-u dok slušam muziku na stock playeru, preko 40% na 4-5 sati, kolko vidim na screenshotovima, dok se sluša muzika skroz je awake.

Jel zna neko kako smanjiti potrošnju baterije jer mi se to nije događalo na stock romu ni na wanamlite-u, a nebi mjenjao rom jer je ovaj super, ali ovo me ubija.

U deep sleepu je potrošnja odlicna da napomenem:)

14 godina
neaktivan

Gdje Titanium Backup sprema backupove? Važno je da mi možda ne pobriše backupove za vrijeme flashanja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mnjikloh kaže...

Vanamlite 12 stock sve radi imaš i dodataka za potpuno kao stock,screenlock hiden Apss i mislim da je to NAJBOLJI I STABILNIJI ROOM, i to još sa siyjahom. E sada baterija je kao i sa svima takva kakva je ali imamo to što imamo od uređaja. Moje skromno mišljenje, mada sada isprobavam Wiui i za sada nisam a najviše izgledom zadovoljan, sve mi je nekako KOCKASTO, ikone mi sve ogromne i ružne, previše svjetlo..Možda se neki neće složiti ali ukusi su različiti !{#}

15 godina
neaktivan

Gdje Titanium Backup sprema backupove? Važno je da mi možda ne pobriše backupove za vrijeme flashanja...

Tamo gdje postaviš a ako nisi u mapu titanium na sd kartici !

14 godina
robijan kaže...
mnjikloh kaže...

Vanamlite 12 stock sve radi imaš i dodataka za potpuno kao stock,screenlock hiden Apss i mislim da je to NAJBOLJI I STABILNIJI ROOM, i to još sa siyjahom. E sada baterija je kao i sa svima takva kakva je ali imamo to što imamo od uređaja. Moje skromno mišljenje, mada sada isprobavam Wiui i za sada nisam a najviše izgledom zadovoljan, sve mi je nekako KOCKASTO, ikone mi sve ogromne i ružne, previše svjetlo..Možda se neki neće složiti ali ukusi su različiti !{#}

Imaš također i NEAT rom, totalni stock uz jos manje preinaka nego wanamlite. Ja sam trenutno na njemu i baterija ok traje sa siyah 3.3.2, 24h i 5h-15h ovisi o korištenju a može i duže. Sve radi perfektno, također i za njega imaš sitnih patcheva kao što su crt-off, call recording, sms mods (sent time instead of reciving time), dialer with contacts, big caller images, toggles, battery styles...

Tuđi čovik nikad neće znati...
17 godina
neaktivan

Chainfireov app Got Brickbug? mi kaze da sam u opasnosti. Koliko su ustvari opasni ovi kerneli koji se najvise koriste? Fluxxi, Siyah, etc.? 

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Šef kaže...

Chainfireov app Got Brickbug? mi kaze da sam u opasnosti. Koliko su ustvari opasni ovi kerneli koji se najvise koriste? Fluxxi, Siyah, etc.? 

Koliko znam, kerneli koji su na bazi "Samsung Open Source Update 4", su sigurni (to su CM kerneli, fluxi a i ostali). Cijela ta situacija je prenapuhana i moguča je kod stock kernela

14 godina
neaktivan

koja navala novih romova http://www.galaxys2roms.com/all-builds/ {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 14:40 (bzvz92).

2 0 hvala 3
14 godina
neaktivan

Evo, upravo flashao CM9, sve radi besprijekorno i sviđa mi se, ali ne znam kako skinuti kontakte sa SIM kartice...{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice