gdje si to promjenio i koliko si platio???
Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
- poruka: 14.366
- |
- čitano: 6.713.976
- |
- moderatori:
XXX-Man
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ee ljudi imam veliki problem nedavno sam kupio polovan galaxy s2 ali neradi na mreze.
otisao sam kod covjeka da mi dekodira ali je rekao da nemoze zato sto nema IMEI coda.
on upise bro *#06# i pise mu IMEI ali nema brojeva pa kako sad to popraviti
IMEI nema veze s time... Odi u postavke > o telefonu i pogledaj šta piše pod "Osnovna verzija". Jesi probao izvadit bateriju itd?
Ako ne piše ništa i nemaš IMEI, jedino što mi pada na pamet je da ima corrupted /efs folder. Ako je tako onda si kupio neispravan mobitel.
nije mi ovjde mobitel kod tog covjeka je proba mi ga popraviti ali kaze da vjderoatno nece uspjeti
a sta bi trebalo pisati
ee ljudi imam veliki problem nedavno sam kupio polovan galaxy s2 ali neradi na mreze.
otisao sam kod covjeka da mi dekodira ali je rekao da nemoze zato sto nema IMEI coda.
on upise bro *#06# i pise mu IMEI ali nema brojeva pa kako sad to popraviti
IMEI nema veze s time... Odi u postavke > o telefonu i pogledaj šta piše pod "Osnovna verzija". Jesi probao izvadit bateriju itd?
Ako ne piše ništa i nemaš IMEI, jedino što mi pada na pamet je da ima corrupted /efs folder. Ako je tako onda si kupio neispravan mobitel.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1360174&highlight=sim+unlock
Prosla godina dana.
Baš sa se i ja sjetio i htio kada mom bude godina.
Kako bude kome dolazilo.
Sjetite se posta (nađite ga), lupite slike.
Nek se stara ekipa skupi opet 
Ja ću svoga poslikati na njegovu godišnjicu cijelog da se vidi kako je loše izrađen, kako je loša plastika, kako je ekran katastrfolan itd.
Hatters -.-''
Jučer sam uzeo S2, ovaj touchwiz i se gadi.
Upravo sam pročitao članak u Bugu o rootanju S2. Mogu li slijediti onaj postupak iako imam drukčiju osnovnu verziju sustava? Neću ga brickat ili nešto slično?
Tamo je stavljena I9100BULP6, a moja je ova dolje u screenshotu.
Upravo sam pročitao članak u Bugu o rootanju S2. Mogu li slijediti onaj postupak iako imam drukčiju osnovnu verziju sustava? Neću ga brickat ili nešto slično?
Tamo je stavljena I9100BULP6, a moja je ova dolje u screenshotu.
Nemaš nikakvih problema.
za takvo nesto moras bit specijalac
Kako da ugasim predviđanje riječi na CM9? Ugasio sam Spelling correction ali i dalje predviđa riječi i često ispravlja pa se dosta mučim kod pisanja...
Dobar dan, nije me dugo bilo na forumu, vidim ima jako puno novih stranica pod ovom temom
zanima me jedno, ja imam galaxy s2 vec skoro 10mj, kupljen u T-mobile-u i radi mi znaci samo na simpi
sad htio bi prec na tomato, ali koliko vidim mob ne prima nista osim T-mobile kartica, sad kako da ja to rucno otkljucam
i dali gubim garanciju na mobitel ako to napravim?
Unaprijed zahvaljujem
napravio sam si radio brick na desireu dok sam stavljao drugi recovery i nije mi ugodno uopće razmišljat o rootanju i modificiranju ičega na mobu.
al ovaj touchwiz me ubija 
Kako da ugasim predviđanje riječi na CM9? Ugasio sam Spelling correction ali i dalje predviđa riječi i često ispravlja pa se dosta mučim kod pisanja...
Auto-caps 1
Vibrate 0
Sound 0
Pop-up 1
Show settings 0
Voice input key - off
Auto correction - off
Show correction suggest - always hide
Advanced settings > Enable recorrections 0
To su moje postavke za Android keyboard
Pozdrav svima, molim vas pomoć, hitno mi je :(
imam galaxy s2 it9100, i molio bi nekog ako mi može pojasnit kako točno skidam slike sa mobitela na komp, imam hrpu sliku na njemu i neznam kako prebacit...
ovo je prevelika tema pokušao sam pronać rješenje al nisam našao...
lijep pozdrav
Pozdrav svima, molim vas pomoć, hitno mi je :(
imam galaxy s2 it9100, i molio bi nekog ako mi može pojasnit kako točno skidam slike sa mobitela na komp, imam hrpu sliku na njemu i neznam kako prebacit...
ovo je prevelika tema pokušao sam pronać rješenje al nisam našao...
lijep pozdrav
Spojiš micro USB u mob i USB u komp.
U My Computeru ti iskoči Removable Drive i to je tvoj mob.
Slike su ti u Folderu "DCIM"
i to je to? znači netreba uključivat nikakvu vanjsku memoriju na postavkama, niti instalirat neki program dodatni?
i to je to? znači netreba uključivat nikakvu vanjsku memoriju na postavkama, niti instalirat neki program dodatni?
Pa moraš "mountati mass memory", toliko valjda znaš?
Ovo morate probati: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spritefish.fastburstcamera
Radi burst shot brže od SIII i HOX-a, ja sam slikao 101 sliku u 2-3 sekunde 
EDIT:ima lite verzija, potražite na marketu
Rootanje, instalacija custom ROM-a i zamjena kernela na Galaxyju S2, a sve to na hrvatskom jeziku i s vašim omiljenim prezenterom:
http://www.bug.hr/bugtv/hakiranje-smartfona/765.aspx

Ovo morate probati: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spritefish.fastburstcamera
Radi burst shot brže od SIII i HOX-a, ja sam slikao 101 sliku u 2-3 sekunde 
EDIT:ima lite verzija, potražite na marketu
Moram priznati vrhunska stvar, 100 slika dok pucnes prstima.. Odlicno!
Jedna stvar me samo odbija pri koristenju a to je jako niska rezolucija/kvaliteta slike..
Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Dobar dan, nije me dugo bilo na forumu, vidim ima jako puno novih stranica pod ovom temom
zanima me jedno, ja imam galaxy s2 vec skoro 10mj, kupljen u T-mobile-u i radi mi znaci samo na simpi
sad htio bi prec na tomato, ali koliko vidim mob ne prima nista osim T-mobile kartica, sad kako da ja to rucno otkljucam
Unaprijed zahvaljujem
1. NE gubiš garanciju samim otključavanjem,al da ga otključaš moraš biti rootan a rootanjem "gubiš" garanciju,iako ga poslije otključavanja lako možeš unrootat (ostat će ti otključan)
2.Za otključavanje koristiš ovu aplikaciju (osobno preporučam,otključao sam sa njom) ili ovu.
Unaprijed zahvaljujem
1. NE gubiš garanciju samim otključavanjem,al da ga otključaš moraš biti rootan a rootanjem "gubiš" garanciju,iako ga poslije otključavanja lako možeš unrootat (ostat će ti otključan)
2.Za otključavanje koristiš ovu aplikaciju (osobno preporučam,otključao sam sa njom) ili ovu.
ovom prvom sam i ja i nikakav problem
Pošto sam sad več duže vrijeme na org ICS-u dosadio mi pa bi probo nešto novo.
što preporučate?
Ja sa naišo na F1 GalaxyNexus, čini se ok, al neznam ? Radi li stabilno itd.
MIUI nisam nikad probo .. ove neke derivacije več jesam tipa hydra koja je letila isti dan ...
Pa ondaako može i neka prepuruka za MIUI ili neke njegove derivacije koje su stabilne i da kamera radi.
E da još bi vas molio da mi kažete i koju kombinaciju kernela s tim ili ono što dolazi..
Pošto sam sad več duže vrijeme na org ICS-u dosadio mi pa bi probo nešto novo.
što preporučate?
Ja sa naišo na F1 GalaxyNexus, čini se ok, al neznam ? Radi li stabilno itd.
MIUI nisam nikad probo .. ove neke derivacije več jesam tipa hydra koja je letila isti dan ...
Pa ondaako može i neka prepuruka za MIUI ili neke njegove derivacije koje su stabilne i da kamera radi.
E da još bi vas molio da mi kažete i koju kombinaciju kernela s tim ili ono što dolazi..
Unazad 10 stranica minimalno, na svakoj se spominju derivacije MIUI-a, iliti ga najvise WIUI i RGUI u kombinaciji sa Siyahom 3.2.8 (najbolji) ili 3.3.2 (nedavno se pojavio da valja).. Barem 10 postova minimalno ces naci o dojmovima prilikom koristenja, trajanje baterije, itd, itd..
Malo prelistas, procitas, pa onda pitas sto te zanima.. Da je to na pola teme ne bih nista reko, ali ovako.... 
dečki imam problema s s2-om,kamera jako sporo slika,prelazak s jednog ekrana na drugi je užasno sporo i sporo se skidaju aplikacije ,jel neko zna u čem je stvar?probo sam ga vratit na tvorničke postavke al mi traži samsungov account al sam šifru zaboravio?
Ako nekog slucajno zanima maska, prodajem ovu s slika, pa neka se javi na PP.. Narucio sam ju prije 3 mj, danas mi tek stigla.. -.- Dok sam ju cekao vec promjenio 5 komada, tako da mi je visak, i ne treba mi..
Ako nekog slucajno zanima maska, prodajem ovu s slika, pa neka se javi na PP.. Narucio sam ju prije 3 mj, danas mi tek stigla.. -.- Dok sam ju cekao vec promjenio 5 komada, tako da mi je visak, i ne treba mi..
inace preporucujem ovu masku jer ja imam identicnu i jako sam zadovoljan...odlicno prijanja uz mobitel i pao mi je par puta al je maska bila tu i ko da nista nije bilo!
inace preporucujem ovu masku jer ja imam identicnu i jako sam zadovoljan...odlicno prijanja uz mobitel i pao mi je par puta al je maska bila tu i ko da nista nije bilo!
takodjer ju ja imam i odlicna maska za te pare,ak se dobro sjećam nekih2.5$
takodjer ju ja imam i odlicna maska za te pare,ak se dobro sjećam nekih2.5$
Očito najpopularnija maska na forumu,imam je i ja, 2$ sa ebaya,preporuke! 
Jesi to naručio od timchunga?
Malog ljigavog Kineza koji se ispričava?
Ja ju naručio 8.12. došla mi sredinom 5. mjeseca (ako se ne varam) ili malo ranije.
Sredina 4. u vr' glave.
Inače, dobra je.
Preporuka No. 3