Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.593.510
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ne reagira, nis se ne događa kad kliknem... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Dodge_167 kaže...

onda je nema u registru i nema rješenja nego gašenje toga. Uglavnom, meni je FacebookService, tebi je ChatSession, tako da ti je do Chata ocigledno, jer ako ti se sinkronizira kao i meni, nema razloga da je preko 2-3%

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Zašto mi bijela plastika na mobitelu s stražnje strane i rubovi potamnila? Tamnija je o poklopca baterije, onako svijetlo sive boje... kako da to riješim (očistim) ako je moguće?

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Dodge_167 kaže...

onda je nema u registru i nema rješenja nego gašenje toga. Uglavnom, meni je FacebookService, tebi je ChatSession, tako da ti je do Chata ocigledno, jer ako ti se sinkronizira kao i meni, nema razloga da je preko 2-3%

Dakle opet nismo blizu rijesenja... :D 
Da probam izbrisati facebook na jedan dan pa da vidimo dal ce se to pojavljat?
I ova najnovija verzija facebooka uzasno steka, svakih 5 min neki force close... grozno... 

14 godina
protjeran

Ako koga zanima {#}

Poštovani,

Kućište za model I9100 se sastoji od tri dijela.

Prednja maska se tvornički isporučuje u komadu sa staklom i lcd zaslonom – cca 1036 kn
Stražnja maska –cca 110 kn

Poklopac baterije – cca 55 kn

Usluga rada – cca 80 kn

Sve cijene su maloprodajne.

S poštovanjem,

Europatrade – centralni servis

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 23:15 ((N10) Luka).

4 0 hvala 4
17 godina
neaktivan

ja bi mogao naruciti poklopac od baterije, iritira me ta vodoravna pravilna crta, neznam od kud je dosla... a 55kn mi se ne cini skupim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Jos malo novosti oko nasljednika...

> Samsung demos new 32nm quad-core Exynos ahead of MWC [LINK]

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
parizer kaže...

Ovdje ima malo više informacija.

5. Misija Samsung Mob!lers-a

Kako koristimo naš Samsung Galaxy S II. Ovdje možete vidjeti članak.

A evo i jedan amo reć šaljivi video koji opisuje jednu Samsungovu funkciju:

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

svasta me u zivotu zanima, tj. radoznao sam jako kako neke stvari rade pa me isto tako zanima: Zasto moj samsung kad idem na internet preko wifi-a baterije drzi 2 dana a kad idem putem podatkovnog paketa jedva jedvice izdrzi jedan dan. Sto je toliko prazni nasprem wifi-a? Jasno mi je da podatkovni promet ide preko kartice kao npr i razgovori isto tako i crpi bateriju kao razgovori ako ne i vise. Eto cisto iz radoznalosti ako bi mi netko mogao odgovoriti bio bih mu zahvalan.

Btw iritantno je i glupost ziva ako hoces koristit podatkovni internet da nemoze baterija izgurati jedan dan, pod koristenje nemislim provjeru emaila i slicno vec do nekoliko sati koristenja.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

svasta me u zivotu zanima, tj. radoznao sam jako kako neke stvari rade pa me isto tako zanima: Zasto moj samsung kad idem na internet preko wifi-a baterije drzi 2 dana a kad idem putem podatkovnog paketa jedva jedvice izdrzi jedan dan. Sto je toliko prazni nasprem wifi-a? Jasno mi je da podatkovni promet ide preko kartice kao npr i razgovori isto tako i crpi bateriju kao razgovori ako ne i vise. Eto cisto iz radoznalosti ako bi mi netko mogao odgovoriti bio bih mu zahvalan.

Btw iritantno je i glupost ziva ako hoces koristit podatkovni internet da nemoze baterija izgurati jedan dan, pod koristenje nemislim provjeru emaila i slicno vec do nekoliko sati koristenja.

pa poznata je stvar da 3G vise trosi od WLAN-a, ocigledno je da 3G antena troši više od WLAN antene.

15 godina
neaktivan

da da jasna stvar je da 3g trosi dosta vise ali nisam znao da je do antena... ok hvala ti {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 15:34 (tommek10).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

da da jasna stvar je da 3g trosi dosta vise ali nisam znao da je do antena... ok hvala ti {#}

pa naravno. 3G mora hvatat signal udaljen par km, a i više od tih par, dok Wlan ima snagu od 100m najviše.

18 godina
neaktivan

U zadnje vrijeme mi se događa da kada se spojim na 3g,radi par min i onda vise nista ne ucitava,pise da radi net ali nece ocitati stranice niti ista sa interneta,i onda restart rijesi stvar,do cega je to ?

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

jel mozda neko ima kakvu informaciju

zelim si ubost sgs2 u t mobileu

dal su mozda dosli i dal se moze sad rezervirat ili sl.?

fala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivanec kaže...

jel mozda neko ima kakvu informaciju

zelim si ubost sgs2 u t mobileu

dal su mozda dosli i dal se moze sad rezervirat ili sl.?

fala

Može se rezervirati, čeka se desetak dana. Moj primjerak im je neki dan stigao i javili su mi da ga mogu doći pokupiti ali sam odustao, čekam SGSIII ili nešto drugo sličnih performansi. Možda se može srediti da dobiješ taj uređaj ak si iz ZG-a, tako da ne čekaš.

I possess a skill to google.
14 godina
neaktivan

kao prvo pozdrav svima na forumu....

trebam savjet tj. pomoč. Koristim sgs2 3 mjeseca i do prije nekih 5 dana sve je šljakalo savršeno.... sad mi se dešava to da se se stalno sam resetira (više od 10 puta dnevno), i stalno mi se pali ona aplikacija za glasovne naredbe... kad sam ga uzeo na njemu je bila 2.3.4 verzija ali mi je kasnije ponudilo nadogradnju na 2.3.5  te sam to i napravio... Pokušao sam ga vratiti na tvorničke postavke te nakon toga instalirao natrag sve aplikacije koje sam imao i prije vračanja na tvor.postavke ali nisam rješio problem. Ne znam dali to ima veza ali neka moja pretpostavka je da ga neka aplikacija zeza ali kak da ja znam koja je točno... ajde molim vas pomozite!!! 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne znam jeste li znali (ja priznam da nisam do danas) ali ako gore u toggle stisnete i držite ikonu npr wifi odvede vas u Settings za wifi. Isto tako za BT,GPS,data,to je ono što sam provjerio.

Ako je do roma trenutno sam na CheckROMu v6.

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
Moj PC  
1 0 hvala 3
18 godina
DwightSchrute kaže...

Ne znam jeste li znali (ja priznam da nisam do danas) ali ako gore u toggle stisnete i držite ikonu npr wifi odvede vas u Settings za wifi. Isto tako za BT,GPS,data,to je ono što sam provjerio.

Nisam znao {#}

Radi i na CheckROMu v4

16 godina
neaktivan
Damir0018 kaže...

trebam savjet tj. pomoč. Koristim sgs2 3 mjeseca i do prije nekih 5 dana sve je šljakalo savršeno.... sad mi se dešava to da se se stalno sam resetira (više od 10 puta dnevno), i stalno mi se pali ona aplikacija za glasovne naredbe... kad sam ga uzeo na njemu je bila 2.3.4 verzija ali mi je kasnije ponudilo nadogradnju na 2.3.5  te sam to i napravio... Pokušao sam ga vratiti na tvorničke postavke te nakon toga instalirao natrag sve aplikacije koje sam imao i prije vračanja na tvor.postavke ali nisam rješio problem. Ne znam dali to ima veza ali neka moja pretpostavka je da ga neka aplikacija zeza ali kak da ja znam koja je točno... ajde molim vas pomozite!!! 

Ja bi na tvom mjestu napravio reset uređaja i onda provjerio dan,dva bez vraćanja aplikacija dali će se opet restartat.

Ako ne onda bih vratio aplikacije pa opet vidio dali će se onda restartat.

Tako da možeš odrediti dali je do ROMa ili do neke aplikacije.

Factory reset ti je u Settings>Privacy.

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 23:01 (DwightSchrute).
17 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

Uffff otkad je to tu. Od MIUI-a imam naviku stalno to drzat da me odvede u postavke pa sam u sekundu skuzija.

14 godina
protjeran
Great people talk about ideas. Average people talk about stuff. Small people talk about other people.
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

Evo vam jedna zanimljiva igra: Can Knockdown 2

http://zstamenov.wordpress.com/2012/02/25/can-knockdown-2/

Amo sad malo o CheckROM-u v6. 

Nekako mi djeluje dosta lošiji od v4. Možda napredniji Kitchen, ali previše baterije troši u odnosu na v4.

Modem: XXKI3

Kernel: NEAK, sada CF, pa ćemo vidit ima li razlike.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Damir0018 kaže...

uzmi cackalicu i na vrh stavi malo vate umocene u alkohol,pa ocisti usb prikljucak.najvjerojatnije ti se nakupila prljastina i mob. misli da je na docku.

18 godina
Mitsuoka kaže...
parizer kaže...

4.8", keramicka pozadina umjesto plastike?

• Samsung Galaxy S III to feature 4.8-inch display and ceramic back with simultaneous global launch [LINK]
14 godina
neaktivan

lako moguce da je to!!! bio mi je u đepu kad sam nešto pomagao starom u prostoriji punoj prašine i baš negdje od tada je počeo blesirati... skroz misli da je nešto uštekano u usb jer piše MTP INICIJALIZACIJA  pa onda MTP UKLJUČEN... joj da je bar to pa da to rješim jer me više izluđuje!!! evo i danas sam ga vratio na tvorničke postavke ali odmah mi je to počelo blesitrati tak da nije sigurno problem u aplikacijama koje su bile gore!!! Hvala ti na savjetu,pokušat ću to napraviti pa javim dali je pomoglo!!! {#}

17 godina
neaktivan
parizer kaže...
Mitsuoka kaže...
parizer kaže...

4.8", keramicka pozadina umjesto plastike?

• Samsung Galaxy S III to feature 4.8-inch display and ceramic back with simultaneous global launch [LINK]

Dok čekamo SGSIII ili SGSB ili kako će se već zvat, evo malo drugih modela - Galaxy Note 10.1 i Galaxy Beam.

18 godina
odjavljen

Ja se nadam da ste vi svjesni da je 1. ožujak blizu... Jel ima kakvih novosti o ICS-u?

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Ja se nadam da ste vi svjesni da je 1. ožujak blizu... Jel ima kakvih novosti o ICS-u?

ima samo jedna jedina vijest, službeni ics izlazi prvog ožujka, a mi ćemo još nekih 20-ak dana sačekati naše operatore da izbace za naše mobitele (ako ne i više)

evo i metallica ima mišljenje o tome

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 21:29 (hd22sb).
15 godina
neaktivan

Evo jedan strasno, strasno dobar ROM. Moja preporuka!

Batista70 FOXHOUND EDITION 0.2|Performance|ICS|25/02/2012 +FIXED+

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?s=8b23ee6b4125cb391019c5c0fbecd9a3&t=1162715

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Denyken kaže...

Evo jedan strasno, strasno dobar ROM. Moja preporuka!

Batista70 FOXHOUND EDITION 0.2|Performance|ICS|25/02/2012 +FIXED+

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?s=8b23ee6b4125cb391019c5c0fbecd9a3&t=1162715

Jel ima problema sa mountanjem secure storagea?

Koliko vidim CF za taj LPH ROM ima problema s time. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice