Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.595.159
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

Posto mi u zadnje vrijeme ne radi 3g net na romu turkbey v29,siyah 2.6.4 kernel,pokusao sam staviti TurkbeyRom V37 SE No Wipe JkayMod(13.6.4)-2.3.6 XWLA4 NEAK KERNEL 1.3.3X ONLİNE i uredno prođe instalacija ali mi zapne u boot logu,i nisam mogao uci u cwm,samo u download mode,onda sam preko odina flashnio siyah 2.6.4 i onda sam usao u taj novi rom pa cwm i vratio stari rom.

Imam vracen old bootloader radi jiga,e sada zasto mi je zapeo?ako netko zna...

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Damir0018 kaže...

lako moguce da je to!!! bio mi je u đepu kad sam nešto pomagao starom u prostoriji punoj prašine i baš negdje od tada je počeo blesirati... skroz misli da je nešto uštekano u usb jer piše MTP INICIJALIZACIJA  pa onda MTP UKLJUČEN... joj da je bar to pa da to rješim jer me više izluđuje!!! evo i danas sam ga vratio na tvorničke postavke ali odmah mi je to počelo blesitrati tak da nije sigurno problem u aplikacijama koje su bile gore!!! Hvala ti na savjetu,pokušat ću to napraviti pa javim dali je pomoglo!!! {#}

Jel pomoglo????????????????

14 godina
neaktivan

Oni koji jos nisu vidjeli, gledam sada, u Barceloni na Mobile  World Congressu, HTC je predstavio smartphone koji bi trebao "jesti malu djecu", i trenutno pomesti konkurenciju na tržištu.. Riječ je o HTC One X, s četverojezgrenim procesorom Tegra 3 na 1,5 GHz, 1 GB ram-a.. Zaslon je 4,7", LCD2 tehnologija, HD720 razlucivost s rezom od 1280*720.. 32 giga memorije, 8 mpx kamera s mogućnosti snimanja 1080p videa.. i jos hrpa toga.. 

Detalji: http://www.fullgsm.gr/images/2012/february/htc-one-x-specs-water.jpg

Cijeli članak: http://www.fullgsm.gr/index.php/nea/model/307-one-x

Sudeci po ovome, moje mišljenje je da bi Galaxy S3 trebao biti pravo cudoviste, da nece praviti slabiju međuverziju između S2 i S4, nego da ce odmah napasti konkurenciju.. A sad na nama je da cekamo pa cemo vidjeti kako ce se razvijati događaji, i dali nas od Samsunga ocekuje opet nesto sto ce pomesti konkurenciju u svakom segmentu..

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 11:34 (majdo).
18 godina
neaktivan

Jel itko koristio Wipe battery stats?Pise mi u upustvu za rom,pa pitam jel ima koristi ?

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Denyken kaže...

Evo jedan strasno, strasno dobar ROM. Moja preporuka!

Batista70 FOXHOUND EDITION 0.2|Performance|ICS|25/02/2012 +FIXED+

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?s=8b23ee6b4125cb391019c5c0fbecd9a3&t=1162715

sve super al opet je surfanje sporo :/

17 godina
neaktivan

Evo i specifikacije SGS3!

http://www.bgr.com/2012/02/27/samsung-galaxy-s-iii-full-specs-1-5ghz-quad-core-1080p-display-ceramic-case/

1.5GHz quad-core Samsung Exynos processor
4.8-inch “full HD” 1080p resolution with 16:9 aspect ratio display
A 2-megapixel front-facing camera and an 8-megapixel rear camera
Ceramic case
4G LTE
Android 4.0

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Šef kaže...

http://www.bgr.com/2012/02/27/samsung-galaxy-s-iii-full-specs-1-5ghz-quad-core-1080p-display-ceramic-case/

Ceramic case
4G LTE
Android 4.0

Prelijepo izgleda sto se prednjeg dijela tice, zanima me kako ce biti od iza, i nekako kao da mu fali ona sredisnja mehanicka tipka, ali ne treba cjepidlaciti, def ako bude u ruci lezao kao S2, i jednako savrsen bude uzivo kao i na slici, prelazim na njega sa S2 instantno.. 

17 godina
neaktivan
majdo kaže...

Prelijepo izgleda sto se prednjeg dijela tice, zanima me kako ce biti od iza, i nekako kao da mu fali ona sredisnja mehanicka tipka, ali ne treba cjepidlaciti, def ako bude u ruci lezao kao S2, i jednako savrsen bude uzivo kao i na slici, prelazim na njega sa S2 instantno..

SGS2 jako loše leži u ruci i ima jadnu ergonomiju. Nadam se da neće napraviti istu stvar i s S3, nego da će imati zaobljenu stražnju stranu.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 17:24 (Šef).
17 godina
neaktivan
majdo kaže...
Šef kaže...

Ceramic case
4G LTE
Android 4.0

Pa ovo na slici mi više izgleda kao neki fanmade na osnovu SGSII.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Šef kaže...

SGS2 jako loše leži u ruci i ima jadnu ergonomiju. Nadam se da neće napraviti istu stvar i s S3, nego da će imati zaobljenu stražnju stranu.

A ja recimo bas suprotno ne bih da ima zaobljenu straznju stranu, ne znam zasto ali apsolutno nikako mi se to ne svidja.. Ali naravno sve je stvar ukusa, a o ukusima se ne raspravlja, jel.. {#}

17 godina
neaktivan
majdo kaže...
Šef kaže...

A ja recimo bas suprotno ne bih da ima zaobljenu straznju stranu, ne znam zasto ali apsolutno nikako mi se to ne svidja.. Ali naravno sve je stvar ukusa, a o ukusima se ne raspravlja, jel.. {#}

Jesi držao HTC u ruci, ili SG Galaxy Nexus?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

Ne slušajte Šefa, ljut je na samog sebe što je njegov SGS2 ujeban do kraja i trenutno gubi dane na jadnom li mu Desireu ;)

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan

Zasto se ovdje raspravlja o SGS3?

Otovrite temu o istom ako nema.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Denyken kaže...

Zasto se ovdje raspravlja o SGS3?

Otovrite temu o istom ako nema.

Ima vremena za temu o SGS3 kada stigne,zasto malo ovdje nebi komentirali!!!

16 godina
neaktivan
Glasine,glasine... Sve je ovo zasad u sferi spekulacija,nista potvrdjeno,prije bih rekao da je ovo wanna be lista... Smanjite euforiju,ovakvih glasina ima svaki tjedan... :)
Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
odjavljen

Zar sam ja jedini koji ostaje na S II? {#}

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find

8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Jesi držao HTC u ruci, ili SG Galaxy Nexus?

Jesam, i ne odgovara mi iskreno, meni osobno 5 puta bolje lezi S2 od bilo kojeg HTC-a, i zato i jesam rekao da se o ukusima ne raspravlja.. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 17:48 (majdo).
14 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Ne slušajte Šefa, ljut je na samog sebe što je njegov SGS2 ujeban do kraja i trenutno gubi dane na jadnom li mu Desireu ;)

Također gubim dane na Sony Ericsson-u k800i i ludim s govnetom od moba, dok po peti puta cekam da mi se mob vrati sa servisa, a pitanje kako ce i to zavrsiti.. -.-

15 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Nisi {#}

14 godina
neaktivan

da li je netko probaio novi CM7?

http://get.cm/?device=galaxys2

0 0 hvala 0
14 godina
Kordy kaže...

Definitivno nisi.

Čak i najnabrijanije glasine o specif. koje se najavljuju za S3 (ili primjerice jučer predstavljen HTC One X) mislim da nikako ne opravdavaju prelazak sa S2.

Ne vidim koji bi mi benefit što se usabilitya tiče (osim ev. rezolucije) donio ijedan od njih.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 19:49 (dabar39).
15 godina
neaktivan

u potpunosti se slazem s tobom.jedino rezolucija je spomena vrijedna prednost.ja ga ne mijenjam do s4

17 godina
neaktivan

Je sa vracam na svoj dobri stari Sensation haha :D

Nego, po stoti put mi je dosadio Stock rom. Koji je sada aktualan i najbolji? Postoji li neki ICS stabilni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo tek sam ga prije pola sata očistio sa alkoholom... prekjučer sam pokušao ispuhati prašinu iz ulaza za usb i puno je bolje  reagirao,tj. samo je jednom zablesirao .... javim se kroz koji dan dok vidim kako će dalje mob reagirat!!!! {#}

15 godina
Kordy kaže...

Vjerojano nisi.

Osim u slučaju jako dobre ponude uzimam III, ali, plakat će svi kada dođe IV {#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
neaktivan

Nakon skoro 9 mjeseci kako imam SGS2, u međuvremenu sam isprobao još par top modela i nijedan nije ni blizu SGS2... zaželio sam se nečeg što je bolje od ovog.

Kako su stvari krenule, jedino zadovoljstvo će mi donijeti SGS3 tako da još malo i.... Goodby my lover, you have been the one for me :)

Samo da ne bude prevelik... volio bi da ne bude veći od ovog. Ekran bi se dao još malo razvuć, mada ni to nebi volio... no to je previše razglabanja. U svakom slučaju bi htio veću rezoluciju jer se tek kod mjenjanja DPI-a vidi da bi mogao biti još koji pixel više.... :/

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bliži se 8. mart,dan žena,al još je bliži 1. ožujak kad je Sammy najavio da službeno stiže ICS,pa hajde da i to vidimo "konačno" {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kako na checkromu isključiti automatsko stavljanje prečaca na početni zaslon nakon šta se instalira aplikacija?koju temu koristite tj koja je najbolja?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rašo kaže...
kako na checkromu isključiti automatsko stavljanje prečaca na početni zaslon nakon šta se instalira aplikacija?koju temu koristite tj koja je najbolja?

To ti je neovisno u rom,nego je do Marketa. Pokreneš Market>meni tipka>Settings>Makneš kvačicu sa Auto-add widgets. Imaš tamo još postavki pa si baci oko,tipa da ti updatea aplikacije samo preko wi-fi.

15 godina
neaktivan

Nema se sta ocekivati od sluzbenog ICS nesto spektakularno u odnosu na dosadasnje leak-ove. Sve ce otprilike ostati i ponesto se sitno dodati, ali sam vizualni izgled se nece mjenjati. TW sigurno ostaje. Zbog toga uopce ne sudjelujem u toj euforiji.

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice