Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.714.509
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
gigopz kaže...
gigopz kaže...

Poštovani

Kupio sam micro sdhc Kingston 32 GB class 10 prije 15-ak dana. Na nju sam prebacio slike, filmove, glazbu, te instalirao neke od igara. Prije 6-7 dana mob. mi se poečeo resetirati sam od sebe, nakon punjenja baterija mi je trajala svega 2-3 sata, poprilično se grijao i sl. Nakon što sam izvadio spomenutu karticu, ponovo napunio bateriju mobitel se opet ponašao normalno, te funkcionirao bez problema. Danas sam ponovo pokušao vratiti karticu u mob. i opet isti problemi, resetiranje, potrošnja baterije, zagrijavanje.

Na mobu se nalazi:

Android 4.0.3 (instaliran preko KIESA, mreža t-mobile),

Osnovna verzja:I9100BOLP5

KERNEL: 3.0.15-I9100BOLPD-CL000000 dpi@DELL171#3

Broj verzije: IML74K.BOLPD  

Uređaj je kupljen u t-mobile, na njemu nikad nije bila instalirana niti jedna druga verzija androida osim one koja se mogla skinuti preko KIESA-a

Zahvaljujem unaprijed 

Još uvijek imam isti problem, molim pomoć

Svašta... 

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
18 godina
odjavljen

cMIUI za Galaxy SII: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1704387

MIUI v4 baziran na CM9(AOSP), trenutno ne radi video snimanje ali sredit će se to ubrzo...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find

1 0 hvala 1
15 godina

Nitko nije stavio?

Novi MIUI Lockscreen :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kordy kaže...

MIUI v4 baziran na CM9(AOSP), trenutno ne radi video snimanje ali sredit će se to ubrzo...

oduvijek sam htio takvu integraciju.

Me gusta, - downloading 

17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Zali mi se covjek da mu se mobitel zablokira pa mora vadit bateriju da bi ga restartirao. Ima stock ICS i kaze da nije nista posebno vruc kad se to desi. Any ideas?

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
18 godina
odjavljen
Šef kaže...
Šef kaže...

Zali mi se covjek da mu se mobitel zablokira pa mora vadit bateriju da bi ga restartirao. Ima stock ICS i kaze da nije nista posebno vruc kad se to desi. Any ideas?

Da imam kakvu ideju, napisao bih...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
14 godina
neaktivan
Šef kaže...
Šef kaže...

mozda malo vise detalja? npr,u kojem trenutku se zablokira,sto radi s mobom?

15 godina
Kordy kaže...

Ovo je odlično.

majdo, zaboravi WIUI do daljnjeg D:

Prvi dojmovi:

• CRT-off radi savršeno
  • About phone > Status = NAPOKON!
  • Osjetno bolje optimizirana potrošnja RAM-a
  • Pravilno prikazivanje u Task manageru
  • Malo lošiji odaziv na Home screenu i scrollanju
  • Novi kernel 3.0.33
  • Glupa ICS kamera
  • To su prvi dojmovi

Budući da je ovo initial release, ovo je prilično dobro.
Svašta nas novoga očekuje 

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 14:45 (sudy_freak).
18 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...
Kordy kaže...

Ovo je odlično.

Prvi dojmovi:

• CRT-off radi savršeno
  • Novi kernel 3.0.33
  • To su prvi dojmovi

S obzirom da ja koristim fluxi kernel, napravi sljedeće:

• otvori aplikaciju xxtweaker
  • otvori "Display"
  • skrolaj dolje dok ne dođeš do "Touch presets"
  • odaberi xxKernel Gingerbread

S time ćeš dobiti odziv TS-a kao na GB-u {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 14:47 (Kordy).
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Kordy kaže...

Ovo je odlično.

Prvi dojmovi:

• CRT-off radi savršeno
  • Novi kernel 3.0.33
  • Glupa ICS kamera
  • To su prvi dojmovi

Taman sam krenuo popljuvati zadnji WIUI, i ti me razveselis s ovim.. :D

Sto se tice samog WIUI-a, mislio sam da ce se to dogoditi samo jednom ali evo vec 3 puta isto sranje, poludio sam.. Nakon nekog vremena, samo odjednom mi pocne izbacivati miui.phone.nesto ne reagira, i stisnes uredu, on opet isto, mob postane doslovno neupotrebljiv.. Reko wipat cu ga, pa opet staviti, kad opet isto sranje, i tako 3 puta u zadnja 3 dana.. Poludio sam, bas sam razocaran, taman sam planirao skinuti WIUI GB ili Adyscorpiui MIUI GB, ali posto si me ovako fino razveselio, morat cu probati ovo.. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 15:55 (majdo).
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Nitko nije stavio?

Novi MIUI Lockscreen :) 

Probao sam ga, lijep je, ali me se nije pretjerano dojmio, nekako mi je jos najdrazi ovaj trenutni na WIUI-u i RGUI-u.. :)

15 godina
neaktivan
robijan kaže...
DwightSchrute kaže...
robijan kaže...

Dali ima netko da može oko IMEi-a pomoć !!!! Nagradim ga najozbiljnije mislim, neka se javi da se dogovorimo !!!!!!

Kakvu ti pomoć očekuješ,i zašto tolka frka oko IMEIa?

Vidi kako sam i opisao nestao mi je moj original imei uređaja, onaj ispod poklopca se ne poklapa s ovim koji mi aparat izbacuje niti onaj s garancije. U statusu uređaja  nemam niti blutut adresu i ne mogu primit blututom ništa poslati mogu, nemam serijski broj "unknown". Pokušao sam i vratiti na original vip GB 2.3.5.s kojim sam ga i kupio i isto. Imei izbacuje neki koji vidim da ljudima često izbaci 004999010640000 koji je došao mi s nečim. Ali nemam "naravno" backup original roma pa i ne mogu vratiti imei za čega sam i našao par tutorijala gdje tip i ovdje navodi da ne treba ništa ali ipak kada počnem praviti fali mi datoteka  ".nv_data" koju bih trebao imati od backup efs fila. Bojim sa da se bilo šta desi da garancija neće vrijediti bez imei. Aparat mi radi sve bez frke i stalno nešta kemijam s njim kako i vidiš malo malo pa ne šta bubam po forumu ! Eto frka ili ne frka volio bih ga vratiti ! I ozbiljno ako može tko pomoć pošteno nagradim. Pomoć očekujem da ako netko zna riješenje da pojasni.

Našao neke stare backupe od CWM i titaniuma dali bi se tamo našao "možda " i kako to vratiti ako  imam u njima mogući imei org.

Galaxy S2 WanamLite 12-stock- XXLP9, Abis 1.2 U
15 godina
neaktivan
Kordy kaže...

odlično,samo da se riješe ovi bugovi i instalirat ću ga sigurno.

Vi šta ste probali koji su dojmovi?

16 godina
neaktivan

Sa kojom aplikacijom provjeravate battery stats? Ono sta nekolicina vas poslavlja slike tu na forumu, o trajanju vremena potrošnje bla bla.. Hvala ;)

0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
robijan kaže...
robijan kaže...
DwightSchrute kaže...
robijan kaže...

Dali ima netko da može oko IMEi-a pomoć !!!! Nagradim ga najozbiljnije mislim, neka se javi da se dogovorimo !!!!!!

Kakvu ti pomoć očekuješ,i zašto tolka frka oko IMEIa?

Vidi kako sam i opisao nestao mi je moj original imei uređaja, onaj ispod poklopca se ne poklapa s ovim koji mi aparat izbacuje niti onaj s garancije. U statusu uređaja  nemam niti blutut adresu i ne mogu primit blututom ništa poslati mogu, nemam serijski broj "unknown". Pokušao sam i vratiti na original vip GB 2.3.5.s kojim sam ga i kupio i isto. Imei izbacuje neki koji vidim da ljudima često izbaci 004999010640000 koji je došao mi s nečim. Ali nemam "naravno" backup original roma pa i ne mogu vratiti imei za čega sam i našao par tutorijala gdje tip i ovdje navodi da ne treba ništa ali ipak kada počnem praviti fali mi datoteka  ".nv_data" koju bih trebao imati od backup efs fila. Bojim sa da se bilo šta desi da garancija neće vrijediti bez imei. Aparat mi radi sve bez frke i stalno nešta kemijam s njim kako i vidiš malo malo pa ne šta bubam po forumu ! Eto frka ili ne frka volio bih ga vratiti ! I ozbiljno ako može tko pomoć pošteno nagradim. Pomoć očekujem da ako netko zna riješenje da pojasni.

Našao neke stare backupe od CWM i titaniuma dali bi se tamo našao "možda " i kako to vratiti ako  imam u njima mogući imei org.

Sa tim backupom se ne sprema /efs folder odnos imei

Rašo kaže...
Kordy kaže...

odlično,samo da se riješe ovi bugovi i instalirat ću ga sigurno.

Vi šta ste probali koji su dojmovi?

Ja sam probao jučer, po meni najbolji miui do sada, baterija je super zbog fluxi kernela, dosta brz i fluidan, nisam naišao niti na jedan bug osim tog video snimanja. 

ekoraca kaže...

Sa kojom aplikacijom provjeravate battery stats? Ono sta nekolicina vas poslavlja slike tu na forumu, o trajanju vremena potrošnje bla bla.. Hvala ;)

Odeš u settings (postavke) i tamo imaš "odjel" sa baterijom.

15 godina
neaktivan

Dali mi može tko reći dali ja na vanama mogu flasati ovaj MIUI v4 vidim da je baza CM9, ne znam šta to znaći: da moram prije imati ciyanogenmod pa onda se tek može MIUI flashati, jer nikako ne uspijevam CM7 ili CM9 isprobati nemam pojma dali za njega ima posebna kakva "kvaka" za flash ? I hvala unaprijed za odgovor......

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
robijan kaže...

Dali mi može tko reći dali ja na vanama mogu flasati ovaj MIUI v4 vidim da je baza CM9, ne znam šta to znaći: da moram prije imati ciyanogenmod pa onda se tek može MIUI flashati, jer nikako ne uspijevam CM7 ili CM9 isprobati nemam pojma dali za njega ima posebna kakva "kvaka" za flash ? I hvala unaprijed za odgovor......

full wipe i flashaj...

14 godina
neaktivan

ako ima tko da mu hitno trebaju novci ili sta vec nudim 2 iljade za S II

nije nikakvo podcjenjivanje znam da su sad vecinom 2500 ali da probam

ako znate nekoga,ili ako ima netko od vas..pozz

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
recesija1337 kaže...

Svima trebaju novci u ovoj državi, ali premalo dajes.. Ni da mi gori pod nogama 99% ga nebi dao toliko ispod neke realne cijene..

Ali vec da se nadje neka razumna ponuda, vjerovatno bih ga odmah prodao i ganjao S3.. {#} 

(iako po meni nekako realno gledano prelazak s S2 na S3 nije nužan, čak štoviše bespotreban je, jer S3 ipak ne donosi toliki napredak da bi S2 s njegovim izlaskom postao kantica i zastarjeli komad elektronike)

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 16:00 (majdo).
15 godina
neaktivan
recesija1337 kaže...

ako daš ozbiljniju ponudu javi se !!!{#}

15 godina
neaktivan
Kordy kaže...
robijan kaže...

full wipe i flashaj...

Dali mogu vratiti kakav backup iz titanium ili CWM samo data ili nešta slično.

14 godina
neaktivan
robijan kaže...
recesija1337 kaže...

ako daš ozbiljniju ponudu javi se !!!{#}

ustvari na PP cemo da negadim ovu temu...sry

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 16:48 (recesija1337).
17 godina

eto kupio sam s2, gore je ICS 4.0.3

Baseband version: I9100XXLPQ

Kernel version: 3.0.15-I9100XXLPQ-CL223505 se.infra@SEP-94 #3

Build number: IML74K.XXLPQ

dobio sam ga rootanog, flash counter: 1, što trebam napravit za reset flash countera, nisam siguran kako to ide s old i new bootloaderom, da li bi nakon toga reseta mogao mob nosit na garanciju u slučaju nekakvog kvara ili trebam skidat original rom i instalirat ponovo

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
lovranac kaže...

dobio sam ga rootanog, flash counter: 1, što trebam napravit za reset flash countera, nisam siguran kako to ide s old i new bootloaderom, da li bi nakon toga reseta mogao mob nosit na garanciju u slučaju nekakvog kvara ili trebam skidat original rom i instalirat ponovo

Koliko znam, trebao bi staviti stari bootloader (2-3 minute posla) i resetirati sa Jig-om brojač (counter). Nakon toga možeš flashati bilo koji službeni firmware sličnim postupkom kao što flashaš i bootloader (preko Odina) i to je to. P.S. ovaj firmware koji imaš je dosta star i spor...

18 godina

Nakon malo druzenja sa Hydrom (AOKP) mogu reci da mi se jako svidja.

Trajanje baterije je dobro, rekao bih cak vrlo dobro (Fluxxi kernel). 

Primjetio sam u changelogu 1.4.0 verzije da je developer cak ukljucio i neke Linarove optimizacije (samo neke...). O tim optimizacijama sam pisao ranije. Nadam se da ce nastaviti sa time

Ovo je sad moj "default" rom i necu vracati na Wanama (jedino ako nadem neki veliki bug)

Preporuke barem za probu ako nista drugo ;)

(Hydra 1.4.1, Fluxxi xx.0.2-beta3)

Galaxy S2 @ Hydra 1.4.0, Fluxxi xx.0.2-beta1 kernel
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 21:16 (parizer).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
parizer kaže...

Nakon malo druzenja sa Hydrom (AOKP) mogu reci da mi se jako svidja.

Trajanje baterije je dobro, rekao bih cak vrlo dobro (Fluxxi kernel). 

Primjetio sam u changelogu 1.4.0 verzije da je developer cak ukljucio i neke Linarove optimizacije (samo neke...). O tim optimizacijama sam pisao ranije. Nadam se da ce nastaviti sa time

Ovo je sad moj "default" rom i necu vracati na Wanama (jedino ako nadem neki veliki bug)

Preporuke barem za probu ako nista drugo ;)

(Hydra 1.4.1, Fluxxi xx.0.2-beta3)

Napokon Hydra pridobila najvjernijeg wanam-fana {#}
Skinuo i ja tu kombinaciju i idem probati prije novog RGUI-a.

Btw. novi RGUI je vani, a evo, i ovo sam iskopao.

Ultimate Kernel Cleaning Script - nemam pojma, ali eto, radi to da čisti sve nakon promjena kernela.
Navodno dobro :) 

15 godina

E da, onaj luđak GoKhanMoral je stavio novi Siyah.
Siyah 3.3.2 (dugo ga nije bilo) 

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
lovranac kaže...

Najbrži i najlakši način je pronađi na XDA aplikaciju TriangleAway,instaliraj i pokreni reset flash counter i TO JE TO.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

E da, onaj luđak GoKhanMoral je stavio novi Siyah.
Siyah 3.3.2 (dugo ga nije bilo) 

Moram priznati da sam ga nekako prestao pratiti nakon sto je rkenuo razvijati kernel za S3, mislio sam da ce stati sa S2..

Nadam se samo da nece biti kao verzija 3.3.1 da mozes jaje ispeci na mobu.. :D Za sada 3.2.8 je i dalje uvjerljivo najbolja verzija, barem po meni.. :)
A sto se tice ultimate cleaning script, vrijedi probati.. :)

I vidim da se u zadnje vrijeme cesto spominje taj Fluxxi kernel, jel moze on ici na RGUI i ostale? Dali vam se pokazao bolji on ili Siyah? 

15 godina
neaktivan

Dajte decki molim vas hitno mi je.Evo sad cu vas jos detaljnije objasniti.Kada upalim mobitel stoji mi ovako(nemogu nac slike)Smsung Galaxy S GT-... itako stoji pa se mob opet ugasi i upali i tako stalno gasi i pali slika uvjek ista.E onda sam pokusavam uci u recovery mod ono Volume down ili je UP i power i udjem pise mi ovako Downloading... Do not turn off target!!! ima i slika...E sad me zanima jeli treba biti wairless veze da bi  moglo download ovo ili ne...Ili mi bar odgovorite dali se moze ovo napravit ako ne da dzaba nekupujem ovo...

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice