Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.709.411
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
majdo kaže...
sudy_freak kaže...

E da, onaj luđak GoKhanMoral je stavio novi Siyah.
Siyah 3.3.2 (dugo ga nije bilo) 

Moram priznati da sam ga nekako prestao pratiti nakon sto je rkenuo razvijati kernel za S3, mislio sam da ce stati sa S2..

Nadam se samo da nece biti kao verzija 3.3.1 da mozes jaje ispeci na mobu.. :D Za sada 3.2.8 je i dalje uvjerljivo najbolja verzija, barem po meni.. :)
A sto se tice ultimate cleaning script, vrijedi probati.. :)

I vidim da se u zadnje vrijeme cesto spominje taj Fluxxi kernel, jel moze on ici na RGUI i ostale? Dali vam se pokazao bolji on ili Siyah? 

Da, meni je Fluxxi dobar.
Bolji od zadnjih verzija Siyaha.

Nisam testirao, ali nekako mi je bolji.
Ako ništa, CWM je ljepši :))))

Idemo novi RGUI i Fluxxi i da vidimo. 

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
14 godina
neaktivan
*Guzman* kaže...

Dajte decki molim vas hitno mi je.Evo sad cu vas jos detaljnije objasniti.Kada upalim mobitel stoji mi ovako(nemogu nac slike)Smsung Galaxy S GT-... itako stoji pa se mob opet ugasi i upali i tako stalno gasi i pali slika uvjek ista.E onda sam pokusavam uci u recovery mod ono Volume down ili je UP i power i udjem pise mi ovako Downloading... Do not turn off target!!! ima i slika...E sad me zanima jeli treba biti wairless veze da bi  moglo download ovo ili ne...Ili mi bar odgovorite dali se moze ovo napravit ako ne da dzaba nekupujem ovo...

Prva stvar ako pitas za identican uređaj kao ovaj na slici, onda si pogriješio temu.. {#} Jer to na slici je Samsung Galaxy S GT-I9000, a ovo je tema za SGS2 GT-I9100..

A druga stvar sto se tice tvog pitanja, nikakav wireless tu ne pomaze, tu bi preko odina trebalo staviti neki orginal firmware, ili neki costum ROM.. 

Znaci ako se radi o identicnom mobu kao na slici koji ima oznaku GT-I9000, na linku dva reda ispod imas tutorial sa prikazanim svim koracima kako flashati 2.3.5 official firmware..

LINK 

14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Haha, najbitnije da je ljepse, a sad dali je bolje to i nije toliko bitna stvar.. Obozavam ovakve konstruktivne odgovore.. {#}

Sad sam u nedoumici flashati novi RGUI i Fluxxi ili istestirati bat do kraja na najnovijem WIUI-i u Siyah 3.2.8

Ipak sam se vratio na njega, obrisoa apsolutno sve s moba, i stavio ga iznova..

Što se korištenja tiće, u ovom trenutku dok ovo pišem ovako stvari stoje: 

• 48% baterije je preostalo
  • 22 h 38m 55s on battery
  • Voice calls - 2h 54m 10s
  • Screen ON - 1h 48m 22s
  • Od ponoci 90 primljenih poruka, 83 poslane
  • Svijetlina ekrana na automatskom cijelo vrijeme
  • Cijelo vrijeme upaljen 3G
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 23:06 (majdo).
14 godina

Može li fluxxi na Sam romove?

Tuđi čovik nikad neće znati...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo upravo sam pogledao tacno kako se zove GT-I9003

15 godina
Abalo kaže...

Kao i Siyah, vjerujem da može.

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
18 godina
sudy_freak kaže...
Abalo kaže...

Fluxxi ide samo na AOSP/AOKP romove kako i pise u opisu samog kernela

[AOSP/AOKP-KERNEL] *11.06.12* Fluxi XX Kernel ICS [xxTweaker App, OTA, Touch CMWR]

Galaxy S2 @ Hydra 1.4.1, Fluxxi xx.0.2-beta3 kernel
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 0:22 (parizer).
17 godina

Stavio Hydru i Fluxxi. Nadam se najboljem..

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
majdo kaže...
sudy_freak kaže...

Haha, najbitnije da je ljepse, a sad dali je bolje to i nije toliko bitna stvar.. Obozavam ovakve konstruktivne odgovore.. {#}

Sad sam u nedoumici flashati novi RGUI i Fluxxi ili istestirati bat do kraja na najnovijem WIUI-i u Siyah 3.2.8

Ipak sam se vratio na njega, obrisoa apsolutno sve s moba, i stavio ga iznova..

Što se korištenja tiće, u ovom trenutku dok ovo pišem ovako stvari stoje: 

• 48% baterije je preostalo
  • 22 h 38m 55s on battery
  • Voice calls - 2h 54m 10s
  • Screen ON - 1h 48m 22s
  • Od ponoci 90 primljenih poruka, 83 poslane
  • Svijetlina ekrana na automatskom cijelo vrijeme
  • Cijelo vrijeme upaljen 3G

Ajd mi molim te link da si skinem ovu kombinaciju koju imaš jer ne mogu vjerovati da dobiješ ove rezultate za bateriju.

I ne mislim da nije moguće da se ne uvrijediš već sam iznenadjen jer mi ovog mog više pun k...., 12-15 sati i prazan.

Dali je to ovaj link i ako je dali ovaj prvi stable GB,hybrid ili ICS. I dali s titanium može vraćanje podataka( najbitnije mi je postavke imenika) s vanama !

Galaxy S2 WanamLite 12-stock- XXLP9, Abis 1.2 U
14 godina
neaktivan

Kada instaliram custom rom, jel mogu samo jednom radnjom sve podatke, programe i ostalo vratiti, a ne da u Titaniumu vraćam aplikaciju jednu po jednu?

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko sam ja vidio i koristio imaš u free verziji restore missing app + data i još nekih kombinacija, ali sam u u kompletnoj listi aplikacija izdvojio tj. označio svoje za koje pravim backup pod svojim labelom te kad vračam samo postavim run missing app + data i vratim te svoje apk. Ukoliko moguće i da griješim neka me isprave iskusniji a možda ima i boljih riješenja !{#}

14 godina
neaktivan
robijan kaže...

Ajd mi molim te link da si skinem ovu kombinaciju koju imaš jer ne mogu vjerovati da dobiješ ove rezultate za bateriju.

I ne mislim da nije moguće da se ne uvrijediš već sam iznenadjen jer mi ovog mog više pun k...., 12-15 sati i prazan.

Dali je to ovaj link i ako je dali ovaj prvi stable GB,hybrid ili ICS. I dali s titanium može vraćanje podataka( najbitnije mi je postavke imenika) s vanama !

Veliku ulogu tu igra i kada covjek skine mobitel s punjaca.. Ako ga skines prije ponoci, znaci malo ces prckati po njemu i ides spavati, on ce onda u stand by.. I tu se dobije vec 6 sati na trajanju baterije recimo.. 

Sto se tice postavki sinkroniziraj imenik s GMailom, i neces imati tih problema.. Svaki puta onda samo ih vratis s gmaila syncanjem, i boli te cosak.. ;)

Nije to taj link, to je ROM za Defy.. Ovo ti je LINK od WIUI-a, skini verziju 2.6.8, a za Siyah se javi preko PP, pa ti ga posaljem na mail, jer te verzije na sluzbenim stranicama od Siyaha nema za skinuti..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
neaktivan

Evo SS od jucerasnjo-danasnjeg koristenja baterije.. :D

Gore je kako sam vec rekao WIUI 2.6.8 + Siyah 3.2.8

Znaci sto se tice koristenja ovo je sve bilo upaljeno:

• Svijetlina ekrana na automatski
  • 3G je konstantno gorio, nisam palio WLAN
  • 5 sati razgovora
  • 113 primljenih SMS-ova, 105 poslanih
  • Screen ON 2h 50m
  • WiFi mi je gorio svega 10 min kada je mob skinut neki dan s punjaca
Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 12:13 (majdo).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Isproba sam fluxxi s dragonom, baterija odlično traje.. ali sam se vratio na neat jer mi čak ni na wanam nitijedan file manager ne bi prepoznao sd karticu.
Odnosno prepoznaje u recovery, muzika sa sd kartice šteka dok svira, itd...
Ima li neko ideju kako riješit ovo?? 

I da li se još nekom dešava da mu touhwiz od s3 počne 'gutat' aplikacije u menu.. znači nema ih u menu al pripoznaje ih bilo koji uninstaller i samo tako možeš opet pokrenuti ih.

Tuđi čovik nikad neće znati...
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 12:24 (Abalo).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
parizer kaže...
sudy_freak kaže...
Abalo kaže...

Fluxxi ide samo na AOSP/AOKP romove kako i pise u opisu samog kernela

[AOSP/AOKP-KERNEL] *11.06.12* Fluxi XX Kernel ICS [xxTweaker App, OTA, Touch CMWR]

A moze izgleda i na CM9, jer ja imam paranoid i fluxxi mi radi bez problema.

15 godina
neaktivan
majdo kaže...
robijan kaže...

Veliku ulogu tu igra i kada covjek skine mobitel s punjaca.. Ako ga skines prije ponoci, znaci malo ces prckati po njemu i ides spavati, on ce onda u stand by.. I tu se dobije vec 6 sati na trajanju baterije recimo.. 

Sto se tice postavki sinkroniziraj imenik s GMailom, i neces imati tih problema.. Svaki puta onda samo ih vratis s gmaila syncanjem, i boli te cosak.. ;)

Nije to taj link, to je ROM za Defy.. Ovo ti je LINK od WIUI-a, skini verziju 2.6.8, a za Siyah se javi preko PP, pa ti ga posaljem na mail, jer te verzije na sluzbenim stranicama od Siyaha nema za skinuti..

Ma za gmail sve pet, naravno da mi je sinhro skoro i stalno jer imenik koristim ( cca 1000 imena) puno mail adresa i na par računala, posao mi to zahtijeva. Ali ujedno mi je najgore jer imam dosta kontakata koji imaju par brojeva pa mi se shebu pretpostavljeni. I to me živcira pa kad god flasham uvijek a sa titaniumom vratim backup i to je to, ali OK pokušam vratiti i na WIUI. pa možda uspije !

18 godina
odjavljen
*Guzman* kaže...

evo upravo sam pogledao tacno kako se zove GT-I9003

Kriva tema...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
16 godina
neaktivan

Majdo, mislim da si ti dobio jedan od najboljih modela mobitela ;)

Meni je izdrzao na bateriji 2dana 18 sati i bilo je na 20%, al nisam koristio 3G, i sitno poziva bez sms-a.. Al opet, koristim Dragon 2.8 + fluxi.. (sa siyah mi je trosilo bateriju ko lud)

18 godina
odjavljen
ekoraca kaže...

Meni je izdrzao na bateriji 2dana 18 sati i bilo je na 20%, al nisam koristio 3G, i sitno poziva bez sms-a.. Al opet, koristim Dragon 2.8 + fluxi.. (sa siyah mi je trosilo bateriju ko lud)

Slažem se , Siyah sucks, tek pojavom fluxi-a se isplati koristiti aosp/aokp, 100% stabilan a baterija traje dulje nego na bilo kojem kernelu

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
15 godina
neaktivan
majdo kaže...

Evo SS od jucerasnjo-danasnjeg koristenja baterije.. :D

Gore je kako sam vec rekao WIUI 2.6.8 + Siyah 3.2.8

Znaci sto se tice koristenja ovo je sve bilo upaljeno:

• Svijetlina ekrana na automatski
  • 3G je konstantno gorio, nisam palio WLAN
  • 5 sati razgovora
  • 113 primljenih SMS-ova, 105 poslanih
  • Screen ON 2h 50m
  • WiFi mi je gorio svega 10 min kada je mob skinut neki dan s punjaca

Nije mi jasno ovo se sada ne odnosi samo na tebe već i općenito dali neke aplikacije a koliko sam do sada primjetio nitko ne spominje instalirane apljkacije osim standardnih dali one utjeću na rad i iskoristivost baterije. Evo mojih pa možda netko i vidi da imam nešta što nema pameti ili nema potrebe i svrhe imati na mobu.A ujedno me zanima i šta ostali imaju:

Accounts (com.keramidas.virtual.ACCOUNTS)
Animated Weather 5.1.2 (com.mobilityflow.animatedweather.free)
Animated Weather: Glass Panel 2 (com.mobilityflow.animatedweather.widget_skins.glass_panel)
Application Widgets (com.keramidas.virtual.APP_WIDGETS)
Easy Reminder 1.2.2 (edges.android.reminder)
ES File Explorer 1.6.1.6 (com.estrongs.android.pop)
Gentle IncRinging 1.1 (com.bdapplication.gentlering)
Gmail 4.0.5 (com.google.android.gm)
Hotmail 7.8.2.8.46.6837 (com.hotmail.Z7)
Imenik 4.0.3-XXLPW (com.android.contacts)
Internet 4.0.3-XWLPG (com.android.browser)
Kalendar 4.0.3 (com.concentriclivers.calendar)
Memorija Imenika 4.0.3-XWLPG (com.android.providers.contacts)
Poruke 4.0.3-XWLPG (com.android.mms)
Postavke 4.0.3-XWLPG (com.android.settings)
Postavke poziva 1.0 (com.sec.android.app.callsetting)
QuickPanel Settings 1.0 (com.lidroid.quickpanel)
SMS Backup & Restore 0.9.9 beta 2 (mobi.infolife.smsbackup)
Spremanje postavki 4.0.3-XWLPG (com.android.providers.settings)
Spremnik birača 4.0.3-XWLPG (com.android.providers.telephony)
TuneIn Radio 6.1 (tunein.player)
Tw pokretač 4.0.3-XWLP8 (com.sec.android.app.twlauncher)
TwDVFSApp 1.0 (com.sec.android.app.twdvfs)
Wallpaper (com.keramidas.virtual.WALLPAPER)
Wi-Fi Access Points (com.keramidas.virtual.WIFI_AP_LIST)
Zapis 1.0 (com.sec.android.app.memo)
CoPilot Live 8.2.0.368 (com.alk.copilot)

14 godina
neaktivan
ekoraca kaže...

Pa da ti budem iskren mislim da bih nekog istukao u T-centru da je drugacije.. Jer s prvim modelom sam prosao kalvariju.. Imas mob a zapravo nemas.. 7 servisa obisao, od ukupno 7 mj koliko sam ga imao, 5 mj je bio u servisu, i sad pred skoro mj dana kako sam ovoga dobio, sretan sam kao prskalica.. sve radi i vise nego savrseno.. (da kucnem u drvo da ne ureknem)..

Sad sam stavio najnoviji Siyah 3.3.2 pa cu vidjeti s njim, ali sve me nekako vuce da ipak stavim taj Flixxi kad su ga svi ppceli toliko hvaliti.. On bi trebao bez problema moci ici na WIUI? Da nisam nes krivo povezao, bolje da pitam.. :)

15 godina
neaktivan

Tip kaže da preko box-a za 100 kn. može vratiti imei original, dali je to pametno "nekome " dati da to napravi ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Fluxi ne ide na wiui
17 godina
lovranac kaže...

eto kupio sam s2, gore je ICS 4.0.3

Baseband version: I9100XXLPQ

Kernel version: 3.0.15-I9100XXLPQ-CL223505 se.infra@SEP-94 #3

Build number: IML74K.XXLPQ

dobio sam ga rootanog, flash counter: 1, što trebam napravit za reset flash countera, nisam siguran kako to ide s old i new bootloaderom, da li bi nakon toga reseta mogao mob nosit na garanciju u slučaju nekakvog kvara ili trebam skidat original rom i instalirat ponovo

flashao sam preko odina zadnji official firmware od t-mobilea sa sammobilea, di bi mogao skinut zadnji official kernel i gdje i da li bi mi to što značilo?

kad bi ga bilo potrebno nosit na garanciju da li bi bilo dovoljno imat official firmware i flash counter na nuli? da li nešto znači to što je i otključan?

flash counter mogu postavit na nulu ili preko triangleawaya(ako je new bootloader) ili s jigom(ako je old bootloader), kako mogu znat koji je meni bootloader?

16 godina

kupis usb jig, provjeris jel radi s njim, ako ne radi onda imas new bootloader (te ga samo flashas na stari bootloader).. ful jednostavno :)

btw. ovaj program triangleaway nije bas pouzdan.. lp!

edit: cuo sam da ne gledaju na garanciji da li je mobitel otkljucan, al opet ako si u mogucnosti (kao ja) zakljucati ga, nema potrebe se za*ebavati :)

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 16:17 (Rasho).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ponovit ću još jednom,TriangleAway ak imaš ICS rom na njemu i to je to. Nađi ga na XDA,tamo je besplatan. Ja sam ga već koristio 5 puta i sve 5,pogledaj ocjene na Play-u i temu na XDA,mislim da NITKO nije imao problema sa njim.

Besplatni download sa XDA.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 16:28 (DwightSchrute).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

A ja sam takoder mislio da imam losiji model mobitela, jer mi je na početku samo crpio bateriju, al sam tada bio na siyahu, + 7/8 raznih romova, i samo crpi.

A kako DragonICS ima mogučnost custom instalacije roma, odabrao sam tamo fluxi i prezadovoljan sam.. jos stavio neke google aplikacije i to je to.. ful zadovoljan..

18 godina
odjavljen
Prvi boot htc sense 4.0 ROM-a na našem SGSII: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1704542
14 godina
neaktivan
ekoraca kaže...

A ja sam takoder mislio da imam losiji model mobitela, jer mi je na početku samo crpio bateriju, al sam tada bio na siyahu, + 7/8 raznih romova, i samo crpi.

A kako DragonICS ima mogučnost custom instalacije roma, odabrao sam tamo fluxi i prezadovoljan sam.. jos stavio neke google aplikacije i to je to.. ful zadovoljan..

jesi probao ovaj zadnji,verziju 3.1...vidim da stalno izdaje nove verzije jer stalno nes je*be pa krpa konstano sto ne radi :/

16 godina
neaktivan

ma ne zelim ni probavati, jer mi je ovaj sasvim uredu.. mozda budem, kad nađem neki drugi zadovoljavajući rom osim dragon-a

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice